Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Libatolvaj takarodj

0 bejegyzést írt és 239 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értik a konzervatív ifjak, miért beszélnek magyarországi antiszemitizmusról külföldön. Németország, Svédország után Kanadával meccsel a Magyar Nemzet szerkesztősége: Hazug vádak Kanadából, kürtölik világgá. Kumin Ferenc aktiválva, Lukács Csaba csomagol? Reszkess…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.21 19:24:06
@Csehszlovák Kém: "Kertésznek sok igazsága volt"

"Moslékzabáló magyarok"

"A magyarok genetikusan alattvalók"

Neked az ilyen duma tetszik igaz? Az egész szövegedből az süt, hogy te ugyanolyan vagy mint Kertész, még azt is leírod, hogy "Kertésznek sok igazsága volt". De az utolsó pillanatban visszahőkölsz.

Miért vagy ilyen gyáva? Miért nem írod le nyíltan hogy gyűlölöd a magyarokat, ilyen olyan okokból? Felmérések szerint csak a környező országokban van 30-40%-nyi nyílt magyargyűlölő, hol több hol kevesebb. Miért nem vagy őszinte, miért kell itt köntörfalaznod, körülírnod a dolgokat ilyen nagy terjedelemben?

Légy őszinte, egyenes és becsületes, hidd el mindenkinek jobb lesz, ha nyíltan megvallod a nézeteidet.
Sikert jósolok Debreczeni József új könyvének. A fideszes rablógazdálkodás című kötetből részletek láttak napvilágot különböző újságokban, a szerzővel tévé- és rádióinterjúk készültek, egyszóval működik a beharangozás. Körülbelül félmillió emberhez jutottak el…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.17 10:01:58
@Tiszta ház, rendes udvar: Az Origo az Index, a 444.hu nap mint nap dől a balliberális propaganda. Stop.hu, galamus, figyelő, hvg.hu (ahol ugye a főszerkesztő szaladt az MSZP székházba, AKKORA NAGY volt a távolság), a HVG, a hír24 TV, az ATV, a Népszabadság, a Népszava, a Klubrádió, a hir24.hu, a hirhatter.hu, a Blikk (főszerkesztője egy annyira nagy véresszájú ballib, hogy Népszabadság főszerknek javasolták, mellesleg ugyanaz a tulaja is). De ne feledkezzünk meg a TV-s piacot uraló RTL klubról sem. Az az adó, amely személyesen az MSZP-SZDSZ kormánytól kapott frekvenciát gyanús körülmények között és azóta is többmilliárd forintot költött a balliberális oldal támogatására, számtalan műsor, folyamatos HetiHetesezés, gyalázkodó propaganda formájában. De említhatjük azt is, hogy mai napig hatalmas pénzeket utal ki a balliberális holdudvar, pl Alföldi Róbert és hasonlók számára. Húúú de nagy Fideszes lehet az ilyen...

Tehát a legnagyobb politikai napilap, a legnagyobb bulvárlap, a legnagyobb internetes hírportálok, a legnagyobb TV-k, mind a balliberális oldal szócsövei, propagandistái. Sajnos a balliberális médiabirodalom és médiatúlsúly nem lesz kevésbé valós, hogy lehazudjátok még az égről is.
A héten napvilágot látott levél szerint, Lázár Vilmos és Badlauf László Békemenetre buzdították a CBA „nagycsaládot”, vagyis a szervezet dolgozóit. Minekután önmagában sérti a magánszférát, amikor az ember politikai identitástudatát firtatjuk, a levél több ízben sérti…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.16 10:53:20
@Bősz Anett: Rég nevettem ilyen jót egy hozzászóláson, kiváló stíluspariódia "az elkényeztetett, beképzelt liberális picsa" elképzelt szemszögéből megírva. Elég jó humorod van azt kell hogy mondjam. (Hogy 170 centi 63 kiló és hasonló adatokkal akarod meggyőzni egy politikai blog olvasóit bármiről is azt egy percig sem gondolnám komolyan)

Ha viszont nem csak humorizálni van kedved, akkor egy komoly kérdésre is válaszolhatnál:

Anett, szerinted mi volt az oka, hogy Magyarország szavazói az SZDSZ-t, ezt a velejéig liberális, haladó pártot a történelem szemétdombjára küldték? A 2010-es választáson akkora vereséget mérve az SZDSZ-re, hogy mára már maga a párt is megszűnt, szétporlott, milliárdos adósságot hagyva maga után. Azaz súlyosan megkárosítva a magyar adófizetőket. Mi okuk lehetett a választóknak hogy az SZDSZ-t a történelem szemétdombjára küldjék?
A kormány kezére játszanak most a gazdasági mutatók. Ezt ki is használják. Holott a most regnáló kabinet éveken át vitatta e számok megbízhatóságát, elutasította tényként való kezelésüket és vitatta a hitelminősítők által jósolt értékeket. Most mégis ezeket használja…..
Oligarchák és a foglyul ejtett állam: Mindig van lejjebb from atlatszo.hu on Vimeo. Mit jelent a state capture, vagyis az állam foglyul ejtésének fogalma? Milyen egy tipikus magyar oligarcha életútja és mit rejthetnek az ügynökakták? Hogyan alakultak ki a pártkötődésű üzleti…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.15 12:26:04
@Szúnyog: Szemmel láthatóan nem fértek bele az összevagdosott videóba. Nem kell terhelni a nézőket olyan sok szöveggel, aminek nincs propagandaértéke az eleve fölösleges egy ilyen típusú videóba. A TASZ-os így járt...
Libatolvaj takarodj 2013.11.15 14:46:25
@Tamás_: Hülyeségeket irkálsz, ráadásul nem válasz arra amit én írtam, lehet azt el sem olvastad.

Inkább arra válaszolj, mióta lett Magyarországon ilyen jó megélhetés TASZ-osnak, átlátszósnak, st stb lenni? Korábbról valahogy nem emlékszem arra hogy többszáz ember ilyen jól megélt volna, jó fizetéseket húzott volna abból hogy TASZ-os vagy hasonszőrű... Hirtelen rengeteg megélhetési "szakértő" "jogvédő" és hasonló önjelölt bukkant fel, akiknek egyetlen tevékenysége hogy betöltik a balliberális médiateret és szajkózzák a megbízóik, megrendelőik álláspontját minden kérdésben. Annyival diszkrétebbek hogy már ismerik az emailt, és az internetes kommunikációt így nem kell minden nap szaladgálni pártszékházba és hasonló helyekre utasítások után.
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet konferenciát tartott a hét elején "Médiatudatosság az oktatásban" címmel. A konferencián természetesen Hoffmann Rózsa is részt vett. A 2 napnyi konferenciázgatásból a köznevelésért felelős államtitkárunknak 2 dolog jött le,…..
A seggnyalásnak is vannak fokozatai, s köztévé eddig sem ment a szomszédba, ha szervilitásról volt szó: kötelességtudóan felvették a pózt, és csillogó szemmel nyalogatták körbe a gazda legnemesebb szervét, ha kellett, retusáltak, ha úgy kívánta a főnökség, plagizáló…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.15 12:15:47
@bigBB: Ha jól emlékszem az ATV sokmilliárdos megrendelést kapott az MSZP-SZDSZ rezsim ideje alatt műsorgyártásra. Egyértelmű közpénzlopás volt ez, így alakult a közpénz magánpénzzé.

Arról nem beszélve, hogy az ATV egy vallási szektához is erősen kötődik, valamiért mégsem baj ha politizál? Pedig azt hittem hogy fontos a vallás és a politika különválasztása. Közben a vallási szekta TV-je a nap mint nap szélsőségesen politizál. Nem furcsa ez?
Molnár Flóra Patyomkin-kormány 2013.11.10 11:27:32
A jelenlegi kormány a mutyin és a korrupción kívül még egy dologhoz ért nagyon, ez pedig nem más, mint a kommunikáció. A szavaknak erejük van, a nyelv pedig hatalom és ezzel a hatalom jelenlegi birtokosai is pontosan tisztában vannak. A médiakutatók körében már régóta vita…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.12 09:23:49
@deruyter: " Mondjuk árnyalja a képet, hogy a svéd hatóságok azért indítottak eljárást, mert voltak feljelentők. Vagy nem kellett volna nekik? "

Ez hazugság. Nem voltak feljelentők. Két nő aki összebeszélt, AZÉRT mentek be a rendőrségre, hogy Assange-ot rávegyék, hogy végezzen HIV és egyéb STD teszteket el saját magán. Ugyanis mint kiderült gumi nélkül baszta őket és megijedtek hogy elkaptak valamit.

Ezért mentek be a rendőrségre, hogy Assange végezzen el egy tesztet, semmi másért. Aztán ahogy részletesen kikérdezték őket a rendőrök, hogy ment a dolog, annak bizonyos részleteiből próbáltak ügyet fabrikálni a svéd hatóságok.

Ahogy már más is megírta az ügyben törvényesen eljáró ügyész ejtette az ügyet, bűncselekmény hiányában. Miután a politika vastagon durván ormótlanul belenyúlt az ügybe, egy felettes ügyész újraindította a már egyszer elbírált ügyet. A jogállamiság nagy példája ez nyilván a te szemedben...

Nevetséges, dróton rángatott "igazságszolgáltatás". Ja és ezzel a hamis váddal évek óta terrorizálják a vádlottat, anélkül hogy a bíróság előtt megvédhetné magát. A mai világban videón keresztül részt vehet bárki a tárgyaláson és Assange többször is elmondta, hogy minden kérdésre válaszol akár videón, akár személyesen a követségen. Ehhez képest a nagy jogállam Svédország valahogy nem siet az ügy lefolytatásával. Ők évek óta hamis vád alatt tartják, a nagy jogállam angolok pedig 60 rendőrrel őrzik a követséget (egy szuverén állam követségét!!), a nap 24 órájában sokmillió fontos költségen.

És itt bukik meg a te jogállamra vonatkozó érvelésed. Hisz nem tudsz egyetlen másik olyan ügyet sem mondani amikor egy piti ügyben többmilliárd forintnak megfelelő összeget költöttek volna egyetlen vádlott még csak nem is elfogására, hanem szemmel tartására.
Az Átlátszó Oktatás blogon jelent meg először, hogy a régi-új HÖOK elnök debreceni irodájának falán Horthy festmény díszeleg. A média pár nap után rácuppant a dologra, de az is közbejátszott, hogy a Jobbik éppen akkor Horthy szobrot avatott a Szabadság téren. Közben mi meg…..
Mikor járunk jobban, ha bátran kezeljük a válságot, bankcsőddel és inflációval, vagy ha maradunk a tankönyvi recepteknél?Az európai adósságválság korábban soha nem látott mértékben csapott le két, a békeévekben még sikersztoriként emlegetett országra, Írországra és…..
A botrányos bajai időközi választások után a TI Magyarországgal közösen adatigényléssel fordultunk a két legerősebb jelöltet, Kovács Csabát és Teket Melindát támogató pártokhoz. Különösen az érdekelt minket, hogy mennyi pénzt költöttek a jelölő szervezetek a 32-es…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.09 11:18:25
@Conchobar: Bizony nagyon kellemetlen lehet ha a törvényeket egységes mércét követve kell alkalmazni. A balliberális pártkatonák nem ehhez vannak szokva.

Nekik az természetes, hogy az MSZP-SZDSZ-re egyféleképpen alkalmazzák ugyanazt a törvényt, a Fideszre hogy lehetne ugyanazt alkalmazni? NEM LEHET!!! Csak máshogy szabad értelmezni ugyanazt a törvényt, hisz itt a Fideszről van szó. Természetesen a törvényt ez esetben ellentétes módon kell alkalmazni. Hisz az MSZP-SZDSZ esetében még nagy volt az öröm... Ők úgy gondolják, hogy az természetes, erkölcsös, elfogadható, ha folyamatos hazudozás, állandósított kettős mérce van jelen.

Elképesztő ez a blogposztban is megnyilvánuló tömény beismerés. IGEN, vonatkozzon külön törvény legyen egy külön az MSZP-SZDSZ-re, egy meg a Fideszre. Elképesztő és felháborító hogy ilyen gondolkozásmód egyáltalán felmerül, normális, értelmes emberekben.
Libatolvaj takarodj 2013.11.09 17:27:41
@MolnarErik: Te tényleg ilyen hülye vagy? Ki nem szarja le hogy az együtt válaszol-e? Mit számít ez, normális vagy?

Itt törvényekről beszélünk. A poszt világosan leírja, hogy a törvény és a bíróság ítélete alapján az MSZP-SZDSZ-nek joga volt nem válaszolni.

Aki hisz a jogállamiságban az ebben a helyzetben csak azt válaszolhatja, hogy akkor a Fideszt is ugyanaz a jog megilleti. Vagyis joga van nem válaszolni ha úgy látja jónak, ez a törvény ez a jog.

Mert nincs olyan, amit a balliberális pártkatonák, mint te is akarnak. Egy törvény az MSZP-SZDSZ-re egy másik meg a Fideszre...

Ilyen nincs, ezt mikor fogjátok már fel? Nem tudsz olvasni?
A 2014-es országgyűlési választásokon már levélben is lehet szavazni – de nem akárkinek. A TASZ alkotmányjogi panasszal élt, mert úgy véljük, diszkriminatív a szabályozás. De pontosan milyen eltérő terheket ró a szavazás napján külföldön tartózkodó választópolgárokra a választási eljárás jelenlegi…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.09 12:56:28
@Szelid sunmalac: "A kulfoldi magyaroknak eddig NEM volt semmi hivatalos kapcsolatuk a magyar allammal, tehat regisztralniuk kell."

Tudsz még ilyen egetverő baromságokat kitalálni? Semmilyen kapcsolatuk nincs, hát honnan a picsából adtak nekik útlevelet akkor? Normális vagy te? Ugyanúgy megvannak az adataik mint neked.

A regisztráció arra van, hogy valaki jelezze, hogy ő AKAR szavazni, ezért eleve NEM BASZTATJÁK azokat akik nem akarnak.

Mellesleg ha te ténylegesen kivándorolsz akkor amikor a magyar hatóságok észreveszik ezt a tényt, akkor megszüntetik a Mo-i bejelentett lakcímedet (ha el nem adtad a lakást már előbb, úgy vándoroltál ki). Miután nincs bejelentett lakcímed Magyarországon, csak Londonban, ugyanaz a jogi státusod mint egy erdélyinek akinek szintén nincs lakcíme Magyarországon. Jogilag egy és ugyanaz. Tehát Londonból ugyanúgy regisztrálnod kell majd a választáson, mint mindenkinek akinek nincs lakcíme itthon.

Akárhogy mondogatod hogy "de már anyakönyvi kivonat stb, jogosítvány", kurvára senkit nem érdekel, ha nem regisztráltál, nem szavazhatsz, tök mindegy hogy 1 Km-re élsz a határtól vagy 5000 km-re. Jogilag semmiben sem különbözik.
Libatolvaj takarodj 2013.11.09 16:24:50
@Sir Galahad: "Ott, hogy az illető állam megfigyelhetné, ki megy szavazni a magyar képviseletre és ez alapján retorzió érheti őket."

Nem érted, hogy ez a TASZ-osok fajtáját nem zavarja? Majd ha látom hogy beadtak panaszt amiért a HT magyaroknak csak egy szavazata van nem kettő, akkor elhiszem hogy valóban egyenlőségre vágynak.

Addig csak pőre politikai számítást látunk a TASZ és hasonszőrűek részéről: legyenek minél jobban diszkriminálva, minél hátrányosabb helyzetben a magyar állampolgároknak az a csoportja, akiket ők gyűlölnek, a határon túli magyarok.

Legyen csak egy szavazatuk, ne szavazhassanak egyéni körzetben, ne kapjanak lehetőséget töredékszavazattal a listán dupla szavazatra, ha az egyéniben esetleg elveszne a szavazatuk, kelljen REGISZTRÁLNIUK, ha nem regisztrálnak vesszen oda a szavazati joguk is. A TASZ-osok mind ezt akarják és az egyetlen apró szépségtapaszt, amiben előnyben vannak, hogy ők levélben szavazhatnak (csak REGISZTRÁCIÓ után!!), még azt is elvennék...

Milyen gondolkodásmód ez????
Libatolvaj takarodj 2013.11.09 17:00:28
@Nelson.: "mégis melyik egyéni jelöltre szavazzon pl egy kolozsvári magyar állampolgár? a budapesti 69-es körzetben indulóra, a lipótmezeire, vagy a humbákfalvaira? amelyikre akar vagy majd a lottószámokkal együtt kisorsolják?"

Azt hittem a TASZ-nak nagyon fontos, hogy ne legyen diszkrimináció! Hisz most még egy ilyen részletkérdésben mint a szavazás módja, ilyen hosszú pamfleteket tesznek közzé! Neked nem furcsa hogy egyetlen szót? Egyetlen szót sem vesztegetnek erre az alapkérdésre...

Nem furcsa ez? Nem válik az egész hiteltelenné ezáltal? Nem derül ki az hogy hazugság az alapja?
„A Török Zsoltot cáfolni látszó honlapot a nyilatkozata után hozhatták létre, a domént egy Hír Tv-s műsor oldalát is bejegyző cég kezeli″ – áll az Index címlapján. A cikkben aztán Széky János ÉS-rovatvezető csütörtöki írására hivatkozva állítják,…..
Libatolvaj takarodj 2013.11.03 20:36:06
"nem egy lelkes google-nyomozó volt, hanem egy bennfentes, aki így akarta összekapcsolni Károlyit az MSZP-vel. "

@Kettes: Volna itt egy kérdés: hozzád, Székyhez, Panyihoz. Miért nincs vége a történetnek ott, amikor kiderült, hogy az MSZP-s Vincze Géza a honlap tulajdonosa?

Mennyire torz elme és gondolkodás kell ahhoz, hogy egy MSZP-s kisfőnök honlapjának esetén is még keresi a sötét konspirációt a háttérben?

Mindenki benne volt a nagy összeesküvésben az MSZP ellen? A HVG miért akart ennyit ártani az MSZP-nek? Ha ők tisztességes újságírók módjára viselkednek akkor az MSZP-nek haja szála nem görbült volna ebből az ügyből... Vagy az MSZP-s kommunikációs igazgató, ha ő nem adja oda akkor szintén nincs ügy. Vagy az az MSZP-s aki a székházba vitte, ha haza viszi és ott nézegetik akkor eleve nem kerül a komm. igazgató kezébe és szintén nincs ügy.

És ezek után még egy MSZP-s aki összeesküvő volt? Mert csinált egy honlapot?
Libatolvaj takarodj 2013.11.03 21:17:56
Az indexesek alaposan elgavrázták az egész ügyet:

mno.hu/celpontblog/elgavrazas-1193442

"internetes oldalakon amúgy is gyakran mindenféle mondvacsinált ügybe bele szokták keverni a HírTV-t, hogy nagyobb legyen a kattintásszám – ezért ideje lenne valamiféle jogdíjat szednünk, de egy vasárnapi cikk már tényleg a szánalom kategória. Az Index abban, hogy valami szoci csávó a sporttagozatának domainjét ugyanazzal a céggel jegyeztette be, mint a HírTV-n futó Garázs című külső gyártású műsor – amihez kábé annyi közünk van, mint a TV2-nek a Szulejmánhoz – szoci–HírTV összeesküvést lát. Jelzem, szerintem előfordult már, hogy rendeltem már olyan étteremtől pizzát, amelyiktől egy szoci politikus is, tehát tuti együttműködünk.

Mi sem nyilvánvalóbb, hiszen a csatornánk már a kezdetektől elkötelezett híve és támogatója az MSZP-nek. Szóval miután szénné röhögtük magunkat, megkérdezném, nincs az Indexben egy újságíró, aki a szakmai szabályoknak megfelelően felemelné a telefont, hogy felhívjon egy HírTV-s nyilatkozót, a nyilvánvaló hülyeségeket cáfolandó?

El lett ez is gavrázva, srácok! Megvan már, hogy nálatok ki mond le ezért a baromságért?"
A Fidesz kormánnyal szembeni feltétel nélküli, kifinomult lojalitás jegyében ajánlja az mno.hu a nagyérdemű figyelmébe azt a Fidelitas által elindított honlapot, amely Bajnai Gordon "libás" ex-miniszterelnök állítólag összes üzleti és politikai lépését kronológiai sorrendbe…..
Libatolvaj takarodj 2013.10.21 20:45:55
@Ostorka Béla: "Ami viszont itt sokkal fontosabb kérdést, mint bármely, amit ti feltettetek, az a következő:

Miért van ennyire befosva ettől az egésztől az egész balos sajtó?

Mert üt, azért."

Megdöbbentő ahogy egymás után írják a lejárató szándékú cikkeket erről a honlapról.

Pedig csak a figyelmet hívják fel rá :D

A honlap: profi kivitelezés és jó humor, 5++ :DD
Egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson. (Ezt a hírt 20-án a HVG.HU megcáfolta ITT , Távozik Gavra Gábor, a HVG.HU főszerkesztője - KÖZLEMÉNY) Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány…..
Libatolvaj takarodj 2013.10.18 18:58:54
@tlvajferi: Nekem az tetszik legjobban, mikor bejelentik, hogy ők elkötelezett baloldali szavazók, "a Melinda" hívei, és rá szavaznának szívük szerint :DDD
A képen látható hölgy beismeri, hogy tíz mázsa tűzifát kapott a szavazatáért. A Fidesz cinikusan a legkiszolgáltatottabb és legesélytelenebb réteget használta fel egy időközi önkormányzati választás megnyerése érdekében.  Miért is baj ez, azon felül, hogy…..
Libatolvaj takarodj 2013.10.18 18:53:35
@Libatolvaj takarodj: Csak mert nálad úgy tűnik egybefolyik az, hogy az ATV talál valakit aki azt mondja a kamerába amit ők szeretnének és az hogy mi a valóság.

(Frei megvan még és az "egymillióért megölné" valami moszkvai pincér volt talán?)

Ezt is lehet, de akkor mehet a verseny hogy ki a hitelesebb az ATV nyilatkozója vagy Szaniszló.

A videón meg akkorát fogtok égni hogy öröm lesz nézni, a rendőrség percek alatt meg fogja találni az érintetteket aztán majd lesz nagy sírás rívás...

"Jájj jájj, mink csak a pízt szerettük volná megszerezni ahogy a HVG és az MSZP mondta, hogy őkek jól fizetnek ha hozunk bizonyítékot... mi csak eljátszottuk itt ezt a 5 évet érő cselekményt, nem gondoltuk mink azt komolyan.."
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
Libatolvaj takarodj 2013.10.18 16:33:22
@vasmargitt: Te ugye a jobbikra szavazol?