Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalapos gomba

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halászok is kerülték azt a két helyet, ahol gyakran tornyokat láttak és harangkongást hallottak a helyiek.  ..
kalapos gomba 2020.11.04 14:11:13
@Balango: Főszezonon kívül kell a Balatonra menni - akkor béke és nyugalom van...
Elég jól el tudom találni, mikor kell a pilisi helyemre vargányázni menni. Elvileg már a múlt héten jó lett volna, de túl sok volt az eső. Márpedig dagonyázás közben ázott gombát szedni nem jó. Az erdő bejáratánál egy fiatal nagy őzlábgomba fogadott. Itthon a fotók válogatása közben vettem észre,…..
Bulgária. A Rila és a Pirin hegységek hazája. Itt található a Balkán legmagasabb csúcsa, rengeteg gleccsertó, sziklás hegyoldalak és fenyők. Mikor kimondod az ország nevét, inkább a tengerpart ugrik be kapásból. Pedig hatalmas természeti kincsek is várják a látogatókat. Mi egy hetet töltöttünk el a…..
Határátkelő Rabszolgasors 2017.03.30 06:30:00
Szállodában dolgozni kemény meló, amin az sem feltétlenül segít, ha az a szálloda Svájcban van. Pár hete olvashattatok Ütvefúró hotelkalandjairól, most következik a folytatás, amiből azért kiderül, hogy nem minden csupa csillogás és villogás Európa egyik bezzegországában sem. Egyik sem Ütvefúró.....
Nyakunkon a jó idő, sokan igyekeznek minél több időt a szabadban tölteni. Gyerekkorom óta járom az erdőket, javarészt nem utakon, illetve nem a frekventált turista utakon közlekedve. Mióta gyermekeink vannak, ebből nyilván alább kellett adnom, gyakran találkozom másokkal is az erdőben. Nem…..