Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cégsiker

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életünk felgyorsult mindennapjaiba elkerülhetetlenül beépült az innováció, a hatékonyság, és a költségtakarékosság igénye. A hagyományos oktatási rendszerben élve, illetve abból kikerülve is folyamatosan a naprakészség szükségszerűségét hangsúlyozzák. A jó pap is holtig tanul, szól a mondás, de…..
Képzeljünk el egy világot, ahol ismereteink célirányú bővítésének érdekében két dolgot kell tennünk a reggeli kávé elfogyasztása után: bekapcsolni laptopunkat és fókuszálni egy interaktív szöveghalmazra. Ugye, nem hangzik rosszul? Szerencsére nem kell megvárnunk MZ/X korszakát (a Mézga család…..
Az e-learning fogalmával már mindenki találkozhatott – akár futólag, akár jobban megismerkedve –, hallomásból vagy annak használatával. Mivel a termelékenység és hatékonyság, a versenyképesség kialakítása és megtartása, az innováció növelése a folyamatos tanuláson és információszerzésen alapul, így…..
A rohamosan változó piaci tényezők, a gazdasági élet felgyorsulása miatt a naprakészség kulcskérdéssé vált. Így a tanulás és a folyamatos információszerzés a versenyképesség fenntartásának, az innováció alapja lett. A már korábban megszerzett ismeretek mellett felértékelődött az „up-to-date”…..
Cégsiker Kiégés és kezelése 2017.11.27 10:23:41
A kiégés (burnout) nemcsak a túlhajszolt menedzserek, a munkamániások betegsége, mindenkit fenyeget, aki munkáját és magánéletét huzamosan nem tudja összehangolni. A kiégés gyógyítása sokkal nehezebb, mint a megelőzése. Ennek a divatos betegségnek a tünetegyüttesét 1974-ben írta le Herbert J.…..
Nem könnyű a hr-esek dolga, hiszen olyan személyt kell találniuk, aki hosszú távon sikeres és ezáltal a cég fejlődését is elősegíti. A legintelligensebb cégek a jövőbeli siker érdekében és az egészségesen öntudatos személyiségekben látják a megfelelő alkalmazottakat. Iparágra, fizetésre, korra és…..
Cégsiker B2B Sales – Kapcsolatok 2016.03.25 11:19:37
Helmut Heinrich Waldemart Schmidt egyszer azt mondta: "A piacok olyanok akár az ejtőernyők: csak nyitott állapotban működnek igazán jól!" Ez a kijelentést kissé módosítva, a B2B kapcsolatokra is alkalmazható: "A kapcsolatok olyanok, mint az ejtőernyő. Csak nyitott állapotban működnek igazán…..
Minden nap elektronikus nyomok tömkelegét hagyjuk magunk után. Aki képes összegyűjteni és kombinálni ezeket az adatokat, annak megvan az esélye arra, hogy a lehető leggyorsabban dekódolni tudja az összefüggéseket. Képesek lehetnek a hitelkártya társaságok, ügyfeleik tranzakciói által előre…..
Az e-learning fogalmával már mindenki találkozhatott – akár futólag, akár jobban megismerkedve –, hallomásból vagy annak használatával. Mivel a termelékenység és hatékonyság, a versenyképesség kialakítása és megtartása, az innováció növelése a folyamatos tanuláson és információszerzésen alapul, így…..
Hihetetlen mennyiségű adatot kell kezelnie, menedzselnie és tárolnia a cégeknek. Mindezt oly módon, hogy értéket nyerjenek belőlük. A „BIG DATA” sokat használt kifejezés, a legújabb információknak, adatforrásoknak és alkalmazói szerepeknek a gyűjtőfogalma. Vizsgálatával a vállalatok például…..
  Ahogy egyre több alkalmazás és szoftver lép be a vállalati szektorba, számos folyamat fut a hálózaton keresztül nap, mint nap. Komoly kihívásokkal kell szembesülniük azoknak, akik megpróbálják fenntartani az átláthatóságot és ellenőrizhetőséget a vállalaton belül. Ugyanakkor, a valós idejű…..
Cégsiker BI kora 2015.06.17 10:18:39
Digitális világban élünk, mindennapjaink egyre inkább a digitális információkon alapuló döntéshozatalhoz kapcsolódnak. Interneten keresztül értesülünk a hírekről, monitorokon követjük nyomon az időjárást, és vásárlásokat is a weben bonyolítunk le. 2014-ben az online vásárlók aránya elérte…..
Az üzleti világban a versenytársakkal szembeni előny létfontosságú. A riválisok feletti versenyelőny megteremtéséhez jól átgondolt, megalapozott döntések szükségesek. Ezen döntések meghozatalában az adatelemzés mint módszer egyre inkább elterjedt, mely a vállalat egészének összehangolt munkáját…..
Cégsiker Üzleti Intelligencia 2015.02.18 15:07:14
Egy üzlet sikere nagyban az összehangoltságban, a különböző területek egymásba fonódásában és a befektetésben rejlik. Az információs dömping korában, a technikai fejlődés előrehaladtával, az új, korszerűbb rendszerek figyelmen kívül hagyása (mely a gyors elemzést és…..