Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jozsikabakoska33

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
jozsikabakoska33 2013.06.04 16:42:17
jozsikabakoska33 2013.06.04 19:31:14
Jó estét mindenkinek:))

Felvetnék pár problémát:

1. Ezt a cikket a fészbukkon találtam, egy tanárnéni tette fel, kommentestül, mindenestül. Tudjuk milyen a facebook, milyen az IQ szintje. Az az egyik probléma, amit már előzőleg leírtam, de kifejtem, h az átlag ember, nem érti az elején lévő ironikus bejegyzést, honnan is tudná, hiszen VALÓVILLA, BIGBROTHER, sorozatnéző ország vagyunk!!!!Az átlag ember butul!!!Önök/Ti nem látjátok?A cikk a kommentekkel eggyütt terjed, s végig olvasták(tátok), hogy milyen a kommentek hangvétele, tartalma? Negatív:(((
2. Igen, rengeteg probléma van az oktatás területén, amit igen is a PEDAGÓGUSOK tudnak helyre hozni, senki más!!!!!De, ne az EGO uralkodjon egy tanáron, ne gondolja, ő mindent mindenkinél jobban tud! Példát adjon a társadalomnak, hogy még ilyen körülmények között is képes a szeretetre, jókedvre, s SZíBől végzi a munkáját. Önmagát meg nem adja a kultúrálatlan körülményeknek, hanem műveli magát, h az esetleges hiányosságait pótolja, s nézetei, gondolkodásmódja csiszolódjon, színesedjen. Igen, dolgoztam válogatott gyerekekkel, repi iskolában, s dolgoztam falusi nyomor iskolában is, ahol a szendvicsemet én adtam oda a lopós gyereknek. Soha meg nem lopott ezután, csak szólt, ha napok óta nem evett, de az órámon rend és fegyelem volt. Igen sok probléma van, de csak mi emberek tudjuk megváltoztatni, úgy, ha nem felejtem el, mennyit éheztem a főiskolán, hányszor beázott a tavaszi-téli-öszi cipőm, s látom , tudom, változni fog, mert így nem maradhat!
:))
Szép estét mindenkinek:))
Én is 100 ezret keresek, s családom van, majd turkálok valami ' újat'He-he
jozsikabakoska33 2013.06.05 18:19:58