Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dániel Markovics

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután ön ágyi poloska fertőzés gyanújával megkeres minket, a legelső dolgunk, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy valóban ezzel a kellemetlen bogárral állunk e szemben, illetve felmérjük a fertőzés mértékét. Ezután kérdések sora következik, együtt megpróbáljuk kideríteni, hogyan juthatott be a…..
Megmagyarázhatatlannak tűnő vakarózás keseríti meg az életét?  A karját, nyakát, illetve az egyéb fedetlen területeket tenyérnyi felületen "géppuska sorozat" szerű kiütések borítják? A rossz hír, hogy valószínűleg ágyi poloskával áll szemben. Ha már ezeket a sorokat olvassa, megnyugodhat, sok éves…..
Sokszor felmerül a kérdés, hogy az ágyi poloska hogyan kerül be a lakásba? A szokásos kérdések ilyenkor a következők: járt-e kereskedelmi szálláshelyen, vásárolt-e használt bútort/ruhát, vett-e magánszemélytől internetet keresztül? Amennyiben a válasz sorra nem, és panel lakásról beszélgetünk,…..
Bár az hangzik el a videóban, hogy két hete vannak a lakásban, a valóság az, hogy ez több hónapos ágyi poloska fertőzés. 70/327-9018https://www.agyipoloska.com/..
Az ágyi poloska jellemzően passzív úton (emberi behurcolással) terjed. Egy nyaralás utáni kellemetlen emlék lehet a poggyásszal hazavitt ízeltlábú,de ellenőrizetlen forrásból beszerzett használt bútor, könyv, dísztárgy is lehet a transzport eszköz.Megkaphatjuk ilyen módon magát a bogarat, vagy az…..
Ha vele fut össze a hálószobában, ne essen kétségbe, hívjon bizalommal a 70/327-9018telefonszámon. Ágyi poloska irtás szakszerűen, garanciával.https://www.agyipoloska.com/  ..
Ha hasonló kép fogadja az ágya belsejében, hívjon bizalommal a 70/327-9018 telefonszámon az ágyi poloska szakszerű irtásáért, garanciával.   https://www.agyipoloska.com/..
Mint egy rossz trip. Va..
Dániel Markovics 2016.01.19 17:28:48
Elég nagy indulatokat váltott ki a szombaton megjelent NÉBIH közlemény, amiben egy egri kistermelő készítményével kapcsolatos riasztást adtak ki. Eszerint a 'gourmand company' márkajelzéssel forgalomba kerülő termékek fogyasztása halálos is lehet. Én is megosztottam a Világevő…..
Dániel Markovics 2014.06.22 22:32:27
Miért minket csíp az ágyi poloska? Ezt bizony a fejlődéstörténeti őseinknek köszönhetjük. Barlanglakó őseink, a szintén ott lakó denevéreken élősködő poloskákkal kerültek kapcsolatba. Ezek egy némelyike az emberre specializálódott. Így hát az ágyi poloska mindnyájunk…..
Na, most akkor mit is tegyünk, ha megelégednénk azzal, hogy éjjel párunk szívja ki a nyakunkat, nem pedig az ágyi poloska. Száz százalékos védelem nem létezik. Hagyományosan az ágyi poloska passzív módon, behurcolással került be lakó környezetünkbe,melyek a következőek…..
Felismerés: alszunk ágyunkban és az ágyi poloska, szívja vérünket. Még egy felismerés: nem egy darab ágyi poloska szívja a vérünk. Sinkovits Imre nevével fémjegyzett örök értékű filmben hangzott el az a mondat,- Az oroszok már a spájzban vannak. Nos az ágyi poloska nem a…..
Önkéntes véradónak lenni tiszteletet érdemlő dolog. Aki a steril környezetben vénájába szúrt tű által adja vérét, segíti embertársai gyógyítását. Önkéntelen véradónak lenni azonban, saját ágyunkban, akaratunk ellenére, az éjszaka leple alatt, nem olyan felemelő…..
Elindult a Biocid Kft. új honlapja, melyen az igénybe vehető szolgáltatásainkat (kártevő irtás, HACCP, kémiai kockázatbecslés, valamint hamarosan a tűzvédelem) mutatjuk be. Igyekszünk hasznos információkkal, segédletekkel látni el a nagyérdeműt, ami ha nem elég, akkor…..