Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makeupadmin

40 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a posztot nem mi írtuk, egyik kedves olvasónk, Timi osztotta meg velünk a tapasztalatait. Nekem világos szempilláim vannak (viszonylag világos az alapszíne és még világosabb a vége), így mindig kell használnom szempillaspirált, ha szeretném kihangsúlyozni őket. Egy időben a…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én amit csak tudok, online szerzek be. Gyors, kényelmes, és sokszor sokkal olcsóbb is, mint ha boltban vásárolok. Ráadásul szerencsére már nemcsak a "fekete pénteken" vannak óriási akciók... Az eMAG most meghirdette az Árak Forradalmát, ami…..
Ha a testünkről van szó, akkor a zsír a legkevésbé kívánatos dolgok közé szokott tartozni. Pedig a zsírszövet alapvetően nem azért van, hogy megkeserítse az életünket. Legfontosabb funkciója, hogy energiaraktárként működjön a testünk számára, de biztosítja a test…..
A szőrtelenítési módszerek közül kétségtelenül a borotválás a legegyszerűbb, leggyorsabb és rövid távon a legolcsóbb is. A női vagy férfi borotva kérdését illetően ide-oda csapódtam az elmúlt években, hiszen a borotva mégiscsak borotva és a férfi változatok olcsóbbak…..
Saint Hoax előállt egy olyan sorozattal, amely a War Drags You Out névre hallgat és hatásosan keveri össze a politikai és a transzvesztita kultúrát. "Ahogyan a transzvesztita előadóktól, úgy a politikai és vallási vezérektől is azt várjuk, hogy szórakoztassanak, előadjanak és…..
Mi az: Sárga, zsírszerű, a csokiban is lehet, és meg is halhatunk tőle? Igen, ez a transzzsír. Bár évente sok ezer halálesethez járulhat hozzá csak Magyarországon, még mindig kevesen ismerik igazán. Februártól ezért – az Európai Unióban harmadikként – rendeletben…..
Ezt a posztot nem mi írtuk, szerzője egyik kedves barátunk, Zsuzsi. Azt gondolom, nem vagyok egyedül azzal a szinte mindennapos kérdéssel, hogy vajon mikor lesz időm elmenni az edzőterembe… Egyik nap ki is számoltam, hogy mennyi időmbe telik napi egy órás edzés. A végeredmény…..
Ezt a posztot nem mi írtuk, hanem Wycza, a Csirkemell rizzsel blog szerzője. A Csirkemell rizzsel egy olyan blog, amiben bizonyítást nyer, hogy a diétás ételek finomak is tudnak lenni, és le lehet élni egy életet szinte* csak egészséges ételek fogyasztásával. *Szinte:…..
Ezt a posztot nem mi írtuk, hanem egy kedves olvasónk, Edina. Kata nemrég mutatott pár képet a miami-i Mac Pro boltról. Ha valaki meg szeretne látogatni egy ilyen üzletet, hál' Istennek nem kell ilyen messzire utaznia, hiszen a világon 34 Pro üzletet nyitott eddig a MAC, Európában…..
Ezt a posztot nem mi írtuk, hanem egy kedves olvasónk, Malena. Tegnap kaptam tesztelni egy fürdőgolyót és egy (illetve egy csomagolásban kettő van) varázsbab kapszulát. Gondoltam, kicsit feldobom a 3 és 5 éves kislányom esti kötelező körét, a fürdetést. Nagyon várták, mert…..
Ezt a posztot nem mi írtuk. Szerzője egy kedves olvasónk, Judittt. Már nyár eleje óta szerettem volna egy smaragdszínű körömlakkot, de valamiért mindig halogattam. Végül végignéztem az egyik drogéria összes lakkját, és kiválasztottam a legszebbet, ez volt a 120-as Colorama.…..
A kollekció körömlakkjai hosszan tartó fedést biztosítanak, igazán időtálló színárnyalatokban pompáznak, hogy bárhol, bármilyen alkalommal bevethesd őket. A hétköznapokban leginkább a finom árnyalatok a legkedveltebbek, úgy mint a nude vagy a matt púderrózsaszín. Viszont nem…..
Ezt a posztot nem mi írtuk. Szerzője egy kedves olvasónk, Malena. Vigyázat… nem korhatáros, hanem inkább kortalan a smink, amiről írni szeretnék. Nem 18 éven felülieknek, hanem szégyen, gyalázat, több mint 18 éve ezt a sminket készítem el magamnak nap mint nap. Munkába,…..
Ezt a posztot nem mi írtuk. Szerzője egy kedves olvasónk, Edina. A Maybelline zselés szemhéjtust vetettem teszt alá 01 fekete színben. A termék 24 órás tartást és intenzív fekete színt ígér. Elegáns üveg tégelyben 3 grammos kiszerelésben érkezik egy apró ecset…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Mara, a Makeup Universe írója. Amikor értesültem a versenyről, eldöntöttem, hogy egy step-by-stepet fogok készíteni, ami a téli sminktrendeket dolgozza fel. A szezon trendjei…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Niki, a Made in Beauty írója. Imádom a tusvonalat, a létező majdnem minden verzióját! Ezért, ha újdonság akad a tusok között, igyekszem minél előbb kipróbálni és…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Carmenesque, a Sminknapló írója. Mindig is imádtam a krémes szemhéjfestékeket, mert pofonegyszerű és gyors lépés feltenni őket a sminkeléskor, mégis úgy tűnik, mintha rengeteg…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője NicStar. Egy sminkbe zárt mesét szeretnék megosztani, melyet a Maybelline Volum' Express The Falsies Drama szempillaspirál és annak külső borítása ihletett. Szinte monumentális történetet…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Viktória, az Oh My Brush írója. Ha reggelente nincs kedved hosszú perceket sminkeléssel tölteni, esetleg elaludtál, de szeretnél kicsit jobban, kevésbé álmosan kinézni, akkor ezt a sminket…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Méregmosi. Kedves Olvasók, én most a kedvenc termékemet szeretném Nektek bemutatni, a Maybelline Master Smoky szemceruzát. Ezzel a termékkel először 2012 nyarán találkoztam, ígérete szerint…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Lumena, a Lumena the makeup cat írója. A nyűgös reggeleken nagy segítséget nyújthat egy jó smink. Először is két feltételnek kell megfelelnie: legyen gyorsan elkészíthető (hiszen álmosan…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Katie, a Katie Beauty írója. Nagyon szeretem a filces tusokat, mert ezekkel hihetetlenül könnyű szép tusvonalat húzni, ráadásul a művelet gyors és nincs szükség ecsetre sem, de korábban…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Fanny. Első lépésként a megtisztított és előkészített arcbőrömet a folyékony Maybelline Affintone alapozóval egységesítem. Ezután az apró bőrhibákat, foltokat és szem alatti karikákat egy…..
Ez a bejegyzés a Maybelline vendégposzt pályázatunk keretében született. Szerzője Szandra, a The Very Style Blog írója. Szinte még fel sem ocsúdtam a Pink Gold árnyalatú Color Tattoo már-már diadalittas megvásárlása után (egy utolsó, megtépázott darabot sikerült…..
Ennek a posztnak a szerzője Malena, akit a korábbi írásaink ösztönöztek arra, hogy szemöldöktetoválást készíttessen, és szuper példát mutat arra, hogy a közhiedelmekkel ellentétben ez nem ördögtől való dolog, és nem kell természetellenesen vagy közönségesen…..