Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gipsz.Jakab

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző írásomban már jeleztem, hogy nehéz dolog a paleolit étrendet egységes rendszerként kezelni, mert valójában mindenféle elmélet tarkabarka összessége, ami még folyamatosan változásban van. Ennek megfelelően a következőkben olvasható kritikai gondolatok is csak korlátozottan általánosíthatóak.…..
Gipsz.Jakab 2014.01.19 23:40:45
@rebdelka: Szívemből szóltál!!! Nagyszerűen leírtad a lényeget! Köszönöm.

:(
(Pont ugyanezt érzem. ~4 év paleo után, most 37 évesen, és soha nem voltam jobban. De az emberek... én már hosszú ideje kerülöm is az ezzel kapcsolatos beszélgetéseket, ha muszáj, csak annyit mondok, hogy "csinálj amit akarsz, én is azt teszem, aztán majd, mondjuk, tíz év múlva beszéljünk megint.")

Sajnos, a poszt szerzője nem fogja venni az adást, de azt hiszem ezt már te is megszoktad... ismered ezt a típust...
Bármennyire is nehezen fér a vezér fejébe, a kétkezi, gyári munkások kora lejárt. Nem lesz már a többség futószalag-huszár, ladagyári alkalmazott, pláne nem földtúró, natural-born paraszt. A fehér gallér az új kék gallér.  Forrás A tömeges gyári munkaerő mai…..
Gipsz.Jakab 2013.07.28 17:35:31
Jujjujujujj Loooooobster! Jó az írás!
Nem tudom aktuális e neked éppen: de üdv a klubban :)
Köszönetképpen egy zseniális videó egy szintén zseniális zenére, csak patkányoknak :)

www.youtube.com/watch?v=tVu2gLr1z-w

Amúgy a szájszaghoz volt szerencsém, bár nem ilyen extrém verzióban... Viszont testszaghoz is, ami brutál volt... És csak ámultam hogy a közvetlen szomszédeai csak tűrik, kérdezem "mi a f"? "á én nem is érzem..." :D Peeersze. Aztán, belegondolva abba, hogy nehogy má' én szopjak egy ilyen primitív barom miatt, egyszerűen szóltam neki. Bevált :)