Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vattafakkabanda

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
Oké, ez eddig tényleg nem szenzáció. Tegnap reggel valamivel 8 után megjelent a Napi Gazdaságban egy cikk "Zuhanás cigarettafronton - meglepődött a kormány" címmel. Iparági elemzők ülnek ma össze a Nemzetgazdasági Minisztériumban, hogy választ találjanak arra a kérdésre,…..
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
vattafakkabanda 2013.11.05 14:46:47
@navan: nekik írtuk ezt a dalt:

www.youtube.com/watch?v=JZemwMgcKOI
vattafakkabanda 2013.11.05 15:01:14
@$$$=$$$: Mi meg rajtad. Folyamatosan: www.youtube.com/watch?v=JZemwMgcKOI
vattafakkabanda 2013.11.05 17:37:43
@$$$=$$$: Pedig csak az eleje szól rólad. A vége már a szóvivőkről...tudod...Török meg a többiek...biztos tetszene. Próbáld ki! Értelmező hallgatás! Használ!

www.youtube.com/watch?v=JZemwMgcKOI
Vajon Orbán Viktornak sikerül leküzdeni azt a bizonyos 3%-ot? "A magyar újraiparosítási politika folytatását sürgette Orbán Viktor miniszterelnök annak érdekében, hogy egy-másfél éven belül Magyarország legyen az az európai uniós állam, ahol a GDP legnagyobb aránya az…..
vattafakkabanda 2013.11.05 14:44:09
@♔batyu♔: Szóljon neked ez a dal, és mindenkinek, aki szereti!
vattafakkabanda 2013.11.05 14:45:00
Napi Vagányság Troll zeneszerzők 2013.11.05 08:38:00
#298 A klasszicista és romantikus zeneszerzők - Wagnert  kivéve - életük vége felé mind kurva nagy trollok lettek: a már süket Beethovent például annyira utálták az akadémián, hogy állandóan elhangolták a zongoráját, valószínűleg ez is közrejátszhatott a…..
A hetvenes-nyolcvanas években Csongrádot hívta a népnyelv Pol Pot megyének, utalva az ottani kommunista pártvezetés überkonzervatív vonalasságára. Ennek leginkább a rockzene itta meg a levét, hisz rengeteg bandát kitiltottak a megyéből. Ennek ellenére (vagy pont ezért), innen, Szegedről indult anno…..
Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne? 10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint…..
Alig két hete még azt ünnepeltük, hogy Magyarország jobban teljesít, a gonosz EU által igazságtalanul ránk lökött béklyót leszedtük magunkról, megszűnt a túlzottdeficit-eljárás. Ma viszont Varga Mihály azt jelentette be, hogy megszorításokra van szükség, hogy megőrizzük az…..
vattafakkabanda 2013.06.17 15:11:08
       "Tényleg azt hiszed, hogy Abraham Lincoln nem volt kurva, mielőtt megválasztották? Elmondta a hülye kis meséit, a szarevő, tanyasi vigyorával, azért, hogy egyszer a nemzet elé állhasson és megszólíthassa a lelkünk jobbik felét. Mert ez az a pont, ahol a…..
Előre bocsátom, hogy nem vagyok sem idegenszívű, sem multibuzi, nem shortoltam a forintot és nem is fogom, nem fogadtam a haverokkal az államcsődre és nem tölt el boldogsággal, ha Brüsszel, IMF vagy bárki kibaszkurál a kormánnyal. Ha nem lenne undorodásig elcsépelt, azt mondanám,…..
Miközben Csehországban korrupciós vádak miatt lemondott a miniszterelnök, Magyarországon még a nyomozást se rendelte el az ügyészség a trafik mutyi ügyében. Pedig amit múlt héten a Blikk megtalált Heves és Fejér megyében bőven felveti több bűncselekmény gyanúját is, és az…..
Tárgysorozatba se vette az országgyűlés a már harmadszorra benyújtott állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről szóló javaslatot, amely lényegileg tulajdonképpen csak azon az egy ponton különbözik a hatályos szabályozástól, ahol az akta el van ásva: hogy mely adatokat…..
A kormány felemeli a távközlési adót - a javaslat szerint a nem magánszemély előfizetők esetén, jelentette be hétfő délelőtt Varga Mihály gazdasági miniszter a hétfői kormányszóvivői tájékoztatón. A távközlési adó kettő forintról három forintra nő, a…..
A negyven kilós nerszántó gyilkos ismét lecsapott. Szabó Rebeka írásbeli kérdéssel bombázta Fazekas Sándor vidékrontási és földmutyi minisztert, az meg - csak a formáját hozva - ismét hazudott két olyan orbitálisat, hogy trafikmutyi magyarázaton edződött…..
vattafakkabanda 2013.06.17 13:57:25
A fideszes talicska az újbudai önkormányzatnál is serényen munkában. A kerületi székhelyű civil szervezetek működésére és kulturális programjaik megvalósítására írtak ki pályázatot, de mondhatni a támogatás odaítélése pont beleillik a nemzeti együttműködés…..
vattafakkabanda 2013.06.17 13:56:16
  Sok borongó cikkben olvasom s gondolom magam is, hogy azért (szinte) lehetetlen választáson kormányt váltani, mert  az ellenzék jelenleg ismert politikusai között nincs olyan, aki kisugárzásban akár csak összemérhető lenne a jelenlegi kormányfővel, így akik vannak,…..
vattafakkabanda 2013.06.17 13:55:09
Varánusz A trafikoligarcha siráma 2013.06.06 04:39:19
Nemzeti Kapadohányos nertárs hüppögésétől hangos a sajtó. A trafikoligarcha dohánytörvényíró azon vinnyog színes takonylufit eregetve az ormányából, mint behisztiző kisgyerek a kotonreklámban, hogy milyen ország ez a büdöspicsába már, őt nem hagyják nyugodtan…..
Az, hogy az elmúlt 3 évben sorra indítjátok a nyomozásokat az elmúlt 8 év emberei ellen helyén való, mert a magyar közélet korrupt és meg kell tisztítani, az már nagyon nem helyén való, hogy az eredményességi mutató szerint becsúszik itt ez-az De az, hogy miközben az ország…..
Miközben az államtitkárné hangosan énekel, a férjnél csenget a kassza, avagy mi történik  a Virág utca 39. földszint egyben, mit keres a brit titkosszolgálat feje egy bank élén, és tényleg Semjén Zsolt tudja-e legjobban, mi fán terem az offshore? Mong Attila…..
1000 leütés Orbán megadta magát 2013.06.01 19:00:52
Beavatás következik a magyar politikába, az ördöggel a részletekben. A logika szerint senki sem érhet el tartós hatalmi pozíciót Magyarországon, aki nem érez rá a magyar néplélekre, amely a politikában preferálja az ázsiai, premodern megoldásokat, tehát a hatalom megszerzése és…..
Hogy nem tartozunk Matolcsy György gazdaságpolitikai elképzeléseinek feltétlen hívei közé, az mindenki számára kiderülhetett eddigi bejegyzéseinkből (elég csak megnézni a vonatkozó címke alatt sorakozó posztokat). Bár továbbra is vannak kételyeink a Matolcsy-féle irány hosszú…..
Egy hete jelentette be Balatoni Mónika, a KIM társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkára, hogy a Nemzeti Összetartozás Napjára választottak egy Összetartozás Dalát, Bársony Bálint és Gergely Éva Barackfa című szerzeményét. Azt nem tette hozzá, hogy Gergely Éva Doncsev…..