Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anyámborogass

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
Anyámborogass 2013.06.02 17:49:50
@rpflora:
Így olvasva, ezekben igazad van.
A szerelmes vendéget viszont én is egy laza mondattal le szoktam építeni, de csak akkor, ha elkezd követelőzni és többet akarni. Addig is megmondom neki őszintén, hogy én nem vagyok bele szerelmes, nem fogom ezt a munkát abbahagyni, és pénz nélkül nem találkozom se vele, se mással. Valóban, amiben csak lehet, én is próbálok őszinte lenni, de mindenben nem lehet sajnos. Pár éve én is gondoltam rá, hogy szívesen írnék ilyen blogot, de valószínűleg nem volt elég vér a pucámban hozzá ;)
Anyámborogass 2013.06.02 18:32:06
@WilburSmith:
Úgy gondolom, nem a probléma tüneteit kellene kezelni, hanem az okokat megszüntetni. Utóbbi elkezdődött már, de még csak félúton jár, addig ilyen felemás lesz a rendszer. Az okok megszüntetésén természetesen nem a mesterség betiltását értem, mert az sosem volt megoldás, hanem elsősorban a megfelelő jogi háttér megteremtését. Mivel nem vagyok jogász, ezt nem tudom bővebben kifejteni, de nyilvánvaló, hogy a jogi háttér még nem megfelelő, különben a probléma már nem állna fenn.
Anyámborogass 2013.06.02 21:32:46
@Virgo1975:
Ezen én is mindig csodálkozom, de ez kell nekik. Amikor kezdtem, azt gondoltam, csak az a fontos, hogy a férfi élvezze, míg az egyik vendégem, még az elsők közül, kiselőadást tartott nekem arról, hogy mivel ő jól szexel, de én nem élvezem vele (egy ötvenes kopasz pocakos muki volt!), én biztos frigid vagyok, de nem baj, volt neki régen egy barátnője, az sem bírt szexelni, mert kiskorában valaki molesztálta...
Akkor elgondolkoztam azon, hogy a férfiak nagy része szexben egyszerűen idióta, és megtanultam a sikoltozós nagyműsort, hadd örüljenek. Hirtelen rengeteg visszajárós vendégem lett. ;)