Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bALFAszHÍM

0 bejegyzést írt és 547 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nők várható élettartama a föld minden táján hosszabb, mint a férfiaké. Mindez azért is érdekes, mert a nők egészségügyi ellátásától és életkörülményitől többé-kevésbé független tényről van szó. Mindegy, hogy egy afrikai törzsben dolgoztatják-e őket szinte rabszolgaként, vagy Indiában, elmaradott…..
A blog láthatjátok alapvetően pozitív oldalról közelíti meg a dolgokat, de mostanában annyi barátnőmmel, ismerősömmel beszélgettem, aki azon siránkozik, hogy „csak neki nincs normális kapcsolata”, hogy ezt muszáj megosztanom veletek. Kezdjük az elején adott egy fiatal, csinos…..
bALFAszHÍM 2014.05.29 15:31:47
@don Fefinho: Hibátlan végszó don Fefinho-tól.
"kivéve, hogy az apjával ellentétben ő még csak a helyére sem tudja tenni a nőt" - ma már senkinek nincs eszköze egy nőt a helyére rakni. Aki ilyennel próbálkozik - akár a saját gyermeke védelmében - az könnyen a hűvösön találja magát, hosszú évekre.
A nőt azzal kell hagyni, akit a legjobban szeret, akivel a legboldogabb: Önmagával!
bALFAszHÍM 2014.05.12 14:53:53
erőtlen cikk, kevés mondanivalóval.

@Excsimóta: Én bruttó 400e-el nem mernék odamenni egy nőhöz, hiszen bár kimondva soknak tűnik, de valóban az csak nettó 200... napi 7e, amennyiben nincs rezsi. NAPI 7000. !!!
@farkasv:
Én úgy látom... abban a pillanatban mikor a nő eldöntötte; továbbtanul... diplomára hajt... egzisztenciát épít ---> hogy később ne kelljen egy "hímnemű egyedtől" függenie (aki elnyomja, bántja, kizsákmányolja)... no abban a pillanatban a nő, döntést hozott. Egy nagyon fontos - már-már végleges döntést - amihez illene tartania magát. Csak hát ez következetesség kérdése :(
Aki a sajtóban él, vagy érdekli a kosárlabda, talán hallotta már a hírt, hogy a Los Angeles Clippers tulajdonosát örökre kiátkozták a civilizált világból, mert rasszista megnyilvánulást tett. A magyar sajtóban ez a hír úgy ment le, hogy Sterling azt mondta egy nőnek, ne vigyen…..
Több cikkben is érintettük már a pornó témakörét, amely gyakran próbálja meg valóságnak beállítani azt is, ami nem több filmes trükknél, ahogyan mondjuk egy sci-fi esetében is történik. A mostani gyűjteményben a leggyakoribb fogások kerülnek bemutatásra kicsit arra vonatkozóan, miért ne próbáljuk ki…..
bALFAszHÍM 2014.04.14 12:55:18
@Kalechtor: "Remélem itt állt meg." - Sajnos nem. Ukrajna, Csernobil. :((
bALFAszHÍM 2014.04.14 15:05:32
@No_Name01: nem akarsz egy cikket írni? Pl. a patriarchátusról? Arról még úgyse olvastam itt? :)
Ahelyett, hogy engem elemezgetsz, gonosz nőszemély! :((
bALFAszHÍM 2014.04.14 19:00:06
Manapság is gyakran hallhatjuk a munka és család összeegyeztetése miatt ideiglenesen problémákkal küzdő, megoldást nem találó nőktől, mennyivel kívánatosabb lenne háztartásbeliként élni. Hisz milyen jó lehetett régebben, amikor a férfi tartotta el a családot (hogyisne, javaslom a történelemkönyvek…..
bALFAszHÍM 2014.04.14 12:21:11
@No_Name01: "Mondjuk ez részedről nem diszkrimináció, mert minden nőt utálsz. Titeket is szeretlek, kritikáim ellenére.
bALFAszHÍM 2014.04.14 13:48:25
@Kalechtor: "Ha kicsit is szeretnél, már rég elmondtad volna, amire még kíváncsi vagyok. :(" -na de mi az?!
bALFAszHÍM 2014.04.14 13:48:26
@No_Name01: nagyobb hasznunkra lennél, ha cikkeket írnál...
Ahol nem söpört végig a feminizmus romboló ereje… Szeretet, Őszinteség, Béke, Kölcsönös megbecsülés és megbecsültség? Szemben az elszabadult, vad liberalizmussal, a lezülléssel, prostitúcióval? Sok fiú (sőt, néha sok lány?) irigykedve vágyódik el olyan országokba, melyekben még "nő a nő és férfi a…..
bALFAszHÍM 2014.04.13 17:15:17
@Kalechtor: veszélyes vizekre tévedtünk, lassan a tengerbe vetem magam.:(
bALFAszHÍM 2014.04.13 17:55:22
@Kalechtor: fejezd be, mert megdumálsz.
"Azokat is, akiket tönkretett a patriarchális társadalom." - jól sejtem, hogy itt egy kritikus tömegről beszélünk? :)
bALFAszHÍM 2014.04.13 18:59:19
@Kalechtor: a ruszkik állítólag már olyan fiúbabákat gyártanak, hogy amint hazaérsz, pofonnal indít. És úgylátszik erre is van igény. Az a neve hogy IGOR.
Magyarország területén nem volt haláltábor. Auschwitz, Dachau, Buchenwald mind a határainkon kívül található, és az összes többi hasonló is. Senki nem állítja, hogy a világháború idején minden magyar ember angyalka lett volna, de nem ártana húzni egy határozott vonalat, hogy…..
Érdekes jelenség ütötte fel a fejét az iszlám világban- már ha újnak mondható egyáltalán. Az utóbbi években ugyanis egyre több esetben derült fény arra, hogy bár a harcot kizárólag "férfidolognak" tartják, az utódlás szempontjából értékes nőket is készek feláldozni a…..
bALFAszHÍM 2014.04.06 13:53:28
@Xylan: a te megfigyeléseid a te megfigyeléseid. Én általánosságban fogalmazok, nem magamról ömlengek, mint egyesek....
(ezt még a félárbócért kaptad,)
bALFAszHÍM 2014.04.06 14:05:15
@Kalechtor: Ne szabadkozz. Viszont itt nagy örömödbe el ne kezd ugrabugrálni, mert bevered a fejed az "üvegplafonba". :(
bALFAszHÍM 2014.04.06 17:04:51
@Nico3: :(
H. Nikolett a japánban tapasztalt népességcsökkenésről és a nemek elidegenedésének okairól írt kommentjét hozzájárulásával tesszük közé. A jelenségről: "Újabb lökést ad a japán népesedési válság mélyülésének, hogy egy friss demográfiai jelentés szerint a helyi fiatalok jelentős részét nem érdekli…..
bALFAszHÍM 2014.03.18 15:26:18
@Xylan: megnyugodtam, lemondom az ádámcsutka-eltávolító műtétemet.
bALFAszHÍM 2014.03.18 19:47:55
@Xylan: "Biztos csak a divatos telefonjával hódította meg a női szíveket." -ezt úgy hívják, charme! Nem hiszem el, hogy Tom Selleck pajkos tekintete nem nedvesíti be azt a bugyit! Hova tart ez a világ?
Ki ne tette volna még fel magának a lassan közhelyessé váló kérdést-  mi a tartós, boldog, és nem utolsósorban kölcsönös hűségen alapuló párkapcsolatok titka? Mennyire fontos a hűség? Fontos-e egyáltalán? Ki az, aki hajlamosabb a félrelépésre és mi okból teszi? A nő,…..
bALFAszHÍM 2014.03.13 19:15:41
@Xylan: az utolsó bekezdést nagyon eltaláltad. Finom logika, abszolút egyetértek.
bALFAszHÍM 2014.03.14 18:15:54
@Kalechtor: szerinted egyértelműen a férfiak a hibásak a elidegenedésért. Szerintem ez egy tök standard folyamat, ami a következőkből adódhat.
- globalizáció. (mindenki nagyban gondolkodik, nem kisebb közösségekben, családban. ja és mindenki egyéniség, aki jobbat érdemel)
- városiasodásból fakadó egymás iránti érdektelenség.

Vallom, hogy ez a kormányzat érdeke. Egy család sokkal nehezebben megbontható, mint ahogy az egyén eltaposható. Az egyén magát védi, a családtagok egymást. És ehhez csak egy eszköz a feminizmus. Hatékony, ahogy ez Paul Elam (avoiceformen) X% cikke alapján kiderült.
Több ízben is szó esett már arról, mi vonzza a nőket a férfiakban (I., II., III., IV., V., VI., VII.). A kérdés természetesen összetett, s előfordul, hogy sokféle szempontot kell mérlegelni, azonban úgy tűnik, bizonyos prioritások szinte minden esetben megfigyelhetők. Olyanok,…..
bALFAszHÍM 2014.01.18 15:45:59
@Xylan: Amíg a válások 70%-át kezdeményezitek, addig senki, de senki nem mossa le rólatok a "vírus" "gomba" "parazita" jelzőket, mivel ezek mind érdekházasságok voltak, mely házasság végén anya kapja a szajrét gyereket. Az, hogy ki válik egyedülálló apává anyává, azt kizárólag a feminista érzületű bíróságok döntik el, 90%-ban a nők javára.
Most sincs igazad.
Az internet kurva veszélyes hely, pár óvatlan klikkolás, és az ember menten a szellemi nyomorúság legmélyebb bugyraiban találja magát (nem, nem a valovilag.hu-n), ott ahol ilyeneket írnak:  A kauzális asztrológia a súlypontokat a horoszkóp ábrákban levő negatív karmikus…..
Deansdale Zsidó gyíkemberek, ja 2013.11.22 17:58:39
Az index hozta formáját, és mint minden hivatalos orgánum az utóbbi 30 évben, ők is órabérben harsogják az arcunkba, hogy összeesküvések márpedig nem léteznek. Kezdjük a címmel. Pfff. Az összeesküvés-elméletek 99,9%-a teljesen hétköznapi dolgokra vonatkozik: bizonyos személyek pénzügyi vagy…..
Számtalanszor hallhattuk, miben különbözik, vagy miben hasonlít egymásra a két nem. Ez a kis gyűjtemény a legérdekesebb, legmegdöbbentőbb és legelterjedtebb sztereotípiákat próbálja bemutatni- vagy épp megcáfolni. 1. A Nyugat-Ausztrál Egyetem önkéntesek segítségével…..
bALFAszHÍM 2013.11.29 16:24:48
@No-Name01: @__________________: nem kell itt messzemenő következtetéseket levonni, csak gondoltam üdvözlöm az új kommentelőket.
"Inkább örüljünk, hogy végre elismerte, a konzervatív hozzáállás egy az egyben azonos a nőelnyomással és nőveréssel" - szó nem volt erről. Nőelnyomás, nőverés?
Phaszfej barátom csak arra próbált rávilágítani, hogy örüljön a nő, ha valaki végre jól legépeli. Ennyi.
Én pedig befejeztem a gondolatát...
bALFAszHÍM 2013.11.29 17:24:45
@__________________: mi van cicám, elvették a játékodat? Nyugodj már meg Te!
Megint Nico jár a legközelebb a megoldáshoz....
bALFAszHÍM 2013.11.29 18:24:34
@__________________: No azért remélem nincs harag! Minden blogon napok óta elbaszott komor hangulat uralkodik. Már komolyan mondom, ide menekültem a sok elkámpicsorodott elől. Remélem nem tettem rosszul...
November 19-e a férfiak napja. A nemzetközi férfinapot 1999., Magyarországon 2009. óta ünnepeljük. A férfinap célja elsősorban a fiúk, férfiak egészségére és a nemek egyenlőségére való figyelemfelhívás, mindezekre azonban nem csak ezen a napon kell odafigyelnünk. Mi,…..
Miért jut el odáig egy nő, hogy megcsalja a párját? Azért nem sokan űznek sportot belőle - ha hűtlenek, annak általában oka van. Lássuk, melyek a leggyakoribbak. Először is szögezzük le, hogy nagyon sok nő nem csalja meg a párját. Különösen, ha boldog a párkapcsolatban. Amikor igazán odavan a…..
bALFAszHÍM 2013.11.18 13:53:39
@Nico3: Bizony ez jó meglátás. Ennek azért hagyománya van, és Hollywoodra is igen-igen jellemző. Gazdasági homoszexualizmus.
Ahány ember, annyi látásmód. Ez egy abszolút szubjektív cikk. A valósággal történő bármi egyezés csak a véletlen műve. Azért van köze, de ne vegyük véresen komolyan.Egész jól beoszthatóak csoportba a férfiak a feminizmushoz való hozzáállás terén. Kevés csoport van, de…..
bALFAszHÍM 2013.10.21 20:13:19
@__________________: na ja, esszük egymás vádliját, hozzá egy kis térdkalács. Alig várom. :((((
bALFAszHÍM 2013.11.09 19:10:35
@Nico3: Talán Dani nem sértődik meg ha helyette válaszolok.
- Nico! Ez egy hatalmas baromság!Mivel a chipet 99 százalékban a férfiakba ültetnék be, ahogy a távirányító/sokkoló a nők kezébe kerülne. Nem kérdés ki irányítana/kínozna kit. Szerintem elmebeteg, és veszélyes vagy, a férfigyűlölet sugárzik belőled.
Persze csak elméleti síkon...
(ez a fajta attitűd magában hordozza a szigorú kényszerű magányt. Terápiát javaslok... vagy magamat.
:) )
bALFAszHÍM 2013.11.09 20:23:14
@__________________: kivételesen azt írtam amit gondolok, semmi kompenzálás, kivetítés nem volt ebbe. Nico veszélyes.
A magyar nemzet életében az egyik nagy tragédia a mohácsi csatavesztés, melyben rengeteg magyar vitéz lelte a halálát. Megérdemelték volna, hogy megsirassák őket, de sajnos még olyan sem akadt, aki eltemettette volna a halottakat. Senki sem mert a csatatér közelébe menni, csak a…..
bALFAszHÍM 2013.10.25 12:21:41
@No-Name01: "És szeretettel ajánlanám másik új cikkünket. Neked, mint a statisztikák nagy rajongójának biztosan tetszeni fog" - köszönöm, bár az olyan cikkeket jobban kedvelem, amely statisztikái engem igazolnak. Egyre kevesebb ilyen születik!
A női egyenjogúság fogalmát sokan, sokféleképpen próbálták már eláztatni, s látva néhány mai elrugaszkodott feminista akciót, néha magukban a nőkben is felmerül: talán el kellene gondolkozni a feminizmus létjogosultságán. Hiszen gyakran használ olyan eszközöket, melyek ellen eredetileg küzdeni…..
bALFAszHÍM 2013.10.12 18:41:15
@Dave(dkovari): Elég jókat írtok mostanság Danival, jó olvasni. Fontos észrevételeket pedzegetsz a pozitív diszkriminációval kapcsolatban, és mértékkel fogalmazol ami nekem sokszor nem megy.
bALFAszHÍM 2013.10.12 19:04:06
@No-Name01: Kíváncsian várom mikor vonultok az utcára ez ügyben tüntetni, más femikkel!
bALFAszHÍM 2013.10.18 16:24:11
@danibusz: Számomra csak a lényeg nem derült ki, ebből a gagyi felejthető femina cikkből. Mi a tököm történt? Felemelték a kb. 16 billió dolláros adósságplafont még feljebb, és a hedonista állam továbbra is folytatja a föld kiszipolyozását, vagy elkezdenek végre adósságot törleszteni?
Mert, ha adósságot törlesztenek, akkor a szociális kiadásokat kell nyirbálni, ami szembe megy az alkotmány (talán) 14. kiegészítésével, vagy megint megtámadnak valakit akire Izrael rámutat. :(
A hozzászólást bejegyentzés formájában tesszük közé, annak terjedelme miatt. A témák kifejtésére egy nálunk kommelő, saját bevallása szerint a nemek kérdésében elméletileg kissé tájékozatlan, bár gyakorlatilag nagyon is jól boldoguló fiatalember kérdéseire válaszul került sor. A levezetés több…..
bALFAszHÍM 2013.10.13 10:03:16
@Xylan: "Elolvastad már az Üvöltő szeleket?" - nem, még nem, és picit tartok is tőle. Félek, egy szomorú szerelmes történet, amiben a nők szenvednek a galád férfiak miatt. :( Az igazság, hogy most Theodor Storm Viharlovasát fejeztem be. (Thomas Mann a világirodalom legnagyszerűbb novellájának nevezte) Egyébként tényleg fantasztikus, a végét még én is megkönnyeztem, pedig milyen egy rohadék vagyok. Ki érti ezt? De az üvöltő szelek sincs elfelejtve, sorra fog kerülni...
"Talán azért is, mert a fiú alacsonyabb rangú, mint a lány." - azért ez egy gyakori motívum; Maupassant Bel Ami c. regénye is hasonló, egyébként csípem én is az ilyet. (mármint irodalomban)
Decemberbe kikérdezheted, ígérem addig elolvasom.
bALFAszHÍM 2013.10.13 10:03:18
@No-Name01: Most kérjek elnézést, vagy szóljak Kevinnek hogy meló van! :)
5 napja olyan beteg vagyok el sem hiszed, erőm sincs az indulatokra....
Az alma nem esik mesze a fájától; Nézd meg az anyját, vedd el a lányát. Az ismert közmondások azt a tapasztalatot fogalmazzák meg, hogy a szülők átörökítik tulajdonságaikat utódaikra. Az öröklődés törvényszerűségeit először Gregor Johann Mendel ismerte fel és tette…..
bALFAszHÍM 2013.10.11 17:59:03
@__________________: "Kösz, BH. Azt hiszem megvan a következő elméletem." Remek, örülök, hogy segíthettem..
"míg a másik visszavedlik egy antiszociális, kompenzáló ösztönlény állapotára" - gondolom ez lennék én.
Ígérd meg nekem, hogy kiadod könyvben az elméleteidet! (és természetesen megemlítesz benne mint kutatási alanyt)
Ifjú barátunk, kommentelő társunk rövid novellája következik- az Ördögűzés mintájára a patriarchizmus szertartásos kiűzéséről, feminista nővérek segítségével. A novella hatékony írói eszközökkel az érzelmeinkre ható dráma, és csöppnyi iróniát felvillantó paródia…..
bALFAszHÍM 2013.10.11 00:16:34
@No-Name01: Szép képek szó se róla! 1 héttel ezelőtt talán blackline linkelt, talán egy Csontváryt... valami szomorú öreg halászról. 100 év múlva valaki megfejtette egy tükörrel, milyen összetett... A női festők műveit nem lehet megfejteni, mert nincs bennük elrejtve semmi. Az ember ránéz és látja, ami a lényeg.
Hiába jók, tényleg igazán jók a női művészek, de messze nem zseniálisak. Beszéltük ezt már fél évvel ezelőtt más poszt alatt; A zsenialitáshoz kell egyfajta elmebetegség is, amivel a nők híján vannak. Túl épelméjűek. Lefestik azt amit látnak, a valóságot.
Ahogy nagyon sok férfi is, de van egy szűk réteg aki ennél tovább lát, többet tesz. Ez a pár % az, akire azt mondjuk zseni. A többiek a jó képességű művészék.

"Te melyik művészeti ágban szoktál alkotni?" - én hobbiszinten zenét szerkesztek, és viszonylag jól rajzolok. De ezeket messze nem művészi szinten űzöm. Nem is lenne időm ezekre, valakinek a GDP-t is termelni kell, míg ezek az (élet)művészecskék elhaknizgatnak ...
Mindenki nem lehet léhűtő. :(
Válassz sikeres férfit! – záporozik ránk szinte mindenhonnan a jótanácsok tömege. Ő az igazi férfi! Minden nő a lábai előtt hever, nagykanállal falja őket. Megvan mindene: lakás, autó, egzisztencia. S ami a legelengedhetetlenebb: társadalmi státusz! Önbizalma teljében, férfiasságának teljes…..
bALFAszHÍM 2013.09.28 22:17:15
@__________________: Ebben is van igazság.
Bár inkább felmentés szagú, az amit te állítasz, szerintem inkább okozat, mint ok. Hangsúlyozom, nem az a baj, ha valaki a civil életben törtet, és az ismeretlenekkel szemben önző, hanem az ha a környezetében is az. Rólatok ezt nem tudhatom bizonyossággal, de ez az erős megérzésem.
"Szóval részben ti is generáljátok az egész jelenséget. :)"
- ez a mondat így van rendjén ahogy leírtad.
bALFAszHÍM 2013.09.29 12:19:33
@__________________: Tényleg picit fennkölt vagy, de jól áll. Nekem kikapott a sorom, egy magasabb sortól, így a 22 dolláros beülőmet elbuktam. 6 fős asztalon 3.-ént távoztam. :( Hónapok óta nem jönnek az eredmények, lehet abbahagyom a Sit and Go-t és újra versenyeken indulok. Legutóbbi komolyabb felírásom májusban volt, akkor 450 dollárt hozott egy 3. hely.
Te is Texas Holdemet játszol? Melyik online teremben vagy?