Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mi vok én

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
Hosszú  volt  az  út  Londontól  Rióig,  de  sikeres. A  győztesnek  pedig  mindig  igaza  van! De  kezdjük  az  elején:  A  londoni  Olimpia  kudarca  után  Katinkának  volt  bátorsága  újrakezdeni,  űj  alapokra  építeni  az  életét  és  a  versenyzését.  Pedig  akkori  edzője  egészen  mást…..
mi vok én 2016.08.09 19:43:58
A 90-es évek elején 35 százalék is volt az infláció Magyarországon, azóta sokat javult a helyzet. Az utolsó 2-3 évben az inflációs ráta 4-5 százalék között látszik stabilizálódni...
mi vok én 2016.04.08 09:37:57
Kedves Olvasóink! Van olyan cigányvezető, aki NE bűnözne? Nagyon úgy néz ki, nincs... Az eredeti cikk:Elcoteq lenyúlás – Bogdán az év hőse volt 2009-ben A cserdi polgármestert 50 millió forintnyi mobiltelefon alkatrész eltulajdonításával gyanúsítják, amelyben egyik…..
"Aki ballib, az csak feltétel nélkül, lihegve imádhatja a menekülteket, aki meg jobbos, az csak szittya indulattal gyűlölheti őket. Baromság" - szólt szívemből nemrég Geszti Péter a menekültügy kapcsán. Az utóbbi hetekben gyakorlatilag az egész világ a menekültekről beszél.…..
mi vok én 2015.09.20 09:59:03
@El Ninho: ígen ezt kell tenni :-) nem foglalkozni velük
mi vok én 2015.09.20 10:05:50
@Aranyi Gábor: @felfordul a gyomrom: Okfejtést kell boncolni mert ott kezdődik a baj! Ha nem érti valaki az alapokat ott csak a fejben van a baj! Pont most jelentik be a NÉMETEK nem látják el a gazdasági menekülteket :-)
mi vok én 2015.09.20 10:08:22
@Erik Bálint: Igen én is pont ezt gondoltam követeljék tőlünk a kerítést jó pénzért megépítjük!!!
Mindenki a görög tragikomédia végkifejletét találgatja, pedig egy sokkal veszélyesebb esemény is kezd kibontakozni Ázsiában. Teljesen biztos vagyok benne, hogy lufit fújnak a kínaiak. Abban nem lehetünk biztosak, hogy most fog kipukkadni vagy lesz még egy komoly rally, de az ördög…..
Igen, más megközelítése is lehet a tömeges bevándorlásnak, melyet a balliberális halmaz egyszerűen nem akar tudomásul venni. De nemhogy nem akar, a sakkjátszma taktikai lépéseinek előre történő lejátszására se képes, pedig a jó ellenzéki politikának ez lenne a lényege.  A…..
Retorika, érveléstechnika, logika, írásgyakorlat. Ezek a fontos, alapvető készségtárgyak nem szerepelnek a pázmányos joghallgatók kötelező órarendjében. A holokauszttörténet viszont szerepelni fog. Ezután valaki jogász lehet anélkül, hogy szóban vagy írásban értelmesen…..
Patakokban folynak arcán könnyei kék szeméből, az otthonát veszítette el Bicske városában. A 77 éves bicskei Irma nénit kilakoltatták, utcára tették bicskei házából, ahol 1965 óta élt. Az életét végigdolgozta, az MMG - majd nyugdíj mellett - a költségvetési üzem dolgozója…..
„Egy  gondolat  bánt  engemet, ágyban  párnák  közt halni  meg”  Egy  rövid  kiegészítés  idekívánkozik: Január  10-én  közelről  érintett meg  a  „kaszás”.  Olyan  ramaty  állapotban  talált,  hogy  nem  tartott  méltónak  arra, hogy …..
A NER és a magyarok. Három megnyert választás után ősszel mindenki a Miniszterelnök Úrra várt, amikor kirobbant a kitiltási botrány és a magyar kormány gyakorlatilag külföldön megbukott, elveszítette nemzetközi hitelét. A miniszterelnök napok óta nem szólal meg, és…..
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
EURÓPA VÁLASZTOTT   Mielőtt a végeredményről beszélnénk, nézzük meg a nap eseményeit időrendben. Erre kitűnő kalauz Szabó Gábor /TUAREG/ blogja.   http://tuaregblog.blogspot.hu/2014/05/most-valasztas-napja.html   Ma Tuareg blogja fújta az ébresztőt. Mint mindig, most is…..
mi vok én 2014.05.26 11:12:40
Barátság ultiverseny   Ez a két fogalom messze esik egymástól. Már csak a különböző „érdekek” miatt is. A barátság a szeretet egyfajta megnyilvánulása, míg az ultiverseny az egy szórakozást űzők versengése, hogy eldöntsék: az adott időszakban ki a legjobb a versenyzők…..
mi vok én 2014.05.23 07:05:56
"Jó lenne ezen változtatni, mielőtt még többen észreveszik." Egyetlen mondat a cikk végén aki hazáját szereti aggódik érte az tisztába van azzal, hogy a csata elveszett és ez köszönhető 1947 után kialakult morálnak talán még 1956 visszafordíthatta volna,de a gerinc a tartás elveszett az emberekből. Hogy gondoljuk amikor a lopásra elvtársi hunyorításra volt építve egy társadalom akkor a piacgazdaság körülményei között megállja a helyét. A tulajdon szentségét, ha az állami vagy éppen magán, senki nem tartja tartatja be. Ezzel a tetű gazember züllött politikai vezetéssel kellett volna szembeszállni az értékelvű világgal. Mert ott valamennyire a pénz az adott szó még működik, bár egyre nehezebben. Nem véletlen mennyi kalandor jelent meg hazánkba, korrupciót átláthatatlan üzleti manipulációkat hozva, ennek esett áldozatul a mezőgazdaság a meglévő versenyképesnek tűnő iparunk is. Sajnos a polgári demokrácia nem lehetett működőképes, statáriális körülményeket kellett volna 10 évig működtetni és hogy ki kik jó kérdés! Az tudjuk 100 milliárdnyi EURÓ tűnt el kézen -közön. a többit mindenki tudja! Pénzintézetek Gyárak Olajügyek Zöldbárók Rendőrség Bíróság Államigazgatás Devizaadósok és senki ne csodálkozzon, HOGY JOBBIK és az a csodálatra méltó dolog eddig, hogy ezt megúszták, de meddig?

magyarnarancs.hu/narancsblog/mit-kezdjunk-szelsojobboldali-honfitarsainkkal-89607/?orderdir&pagenr=3
Jobbegyenes Szakállas vicc 2014.05.11 17:42:48
Lezajlott tegnap este az Eurovíziós Dalfesztiválnak nevezett gagyi-horror show, és az eredmény láttán tízezer Nagaszaki erejű detonációval robbant fel az internet. A liberalizmus felkent papjai, lovagjai és inkvizítorai vallásos áhítattal ünneplik a tolerancia és elfogadás…..
Tegnap  Olgánál  meghallgattam  Schiffert.  Kiütötte  nálam  a  biztosítékot! Ekkora  barmot  még  nem  hordott  a  hátán  a  Föld!  Méghogy  fölösleges  cirkusz  a  holocaust  emlékmű  felállitása  körül  kialakult  baloldali  ellenállás. Vagy …..
A tegnapi választást a Fidesz a világ minden választási rendszerében megnyerte volna. Nagyon komoly többsége lenne a korábbi magyar rendszerben is, és a tisztán arányos rendszereket leszámítva minden vegyes szisztémában övé lenne az abszolút többség. Olyan demokratikus…..
mi vok én 2014.04.07 14:08:36
@unionista: Azt hiszem a választási szabályokkal semmit nem lehet megváltoztatni x- kell gyűjteni hitelesen nem mocskolódva hazáját szeretők úgy látszik még eszük ellen is hajlandók szavazni és ez így van jól!
mi vok én 2014.04.07 14:11:07
@BKV reszelő: Tökéletes észrevétel!
mi vok én 2014.04.07 14:14:07
@Szimba: van rá esély , de annál azért sokkal jobb a helyzet gondolj 2006-ra
Ma jelent meg Zuschlag János "Pártházból börtönbe" című könyve, amit Szalai Vivien írt, aki a dubajozásról szóló vagy a Stohl-könyv után megint egy kellően mocskos ügyhöz adta a nevét. A könyvet a Nap Gazdaság Kiadó kft. adja ki, akinek annyira vág a profiljába a politikai…..
Ez egy kissé rendhagyó poszt lesz, mert itt nem feltétlenül a képek lesznek régiek, inkább a történet kezdődik régen. Egészen pontosan a II. világháború után. Sokáig hittük, hogy a csernobili nukleáris katasztrófa Földünk legnagyobb ilyen jellegű szennyezése. Ám a kilencvenes évek elején kezdett…..
Számvetés Ilyenkor decemberben az ember számot vet azzal, mit ért el eddig, mi várható még, és milyen következményei lehetnek döntéseinek? Leltárt is készít arról, mit ért el eddig, mije maradt meg a képességeiből, mi az, amiról végleg le kell mondania, mert…..
Tavaszi szél vizet áraszt Még ugyan csak tél eleje van, még előttünk egy hosszú, küzdelmes választási kampány, de azért már látszik a fény az alagút végén: Van reménye az egyszerű embereknek arra, hogy jövőre jobban élünk majd, mint az elmult négy évben! Egy élhetőbb…..
Kalandos utazás Nem ritka, hogy Pestre utazok egyedül, vagy a feleségemmel. Ami viszont a hazautazásom alkalmával történt, az a „rekordok könyvébe” való! Találkoztam a „Leghülyébb vasutas” címért versenyben levő kalauzzal. Majdnem „kalózt” írtam, talán az még…..