Regisztráció Blogot indítok
Adatok
~FallenAngel~

30 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EMO-ról mindenkinek Folytatás 2009.05.12 14:54:00
tizenéveslány: Nem bírom az előítéletes embereket. Szerintem igazságtalanság, hogy mindenki elítéli az emokat, beszól nekik, stb...Nekem is beszóltak már 81*, h *imó g^ci*... Nem hiszem el, hogy ne, bírnak úgy elmenni egy emo mellett, hogy békén hagyja.... Én nem vagyok emo. Csak…..
~FallenAngel~ 2010.12.06 14:42:41
@Noémi diamond:
Szia. először is köszönöm, a hozzászólást. végre nem azért van itt valaki, hogy fikázza az oldal témáját, hanem mert a tartalmához hozzá tud szólni...
azért megkérdezhetem, h hány éves vagy, miért lettél emo, mióta vagy az és nálad ez mit takar?
és miért raj azt írni, h emogörl és emoboy?
egyébként tényleg köszi a hozzászólást!
Miért lettél emo? - Gyakori kérdés és válasza, azaz mitől lehet emo egy emo? A leghülyébb kérdés szerintem a világon. Ezt végülis azért találták ki, hogy kiszűrjék a pózereket. Tehát ha valaki ezt válaszolja: Mert ez olyan cuki! akkor az igazán pózer... Hasonló válasz még…..
EMO-ról mindenkinek xD 2009.07.29 23:32:03
A minap ComedyCentral csatornán StandUpComedy showt néztem, és olt benne mindenféle érdekes dolog, ifjúsági magazinokról, és társai, egyszer csak, *Hogyan különbözteted meg az emot a falusi emotól?* *Úgy, hogy a falusi emo ekével vágja fel az ereit.* XDXDXD..
Az emo napirend:8:00 – Felkelni, tükörbe nézni, majd elsírni magunkat, hogy elaludtuk a hajunkat.8:30 – Előző pont miatt öngyilkosság megkísérlése.9:15 – Két sikertelen kísérlet után folytatni a napot.9:20 – Kiválasztani a ruhát a mai napra.9:50 –…..
~FallenAngel~ 2009.10.13 14:34:00
@Streego: Szia! Én vagyok az oldal szerkesztője, szeretnék pár szót mondani. Először is én sem vagyok emo, és ezt az oldalt sem felétlenül az emok nézik. Egyetértek veled, azt leszámítva, hogy akikről te írsz, azok nem az emok, hanem a b*zi pózerek, akiknek ez a divat és mint írtad szánalmas nullák. ^^ És ez az oldal pont arról szól, hogy az embereket felvilágosítsa arról, hogy mi az emo, és mi a divat emo... ennyi. ^^
 Úgy érzem teljesen normális vagyok és a hangok is ezt mondják.Soha ne igyál bele a kutya edényébe, mert lehet, hogy abba már a kisöcséd is beleivott.Szia te is ezen a vonaton utazol?A meddőség örökölhető!Ketten jönnek ki az erdőből. Az egyik futva, a másik a medve.Sosem…..
~FallenAngel~ 2009.10.13 14:35:17
:D
forrás: index   Menőségből lett öngyilkos az emolány   | 2008. május 8. A tizenhárom éves tinédzser az emeletes ágyra akasztotta fel magát, nem sokkal azután, hogy hivatalosan is emo vált belőle. Kedvenc együttese a My Chemical Romance volt, de csak pár hete…..
EMO-ról mindenkinek Új játék 2009.05.16 18:02:00
http://www.i-dressup.com/girls/makeovers/Emo_Couple.php..
Elsőként: www.antiemo.atw.huMert minden ember más. El lehet fogadni. Vannak emok és kész. Nem ez a világ legnagyobb problémája. Vannak rockerek, skinheadek, technosok, stb... Mind ember. Csak más. Nem kéne elfogadni.....?Aztán:Példaképek: A közelmúltban hazánkban fellépő, az…..
Emo: a nyafogó-kultúra A 13-15 évesek körében ma az emo számít menőnek. Bár ez a letargikus hangvételű, punk-pop stílus a különböző irányzatok rangsorában még legalul van, sőt az idősebb punkok is ellenérzéssel viseltetnek iránta, jó ideje óriási sikert arat…..
Emo: egyszerre minden és semmiAz utóbbi hetekben egyre többször teszik fel társaságban a következő kérdést: "Gyerekek, mi az az emo?" Helyesen megválaszolni sosem sikerül, hiszen nem is lehet. Mindenkinek az az emo, amit éppen annak tart, persze azért némi határokkal.…..
Nem transzvesztita, nem depressziós, csak emós Nemvok emos, de csatiztam par emossal a zenével kapcsiban, meg hogy mit xeriznek még. Meg mit nem. Pl a plázabiccseket, a lehúzós dumát, meg az antikat. De a legjobban a divatemokat. Ja, meg a suleet! XDDDD Akinek fogalma sincs, miről…..
Van még értelme ennek az oldalnak?Az emo kezd megszokott lenni, csak egy a sokból, illetve az igazi emo-k kezdenek eltűnni, elhalkulni...Ma már összekeverik a Saucy-t a Scene-nel, a Saucy-t a Pózer-rel, a Hard emo-t a depresszióssal....Az AFC-t, No thanxet ugyanúgy *leemozzák*…..
EMO-ról mindenkinek Idézetek 2008.08.24 15:12:00
A lány szerette, A fiú nem. A lány felnézett rá, A fiú nem. A lány szerelmet vallott, A fiú megalázta. A lány sírt végette, A fiú kinevette. A fiú csak akkor jött rá mit tett, Amikor a lány sírjára virágot tett "A könny és a szeretet édes testvér, Nem…..
~FallenAngel~ 2008.12.25 19:15:27
~FallenAngel~ 2009.01.11 19:33:33
Ez egy életvitel, mozgalom. The Straight EdgeSzintén a '80-as, '90-es évek elején alakult ki.Elítélik a drogot, cigit, általában vegetáriánusok és nem isznak alkoholt. Általában az EMO-k is ehez a mozgalomhoz tartoznak. Az ő jelük az X...
Emo viccek  Hogy kínozhatsz meg egy emot?- ?- Megmondod neki, hogy ma nagyon boldognak látszik. - Mi az? Egy Zsiguli 4 emoval száguld a szakadék felé?- ?- Pazarlás. Öt is belefér. - Hány emo tud becsavarni egy villanykörtét?-Egy  sem,ülnek a sötétben és…..
EMO-ról mindenkinek Képek 2008.08.24 14:56:43
Néhány, a stílushoz kapcsolódó képet feltettem a www.teengirl995.spaces.live.com személyes oldalamra.A képek forrása az internet. :)..
EMO-ról mindenkinek LoooL 2008.07.12 20:39:36
Ezen nagyon elgondolgoztam... Myvipen egy velem egy településen élő 11 éves emo. Ez még hagyján, hadd legyen, ha ő tényleg az. De ő nem az!High school musical azonbelül is Zac Efron rajongó. Egy emo is szeretheti a HSM-et de ez még nem minden.Megnéztem róla egy téli képet.…..
Egy oldal ami igazi, a valóságot mutatja és szép! Szerintem érdemes megnézni! Az utóbbi néhány bejegyzést is itt találtam!www.emofriend.gportal.hu..
Scene "emo": - lenézőek - egoisták - szinesek, érdekes ruhát hordanak, különleges frizurával - őket nem nagyon az zavarja, hogy milyen a világ, ők csak megbotránkoztatják az embereket (bár legtöbben azért scene-k mert "jajj Kiki is az") Emo: - nyitottak egymás…..
Cheer up emo kid! - Gyakori kifejezés, de mit jelent? Kezdjük megint, szokásomhoz híven a nyelvtannal. Ird: Cheer Up Emo Kid!  Ejtsd: Chíír áp ímó kid Akkor most folytassuk a jelentésével:  Szó szerinti forditás: Vidulj fel emo gyerek! Értelmezés: Rengeteg anti emo…..
 Lola, elment a Viva Interaktívjába, és egy kis beszélgetést folytattak. Ez azidő tájt folyt, mikor a TH előtt lépett fel, mert ő olyan kis tünemény :D Ada: - és hogy érzed magad, hogy egy ilyen emo-s koncert után léptél fel? A hajad tök jó volt. Egész vagány. Mond te…..
 Sokan nem tudják, hogy mi a különbség, pedig az egyik az emo egyik ága,a másik meg egy myspace-ről kiindult trend. A scene és a saucy nem is hozható kapcsolatba egymással, csak az öltözködés hasonló...Azt már tudjuk, mi is a saucy. A scene-ről nem sok mindent lehet tudni,mivel…..
Találtam 3 új öltöztetős játékot...http://www.dressupwho.com/games/123/emo-girl.htmlhttp://www.dark-maidens.com/tamila.htmlhttp://shidabeeda.deviantart.com/art/Emo-vs-Punk-dress-up-61204630  ..
Valamelyik nap megint lógtam a neten és csodák csodájára mire bukkantam?http://www.cartoondollemporium.com/flashdolls_emo.htmlemoknak, antiknak, és annak aki csak szeret ilyenekkel játszani...