Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FarkasAM

0 bejegyzést írt és 107 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap egy érdekes kis feliratra lettem figyelmes. Évek óta futok bele ilyenekbe, de ez valahogy más volt. Merem remélni, hogy csak egy rossz szájízű vicc az egész, bár annak meg több, mint durva...
A legendás Obersovszky - Schmitt Pál interjú ... na jó, ez nem jó szó .... felnyalintás óta nem láttam ilyen minőségi interjút a TV-ben.Kálmán Olgának amúgy nem volt egy jó műsora, sorban érkeztek hozzá a bukott szellemi sasmadarak: Fodor Gábor, aki közös baloldali…..
A választás előtti utolsó héten a Mandiner különböző irányultságú, meghatározó magyar véleményformálókhoz fordult; rövid, tömör válaszokat kérve tőlük egy kérdésre: hogyan értékelik a 2010-2014 közötti ciklust? Válaszaikat a napokban közöljük. * Farkas Attila…..
FarkasAM 2014.04.07 11:00:37
@Alfőmérnök: :-) Mentségemre szolgáljon, hogy hulla fáradt vagyok
FarkasAM 2014.04.08 12:09:52
@Alfömérnök: Ez most micsoda? És miért nekem küldöd?
FarkasAM 2014.04.08 13:54:54
Kedves bojkottálók, otthonmaradók, cizellált közírók, filozófusok, meg a többi fotelforradalmár: hülyeséget csináltok. Jó lenne fölébredni, de büdösgyorsan, mielőtt Orbán egy friss kétharmaddal a birtokában kilép az EU-ból, a NATO-ból, és a Kelet marhafüggetlen…..
FarkasAM 2014.03.27 12:41:55
@panelburzsuj: úgy jártak, mint a mesében: farkast kiáltottak,aztán amikor valóban jön, már senki nem hiszi.
Viszont felcseréled az okot az okozattal.
Nem úgy van ám, hogy a balliberális oldal minden jóslata beteljesedett, mert ők aztán megmondták, de a hülye magyar nem hallgatott rájuk, hanem olyan politikát folytattak, aminek ez lett a következménye.
Folytatódik a verbális ámokfutás, amit az első részben megkezdett a hazai közélet híres-hírhedt megmondóembere, Puzsér Róbert és országos cimborája, Gödri Bulcsu. A párbeszédet ott folytatjuk, ahol az előző részben abbahagytuk. Puzsér továbbra is óriási lendülettel…..
Orbán gyakran beszélt arról, hogy plebejus politikát képvisel. A fertődi Esterházy-kastélyban tartott kormányülést is úgy magyarázta: egy plebejus-kormány tiszteleg a magyar arisztokrácia előtt. Nemrég írtunk arról, hogy Orbán esetében mennyire hiteltelen ez a mű-plebejus póz.…..
Vannak dolgok ebben az országban, amire az ember csak a fejét tudja csóválni. Ilyen az, hogy két kilométer autópályákat adunk át szalaggal, öt meg tíz évek alatt, és gratulálunk magunknak. Vannak dolgok, amikre csak káromkodni lehet, mint a NAV-botrány körüli teljes töketlenség.…..
FarkasAM 2014.01.06 16:29:03
@Média Panda: A zentől semmi nem áll távolabb mint ez a fíling, amit valami homályos nyugati közhelyek alapján neki tulajdonítasz. A zen inkább katonás, gondolkodása teli paradoxonokkal, és nem hiányzik a botütés sem belőle:-) Semmi virágos rét meg minden legyen jó.
Ami pedig a hippiket illeti, nekem inkább a spangli meg a szabad szerelem jut róla eszembe, mintsem egy neohorthysta kurzusnak a szövegei, ami még a dohányzást is kvázi betiltja.
ha már hasonlat, akkor a magyar nóták, ill. a giccses magyarkodó műdalok világa, semmint a zen vagy a hippi kultúráé.

Ergo: a hasonlat azért ciki - bocs -, mert nemcsak a zenről vagy a hippikről ad egy nagyon torz képet, hanem az Orbán rezsim kultúrájáról is.
Libertarian A büdös kapitalista 2013.11.25 00:00:00
Az állami és az államhoz közel álló, tőle függő hazugsággyárosoknak köszönhetően mára eljutottunk addig a pontig, hogy a liberalizmus és a kapitalizmus a világban, de Magyarországon főleg szitokszavakká válnak. Ennek két fő, egymástól nem független oka van: Mindmáig kevesen vannak, akik a…..
FarkasAM 2013.12.02 23:56:24
@FarkasAM: Úgyhogy az elemzések mellett olvass egy kis Saint Simon emlékiratait is. Korábbi szerző, a Napkirály ideje,de egyrészt annak pazarlásával kezdődött minden, másrészt - és jelen kontextusban ez a fontosabb - bepillantást ad a francia arisztokrácia elképesztően dekadens és romlott életébe. és a későbbiekben ez csak rosszabb lett.
FarkasAM 2013.12.03 11:05:48
@calabria007: ez egyáltalán nem mond ellent annak, amiket írtam, sőt. Én inkább jó mikulásozást kívánnék, mert túltárgyaltuk a témát:-)
Elvadult tájon gázolok:Ős, buja földön dudva, muhar.Ezt a vad mezõt ismerem,Ez a magyar Ugar. Aki figyelt magyarórán, emlékezhet a tanító bácsi/néni tanulságos leckéjére, miszerint Ady Endre közéleti tevékenységében, újságírásában, költészetében azért kritizálta…..
FAM írása "Támogasd a fennálló rendszert minden nap! Mocskold a gyengét, az elesettet! Okold a melóst, a környezetvédőt, fikázd a hajléktalant! Szólj be a nyugdíjasnak és a munkanélkülinek! Vedd bátran védelmedbe a menedzsert, a bankárt, a befektetőt! Emelj szót az erdők és…..
FarkasAM 2013.06.16 19:34:05
@aleb19: Aztán az összes LMP-st kitagadja a saját anyja/nagyanyja:-)
FarkasAM 2013.06.16 20:23:18
@desw: Tudod, hogy azok a népjóléti/szociális reformok, amiket mostanság hajlamosak vagytok köpködni, arra szolgálnak, hogy fenntartsák a kapitalizmust? Ha az a vadkapitalista szellem kerülne hatalomra, amit képviseltek, egyben a kapitalizmus végét is jelentené, mert kitörne a forradalom.
FarkasAM 2013.06.16 20:26:21
@aleb19: Alapból nem szeretek ilyesmivel érvelni, de az anyám nem negyven évet, hanem ötvenet dolgozott le, mert nyugdíjasként is dolgozott (és még utána is dolgozott volna, ha nem rúhják ki), és egész életében hajnalban kelt. és nincs kiemelt nyugdíja, nem éri el a 100 ezret sem. Ha ő meghallaná, hogy a nyuggerek ellen uszítunk, eléggé kiakadna. Főleg, hogy a pénze egy jó részét a lányomra, az unokájára fordítja.
és szerintem elég sokan lehetnek így.
In memoriam Szélsőközép Ha egy országban elfogy (vagy eleve nincs) pénz, azon a kicsin, ami még van, nyomban összekapnak a társadalmi csoportok. Ilyenkor a jobb érdekérvényesítéssel rendelkezők megfizetik házi szakértőiket, hogy megmagyarázzák a társadalomnak, hogy épp…..
FarkasAM 2013.06.10 18:49:49
@Cavalcanti: Egy csöppet se, pont most találkoztunk, holnap este meg folytatódik az Apu. Csak mi ilyenek vagyunk:-)
Egyébként nemsokára érkezik tőlem a viszontválasz.
FarkasAM 2013.06.10 22:50:29
@Abendsen: Végre egy valamirevaló hozzászólás
FarkasAM 2013.06.11 12:30:42
@kályhacső: Ez megjelent ezen a blogon, csak az Index nem rakta ki, amit én is méltánytalannak tartok.
Egyébként tegnap válaszoltam erre, holnap ki is jön.