Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polyvinyl

40 bejegyzést írt és 2714 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre fellélegezhetünk: mégiscsak van valami közös az Obama és az Orbán család magatartásában! Barack Obama kellemetlen szokása, hogy úton útfélen rágógumizik. Ezzel nemrégiben Kínában verte ki a biztosítékot, most pedig Indiában. Az amerikai elnök Új-Delhiben többek…..
polyvinyl 2015.01.29 20:30:09
@exterminador:

"és akit az eredeti nickjével alighanem kitiltottak"

Mifaszt akarsz?
Ha annyira reménytelen eset lennék, lennék, hogy csak a közéleti történések alapján ítélném meg az évet, akkor nagyon utálnom kellene ezt az esztendőt. A hazai közélet régen mutatott ennyire sivár, de legalább kilátástalan, és kibogozhatatlanul bonyolult képet. Most azt…..
polyvinyl 2014.12.31 14:35:47
@öreg_répatorta:

"a és még annyit Krisz én éltem együtt az oroszokkal 30 évig életem utolsó éveiben nem szeretnék újra velük élni, abban a rendszerben, ami akkor volt. "

Te átaludtad azt a részt, amikor Brezsnyev meghalt, meg amikor Andropov meghalt, meg amikor a CCCP felbomlott, meg amikor Jelcin megbukott, meg amikor Gorbacsov az USA-ba ment tanítani?

Ne haragudj, de az egy nettó kreténség, ha azon ajvékolsz, hogy nem akarsz a 30 év előtti CCCP-ben élni.

Tekintettel arra, hogy az a szövetség már 20+ éve nem is létezik :D
polyvinyl 2014.12.31 19:55:02
@dr Smittpálelnökúr:

Ja.

Az USA-t meg - ahol a szabad világ szimbólumaként ismert törvényhozás épületét rabszolgákkal építtették fel - egy muszlim származású néger.

Azt meg a szabadkőműves háttérhatalom ;)
A Nemzeti Útdíjfizetési Szoltáltató Zrt. közzétette, hogy 2015. január 1-jével hogyan bővül a fizetős utak száma. A mindenféle szakmai és társadalmi egyeztetés nélküli, dilettáns, elmebeteg kormánydöntésnek a XI. kerület is vesztese. A térkép szerint az M1-M7 közös…..
polyvinyl 2014.12.31 19:11:36
@Shopping:

"A legnagyobb birkák MI MAGUNK VAGYUNK, hogy ezt meg lehet csinálni velünk."

Mit?

Hogy évente 43.000 Ft helyett évente 5.000 Ft-ot kell fizetned?

Tényleg szemétség :)
A politikát és a politikusokat egyetlen dologgal lehet igazán kihozni a sodrukból, ez pedig a humor: általában nem szokták érteni a tréfát. Azért sem mert sok, igen komoly igazság lehet bennük, ami szintén az érzékeny pontjuk. A nem éppen fényesen sikerült 2014-es év utolsó…..
polyvinyl 2014.12.31 16:51:10
@J.László:

A Kézcsókom vicc eredetije a bokacsattogtatós "ántivilágból":

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona. Az alagútba beérve elcsattan egy pofon. - Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!" - Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!" - Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!" - Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Erről ennyit.
polyvinyl 2014.12.31 18:11:48
@kishusom:

" Nem, nem vagyok zsidó, és teliszájjal röhögtem a vicceken."

Nézd, ezek az újrahasznosított poénok konkrétan szarok.

Persze a vigyorgóban egy felemelt kisujj is fékezhetetlen vidámságot okozhat.
Nem tudjuk, mi a célja - bár tippünk van -, de a kormány egy olyan durván csúsztatásokkal teli kampánnyal zárja az évet, amelyhez képest a fekete-fehér képen búslakodó, majd a tököm tudja milyen tisztítószertől egyszerre ropogósra vasalt fehér ingben, mosolyogva és boldogan…..
A kétes ingatlanügyekben komoly tapasztalatokat szerző, önmagát parasztgyereknek kikiáltó, amúgy kijelentésével - természetesen? - ellentétesen, piszkosul urizáló Rogán Antal úgy döntött, a Magyar Távirati Iroda (MTI) kérdéseire válaszolva, igazán megmondja a tutit.…..
polyvinyl 2014.12.30 18:50:46
@Szakura:

"szocialista termékeink: keverőtárcsás mosógép sétáló centrifugával - rajta, gyárthatod, de ki veszi majd meg?"

Abban az időben nem volt automata mosógép. Amikor már volt, akkor nálunk is lehetett kapni.

A HAJDU keverőtárcsás mosógépek, meg a centrifugák egyébként igen masszív darabok voltak, belerakták az anyagot. A centrifuga meg akkor sétál, ha hülye vagy hozzá, hogy rendesen pakold bele a ruhát :)

Egyébként MA IS lehet kapni ÚJONNAN mind keverőtárcsás mosógépet, mind centrifugát a műszaki osztályokon. Persze sokkal silányabb kivitelben, mint az egykori masszív darabok voltak.

Valami szarfejű nyugati cég gyárjka :)

-

"Nagy sláger volt még a robbanó képcsöves színes tv, jobb volt, mint a Junoszty."

Akkor csak a tévé robbant. Ma egész sorozatokat hívnak vissza minden évben az imádott nyugatod gyártotta csoda-autókból :)

A Junoszty tévé szintén egy maszív kis darab volt, akksiról is ment, lehetett hordozni, gyerekszobába, hétvégi házba vették. Konkrétan megírnád, miért fikázod?

-

"Az utakon meg láthattál Trabantot, Ladát meg Wartburgot."

A híres német meg olasz ipar remekei ugye. A Polski Fiatot miért hagytad ki, bogaram? :)

Voltak azért ott masszív orosz darabok is, amivel simán nekiindulhattál akár a Tajgának is, egy szál kisgatyában, nem úgy, mint a mai népszerű "városi terepjárókkal" :DDD

-

"Még mélyhűtőért is Ausztriába kellett menni."

Mélyhűtőért az Antall-kormány alatt járt a magyar a labancokhoz, egészen addig, amíg a kormányváltás után a Bokros elvtársatok be nem vezette az ÉVES 50 dolláros valutakeretet, kiscsillag :)

Ha ennyire nem vagy képben, minek vergődsz? Hogy hülyét csinálj magadból?
polyvinyl 2014.12.30 19:12:30
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Örülök, ha frusztráltnak látlak :)
polyvinyl 2014.12.30 19:32:46
@♔bаtyu♔:

"Az USA libsiket exportál, Putyin gázt."

Ne rasszistáskodj.
Támadást hirdettek a saját hazájuk ellen. EP-képviselőik a lehető legtöbb külföldi politikust rá akarják venni, hogy a lehető legrosszabb véleménnyel legyen hazánkról a nemzetközi sajtóban és minden egyéb fórumon, ahol megfordulnak - tudtuk meg nyilatkozatukból. Tudják, hogy…..
polyvinyl 2014.12.29 13:07:49
@Untermensch4:

A Fidesznek nem az EU-tagsággal, és nem a NATO-tagsággal van a baja, hanem azzal, hogy nem egyenrangú partnernek tekintenek, hanem másod-, sőt harmadrangú félként bánnak velünk.

Az MSZP szerint az lenne a helyes, ha ezt a bánásmódot elfogadnánk, és nem állnánk ki a jogos érdekeink védelme mellett.

Ők bármikor, istenbizonyra megígérnék, hogy ha valaki kormányra juttatná őket a Fidesszel szemben, akkor addig ütnék a nyiladozó csipájú magyart, amíg bele nem törődik a harmadrangú szolgalétbe.

Tudom, hogy senki nem olvasta, aki az Indexről tájékozódik, de szerintem Kövér ezt egy nagyon találó szimbólummal írta le, a közös hajóról, meg az alsó fedélközbe száműzött középkelet-európai népekkel.
polyvinyl 2014.12.29 20:22:59
@Untermensch4:

"mostantól vásárolhat külföldi is termőföldet, az adott ingatlan 25%-át (meg nem haladó tulajdonrészt) amit az (állampolgársága szerinti) állam kiegészíthet 33%-ra."

A termőföld az egy termelőeszköz, amit NEM lenne helyes külföldi tulajdonba adni.

Elég brutálisan szívunk amiatt, hogy a termelőeszközeink döntő többségét már az elmúlt évtizedekben külföldiek kezére juttatta az éppen aktuális kormány, vagy a bagóért privatizáló és felelőtlenül elkótyavetyélő gazdája. Lásd: édesipari üzemek, konzervgyárak, húsüzemek, tejüzemek, cukorgyárak, - vagyis minden, ami a termőföldön termő növények, illetve az azon nevelt állatok feldolgozására való - ezen túl a konyhai nagygépeket, iparcikkeket, híradástechnikai cikkeket gyártó gyárak is.

Ezeket az üzemeket az új tulajdonos azóta többnyire bezárta, mert a saját hazája érdekeit védte, ezért felszámolta a kezére jutott konkurenciát, a munkásokat az utcára tette, az országba meg ömlik be a külföldi termék, aminek az előállításával más európai országokban élő emberek jutnak munkához.

A termőföld lenne az utolsó olyan termelőeszköz, amit a magyar gazdák, egyéb jogcímen tulajdonosok, illetve a magyar állam külföldi tulajdonba adhatna.
Ha az ember nagyon belehergeli magát, biztosan sok dolgot találhat, amire nincs magyarázat. Ezek közül én öt  különösen veszélyes esetet ajánlok az olvasó figyelmébe. Veszélyesek, mert lassan-lassan a saját tábort cseszik széjjel. Márpedig ha a Fidesz nem kíván a négyévente…..
polyvinyl 2014.12.29 19:51:17
@hoplita:

"Hol az anyádba csökkent HAVONTA ennyit egy átlagnak?????? Nekem az egész évi villanyrezsi csökkentésem 18 ezer volt, de ezt duplán elvitte a telefonadó...basszam habosra a hazug szádat, te gecihalom."

Szerintem szopd le magad inkább, hátha megnyugszol tőle.

Átlag négytagú családnál simán csökkent havonta 10-15 ezerrel a rezsi, hiszen a gáz, a víz, a villamos energia és a távhő árának csökkenése mellé a szemétszállítás és a kéményseprés díja is csökkent, bár a két utóbbi díj éves szinten nem igazán tétel.

Ha te egyedül élsz, zacskóban, és az alkohol által megemelt testhőddel fűtesz, arról nem én tehetek.

A primitív stílusoddal se engem bántasz, hanem magadat minősíted az olvasók előtt.
polyvinyl 2014.12.29 20:03:02
@hoplita:

"Nekem az egész évi villanyrezsi csökkentésem 18 ezer volt, de ezt duplán elvitte a telefonadó"

Úgy érted, havonta 3000 forinttal lett több a telefonszámlád HAVONTA, mert a szolgáltatód rád terhelte a percenkénti különadót? Ehhez naponta kemény másfél órákat kell a telefonba ugatnod.

Pofázz kevesebbet, vagy válassz másik csomagot, vagy keress másik szolgáltatót.

Akikről én beszélek, akiknek valóban sokat számít a gáz, a távhő, az áram meg a víz alacsonyabb ára, azok néhány perceket beszélnek naponta telefonon, nem másfél órákat.
A családunk nagyon szereti a rántott húst. Sem a fehér lisztet, sem a prézlit (zsemlemorzsát) nem szeretem használni az elmúlt években, anélkül pedig lássuk be nem igazi a rántott hús. Így kényteken voltam kitalálni egy olyan egészséges megoldást, amihez nem kell különleges…..
polyvinyl 2014.12.29 15:31:37
@élhetetlen:

" A rántást ráöntjük az áru tetejére, elsimítjuk a fakanállal, és várunk tíz percet, míg összeforr."

Nincs több kérdésem :)
polyvinyl 2014.12.29 16:03:03
@élhetetlen:

Nézd, az IGAZI töltött káposztát, amikor lerakod, a legfelső réteg apróra vágott káposztalevél szokott lenni, jó vastagon.

Nem RÁNTÁST borítunk a tetejére, ahogy te szoktad :D
polyvinyl 2014.12.29 17:28:29
@élhetetlen:

"Te kezdted, és én nem is tudom, miért válaszolok még."

Azért, mert csak arra van eszed, hogy az élő fába is beleköss (lásd praxis blog párhuzamos kommentjei), de nem tudsz méltósággal veszíteni, mert ahhoz már nincs meg az eszed.
Még mindig nem értem, hogy volt ilyen rossz bánásmódhoz lelkiismeretük, ilyet még egy civil, nem hozzáértő ember sem engedhet meg magának. A múlt héten Édesapám sajnos elesett, a tehergépkocsija lépcsőjén megbotlott, valahogy kicsavarodott a lába, és nagyon komolyat esett mind…..
polyvinyl 2014.12.29 17:14:44
@yogosan:

Nézd, a poszttal alapvetően az a baj, hogy feltételezhetően egy idősek házi ápolására kiutazott senki írta, aki megtehette, hogy a rábízott kisöreg sertepertélése mellett LEGALÁBB egy órát a Skype mellett üljön, amíg az apjához kiér a mentő, majd további LEGALÁBB fél órát azzal töltsön, hogy Skype-on cseszegesse azokat, akiknek a munkájához SEMMI köze.

Biztosan nem eü intázményben dolgozik a lelkem, mert ott nem nézték volna el neki, hogy a munkája végzése helyett órákat csetelgessen.

A mentők nyilván hibáztak, HA nem ismertek fel egy törést.

DE az se biztos, hogy eltört az a láb.

Miért hinnénk el, hogy így volt?

Azért, mert Svájcból egy magyar HÁZIÁPOLÓ a rábízott kisöregje mellől szkájpolva, meg posztolgatva ezt állította?

Ugyan már, kérem!
polyvinyl 2014.12.29 17:16:50
@pushup:

Engem nem érdekelnek az érzelmek, én NEM szeretném, ha egy belassult kisöreg teherautóval jönne szembe.
polyvinyl 2014.12.29 17:20:41
@randomgenerator:

"hátnemtudom, van érvényes jogosítványa akkor alkalmas."

Biztos vagy benne?
Nem azért, mintha bármi jelentősége lenne S. Zsolt megélhetési politikus legutóbbi mondókájának, és nem is az ünnepek miatt, hanem csak úgy teljesen véletlenül jutott eszembe: a KDNP pontosan ugyanolyan, mint a Transformerek! 1. Mára a KDNP és a Transformers is egy valaha…..
polyvinyl 2014.12.28 17:40:46
@Ianas:

MSZP = nem magyar, nem szocialista, nem párt

DK = nem demokratikus, nem koalíció

Együtt = Külön :)

PM = nem párbeszéd, pláne nem Magyarországért

Kell még valamit mondanom, Ildikó? :)
polyvinyl 2014.12.28 20:12:35
@Ianas:

Feri mondta a Beszédje végén a Lendvainak :D
polyvinyl 2014.12.29 13:00:07
@Arcade Macho:
@Simlicske:
@gizmo266:

Nézzetek már utána, mi az a franchise, ti szerencsétlen hülyegyerekek :)

Vagy fújhatjátok tovább a mantrát, amit valami idióta a szátokba adott, de akkor számolnotok kell azzal, hogy hülyének lesztek nézve.
Reggelre leesett az első hó. Én még mindig úgy tudok örülni neki, mint a gyermek, aki először lát életében havat. Ilyenkor annyira szép a táj, és a látványa valamiféle békességgel, nyugodtsággal ajándékoz meg.  Mégis van, ami beárnyékolhatja ezeket a napokat. Például…..
A karácsonyi diéta tulajdonképpen szimbolikus vezeklés a kis Jézuska születése alkalmából. Ilyenkor azzal bizonyítjuk hitünk erejét, hogy csupa ördögtől való dolgot eszünk, süteményeket, zsírban tocsogó sülteket, alkoholt, tőlünk telhető mértéktelenséggel. Így saját…..
Három busznyi civil ruhás, fegyveres amerikai katona érkezett december közepén az országba. Ukrán kísérőjük lelőtt két ukrán tisztet a Luzsanka-Beregsurány közúti határátkelőhöz vezető útszakasz egyik ellenőrzőpontján, mert nem akarták engedni a buszokon talált nagy…..
polyvinyl 2014.12.28 11:21:14
@F.M.J.:

"Ha eddig keleten harcoltak a szakadárok ellen, és mivel nem sikerült győzni, akkor ezek szerint feladták?"

A zsoldos nem adja fel, az azt csinálja, amit mondanak neki. Ha a megbízója úgy döntött, hogy visszahív közülük valamennyit, akkor azok visszavonulnak. Szerintem a napokban megkezdett tárgyalások miatt nem akarta az USA, hogy nagy számban lássanak a helyiek meg a média zsoldosokat. De lehet, hogy nem így van.

-

"Az izraeli „rendfenntartók” kifáradtak, vagy csak jó szokásukhoz híven megint mással kapartatják ki a gesztenyét?"

Ki tudja?

-

"Már nem bíznak eléggé a főállású hazai elégedetlen tüntetőkben, és végre dűlőre akarják vinni a dolgot?"

A nyugtalanító ebben az, hogy a cikk szerint FEGYVEREKKEL és lőszerekkel érkeztek, ami - szintén a cikk szerint - az ukrán állam tulajdona volt. Ezért is pampogott a két ukrán tiszt, akiket lelőttek, mert HIVATALOSAN a fegyverek nem kerülhettek volna ki az országból.

-

"Ezek azok a demokratikus eszközök, amire oktatnak bennünket a „szabadság” hazájából más népet belügyeinek tiszteletben tartására?"

Nem az a baj, hogy a "felelőtlen majom" meg a kitartói mit mondanak. Az a baj, hogy a "negyedik generációs hadviselés", ami egy nagyon nagy részben a médián keresztül befolyásolja a lakosságot, és állítja a propagandát toló állam mellé őket, nálunk a "kritikátlan nyugatimádat" formájában nagyon is termékeny talajra talált.

-

"Ha a hír valóban igaz, akkor nem lehetne az egyébként helytálló, tehát józan kormányellenes kritikákat a műbalhé lecsengéséig félretenni?"

Szerintem Gyurcsányék nem hagyják abba. Bizonyára MEGRENDELÉSRE dolgoznak.

A Feri már meghirdette az előrehozott választásokat, FÜGGETLENÜL attól, hogy se neki, se a pártjának nincs támogatottsága, és MINDENT hajlandó megtenni azért, hogy a jelenlegi, demokratikusan választott kormány megbukjon. Nagyon úgy tűnik, hogy egy előre elfogadott forgatókönyv szerint játszik, függetlenül attól, hogy mit jelez vissza neki a valóság.

Mondjuk lehet, hogy miután meghirdette, és igen arrogánsan képviseli azt, hogy viszik magukkal a DK-s zászlókat, SENKI más nem lesz kint január 2-án, csak a fanatikus DK-s kemény mag. Ez lenne az okos dolog. Miért veretné, vagy öletné meg magát bárki, aki szimplán csak nem elégedett Orbánékkal, azért, hogy a Feri hatalomba jusson? Menjen inkább GYES-re, ha már úgyis a még meg se született gyerekével próbál támogatottságot koldulni :)
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Az alábbi témában szeretném a…..
polyvinyl 2014.12.27 17:00:18
@nicktolvajmentesítő_kovi1970:

Én ugyan nem vagyok fideszes kutya kölyke, de attól még, ha szeretnéd, nagyon szívesen a szádba hugyozok.
polyvinyl 2014.12.27 22:09:19
@Mr. Waszabi:

"Áldozatot kell hozni érte - a panaszkodás az elvárások mentén nem segít. És mások sem segítenek."

Nyugaton a szakszervezetek kiherélik az ilyen törvénysértő gyökereket.

Nálunk a legfőbb szakszervezetis a multik érdekében, a multik furgonjaival zár le utakat, mert a kormány ellen tüntet.
A brandek és a politikusok is a fogyasztóiknak a megtartására törekednek: a különbség annyi, hogy a brand esetében bármikor lemondhatunk a márkahűségről vagy éppen másikat választhatunk, a politikusok esetében csupán négyévente van látszólag beleszólásunk a…..
Általában nekem könnyű a toll, gyorsan írok. Most napok óta piszkál a redaktor úr, hogy írjak 1989 romániai decemberének huszonöt éves évfordulója kapcsán valamit a Mandinerre, de egyszerűen nem tudom rávenni magam. Nem akarok erről írni. Nincs kedvem hozzá. Huszonöt év után…..
polyvinyl 2014.12.27 14:58:25
@tesz-vesz:

"ez van itthon is, csak mi még egy kádárt se tudtunk kivégezni, egy pozsgait se, se egy grószkarcsit se."

A Nyugatnak NAGYON sürgős volt, hogy agyonlövessék a Ceausescu-házaspárt.

Nyilván szar ügy lett volna bizonyos érdekköröknek, ha engedik, hogy lecsukják őket és vallomást tegyenek a Hágai Bíróságon.
Nemigen hiszem, hogy bármi újdonságot tudnék mondani Hofi Gézával kapcsolatban, úgyhogy meg se próbálom. Egy biztos: nincs még egy olyan humorista, aki ekkora hatással lett volna nemzetünkre. Poénjai és gondolatisága generációkat nevettetett meg és gondolkodtatott el, szállóigéi…..
Aki egy kicsit is követi a moziuniverzum eseményeit, ismeri a történetet. A Sony számítógépes rendszerét november végén hackerek törték fel és rengeteg olyan információ került ki az internetre, amelynek nem lett volna szabad. Továbbá a cyberbűnözők (akik az FBI szerint…..
polyvinyl 2014.12.26 19:22:23
@Nyílméregbéka:

Nyilván én vagyok a futóbolond gyökér, aki katonai témában olvas doktori disszertációkat, és te vagy a zseni, akinek a mocskolódáson kívül semmit nem tud felmutatni.

A seggemet se törölném ki veled :)
polyvinyl 2014.12.27 13:44:48
@Nyílméregbéka:

Belenéztem a kommentjeidbe a profiloldaladon.

Az általános iskolai 1-4. osztályos olvasókönyveket tudom neked ajánlani, hogy felzárkózz a nagy átlaghoz :)
Az Iszlám Állam megszületése és országhatárokat semmibe vevő hódításai kétségtelen ténnyé tették azt a nézetet, hogy a Marokkótól Indiáig terjedő térség a hidegháború béklyóit lerázva újrarendeződik. A véres folyamat során a Nyugatnak meg kell tanulnia egységes…..
Hát szevasztok és Békésnek ugyan nem mondható, de Boldog Karácsonyt és Sikerekben (mekkora álszenteskedés ezt kívánni) Gazdag szuper újévet kívánok nektek. Tegnap este elkezdtem egy nagyon elmélyült cikket írni az életünket összekötő pontokról, életünk politikailag…..
polyvinyl 2014.12.27 11:49:00
@na4:
@városjáró:

"Hú de üres egy cikk volt ez. "

Tévedsz. Eze gy gyengécske, de rafinált cikk volt.

Jól mutatja az új világrend tudatos támogatóinak a törekvéseit. Kiüresíteni a karácsony eredeti üzenetét. Nyűggé tenni a várakozást, pokollá tenni az ünneplést.

Egykor az advent a ráhangolódás, a megpihenés, az elmélyülés időszaka volt. Ma ez az időszak az egyre fokozódó konzumdióta tömeghisztéria időszaka.

Egykor a szenteste Jézus megszületésének az öröméről szólt. Ma ez a nap teli van oda nem illő barbár, a szenteket megalázó, sőt egyenesen emberáldozatra utaló szimbólumokkal.

Egykor a böjtös étkezés után szentmisére mentek az emberek, majd örömmel, békességben tértek haza. Ma már napokkal az ünnep előtt elkezdik idegbeteg módon degeszre enni magukat, EGYMÁSNAK vesznek felesleges, drága "ajándékokat", kényszeredetten eljátsszák, hogy szívből örülnek egymásnak, valójában a pokolra kívánják egymást, majd "kajakómában" bedőlnek az ágyba.

Majd ennek az új világrend-béli őrületnek a végén megjelennek az efféle visszacsatoló, MEGERŐSÍTŐ írások arról, hogy a karácsony valójában egy felesleges, szar dolog.
Szinte napra pontosan negyven évvel ezelőtt, a Magyar Ifjúság című hetilap huszonéves munkatársaként azon tűnődtem, vajon mivel lehetne berobbanni a szellemi életbe. Ki kéne választani valakit - mai kifejezéssel egy celebet -, és nyilvánosan nekimenni. Erre az öblös hangú,…..
polyvinyl 2014.12.26 22:51:09
@Scagnetti:

"mert arra még jó, hogy Viktor rajongóinak fogyását lelassítsa. De ennyiben ki is merül a szerepe a mai politikában."

Gyurcsány az MSZP-t akarja szétverni. Ebből a szempontból viszont olyan céltudatos és kitartó, mint egy Terminátor :)
Üvöltöző pucér nő balhézott a betlehemi jászol mellett a Vatikán főterén. Íme az emberfia, és íme az emberi mivoltából kivetkőzött liberális aktivista nőstény - írhatnánk a pápa Urbi et Orbi áldását ellenpontozni kívánó akcióról a Szent Péter téren december 24-én…..