Regisztráció Blogot indítok
Adatok
segitsmagadon

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóm! Ez egy díjmentes gyakorlatias információ! Használd egészséggel. A tárhelyemről letölthető. Szúrások csípések és más kivezetése!http://tiny.cc/szurasokkivezezese   Barátsággal, szeretettel: Tóth Mária – totma ügyviteli és felépülés specialista      ..
Kedves Olvasóm!   Spenótot vettem a piacon! Nénitől.   Zöld volt és frissnek látszott!   Nézegetem otthon, óriási leveleit, és gyanút fogtam, hogy ez bizony nem spenót. Eltartott egy darabig, mire beugrott, hogy jééééé, ez mángold.   Viszont nagyon kellemes zöld italt csináltam…..
Kedves Olvasóm!    Ez cukros, de nagyon finom.   Élvezni a finom étel élményét, adja is, az egészség jó érzését.   Élni öröm!   Előkészítés 30 perc, sütés 40-50 perc.   Hozzávalók:   4 púpozott evőkanál liszt 2 púpozott evőkanál cukor 2 csipet só 1 csomag vaníliás cukor ½…..
  Kedves Olvasóm!   Só elektrolit neked!   A só életszükséglet. A sóhiány szédülést, izomgyengeséget, görcsöket okozhat, de kritikusabb helyzetben apátiához, halálhoz vezethet.   A nátrium, a kálium, a magnézium és a kalcium helyes arányai sokkal fontosabbak az egészség szempontjából,…..
  Kedves Olvasóm!   Ezek a jellemvonások benned is megvannak! Ott nálad legbelül.   Csak ásd elő. Fényezd ki. Tedd gyakorlatba.   Figyelj a fokozatosságra, szépen lépésről lépésre haladva!   Innen letöltheted!       Szeretettel: Tóth Mária ügyviteli és felépülés…..
Kedves Olvasóm!   Csak azt mondhatom, hogy áldás kezeire annak, aki feltette ezt a hasznos és használható csodás „kézikönyvet”.      Név nélküli. Mégis nagyon hasznos!   Én mindenképpen meg akarom csinálni, de sajnos beteg a sütőm, nagy-nagy sajnálatomra.    Innen letöltheted a…..
 Kedves Olvasóm!   Himalája só összetétele   nátrium-klorid 85,62 %, egyéb nyomelem 14.38 % 84 -féle ásványi anyagot és természetes elektrolitokat tartalmaz:    szulfát, magnézium, kalcium, kálium, hidrogén-karbonát, bromid,    borát, stroncium és fluorid.   Természetes jódban…..
  Kedves Olvasóm!   Parajdi só összetétele   NaCl nátrium-klorid 98,70 % CaCl2 kálcium-klorid 0,13 % CaSo4 kálcium-szulfát 0,10 % MgCl2 magnézium-klorid 0.028 % Fe2O3 vas-oxid 0,00056 % H2O víz 0,10 % Egyéb 0,94 % Zn cink, Cu réz, NH4 ammonium-ion, NO2 nitrogén-dioxid, NO3 nitrát…..
  Kedves Olvasóm!   Sajnos a linket nem engedi át, privátban sem, a Messenger.   Innen eléred az értékes információkat. Lépj rá és bent vagy a Dive-omon.     Tóth Mária – totma - ügyviteli és felépülés specilaista..
Kedves Olvasóm!   Most már egészen méregbe jövök a sok sületlenséget olvasva, hallgatva.   Az aktuális sületlenség-listámon a Ego fogalma szerepel.   Már többször is utánanéztem, utánaolvastam és ahányan írnak róla, annyiféle értelmezéssel találkoztam, némi csúsztatásokkal cifrázva.   Jó…..
Kedves Olvasóm!   Ez „ügyviteli csomag” darab, ismeretanyag. Internetes önképző.   A téves információk félrevezetnek minket! Ugye utáljuk az ilyesmiket?   Igazság az Adminisztrációról? Mi az, hogy adminisztráció? Mit is rejt ez a sokat használt közismertnek tűnő szó? Volt egy…..
  Kedves Olvasóm!   40 dkg csicsóka 2 db közepes sárgarépa 2 db tojás 2 mokkáskanál természetes só (parajdi, tassi erdélyi, himalája, stb) 2-3 evőkanál liszt (ahogy érzed) 4 gerezd fokhagyma   Fűszerek ízlés szerint:   1-2 mokkáskanál örölt szerecsendió, őrölt…..
  Kedves Olvasóm! Gyanús külsejű él-elem, piacokon termelőknél találkozhatsz vele. Nem is gondolnád, milyen értékes táp-lálék! A csicsóka olyan, mint a krumpli csak lazább szerkezetű és nagyon rögös a formája. Viszont nem kell meghámozni, csak lekefélni, esetleg dörzsivel vagy fém súrolóval…..
El sem hinnéd, mennyi kedvező hatása van egy remek lábfürdőnek!   Kizárólag természetes sókat használjunk, ilyenek például a parajdi só, tassi adalékmentes erdélyi só, himalája só.   Van többfajta természetes só is, nézz utána!   A gyári műveletek folyamán, és az adalékok hozzáadásával…..
Kedves Olvasóm! Élettani szempontból a bányászott kősók sokkal hasznosabbak az emberi szervezetnek, mint a lepárolt sók, például a finomított tengeri só. Vagy a vákuumos jódozott só. Eredeti, természetes sók jók. A természet ajándékai.  A boltok polcain mégis zömében finomított sókat…..
  Kedves Olvasóm!   Az illóolaj belélegzés azonnali hatást vált ki. Használjuk külsőleg is, hígított állapotban.   A geránium a muskátli vagy a rózsamuskátli olaja. Kémiai csoportosítása szerint monoterpén.   Geránium illóolaj jótékony hatásai:   egyensúlyba hozza a…..