Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WilburSmith

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történet egy 2 hónapja nem fizető munkahelyről és a vele járó nehézségekről. Olvasónk még mindig bízik benne, hogy ki tud törni jelenlegi helyzetéből. Elmesélné…..
WilburSmith 2015.08.05 20:09:31
@Despota: Csak annyit írj légyszíves, hogy ezt a levelet tényleg az a szegény személy küldte el neked, aki hetente csak pár percre tud felmenni az internetre. Írd ide, hogy amit a levél állít, az 100% igazság.
WilburSmith 2015.08.05 20:24:41
@aleb19: Engem nem érdekel, hogy libsi, vagy bigott keresztény, vagy akármilyen párthoz is tartozó. Aki képes ilyen demoralizáló fikciót leírni, hogy valóságként hitesse el, az nem ember. Ráadásul mindezt ingyen teszi, pénzt sem kap érte (ami nyilván szintén akkor hazugság, mint maga az iromány). Hogy kel fel reggelente az ilyen ember? Hogy néz tükörbe?
Ma Magyarországon aki itthon dolgozik körülbelül harmadát negyedét keresi ugyanazért a munkáért, mint amit kiköltözött volt munkatársa kap, ha ugyanazon a területen ugyanabban a pozícióban helyezkedett…..
WilburSmith 2015.08.04 20:34:12
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Te normális vagy? :D Kelet-Európa finyancírozza a nyugatot? :D Te most valami elmegyogyóból szöktél, vagy csak túl sokat szívtál? 2004 előtt akkor ezek koldusok voltak? :D Na menj te a picsába, több szót nem érdemelsz, kurvára idegesítő az ilyen agyatlanok faszságait hallgatni. 2015-ben elvárható egy kis tisztánlátás mindenkitől.
Az Európai Unió csalás elleni hivatala, az OLAF állítólag vizsgálja a miniszterelnök vejének korábbi üzleteit. Nevezetesen, hogy nevezett Tiborcz István volt cége nem nyomta-e meg egy picit a cerkáját, amikor a számlátkiállította. Esetleg azt is, hogy miért éppen ő kapta meg a…..
WilburSmith 2015.07.23 06:51:36
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Nem-e? Gyurcsány hogyan lett gazdag, ha nem egy MNB élén álló anyós pumpálta tele milliárdokkal? :D Bajnai hogyan lett milliárdos? Csak nem a büdöstalpú komcsi apja révén? Nem volt haverkodás meg pénzlenyúlás? Gyurcsány Bajnai apjának cégében kezdte az "üzlet" kitanulását, majd Schiffer meg Kóka is beszállt már a nagyban űzött mutyiba. Aztán szépen pártok jöttek létre, aztán máris haveri társaságok talicskázták az adófizetők pénzét. Minden pozícióban egy haveri bástya elvtárs ült és mindegyiknek volt egy szép arany talicskája.
WilburSmith 2015.07.23 07:22:25
@poor: Jajj nyomipapi, hagyd már ezt a dumát. Tiszta kádárizmus megy még mindig. Hagyjuk a kicsit lopni, hogy a nagy ne zavarjon senkit sem. Ezért van az, hogy a piti blogger nem lép rá senki tyúkszemére. Csakhogy ezzel ő is a maffia része, és az én becsületesen leadózott fizetésemet lopja el.
Minden nagy tett egyfajta álmodozásból, precízebben a képzelőerőből indul ki, és itt nagy tett alatt bármit érthetünk, ami egy ember életének egy jobb formájára vonatkozik: jóságra, gazdagságra, sportolói vagy művészi karrierre, családanyai vagy családapai babérokra,…..
WilburSmith 2015.07.12 08:22:59
@HaFr: Családom és országom jövőjéhez én úgy tudok legjobban hozzájárulni, ha jelenlegi munkámnál maradok, képzem magam, fejlődöm és adózok becsülettel.

Nekem az a furcsa, hogy eddig nem csináltatok semmit, nem volt semmi fantasztikus cselekedetetek amiről meg lehetne titeket ismerni, de pártotok már van. Ez nem fordítva szokott működni? Egy ember kiáll a rendszer ellen, kritikát nem kímélve szembeszáll, híressé válik, cselekedete alapján követőkre lel, majd pártot alapít.

Itt jelenleg a következő történt: Indítok egy blogot, írok, pártot alapítok. Ez édeskevés.
Valami megmagyarázhatatlan oknál fogva (szokás ilyet mondani, de persze van magyarázat), a magyar társadalom jelentős része érdektelen a politikai gengszterizmussal és korrupcióval szemben. Amikor -- most éppen mindegy, milyen módszertannal, de kétségkívül nem Juhász Péter…..
WilburSmith 2015.07.09 20:43:27
@panellburzsij: Jahogy ez a HaFr-nek már volt köze ezek közül bárkihez is? Azt hittem a magánszektorból ugrott elő függetlenként, de így teljesen hitelét vesztette. A Jobb/Bal már érzi, hogy nem tudja visszaállítani a régi renomét, így kis senkiken keresztül próbálnak új centrális erőt létrehozni ahova továbbmenthetik a galerit, pont úgy, ahogy 26 éve az MSZMP tette. Jól be kell verni egy kettő száját, aztán majd megtanulják, hogy nem lehet itt mindent megtenni. De ki fogja ezt megtenni? Én szívesen kezdeném Vida Ildikó vegzálását, csak valaki adja már meg a polgári címét. Nem igaz, hogy senki sem tudja, hogy hol lakik az a dagadék parazita.
WilburSmith 2015.07.10 07:25:25
@panellburzsij: A Fidesz/Baloldal barátság nem konteó, hanem tény. Ez 2006 óta nem kérdés. Amikor Október 23-án a nép felnégyelte volna Ferit és égtájak szerint szórta volna szét, a büdöstalpú Viktor szépen megvédte politikustársát. "Emberek, menjetek szépen haza, majd 4 év múlva demokratikusan szépen leváltjuk és elszámoltatjuk őket" Mondta a miniszoci.

Ha megnézzük most is ez megy. Az ellenzék szinte védi minden egyes botránynál a kormányt, nem ragad meg olyan támadási felületeket amiket lehetne, nem vezeti csatába a felhergelt tömegeket, csak szépen lemezt pörget egy DJ pult mögött, meg értelmetlen helyeken értelmetlen molinókat mutogatnak.

Másik tény, hogy a rendszerváltás után még egyik párt sem lépett rá a másik tyúkszemére. Még egy sakkfigurát sem kezdtek ki a botrányai miatt durván, még senkinek nem törték be a fejét, még senkinek a stiklijeit nem vitték bíróság elé, hogy ott aztán tényleg le is csukják. Olyan mintha a politikus egy védett állatfaj lenne, és mindegy, hogy melyik oldalhoz tartozik. Na vajh miért? Azért mert ugyanazon test egyik keze nem fog őszintén rácsapni a másik kezére.

Legyetek már észnél. Ezek tények.
WilburSmith 2015.07.10 07:32:26
@tamas11: Ha tényleg okos vagy, akkor... nem.. nem vagy tényleg okos.

Na figy. Nincs olyan szám, hogy egyik ennyit lopott, másik annyit lopott. Ezt még az sem tudja szummázni, aki szépen manageli ezeket a lopásokat, nemhogy egy földi halandó. Nem lehetne összehasonlítani.

De ha mégis próbálkozni szeretnél vele, akkor itt van egy két pont:
Hivatalosan egyik sem lopott, hisz soha egy pártpolitkust nem ítéltek el miatt. Talán Zusi vagy Hunvald lett lecsukva asszem. Ezalapján a baloldal többet lopott..

Ha megnézzük, hogy mikor mennyi pénz ömlött az államhoz, ki vett fel több hitelt, ki szorított meg többet, majd mekkora gazdasági növekedést tudott eredményezni ebből, akkor ez mutathatja azt, hogy melyik mennyit lopott. Mivel a szocik már a válság előtt válságba taszajtották a gazdaságot a kurvasok megszorítás és felvett hitel, privatizáció, EU támogatások mellett, lehet feltételezni, hogy mennyit loptak.

Ha megnézzük a strómanok számát, viselkedését, akkor a Fidesz kerül jobban szemelé. Simicska, Széles, Habony, Mészáros, Orbán Tiborca.. több tolvaj celeb került az emberek szeme elé, mint a ballerpöcsök idejében.

Szóval én azt mondom, hogy nem azt kéne kiválogatni, hogy melyik a kisebb tolvaj, hanem a tolvajt jól pofán kell baszni, ha vörös ha narancssárga akkor is.
Alaphelyzet: az ország házának hétfői, vakációs hangulatú ülésén a sok egyéb fontos dolog mellett, az MSZP frakcióvezetője fideszes csalást emlegetett (hányást tett a Fidesz szemére) annak kapcsán, hogy a Nemzeti Választási Iroda formai okokból elutasította a vasárnapi zárva…..
WilburSmith 2015.07.08 07:34:34
@Gyorgy Nagy: Nagyon sokan nem tudnak megélni annyi pénzből, de mindnek van internet előfizetése, telefonja, autója, lakása. Ez kurva nagy szegénység. Nézzétek meg a föld igazi szegényeit, akik ivóvízhez sem jutnak. Károgó elégedetlen lusta senkiháziak.
Orbán Viktor teljesen indokolatlan támadást indított Gyurcsány ellen azzal a váddal, hogy az Altuson keresztül Európából nyert közpénzekkel (illetve az ezekből képződött osztalékkal) finanszíroztatja a politikai tevékenységét. Ez az egész gondolati konstrukció annyira ostoba,…..
Vannak köztudott dolgok Kádár Jánosról. Tisztában vagyunk vele, hogy a börtönben megkínozták, hallottunk róla, hogy legendásan szerény életmódot folytatott, és abban sem kételkedünk, hogy jelentős sakktudással rendelkezett. Nos, a halála óta eltelt 25 év alatt szinte minden,…..
WilburSmith 2015.05.02 11:21:35
@Gizella Szolyák: Ilyen hülyékkel mint te, nem is fogja az ország soha többre vinni. Kérlek hasonlítsd össze az ország termelékenységének változását 1970-1989 között Ausztriáéval, majd tedd meg ugyan ezt a 89-2015 között. Aztán számszerűsítsd, hogy a két időszakban ki mennyit sakkozott el. Kíváncsian várom :) Ha nem megy, akkor szépen mond ki hangosan magadnak, hogy "hülye vagyok, buta tök" és fogadd meg, hogy többet nem írsz baromságokat.
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása. A történelem nyilván nem ismétli önmagát. Viszont a társadalmi szabályszerűségek meglehetős állandóságot mutatnak. Ha tehát valamely jelenségről vagy elgondolásról az az érzésünk támad, hogy korábban már szerepelt a „műsoron”,…..
WilburSmith 2015.04.19 07:53:09
Az alapjövedelem egy nagy faszság. A politikusok nyomták a csóri nép orra elé, hogy legyen min csámcsogni. Amint bevezetnék pillanatok alatt inflálódna el és lenne azonnal 1000 forintos kenyér. Erről nincs értelme viztázni.

Amiről lenne, az az adócsökkentés. Egy alkalmazott ember fizetésének a 65%-a megy az államhoz. Januárban kaptam jutalmat a munkaadómtól, a 40%-át költhetem el, a többi az adó. Ezek az adók pont a csóri éhezők megsegítésére is szolgálnának, ha a politikusok nem nyúlnák le és nem saját zsebüket tömnék velük. Mi inkább egymásnak esünk, ahelyett, hogy nekik. Pedig olyan egyértelműen világít rajtuk a piros célkereszt.. mindenki látja. Mi mégis inkább egymást basztatjuk.

A büdöstalpú gyilkos Kádárnak ez az öröksége. Tolvajjá és cinkossá tette a népet, hogy vajjal a fülünk mögött ne érdekeljen minket az, hogy felül mennyit lopnak, és hogy élnek.

Csökkenteni kéne az adót gyerekek. 40% körülire. Annak befizetését pedig kötelezővé kell tenni. Ki fizet itt ebben az országban rendesen adót? Senki. Miért tehetik meg? Mert ezzel fogadtatják el a néppel, hogy felül is nyúlnak. Az adó az adó.. fizesse be mindenki, a kőműves, festő, vállalkozó, borítékozós alkalmazott, ügyvéd, politikus, kozmetikus, orvos, kurva.... mindenki. A NAV pedig ne egy korrupt zsírdisznót hízlaljon az elnökségi székben, aki böszme kis vak szemével nem lát semmit sem, hanem valakit aki azért küzd, hogy az adók mindenhol be legyenek fizetve. Nem csak a kisembereknél, hanem mindenhol. A rendőrség a korrupciót meg büntesse "halálbüntetéssel", hogy legyen elrettentő értéke, valamint ne szüntessen meg minden nyomozást. Hiába a nagy ellenség jobb/baloldal kormányváltogatása, valahogy egyik sem zárt börtönbe korrupció miatt senkit sem még 25 év alatt. Ezen el kéne gondolkodni.
WilburSmith 2015.04.19 08:19:25
@búvár kondér: Mondom, hogy egy szempillantás alatt inflálódna el. Képzeld már el, hogy ez hogy működne a csóróknál meg a cigányoknál. Mekapja Bözsi az alapjövedelmet, majd jön a bömös vagy a merdzsó, a facebookmacsó 150 kilós VinDiszelke kiszáll belőle, elveszi Bözsi nénitől az alapjövedelmet, a csomagtartóból kiszed egy kis tecsós áfacsalt lisztet, olajat és garantálja a család védelmét, nyugodtan menjenek lopni tojást, tyúkot, ha valaki balhézik, majd ő jön és rendet rak. Üdv itthon.

Ha pedig az alapjövedelmet tényleg azért szeretnénk bevezetni, hogy a világon mindenki egyenlően részesüljön a javakból, és a szegénységet megszűntessük, mindenkinek jusson annyi, hogy legyen friss víz, minőségi étel és még ezen felül is jusson kicsi, akkor kérlekszépen kezdjük el a kisnyugdíjasainktól és a magyar minimálbéres "szegényektől" is behajtani erre a pénzt, mert ők még mindig jobban élnek, mint a föld lakosának a 60%-a. Ez a pénz akkor tényleg nem az ország embereinek fog jutni, hanem azokhoz, akiknek tényleg szüksége van rájuk. Én hajlandó vagyok kicsit többet adózni azért, hogy a világ másik felén valóban nyomorban és szegénységben élő harmadik világ embereit segítsük, de akkor búvár kondér, ezt neked is fizetned kell, és abból te nem fogsz profitálni egy fillért sem. Benne vagy?
WilburSmith 2015.04.19 08:44:14
@búvár kondér: Mondom oké, legyen. Vegyük el a heréktől és szépen utaljuk át a föld másik oldalára a nyomorban élő szegényeknek.
Március eleje óta nem robbant ki újabb nagyobb brókerbotrány, azonban a Quaestorról és a Fideszhez köthető szálakról napról napra derülnek ki újabb és újabb részletek annak ellenére, hogy a kormánypárt minden igyekezetével azon van, hogy leporolja magáról az ügyet és a…..
Azért jó, ha az ember nem hivatásos elemző, mert nyugodtabb szívvel merészkedhet a politikai fikció területére. Tegyük fel, hogy a Fidesz elveszíti a hétvégi tapolcai választást. Bár ennek a szimbolikus jelentősége nem olyan nagy, mint a veszprémié, a gyakorlati jelentősége…..
WilburSmith 2015.04.08 20:02:23
@szabadság elvtársak!: Ebben az országban még soha senki nem vállalt felelősséget semmiért sem. És még csak felelősségre sem vontak senkit sem. Tök mindegy melyik oldal van kormányon és az is, hogy az éppen negyedharmaddal vagy százháromharmaddal. Szerintem akkor kezdene el a seggükben mocorogni valami, ha már mindegyik nagyszerű pártunk 10% alatti támogatottsággal rendelkeznének. Akkor lehet észbekapnának, hogy hoppáá.. itt vannak választók meg adófizetők is, nem csak úgy ömlik a pénz amit szétoszthatunk a haveroknak meg magunk között. Akkor a jobb meg a baloldali pártok összeülnének újra, mint ahogy szoktak, és szépen kitalálnák, hogy milyen moslékkal terelhetnének vissza minket nemszavazókat az etetőhöz.
Egyértelmű, hogy Magyarország létező összes pártja, balekja, laikusa, iszákosa, haverja, pajti és mindenki más is próbál a saját szintjén "politikai" előnyt kovácsolni a brókerbotrányból. A jobb szerint a bal, a bal szerint a jobb. Sokan viszont elfeledkeznek a lényegről,…..
WilburSmith 2015.04.07 20:50:45
felugyelet.mnb.hu/hirek_ujdonsagok/10_04_08-Questor.html

Mikor kezdődött ez is? Mióta tart? Többpártrendszeren keresztülnyúló mutyi.
"Pogátsa Zoltán közgazdász szerint az alapjövedelem kielégíti azt a szociálpolitikai kritériumot, hogy biztonságot ad, viszont arról nem győződött meg, hogy motivál-e a munkára, de ez szerinte kalibráció kérdése. A közgazdász felhívta arra is a figyelmet, hogy azok az…..
WilburSmith 2015.03.30 07:43:27
@jotekony koc: Költségesebb? Mert a hideg égöv indokolja azt, hogy a házadba be legyen vezetve az áram, a kábeltévé, az ivóvíz, az internet, a szennyvízelvezetés és legyen szemétszállítás is? Ezek havi fenntartási költségéből hány fát ültethetnél amit kivágva tudnál fűteni? :D
Kocsival mész a szupermarketbe a kiépített közúthálózatodon, 20 kilóméterenként van benzinkút, ahol etetheted a kocsidat, csupa olyan felesleges dologra szórod el a pénzed, amire ezeknek az embereknek nincs lehetőségük. Akkor az ökölógiai lábnyomod, hogy el sem tudod képzelni, és akkor mi akarunk alapjövedelmet? Mi pazarlunk és még mi akarjuk a föld erőforrásaiból más által megtermelt pénzeket is azért, hogy mégjobban kizsákmányoljátok a földet?

Moss patakba, szarj a házad végébe, a szemetedet ásd el a földbe, kapcsold ki az áramot és termeld meg magadnak az élelmiszert. A butaságod meg vidd máshova.
WilburSmith 2015.03.30 08:04:24
@jotekony koc: Magyarázod csak magyarázod, de te magad sem hiszed el, hogy te kiszolgáltatottabb vagy a csóró paneledben a suzukiddal a minimálnyugdíjból mint egy ivóvízre rászoruló nincstelen a harmadik világban. Egyszerűen csak te is ugyan olyan önző ember vagy mint a milliárdosok, próbálod megmagyarázni, hogy neked miért jár több mint másnak. Azt hiszem erre találták ki azt a szót, hogy panelproli. Menjél el délre és próbáld fenntartani magad meg a kecskéd, aztán meglátod, hogy miért is vagyunk gazdagabbak a világ felénél.
WilburSmith 2015.03.30 08:20:20
@jotekony koc: Mi tart vissza abban, hogy adjál mindenkinek létjövedelmet? Havonta mennyit utalsz át ellenőrzött segélyszervezeteknek akik valóban segítséget nyújtanak a világ szegényeinek? Semmi akadálya nincs annak, hogy az emberek elkezdjék a fizetésük 20%-át átutalni a szegényeknek, csak valamiért Te ezt mégsem teszed meg. Miért? Na itt láthatod saját példádon, hogy ez miért nem működik.

Az, hogy te panelben laksz, távfűtesz, én pedig családi házban lakom és fával és napkollektorral fűtök a kettőnk közötti ostobaságot bemutatja. Pártpolitikát meg hogyan keversz ebbe bele? :D Az elmúlt 20 évben mégcsak szavazni sem szavaztam.
Ennek a bejegyzésnek a címadása jó példa arra, hogyan lehet egy látszólag egyszerű kérdésfeltevéssel burkolt állítást megfogalmazni. Ez jól ismert eszköz, rendszeresen élnek is vele mind a politikusok, mind a sajtó képviselői. Ha a fenti kérdést így tesszük fel, azzal máris…..
Egy napilap publicistája sok mindent kiolvasott Csizmadia Ervin új e-könyvének nagykoalíciós ajánlatából! De lássuk csak! Vajon tényleg azt írja-e a szerző, amit a lap publicistája gondolataiba belelát? Vajon tényleg az Csizmadia Ervin minden vágya, hogy Fidesz-MSZP nagykoalíció…..
WilburSmith 2015.03.23 21:05:47
@Tudományos Iibsizmus: Mond ezt a komcsi rendszer 89-ben lelőtt utolsó áldozatának. kádárt csak bántani lehet. Egy tömeggyilkos kommunista pöcs volt, akit rúgni kell még halála után is.
Egy nagyjábók közszereplőnek nevezhető, teliszájjal 'régi' balos  ismerős az alábbit posztolta a fb-oldalára: "Az Mtv-ben nőttem fel. Szó szerint. Apám ott volt hangmérnök majd negyven évig. A negyedik emeleti hang-osztály volt a második otthonom. Meg a Tvovi, meg a tv-üdülő…..
WilburSmith 2015.03.21 12:18:52
@beszélő majom: Nehéz elhinni, hogy a Gyurcsányt kitiltották volna. Putyin nagy bratyihaverja. Gyurcsány még az igazi őskomcsi érához kötődik, neki nem kell jog oroszországba belépni, hisz ő egy azzal. Neki saját orosz menyország jár még halála után is.
Alternatíva Nagyon magyar 2015.03.20 17:19:23
A tegnapi taxis tüntetés egy vicc volt. Van egy túlszabályozott piac, ahol az állam folyamatosan szopatja a szereplőket, akiknek sok beleszólásuk nincs az ügyekben, ugyanis az állam nem velük, hanem az őket alkalmazó - az érdekeiket semmibe vevő - társaságokkal tárgyal. A…..
A politikus ezt írja egy Facebook bejegyzésében: "Lehet, hogy örülnöm kellene, hogy Simicska leügynöközte Orbánt, de nem örülök. Az ember legszívesebben elfordítaná a fejét, mint amikor valami gyomorforgató látvány kerül elénk. Olyan, mintha két sáros vaddisznó betörne a…..
WilburSmith 2015.03.11 07:06:23
@Budapesti Szeretkezési Vállalat:
"Lehet, hogy te nem éltél vagy nagyon kisgyerek voltál akkor, de közel sem volt olyan szörnyű, mint ahogy mostanában lefestik. Kifejezetten élhető rendszer volt egy átlagembernek, munkásnak, parasztnak (ezalatt a földművest értem), mérnöknek, tanárnak, orvosnak stb."

Neked le kéne baszni két kurva nagy pofont, hogy kijózanodjál. Írd le ezt a kádár rendszer utolsó áldozatának is, akit 89-ben lőttek le.
A fasz kivan a kádári nosztalgia posványában ragadt agyatlan prolikkal, akik még megközelítőleg sem tudják felfogni, hogy a jelen kor problémáiból mennyi gyökerezik a buzeráns kádár rendszeréből. Kádár egy egész országot tett tönkre, nem véletlen, hogy a posztkomcsi országok közül mi nem tudunk egyedül kikeveregni a szarból. Kádár egy egész országot tett bűnözővé azzal, hogy hagyott mindenkit lopni, űzérkedni, cinkossá tett mindenkit, hogy mindenki füle mögött ott legyen a vaj. Ugyan ez a berögzülés alapján próbálunk kapitalizálódni és demokráciának csúfoljuk a jelenlegi egypártrendszert. Kádárt ki kellett volna végezni, hogy az ilyen barmok mint te, erőszak nyelvén tanulják meg mi az ami rossz, mert aggyal nem tudják felfogni.