Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pillangószárnyú csincsilla

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üzenőfüzet Az utód 2013.08.15 12:08:26
Tényleg rosszul eshetett Lázárnak a Csányi-féle szűkkörű sajtóbeszélgetés. Nem is az, amit mondott a bankvezér, hanem az a szűkölő kacaj, amit a meghívott újságírók hallattak a trafikos utalás után. Tudom, sokan eljátszottak már a gondolattal: mi lesz a Viktor nélküli…..
Az Index úgy értesült, hogy "Orbán Viktor órákon belül bejelenti, hogy Karas Mónikát, a Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli a médiahatóság élére."Már maga az április óta tartó elnökjelölt-keresési kutyakomédia is elképesztő, hogy nem találtak olyan jelöltet,…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.08.14 17:01:39
Nálam ez a nap híre:

Az MSZP-ből szerkesztik az Egyenlítő blogot

index.hu/belfold/2013/08/14/az_mszp-bol_szerkesztik_az_egyenlito_blogot/

Eddig is tudtuk, hogy az "ellenzéki" blogokat fizetett pártmunkások írják. Most már bizonyítékunk is van rá. Szánalmas banda!
1000 leütés A Fidesz szétesése 2013.08.07 23:09:03
Értekeztem már többször is a Fidesz elveszett (pontosabban soha meg nem talált) konzervatív pedigréjéről, amelyik először az antikommunizmus, második lépcsőben a modernizáló etatizmus feladásával vált nyilvánvalóvá. Sokan azt hiszik, hogy az ideológiák kora már lejárt, és…..
42 Celsius-fokot mutat a hőmérő, mikor elkezdem a napi hírfolyamot vizslatni a Facebookon. Ha csak a fontos történésekre vagyok kíváncsi, a 21. században már nem kell 140 darab különböző hírportálról összevadásznom az infókat, elég a cyber „öribarik” által működtetett…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.08.07 11:22:15
Helyi szinten biztos. Jó példa erre ez a plakát. A Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014, a PM és az MSZP logoja egyaránt megtalálható ezen a XXII. kerületi szórólapon. Bár egészen más a pártok helyi szintű együttműködése, és egy - a pártvezetők által írásban…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.08.05 17:40:33
A Tolerancia diktatúrája címen a Heti Válaszban megjelent cikk arra figyelmeztet minket, hogy az elszemtelenedett meleg kisebbség már a többség jogait veszélyezteti.  A lap a diktatúra szót használja annak érzékeltetésére, milyen elnyomás alatt élnek a nyugati világ…..
Vannak ügyek, amelyeken lakmuszpapírként le lehet mérni, hogy hol is tart a magyar nyilvánosság. Nem csak a politikai élet, hanem úgy általában a mentális és erkölcsi állapotunk. Annak idején ilyen volt a 2006 október 23-i rendőrattak, amikor az agyhalott kommer nyugdíjasok otthon…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.30 17:32:42
Úgy döntött a magyar kormány, hogy két héten belül előtörleszti a még hátralevő, 2,2 milliárd eurónyi IMF-hitelünket, erre Orbán Viktor miniszterelnök utasította Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert. Egy újabb gumicsont, mi is tudjuk, de azért a tisztesség azt kívánja,…..
Ahelyett, hogy lefosnánk a bokánkat Orbán Viktor kalandfilmekbe illő erdélyi kiruccanásának karambolozástól paradicsomdobálásig terjedő mozzanataitól, koncentráljunk inkább a lényegre, feleim. A lényegre. A nyakkendőt otthon felejtős, éjszakába nyúló ivászatoktól nem…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.28 13:03:45
@kovi1970:

Orbán egy igazi magyar hazafi. Az elmúlt 100 év legtehetségesebb magyar politikusa. Ő az egyetlen olyan magyar politikus, aki államférfiúi adottságokkal rendelkezik.

Ezért gyűlölitek és gyalázzátok őt immár 20 éve.
A Realitatea Tv híre szerint két fiatalember paradicsommal dobálta meg Orbán Viktort szombat délután Tusnádfürdőn, az általa megtartott előadásról való távozása közben. A fiatalok azután dobálták meg a magyar miniszterelnököt, hogy végighallgatták a Bálványosi Szabadegyetem…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.28 01:06:59
@rasztaszív:

Nem magyarok voltak, hanem részeg román fiatalok. Valószínűleg fizetett provokátorok voltak, csak hát közben kicsit leitták magukat, és nem sikerült az akció....
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.28 01:11:02
@Pop40:

Mese? Az összes közvélemény-kutató ezt állítja, Karácsony Gergely számításai is ezt mutatják, és az időközi választások eredményei is ezt támasztják alá.

2014 = ismét elsöprő fideszes győzelem!
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.28 01:13:06
@Pop40:

Ez a román rendőrség közleménye volt. Ittas, beszámíthatatlan 16 éves suhancok dobáltak, akik később nem tudták megmagyarázni a dolgot.

Egyértelmű, hogy fizetett provokátorok voltak.
Az akk.hu legfrissebb adatai szerint ismét történelmi csúcsra ért a központi költségvetés bruttó adóssága. Mintegy 22 238 milliárd forintra. Mivel ez a szám adja az oroszlánrészét az ún. „maastrichti adósságunknak”, ezért ennek változása pontosan jelzi előre a…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.24 23:06:48
@high up!:

Szar lehet neked. Most már te is látod/tudod/érzed, hogy 2014-ben is a Fidesz fog nyerni. Még harcolsz a az elkerülhetetlen ellen, de a lelked mélyén már beletörődtél, hogy a következő 20 évben nektek itt nem terem babér.
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.24 23:15:14
@mahet:

Remélem tényleg elmész, s nem csak fenyegetőzöl, mint a megélhetési zsidó, Gerendás Petike.

Kérlek menj, és NE MERJ VISSZAJÖNNI!
A múlt héten Magyarország államcsődjével kapcsolatban két jóslat is befutott. Ez már a vég, kezdjünk csomagolni? Először Peter Attard Montalto, a Nomura elemzője csatlakozott a Szász Károlyhoz, és a kormány legújabb, a devizahitelesek megmentését kilátásba helyező homályos…..
Nevelek A nagy pedagógus-átverés 2013.07.20 23:17:09
Az Orbán-kormány rendkívül intenzív, hosszú és fordulatokban gazdag kommunikációs hadjárata lassan végére ér: már a legeldugottabb magyarországi tanya, tömegkommunikációval alig találkozó lakója is tudja, hogy rettenetesen jó lesz most már a pedagógusoknak, mert iszonyatosan…..
Hadd pontosítsak, a közkeletűen baloldalnak nevezett internacionalista baloldalról (etatizmusról) beszélek, és nem foglalkozom a közkeletűen jobboldalnak nevezett nacionalista baloldallal (etatizmussal). Nem foglalkozom még a népszerűbb dolgokkal: a baloldal velünk élő múltjával, a…..
Ahogy az várható volt, Detroit városa feladta a hiábavaló küzdelmet. A kaszinók sem segítettek.   Csődöt jelentett be Detroit városa csütörtök este és ezzel együtt csődvédelemért folyamodott. Az USA történetének ez a legnagyobb önkormányzati csődje, korábban csak…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.20 12:52:45
Mindent összevetve, minden külső kényszerítő erőt és belső feladatot beleszámolva, 50 éve nincsen ennyire rossz kormánya az országnak, mint az Orbáné. 1963-ban nagyjából véget ért az '56-os forradalmat követő megtorlás, megkezdődött a konszolidáció, amely ugyan tovább…..
     Azt írja a Heti Válaszban egy Michnai nevű "újságíró", hogy a melegeknek nem kellene feszíteniük a húrt. Mert a homoszexualitást 5773 éve tiltják a keresztény-zsidó kultúrkörben.  A zsidó hagyomány szerint Isten 5773 éve teremtette a világot.…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.09 02:08:52
Eltemettük Horn Gyulát. Nehéz szívvel jöttem hazafelé a Nemzeti Sírkertből a 37-es villamossal. Temetése nem pusztán egy szertartás volt, hanem maga Horn Gyula.  Egy órára együtt volt a magyar nemzet ismét. A több ezres tömegben voltak, fiatalok és idősek, liberálisok,…..
pillangószárnyú csincsilla 2013.07.08 22:36:48
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
Jelképpornó Majtényban, szlovák huszár, magyar magyar huszár, szlovák zászló, magyar zászló, szlovák koszorú, magyar koszorú, négynyelvű sírfelirat, mindenki megnyugodhat. Reméljük a főszereplő is: örök nyugalomra helyezték Szlovákiában Škultétyt. 182 évvel halála…..