Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszén

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is olyan régen Orbán Viktor még úgy sejtette, hogy a MOL-INA ügy pusztán üzleti kérdés, amelyet nem szabad politikai szintre emelni.  Ezt azonban nehéz elkerülni abban az esetben, ha a magyar kormány jelentős tulajdonrészt birtokol az olajtársaságban. A MOL magyar, az INA…..
faszén 2013.10.07 16:01:10
@zengjen a dalunk fajtárs: Nagyon köszönöm ezt az anyagot, erről nem tudtam.
faszén 2013.10.07 19:29:18
@zengjen a dalunk fajtárs: Jól tetted, hogy ezt is elküldted nekem. Üdvözletem!
Horvátországban 22 évet dolgoztam, de "véletlenül" ide házasodtam.
Szerbiában születtem, így a délszláv háború folyamán fura helyzetben találtam magam. Én az egyik oldalon, testvérem a másikon, lányom meg a békefenntartó alakulatban. Jó kombináció, mi?
Akit egyedüli jelöltként 1241 öntudatos küldöttből/szavazóból 1240 zsinórban tizenharmadszorra választ meg egy magát demokratikusnak definiáló párt élére, az minden bizonnyal valamit igen jól csinál. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke e tekintetben egy igen sikeres…..
faszén 2013.09.30 08:24:37
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
Nehéz magyar fociról értelmesen beszélni. Amikor azonban a felcsúti Puskás Akadémiáról van szó, nem csak, és nem elsősorban fociról beszélünk. Itt kemény politikai jelképről van szó. Ugyanis ez a kicsiny falu - a politika nagyravágyása és a valóság közti síkok határán -…..
Az semmiképpen nem baj, hogy vannak emberek ebben az országban, akik jobban keresnek, mint Orbán Viktor miniszterelnök. Sőt. Az sem baj, ha ezek az emberek éppen azok közül kerülnek ki, akik közfeladatai ellátásában segítségére vannak. A baj az, hogy indokolatlanul sokan vannak azok…..
Valaki lenyúlta a növekedést. Ki lehetett? A kiscica, az IMF, a titkos háttérhatalom, esetleg a rézfaszú bagoly? Nem tudjuk hova lett, csak az biztos, hogy kifingott, szublimált, felszívódott. De nézzük inkább az elmúlt három évet és legalább mulassunk. Az ország valamennyi…..
faszén 2013.08.16 11:38:20
@tcom: Ez nagyon jó!
faszén 2013.08.16 12:11:33
@tcom: A Kádár korszak leírására.
A magyar-cseh válogatott focimeccs a 14. percben gól nélküli döntetlenre áll. Ennél is érdekesebb azonban, hogy a lelátón Orbán Viktor mellett Csányi Sándor, az ország első számú uzsorása ül. Aki - mint Lázár János hétfői közléséből tudhatjuk - a devizahitelesektől…..
Laodumin Románia és Orbánia 2013.08.13 00:02:33
Köztudott volt, hogy a külhoni polgárok szavazati jogának megadása elszabadítja a határokon átívelő nemzeti szarkeverő versenyt, és egyre gyakrabban fognak feltűnni a szavazatokért marakodó politikusnak nevezett nemzeti hiénák a szomszédos országokban. Félreértés ne essék:…..
Lélegzetelállító hegyi pályákon nem csak Svájcban lehet utazni. Aki nem szeretné a 2x1 sávos hegyi kanyargós utakon vezetéssel tölteni a napját (és éjjelét), és vonattal indul a montenegrói tengerpartra, egy igazán elképesztő vasútvonalon utazhat végig, és a világ…..
Tavaly már Rajcsányi Gellért kolléga írt a dologról egy kiváló posztot, de most újra előtérbe került a probléma: egyes településeken idegenforgalmi adót kell(ene) fizetni, ha barátaink a saját házunkban alszanak. Mint kiderült, ez nemcsak nyaralókra, de mindenféle ingatlanra…..
faszén 2013.07.01 06:17:41
@nick rivers: A kurtaxa mellett a kúrtaxát is ki kell fizetni. Az előbbit a csaj, az utóbbit meg neked kéne fizetni. Ez az igazságos elosztás. Nehogy már te ingyen megússzad!
Hogy ne érezzük úgy, kormányunk elhanyagol minket, újra levelet hoz majd a postás - most éppen személyesen a miniszterelnök tájékoztat minket, hogy hazánk kikerült a túlzottdeficit-eljárás alól, a feladat gyakorlati végrehajtása pedig már kormányhatározat formájában ki is van…..
Nem azért nem éneklem a Nemzeti Összetartozás Napján a Nemzeti Összetartozás Dalának kikiáltott műalkotást, mert annyira rossz hangom van, hogy egy barackfa is kiszáradna az általam nyújtott vokális élménytől, vagy a szomszédok haja begöndörödne a hangszálaim által…..
Hiába árasztják el vízzel a Kossuth téri mélygarázst. Hiába emelnek gátakat. A nyugat felől hömpölygő áradat megállíthatatlanul sodorhatja magával Parlamentünket. Vajon ki lesz a legény gáton, aki megakadályozza a katasztrófát, és megmenti Parlamentünket szeretve tisztelt…..