Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kellys

0 bejegyzést írt és 344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fizikumok hierarchiájában számos szintet különböztethetünk meg atletikustól, az átlagoson és a skinnyfat-en át a túlsúlyosig. A tápláléklánc legalján viszont kétségtelenül azok állnak, akik 20-30+ kilós súlyfelesleget cipelnek magukon. Az állatvilágban a hierarchiában elfoglalt pozíció a túlélési…..
Mostanában ha valaki nem időszakos böjtön van, akkor az ketogén diétát tart. Ez a kettő a trendi napjainkban. Az időszakos böjtről már írtam egy párszor, a legújabb kutatások szerint hullára nem csinál semmit, de persze ha kalória deficit mellett csináljuk, akkor meg tök mindegy, hogy a napi adagot…..
A házasság csodálatos dolog, legalábbis ha valakinek szerencséje van (és megdolgozik érte). Ugyanakkor aki arra számít, hogy egy diadalmenetről van szó, az nagyot fog csalódni...
kellys 2017.06.18 12:31:09
@rozsomák: eszedbe se jut, hogy ket diplomaja van. rohejes?
Az egyetlen hely a világon... az olvasók szeretik, ha így kezdődik valami. Én inkább úgy kezdem, hogy megértettem, miért lenne jó gazdagnak lenni. Bármikor felmászhatnék a Machu Picchura, elmehetnék Tibetbe vagy Izlandra. Megnézhetném a Pradoban a kedvenc El Grecoimat. És a Vörös-tenger…..
kellys 2017.06.15 01:30:10
@11110000: leszurted a lenyeget faszfej :)
Sándor öt év Ausztria után költözött vissza Magyarországra, és ha azt mondom, meglepte a magyar valóság, akkor nem mondtam semmit. Mégsem vág neki még egyszer, a poszt végén azt is elárulja, miért. Te is hazaköltöztél? Hogyan élted meg? Maradsz, vagy visszamennél megint? Jelentkezz a…..
kellys 2017.06.11 00:30:22
@tnt: igen, total en is igy ereztem ahogy olvastam, csak ahogy korbenez az ember, a problema az, hogy egyre kevesebb a meg gohndolkodo, onallo velemennyel biro, nem kezivezerelt EMBER.
ez van, magyarorszag evek ota lejtmenetben van. majd ha padlot fog, lehet elindul fel. de addig meg van 10 - 20 ev.
Szokásunktól eltérően a hét elején is jövünk egy poszttal, mert a múlt heti bejegyzésünk egyes fórumokon kavart egy kis port. (Egyúttal minden idők egyik legolvasottabb posztja is lett, köszönjük nektek!) Az utánvét, mint fizetési-kézbesítési mód volt a téma, és az, hogy miért is döntöttünk úgy,…..
kellys 2017.05.11 00:13:52
@eßemfaßom meg áll: kerlek ne vetitsd ram ki a prekoncepciodat, plane ne monitoron at, mert nem tudod ki vagyok es mit fogok tenni 40 ev mulva (jelenleg cirka 300at adozok). de ez sehogy nem jon ide.
@jacint70: hbas erveles. a penztarosnak ugy kalkulaljak a beret, hogy bekalkulalnak borravalot? ha nem, akkor alma korte.
@Szántó Gábor: nem hoborgok. leirtam, hogy nem kotelezo, de nem kell megmagyarazni hogy van fizetese, mert magyarorsuzagon es par masik orszagban vannak munkakorok, ajhol ugy allapitjak meg a fizeteset a munkavallalonak, hogy tudjak hogy kap borravalot. ha nem kap, akkor a ket szek koze esik. 100bol 1 esetben kaptam borravalot nem fizetos cimnel. tehat a kommented total ertelmetlen, amikor leirod, hogy rahagyod az aprot, magyarul adsz borravalot. kulturara tett megjegyzesed: uk-ben nincs borravalo. amerikaban van. a 10% fogalma se ismeretlen gondolom elotted. innentol kezdve tudod, hogy magyarorszagon bizonyos helyzetekben adunk par szazast, postas, fodrasz, taxis fasz tudja. nem kell. te dolgod. de ne tegyel ugy, mintha ez nem lenne letezo jelenseg.
@tamarisk: en meg nem kerdezem, hanem dolgoztam 10 honapig futarkent. nem ad a fele jattot. 70 cim a suru kor. 30-40 a kicsi. kb 80 jatt volt. plusz 70 fizetes. november december mas dimenzio. de januar es februar is :) ez nagyon regen volt, 6 eve, azota biztos tobb a penz 20%al kb.
kellys 2017.05.11 00:13:53
@jacint70: Amit leírtál, abban viszont határesetnek érzem, ha a csomagolás ugyan sértetlen, de megtapogatva érződik, hogy a belseje törött. Akkor kivel kell boxolni?
MINDIG AZ ELADOVAL. aztan ha az elado ugy erzi a futarceg torte ossze akkor majd o boxol a futarceggel. te sosem allsz kapcsolatban a futarceggel.
kellys 2017.05.11 20:30:22
@jacint70: addig amig nem sikerul dekodolni az alabbi mondatot, szerintem nem sok mindent tudunk egymassal kezdeni. nem en foglak megtanitani ervelni, parhuzamot vonni, ertoen olvasni:
"a penztarosnak ugy kalkulaljak a beret, hogy bekalkulalnak borravalot?"
@eßemfaßom meg áll: ahogy azt is leirtam, hogy 10 honapig csinaltam es 6 - 7 eve a kozeleben nem vagyok a temanak.
DE ha esetleg meg mindig csinalnam, honnan tudod, hogy alacsony nyugdij eseten en hiszterikaznek a magasert aminek a dijat nem fizettem be. maradjunk annyiban, hogy az ilyen hozzaallas kurvara messze all tolem. de ezt neked nem kell tudnod, nem is tudhatod, de az ellenkezojet se kellene ram aggatnod ;) na ezt nevezem en prekoncepcionak.
Bár csak első körös 3D tervet kaptunk, már most teljesen beleszerelmesedtem a házikóba, éppen olyan lett, amilyet szerettem volna, mégis viszonylag egyszerűen megépíthető. 2 félnyeregtető, lapostető, fedett terasz, nagy ablak. Vigyázz, itt nem fogadok el kritikát! ;-) :-)) ..
kellys 2017.04.26 00:02:48
@Első Építkező: koszi. ez a 7-8 millas szivattyu mekkora hazat tud lefedni? 130at mint a tied, vagy nagyobbat is?
A tejössz blog összeszedte az általa legizgalmasabbnak tartott mozis fegyvereket. Ó mondd, te mit választanál? Indy ostora (Indiana Jones 1-4) Aki a bőrkabát-kalap-ostor kombináció miatt ment ELTE történelem szakra, azt igazán sajnálom, remélem az ebből fakadó frusztrációját nem a 4.…..
Mit érne egy autós vélemény-blog legjobb autós üldözések best-of lista nélkül, ezért íme egy saját lista, amelyben igyekeztem összegyűjteni olyan jelenteket, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az autós…..
kellys 2017.04.02 10:59:01
Nagy évnek nézünk elébe, így összegyűjtöttem azt a 10 technológiát, ami szerintem a legnagyobb hatást fogja kiváltani az orvoslásban és általában a mindennapjainkban. 1) Virtuális valóság A New York Times egyik év végi számához adott egy Google Cardboard dobozt, amivel a virtuális valóság…..
kellys 2016.02.22 07:20:39
@Meskó Berci: varom a review-t.
en orulnek a legjobban, ha mukodnenek.
de a scio honlapjan ha megnezed, refund refund hatan es a vasarlok panaszkodnak, hogy nem muxik. mar megy a kiszallitas, erted, kesz a termek.
kellys 2017.03.13 06:37:32
@Meskó Berci: eszeme jutott ez a poszt egy fb kampány okán, szokásos messiás technika, amikben már nem hiszek.
most kérdezlek 1 év után, hol a scanner? review?
thx
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok A legalapvetőbb eszköz, amire szükségünk…..
Az egyik legjobban tisztelt és nagy becsben tartott név a svájci óraiparban, kétségtelenül a Tag Heuer. Mindamellett, hogy nagy múltra visszatekintő brand-ről beszélünk, szinte mindenki felismeri a luxus termékeiket világszerte. Az 1860-as évekbe nyúlik vissza a cég eredete, ami Edouard Heuer…..
Egy karóra nem más, mint személyiségünk és stílusvilágunk tükröződése a külvilág felé. Nem véletlen, hogy nagy körültekintéssel igyekszünk megfelelő órát választani, hiszen akár hosszú évekig hordhatjuk ugyanazt a darabot. Különösen a svájci óraipar háza tájáról érkezett termékek rendkívül…..
kellys 2017.02.17 09:55:43
@norbius: hasznaltan 3-400ezer korul.
"B.L.NT ma egy elég érdekes témát dolgoz fel. Van aki nem tudja mi az a kibuc? Neki elmondom, hogy a kibuc egy izraeli találmány. Tulajdonképpen egy önellátó kollektív település, egy szociális utópia. Ahol mindenki egyenlő, mindenki minden munkát elvégez, azaz ciklikusan egyik hónapban óvodai dada,…..
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
kellys 2017.02.05 15:03:44
Magyarország az a hely, ahol a legnagyobbakat megpróbálják tönkre tenni, kiátkozni. Legalábbis erre utal, hogy volt itt nemzet-, vallás- és magyargyalázó Ady Endre, József Attila, Szerb Antal, Kertész Imre és Esterházy Péter egyaránt. Komplett autópályákat ugyanis el lehet lopni, Rogán Antalként…..
Nem kérdés, hogy II. Erzsébet (és persze a királyi család) gazdag, de messze nem annyira, mint gondolnánk. Olyannyira nem az, hogy az Egyesült Királyságban még az arisztokraták között is csak a 15. helyen található, összességében pedig csak a 319. helyet foglalja el. Hugh Grosvenor fiatal és…..
kellys 2017.01.07 20:43:41
@Le Orme 2: :DDDDDDD hat hogyne. a londoni ingatlan arrol hires hogy nem termeli a penzt :DD
nem tudna eladni mi? mar ha lenne olyan hulye, akkor sorba allnanak az arab sejkek hogy leszopjak csak nekik adja el.
usd man be a googlebe a mayfairt meg a belgraviat te nagyon hulye.
Luxusórát vásárolni talán az egyik legmerészebb anyagi költségekkel járó befektetés, amelyről a legtöbben csak álmodozhatunk. Mindazonáltal, ha van rá megfelelő keretünk, nem feltétlen kell bődületes összegeket költenünk rá, ha okosan navigálunk a piacon. Természetesen,…..
Csak szívunk, mint a torkosborz, amikor mostanában megnéznénk egy jó kis akció-vígjátékot. Mert nem nagyon van ilyen, főként azért, mert mindkét műfaj aranykora a 80-as évekre esett, mára már csak halovány próbálkozásoknak lehet a szemtanúja az, aki még bemerészkedik egy-egy ilyen előadásra. A 90-es…..
kellys 2016.08.28 00:19:10
A sikerük titka kb annyi, hogy jól kajálnak, elmennek edzeni vagy ha úgy nem megy, akkor ráadásnak beraknak egy kis szilikont. Tádá! És máris kopogtat egy táplálékkiegészítő cég termékreklámos szerződéssel. Onnastól kezdve pedig nincs más teendő, mint szétreklámozni a pucsítós képeiket.…..
kellys 2016.07.24 00:08:49
@Jokerpofa: jezusfasza... atlagember hulyesege. a kieg. az utolso 2-3% adja. boven elvagy sima kajaval is. sot mondok durvabbat, feherjegrammra lebontva a csirkemell olcsobb, mint a feherjepor.
egeszseges, kiegyensulyozott okos kajaval a kiegre nincs szukseg (max vitaminra). 40 rugo... anyam borogass.
nem kell osszekeverni azzal, hogy a reklamarcok ingyen kapjak es tolnak minden fiszem faszomot, johogy, ezert kapjak a penzuket, meg ingyen van, mer ne tolnak, tenyleg segit, de kurvara utolso par %ot. meg merem kockaztatni, hogy a tobbseg eszre se venne a sima csirke zoldseg stb embert a havi 100ezres kiegestol.
kellys 2016.08.24 00:09:56
@Jokerpofa: latom, nem sikerul felfogni, akkor copy paste
boven elvagy sima kajaval is
egeszseges, kiegyensulyozott okos kajaval a kiegre nincs szukseg (max vitaminra)
a tobbseg eszre se venne a sima csirke zoldseg stb embert a havi 100ezres kiegestol.

mielott arcoskodsz, hogy fogjam fel a mondandod, sepregess a sajat hazad tajekan...
Az álláskeresés egyik legkritikusabb része rögtön az első lépés, egy igazán jó és figyelemfelkeltő önéletrajz megírása. Kezdésként tekintsünk vissza az eddigi állásainkra és tapasztalatainkra, majd találjuk ki, hogy ezt hogyan sűrítsük bele egy oldalba. Ezután ügyeljünk arra, hogy minden egyes…..
kellys 2016.08.23 23:55:19
.
A kertvárosi Amerika az az álom, amelyet rengeteg filmben és sorozatban ábrázoltak már (hol ilyen, hol olyan előjellel). A valóság persze mindig kicsit más, mint a szükségszerűen torzító filmek és sorozatok – hogy pontosan milyen is, azt fotózta végig egy amerikai…..
kellys 2016.07.21 00:43:12
@Teragigamega lélek: te nagyon hulye, pont azert epitenek ilyen hazakat, mert a hurrikan vagy foldrenges viszi es utana olcsobban epiti ujra.
a kovet is vinne, dontene ne szarj be, lasd 86os magyar renges, ami nem is volt nagy, megis repedtek, doltek a hazak.

de a szep az, hogy vagy annyira ostoba, hulyefasz, hogy azt hiszed ámerikában csak hulyek laknak, bezzeg mi itt a karpat medenceben tudjuk mi a faszom a jo es ezek a hulye amcsik nem jonnek ra, hogy teglat kellene epiteni te joe, pista meg bela mondta ejropaban... mi mindenben sokkal okosabbak vagyunk, az amerikaiak butak, a magyarok okosak es van egy csomo nobel dijasunk bebe meg olimpiai bajnokaink.
az ilyen idiotak rosszabbak a hazanknak, mint 2milliard melyliberalis, vagy 3000 orban - pick your side.
A labdarúgó-világbajnokság (és majd a riói olimpia) idején a szokásosnál is több turista érkezett / érkezik Brazíliába, ahol azért finoman szólva sem minden a csodálatos környezet. Ott vannak például a börtönök, amely tényleg pokoli helyek. Noha nagyon büszkék vagyunk a…..
kellys 2016.07.21 00:34:18
@Krisz11: hulye vagy mint a seggem.
A nyár a külsőségeket tekintve olyan az emberek számára, mint a tavasz a lakásfelújítás fanatikusainak. Egyik napról a másikra becsöngetnek az agyban a gondolatok, miszerint ideje lenne kurva jól kinézni, aztán a tükör elveszi az ember életkedvét is, hiszen az onnan visszaköszönő hurkák ledolgozása…..
kellys 2016.06.04 13:00:50
@Tomi from Space: ne irkalj butasagot. a szervezet barmibol barmit elo tud allitani SZINTE.
nem tud vitaminokat - ez se 100% igaz, csak nagyjabol, van ember aki szintetizal c vitamint pl. evolucios tortenet.
vannak esszencialis zsirsavak es esszencialis aminosavak amiket nem tud eloallitani vagy csak kis mennyisegben.
viz.
de ettol meg a szervezet tud mindenbol mindent "csinalni". nulla feherje bevitellel is el van - nem egeszseges, de nem halsz bele, es izmaid se tunnek el. nulla zsirbevitellel, vagy nulla ch val se halsz meg. nem leszel egeszseges, a szervezet szenvedni fog, de kibirja. az egyetlen ami nelkul nem tud letezni az ember a vitaminok es a viz. minden mas potolhato. ergo ehetsz naponta 5kg hust, attol meg elhizol (zsir lesz belole es fuel) vagy fogyhatsz napi 1000kcal only ch val vagy disznozsirral. ez csak energiabalansz kerdese.
kellys 2016.06.04 13:04:15
@Gekko: eleg jokat irsz, nagyjabol egyetertek, de az energiasurusegben nem. az pontosan ugyanannyi a ch nal es a feherjenel 3.6kcal per g. raneztem google mostanaban 4et mondanak mindkettore. regen 3.6ot tanultam.
Mikor kapja már meg?! Hát már legalább hármat kiérdemelt! Vagy nem. Inkább nem. Mielőtt még mindenki nekem ugrana: DiCaprio egy zseni. Az. Ez számomra sem kétséges, ám jelen írásommal még így, az Oscar-szezon előtt arra szeretnék kitérni (valamint részint vitaindítónak…..
kellys 2016.04.17 01:31:12
@orient: magyarul faszsagokat beszelsz es utana ovodasan elhuzod a beled hogy ne valaszolj koszike :D mekkora egy fasz vagy te baszdmeg
en viszont tenyleg nem olvasom el a baromsagod, mert az emailertesito ki van kapcsolva es egy olyan idiota kedveert mint te nem balfaszoskodom a beallitasok kozott.
edes jo istenem te irrelevansan ervelo, ossze vissza hadovalo, osszefuggestelenul bizonygato gyogyeger te...