Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juve13

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus kapusa, Gigi Buffon szerint a pályán elért siker egyáltalán nem garantálható óriási összegek befektetésével. Az AS munkatársainak nyilatkozva az e heti Real Madrid elleni BL mérkőzés apropóján, amely csapat ezen a nyáron egyetlen játékosra megközelítőleg száz…..
A Fiorentina ellen elszenvedett sokkoló vereséget követően, a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta védelmébe vette Antonio Conte mestert, az indiszponált Gigi Buffont, valamint a teljes csapatot. "Tisztában vagyunk azzal, hogy még semmi sem dőlt el, s nem szabad bírálat tárgyává…..
juve13 2013.10.22 11:32:17
Több kommenthez hozzászólnék...Elösször is nekem is elegem van már ebből a sablon dumából amit minden egyes szar meccs után elmondanak...Igen is hibáztassanak játékost edzőt akit kell , kicsit azt érzem Buffonban is meg min denkiben h jólvan hibáztunk és akkor mivan, Buffon ennyit nem hibázott 3 év alat mint amit most ezen a 8 bajnokin....Tüzet egyátalán nem érzek a csapatban Marci szar meccsek óta Pogba flegma Padoint szóra sem érdemes a védelem meg hátttt amit össze ketáznak az örület.....Tevezt és Llorentét nem bántom egyátalán én azt mondom ha ők kapnának megfelelő támogatást jók lennének...De ugye sélsőnk nincs nem értek egyet azzal aki lichstejnerre azt mondja h jó sélsőnk , egy 4 védős rendszerben bal bekknek kiváló mert rengeteget fut de azon kivül....nincs egy szélről betörés egy lövés EGY BEADÁSSS semmi Asahmoát csipem jól védekezik de ugyan az van egy csele ez a bicikli azt cső....ott egy Llorente szintű játékos aki sztem kiválóan fejel és nem tudjuk kihasználni.... Contét meg azért nem értem mert nem tüzeli már a csapatot amikor szarok vagyunk is azt mondja h elégedett a csapattal...hát megkérdem én a 2011/2012 es évben amikor a csapat kiment a pályára 4-0 3-0 összes nagy riválist ennyivel vertünk itthon idegenben 3-1 re vezető nápoly ellen feláltunk, ez a csapat meg killódik egy szar firenze és egy fos milán és inter ellen...Real ellen 3 védős rendszerben kapunk vagy 70 gólt..... Forzaaa
A talkSPORT értesülései szerint két olasz csapat, a Juventus és a Roma is figyeli a Marseille játékosát, Morgan Amalfitanot, aki jelenleg a West Bromwich csapatában szerepel kölcsönben. A francia válogatott a Ligue 1 bajnokságból költözött egy évre a WBA csapatához és…..
A svájci sajtó értesülései szerint a Basel fiatal középpályása, Valentin Stocker lehet a Juventus egyik legfőbb célpontja a januári átigazolási időszakban. A Geruchteticker.com állításai szerint a Juventus szemet vetett a 24 esztendős játékosra, s a téli szünetben lépéseket…..
A Juventus középpályása, Claudio Marchisio meg van győződve arról, hogy csapata nem nyugszik, amíg meg nem szerzi sorozatban harmadik bajnoki elsőségét. Tegnap este az Öreg Hölgy idei szokásához híven ismét fordítani tudott, miután az AC Milan már rögtön a 20. másodpercben…..
juve13 2013.10.08 11:48:59
@Drughi Di Bianconeri: Egyetértek...Bár a csapat védelmében annyit h abból a szempóntból kicsit nehéz h ellenünk ténleg mindenki ezt a védekező szart jácca , ilyenkor kellene egy jó irányító de hát Pirlo személyében már nagyon megkopott...elgondolásom szerint nyáron nem veszünk 2 szélsőt meg egy irányítani tudó középályást akkor a bajnokság sztem bukta...+ még valami én azt neeem akarom elhinni , olyan nem létezik h egy Isla Padoin szintet ne üssön meg egy ifi játékos sem, ezt nem tudom elképzelni sem h az utánpótlásban nincs egy olyan ember sem aki ne ütné meg azt a szintet..... Forzaaa Juveee
A torinói városi rangadó győztes gólját szerző Paul Pogba már teljes mértékben a szerdai Bajnokok Ligája találkozóra koncentrál. "Tudjuk, hogy fontos mérkőzés lesz számunkra, amelyet meg kell nyernünk, de tudjuk, hogy nem lesz egyszerű." - nyilatkozta a francia középpályás a…..
juve13 2013.09.30 20:52:34
@bianconeri_2007: Kösz szépen a linkeket...:) Remélem juve győzelmet látok szerdán... Egyébként azon gondolkodom h ha nekünk nincs értelmes jobb és ball szélső linback vagy hogy is hívják akkor nem értem mért nem próbálunk meg más taktikát...mert lichsteiner is sokat fut meg sokat védekezik de a Toro ellen is támadásban vajmi kevés volt beadás nulla, ahsamoah ugyan ez...plusz azon is megéri elgondolokodni ha valamelyikük esetleg megsérül ki játszik helyettük folyamatossan peluso, isla hát hát...Babo még mindíg tartod a jo mercatot.... Forza juve
juve13 2013.10.01 15:00:38
A szerdai meccset követő interjúban Fabio Quagliarella is aggályát fejezte ki a Juventus legújabb szokása miatt, vagyis hogy mostanság a torinói bajnokcsapat a meccs elején hátrányba kerül az ellenfél szinte első adandó helyzete után. Ez már a negyedik meccs, hogy az olasz bajnok…..
juve13 2013.09.27 11:01:16
@Gabuero: Már volt ...Bl ben is és bajnokin is :)) Én meg már egy jó átigazolási szezont néznék meg :))) meg lehet nézni h jött egy klasszis tevez személyében és mijen sokat hozzátesz a játékhoz , lenne egy ilyen játékosunk még bal szélen meg pirló utód azért az sokat dob a csapaton...bizakodjunk de sztem idén megint nagyon kevesek leszünk a bl hez...
juve13 2013.09.28 15:49:23
A történelem megismételte önmagát az Olasz Szuperkupa Primavera csapatok számára kiírt döntőjében, ugyanis Andrea Zanchetta fiai, az első csapat példáját követve, győztesen távoztak a római Stadio Olimpico gyepéről. Mint arra a Juventus minden szimpatizánsa jól emlékezhet,…..
Az olasz bajnokság hétközi játéknapján a Juventus a Veronában hagyományosan nehéz ellenfélnek számító Chievo csapatához látogatott. Az Öreg Hölgy előtt sűrű hetek állnak, így Antonio Conte több játékosának is pihenőt adott. A mindeddig állandó kezdőnek számító…..
juve13 2013.09.26 11:05:10
@mpite: Egyetértek...Sokszor hallotam már h Vucinic milyen technikás és h lát a pályán de számomra egy csatár góllokat lőjön, Tevez Llorente páros sztem jó lehet,Llorente tipikus ék tetszik a játéka de persze ez semmit sem ér ha szélről nem tudják kiszólgálni labdával...Chievo ellen 5 védő gyűrüjében volt fojamatossan de úgy éreztem h egy két jó beadásra ő jól tud érkezni persze mi hiányzott megint ebből a történetből a beadás... Isla és Peluso játéka botrány volt...csipem a két játékost de húúú...az h széljátékunk egyátalán nincs az azért ilyen meccseken nagyon előjön...Ez van Forza Juveee
juve13 2013.09.26 12:28:13
@steven-h: Teljesen egyetértek a véleménnyel ...
juve13 2013.09.26 12:33:13
@Drughi Di Bianconeri: Hát igen , de amúgy azt én sem hiszem el h olaszország szinten nincsenek tehetséges játékosok akiket be lehetne vetni, Pirlo elött le a kalappal de annyira le van már lassulva h fúúú , téli átigazolásnál marotta törheti a fejét , két szélen erősitsen meg pirlo helyett valaki , nem nagyon érzemk a tözet a csapatban az a baj, Bár a csapat védelmében legyen szólva h a Chievo 11 emberel védekezett végig nagyon fegyelmezetten , csak azt nem tom a kurva Napoli ellen minek nem ezt csinálták ... Forza Juve
Egy emlékezetes bemutatkozást követően, amikor is Carlos Tévez Federico Marchetti kapuját vette be első meccsén a Juventus otthonában, tegnap az argentin sztárcsatár ismét betalált, és ezúttal lényegesen fontosabb góllal ajándékozta meg csapatát a Hellas Verona ellen. Carlos…..
A Juventus az Inter és a dán bajnok FC København elleni 1:1-es döntetlenek után fogadta az első osztály egyik újoncát, a Verona csapatát, s a torinóiak aligha mehettek biztosra, hiszen az ellenfél rögtön az első fordulóban már megtréfálta az AC Milan csapatát…..
A Juventusnak idei első BL mérkőzősén meg kellett elégednie egy 1-1-es döntetlennel Dániában, mert bár uralták a mérkőzés jelentős részét, a befejezés a régi időket idézte és csupán Fabio Quagliarella góljának köszönhetően kerülték el a vereséget. Antonio Conte három…..
A Manchester City védője, Aleksandar Kolarov elutasította azokat a felvetéseket, melyek szerint a nyári átigazolási időszakban maga szorgalmazta volna, hogy klubja adja el őt a Juventusnak. A 27 éves játékos - aki 2010-ben épp az olasz Lazio csapatától igazol az angol óriásklubhoz…..
juve13 2013.09.13 11:38:17
Sztem meg januárban lehet h jönni fog,új edző bizonyítani akar hátha sikerül , de kétlem azt is h ilyet nyilatkozott volna , @babo0410: Te látom nem igen nyugszol bele ebbe a Marottába . Neked valami rokonod ? :))) ... Nem tudom mért nem bírod elviselni h egy szar mercatot zárt és ennyi ... Tevez volt az egyetlen jó akit hozott hozzáteszem a cityben ahol nem igen jáccot sokat mellőzték nem lehetett olyan nehéz megszerezni...Llorente meg olyan jónak tűnik eddig h azt pezzegetik h januárban elmegy :))) " Ez csak az én személyes gondolatom és észrevételem "
Juventus FC blog A hét kérdése 2013.08.14 18:00:00
Három új játékos és néhány távozó - ez eddig a Juve mercatojának mérlege. Persze a kérdés mindig felmerül: elég a Tévez-Llorente-Ogbonna trió az üdvösséghez? Mi a van az évek óta rebesgetett balszélsővel, akire talán nagyobb szükség lenne, mint bármely más csapatrész…..
Gianluigi Buffon ügynöke egy nemrég adott interjúban azt mondta, hogy véleménye szerint a kapus csúcsformában védhet akár negyvenedik születésnapjáig is. A Juventus kapusa volt a vasárnap esti Konföderációs Kupa hőse, mikor is Olaszország legyőzte Uruguay válogatottját 3-2…..
juve13 2013.07.02 11:10:39
Ugyan a legújabb szerzemény, Carlos Tévez még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a zebracsíkos mezben, olasz lapértesülések szerint a Juventus szurkolói máris a szívükbe zárták, legalábbis erre utal, hogy a nevével ellátott tízes mez gyorsan fogy a klub boltjában. Az…..
juve13 2013.06.29 19:35:51
@Tony.: Egyetértek,ha lehetne most Del Pieros Juvemezt venni én is csak azt vennék....Grande Alex
Nem telt el egy hét Carlos Tévez Manchesterből Torinóba való átigazolása óta, de a Zebrák már a következő City-játékosra vetették ki hálójukat. A Tuttosport szerint a perifériára szorult Aleksandar Kolarov iránt két olasz gárda  is verseng: a Juventus valamint az Inter…..
juve13 2013.06.29 15:09:21
@juve1986: én is vitáznék Isco a libaligában nyújtott jó teljesítményt ott sztm gyenge védlmek és védekezés van,az meg h nem minden mccsen kurva jó hátt...mondj egy olyan játékost akinek legalább nincs 5 szar meccse egy szezonban...Magánvélemény
juve13 2013.06.29 16:46:36
@juve1986: Szerintem a jelenlegi spanyol válogatottnak is a védelme a leggyengébb,bemutatták ezt az olaszok ellen is, azért kapnak kevés gólt mert 90percből 70 percet elpasszolgatnak a meccsen...( magánvélemény)
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta elárulta, hogy a klub még nem adta fel a Real Madridot erősítő Gonzalo Higuaín aláírásáért folyó versenyfutást. Az argentin válogatott játékos világossá tette, hogy nyáron távozni szeretne a spanyol fővárosból, s sokáig Torinó…..
A Serie A küzdelmeibe frissen feljutott Sassuolo részéről megerősítették, hogy a Juventus komoly érdeklődést mutat a fiatal támadójátékos, Domenico Berardi iránt, s az Öreg Hölgy szeretné Torinóba csábítani az olasz labdarúgás egyik legnagyobb reménységét. "Jelen…..
Az olasz sajtó szerint az AC Milan áll közelebb az argentin támadó, Carlos Tévez leigazolásához, mivel a Juventus nem kíván licitháborút indítani a Manchester City gólfelelősének leigazolása érdekében. A csatár ügynökét, Kia Joorabchiant csütörtökön lencsevégre kapták…..