Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krakkik

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lista első fele után itt az ideje, hogy végre rátérjünk a legjobb 10-re. Nem sokon múlt, hogy nem ez az összeállítás készült el csak, ugyanis hiába tudtam rengeteg jó filmet felsorolni, a top20 két fele között mégis egy határozott minőségibeli különbséget éreztem. Azonban…..
Év vége van és nem bírjuk ki listák nélkül. Első összeállításunkban, a ránk legnagyobb hatást gyakorló outfiteket, ruhadarabokat gyűjtöttük össze a magyar közélet 2014-es idényéből. 10.: Habony Árpád a barna ötven árnyalatában Habony Árpád többször is fog…..
krakkik 2014.12.28 13:12:39
krakkik 2014.12.28 13:13:13
Az utóbbi időben nem szükséges Bruce Willis filmeket nézni, és egyéb világösszeesküvős csihipuhikat sem. Elegendő Kövér László doktor nyilatkozatait olvasgatni, és kevés fantáziával túl lehet lépni akár dr. Genyán is. Őszintén, soha nem kedveltem ezt a zavaros tekintetű,…..
A helyzet mégse reménytelen. Hónapok óta csúszik az ország egyre mélyebbre a fekáliába, mosolyra csak olyan apróságok húzták szánk, mint amikor nyelvnáci Ildi helybe ment Andréhoz a lófaszért, vagy amikor a pohos buszos beszopta az energiacellát. Ez a pénteki nap azonban elhozta…..
Mi semleges nézők - de rühellem ezt, aki nem drukkol senkinek, az mi a francnak néz meccset -  igazán örülhetünk, hogy nem valami karót nyelt méltóságosasszony vagy sótlan vénember az amerikai nagykövet, hanem helyettük Jóbarát András viszi az ügyeket. Mondd jóbarát, s lépj…..
krakkik 2014.11.15 10:50:04
@eccerüvagyok: Szted ilyen part letezik?:) "Nem lehet mas a politika."
Szerdán jelent meg a hír, miszerint az UEFA fegyelmi eljárást kezdeményez a Románia–Magyarország Eb-selejtezőn a pályán és a lelátón történt események miatt. A fegyelmi bizottság a következő bűnlajstromot állapította meg. Románia: lelátói rendbontás fáklyák és…..
Világszerte élő tévhit, hogy a szabad lehetőségek hazája az Egyesült Államok. Ezt azonban ideje lenne végre elfelejteni, és felismerni: a rendszerváltás óta egyértelműen Magyarország a szabad lehetőségek hazája! Hol máshol fordulhatna elő, hogy volt szkinhedsrácból a baloldal…..
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
krakkik 2014.09.26 15:32:34
@sweeney todd: nem lehet ervelni vmi mellett? te felfogtad h ez a poszt ereveket sorakoztat fel a gyerekvallalas ellen?:)
en meg erveket hoztam a gyerekvallalas mellett, ahogy te ellene es ezzel kimeritetted a kapacitalas keretiet. en nem irtam sehol h nem tartom tiszteletben, dehogynem, csak leirtam a velemenyem a te hozzallasodrol, amit en betegesenek tartok, mert a gyerekvallalast elutasitasa komoly mentalis es psziches problemakat vet fel az EN VELEMENYEM szerint, foleg nokent. lehet ezzel lenne eredemes foglalkoznod, ahelyett h itt trollkodsz. te a kisebbseg vagy ebben a temaban, igy sajnalattal kell kozolnom h a velemenyed is annyit er. tenyleg leptem, mert ez a vita meddo, akarcsak te felfogasod
krakkik 2014.09.26 15:36:20
@antisystem: ez igy van, ha te nem vagy halas a szuleidnek, akkor annak oka van. persze az ember elfogadja, es ne is legyen gyereke annak, aki nem akar, mert az nem lesz jo senkinek. vszinu veled is ez tortenhetett
Megszokhattuk, hogy az USA-ban mindig minden nagy: nagy autók, széles utak, hatalmas, terek, felhőkarcolók és órási hamburgerek: ez a jól ismert sztereotípia. Viszont - mint mindenhol - itt is vannak jócskán kivételek. Sok és egyre több ökotudatos és természetbarát ember…..
Egy vásárlásból származó blokk fotója járta be a svéd internetet, amin a náci köszöntés, "Sieg Heil" olvasható. Az ügyben érintett Coop üzletlánc belső vizsgálatot indít. Egy hölgy, Kerstin Stockholmban, miután elhagyta a kasszát, szokásosan átnézte a blokkot, és akkor…..
krakkik 2014.09.18 19:22:48
Ha már összegyűjtöttünk annyi pénzt, hogy saját ingatlanba ruházzunk be - ezzel is egzisztenciát teremtve magunknak -, de nem futja nagyobb lakásra, házra, akkor érdemes a kis egyszobások között nézelődnünk. Kezdetnek mindenképpen jó egy ilyen kis lakás, hogy saját…..
Mi lenne, ha Demszky Gábor és barátai győztek volna 2010-ben a budapesti önkormányzati választáson? a kép forrása: velemenyvezer.blog.hu Végeláthatatlan töketlenkedés, a civil javaslatok lehető leghamarabbi elkaszálása, vagy ha nem sikerül, tanulmányozásuk elszabotálása.…..
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Véletlenül se higgye, hogy maga miatt jöttem el. Kevés maga ahhoz. A jelenség miatt jöttem el, amellyel ön súlyosan visszaél. S hogy miért tartom mégis fontosnak mindezeket "Tisztelt Miniszterelnök Úr!" megszólítással leírni? Így talán jobban…..
krakkik 2014.09.16 14:57:24
@gázóra ellenőr: te hol laksz? kaposztasmegyeren? vagy lorincen? gyere be a varosba es nezz korul, van meg busz, ahol ingyen bejuthatsz
krakkik 2014.09.16 15:01:13
@gázóra ellenőr: -
"Látod milyen birka vagy. Te az hiszed azok a baloldaliak akik ezen pörögnek. Orbánék az arcodba tolják ezt a hülyeséget, te meg szajkózod. "
Mit szajkoztam te retardalt?:)
Irtam en vhol h ok a legjobbak, vagy h mindent jol csinaltak? De hogy nincs alternativajuk az is biztos, es ezt el kell fogadni, kulonben beleorulsz es mar nem mehetsz a szocilibik altal szetbaszott lipotba se :)
krakkik 2014.09.16 15:04:10
@Csipkecsöpke:
"mivel jobb ? 50 kg-os tömbök esnek le a hazakrol. Bűz és kosz van mindenütt. A tömegközlekedés katasztrófa. "
Most aztan meggyoztel ezekkel az utos ervekkel! Buz es kosz? Ja ertem ha valaki nem szelloztet es az utcara szarik az a kormany hibaja, vag ymert a lakok nem ovjak az epuletet, amiben elnek szinten ok a hibasak. Sot meg a tomegkozli is katasztrófa? Mivel jarsz loval? vagy kecskehaton? Jartal mar mas nagyvarosban? Pl Koln, Parizs, Barcelona? Ha nem metrozol, akkor mindenhol nehezebb a kozelekdes es buz valamint szemet mindehol van!
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
krakkik 2014.09.15 14:41:01
@Brandon Frazer: a valaszom erre:
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ: Azért szar lehet agy nélkül élni szerintem. Láthatóan neked nehezedre is esik. Kissé tele van a faszom az olyan hulladékokkal, mint amilyen féreg te is vagy. Unom már ezt a folyamatos libsizést, bolsevikozást, zsidózást, cigányozást, kommunistázást, fasisztázást, nácizást, ami napjainkban minden fórumon jelen van. Mi a retkes faszért kell mindenbe belerángatni a bugris politikát? Miért nem lehet még a hozzád hasonló faszarcú majmoknak is elmenni a bús gecibe, és nem ide firkálni. Menj, és ömlengj mások - kifejezetten a hozzád hasonló faszszopók - fórumán. Miért nem lehet csak és kizárólag tisztán, értékelni egy zenét? Nekem tetszik, pedig nem is vagyok rapper, és lehet, hogy sem majkát, sem kürtiszt nem csipem. de ez a zene, meg mostanában majdnem mindegyik zenéjük kifejezetten kibaszott jól sikerül. És ha már beleadtak apait, anyait, szerintem megérdemelnek néhány jó szót.
MERT MAJKA VITTE BELE A HABORUS ALDOZATOKKAL ES A 2. VILAGHABORUS ZSIDOKKAL, ezert gondolom...ezzel a majka felhelyezte magat a liberalis placcra mint filoszemita.
Legalábbis, Bárdos András ezt gondolja azokról, akik a kereskedelmi televíziók néhány valóságshow-jában feltűnnek... Nos, ő is részt vesz hamarosan egy hasonló produkcióban, szóval, a celofánság őt is elérte, sajnos... Azt nem gondoltam volna, hogy egyszer egy…..
krakkik 2014.09.13 09:59:43
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
Ma van a közmédia napja, (oppardon, A Közmédia Napja, nehogy baj legyen majd ebből is) ami többek között azért is nagyon vicces, mert a comment:com ellen indított egyik perük keresetében azt írják igen kioktató stílusban, hogy olyan, hogy közmédia, nem létezik, ilyen szervezet…..
krakkik 2014.09.11 21:42:59
@Baaah: nem ertem az ervelesed.en csak a kovetkezetesseget hianyolom a rinyalasukbol, amit evekig labbal tiportak most hirtelen olyan fontos lett.ennyi.
  Ez egy elég súlyos dilemma minden HR-t és emberi tényezőt komolyan vevő cégnél/cégvezetőnél/döntéshozónál. Axiómának tűnik, hogy emberséges elbocsátás nincs, legalábbis elbocsátott ember nem tartja emberségesnek az elbocsátását sosem. Talán enyhíthető a rossz…..
Bródy János maga írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a koncertből az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy János maga énekelte el ezt a dalt az…..
A Sztárban sztár tavalyi, első évada azért volt meglepően jó, mert egy olyan formátumból hozta ki a maximumot, amibe simán bele volt kódolva a bukás is. A beöltözős-átlényegülős énekes műsorok produkcióit egyik oldalról csak egy paraszthajszál választja el a karaoke-tól, a…..
Petőfi írhatott volna valami ilyesmit a Balatonról is: Szegény Balaton, miért is bántjátok? Annyi rosszat kiabáltok róla, S ő a föld legjámborabb tója (a költői szabadságot vitatók számára: tava). Mert a Balatont sajnos sikk lett macerálni. Pedig csacsiság, a Balaton és…..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
krakkik 2014.08.26 13:26:29
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
Levelet kaptunk, Csiszár Jenőtől, nem közvetlenül persze, nem vagyunk olyanban, és mivel nekünk is szólt, hát leközöljük, így tisztességes. Egy megjegyzésünk azért van: a műsorvezetőt kerestük telefonon, három számát ismertük, ebből az egyiken nem ő vette fel, hanem egy…..
Orbán Sára nevével már nem csak a családról szóló bulvárösszeállításokban lehet találkozni, hanem egy államilag támogatott fesztiválsorozathoz készült anyag stáblistáján is. A Nagyon Balaton egy egész szezont átölelő programsorozat, beletartozik a május végi…..
krakkik 2014.08.13 20:54:30