Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dour ®. (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap kinn voltam a Budavári Sörfesztiválon (itt olvashatjátok a beszámolt róla), ahonnan hazafelé indulva különös jelenségre lettem figyelmes. Fényképezőgéppel, fényes nappal, sörözés nélkül sem vagyok egy Cápa Róbert, hát még este, telefonnal, telekézművezett fejjel.…..
Dour ®. (törölt) 2013.06.18 12:24:07
@cso zsi:
@Comandante en Jefe:
Amatőrök ...
Az a Budai Palota (nem keverendő teljes egészében a vár területével), meg különben is akkor alatta a kiegészítőn az állna, hogy "kivéve taxi", "kivéve BKV".
Pancserek ....
A KRESZ táblákat sem ismeritek?
Részemről ennyi ...
Dour ®. (törölt) 2013.06.18 12:47:35
@((Adam)):
Hmmmm...., ha rosszul tudom, akkor indokold meg miért is.
Dour ®. (törölt) 2013.06.18 20:03:58
@cso zsi:
@Comandante en Jefe:
Mint fentebb pötyögtem, "nem keverendő teljes egészében a vár területével", szóval a Budai Vár területén van a Budavári Palota.
Ha nem tudod feldolgozni, egyéni gond.
Szóval Comandante en Jefe, megismétlem, a Budai Vár területén ott a Koldus kapun belül már az a Palota. Oda tartozik az MNG, Magyar Nemzeti Galéria, az OSZK, Országos Széchényi Könyvtár, a BTM Budapesti Történeti Múzeum, szóval A, B, C, D, E, F épületek bejáratai. És a taxisokra is vonatkozik a tábla.
(csak mellékesen, illetékes vagyok az ügyben)
:)
Ragadj le inkább a fénykardnál.
"A rezsicsökkentés után az ellenzék majd az újabb adóemelésért is be fog szólni, mert ezeknek semmi sem elég jó" - indokolta az új aláírásgyűjtési kampányt Selmeczi Gabriella, egykori senátor. Miután Varga Mihály bejelentette a készpénzfelvétel adójának duplájára…..
Dour ®. (törölt) 2013.06.18 12:38:58
Annak apropóján kerestük meg az árvizet, hogy lassan elhagyja Magyarországot. Állítólag önt választják meg az évszázad árvizének.Ne siessünk annyira előre! Még csak 2013 van. De jól esik, megtisztelő. Örül a család is, kapom a gratulációkat. És ha már szóba került,…..
Dour ®. (törölt) 2013.06.13 20:15:55
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
A Ryanair takarékossági okokból drónok beszerzéséről döntött. A Liszt Ferenc repülőtér göngyölegraktárában tartott sajtótájékoztatót a társaság. „A pilóták drágák, sokat isznak, teherbe ejtik a legolcsóbb stewardesseinket. Ezzel szemben egy drón nem vedel, ritkán…..
Dour ®. (törölt) 2013.06.03 13:45:13
Az rendben, hogy kísérleteznek az utas-zip szerkezeten, de az érkezési oldalon nem fejlesztik tovább a Rarair leányvállalatot?
@F173:
Olyan megható vagy....
Azokat is emberek tervezik és gyártják, szóval ennyit a lehetséges tévedésről.
No meg, ha a fapadokat is rosszul gyalulják (emberek), lesznek továbbra is szálkák a seggekben.
Viszont azokon a járatokon, ahol kiírják, hogy "képzett terrorista a pilótai", ott utas még nem sérült.