Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Core

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WinMagazin NEM a start menüre! 2013.12.16 08:00:00
Az utóbbi időben megint felkapott téma lett a Start menü visszahozása az új Windows verziókba. Habár semmi konkrét információval nem rendelkezünk, Paul Thurrot megemlítette, hogy akár a Threshold keretében néhány Windows változat esetleg visszakaphatja a Start menüt, sőt annak…..
Core 2014.01.17 18:42:48
Én nem értem a Microsoft-ot, ugyanis van egy nagyon egyszerű megoldás. Beállítások és a felhasználó eldönti, hogy melyiket szeretné használni. Nem hiszem el, hogy akkora nagy feladat lenne a Microsoft-nak benne hagyni a Start menüt. Ha a kezdőképernyő szimpatikusabb, akkor eltűnik a gomb és a jelenlegi módon működik, ha a start menü szimpatikusabb, akkor kiválasztással hagyományos start menü jelenik meg. Szerintem nem szerencsés összegyúrni a hagyományos PC-s operációs rendszert az érintőképernyős kütyükkel. Mi lesz a következő? Megszűntetik a tálcát, az ablakokat, ami rendkívül kényelmes tulajdonság? Ennek köszönhető, hogy pillanatok alatt oda-vissza tudok váltogatni alkalmazások között. Ne akarjunk már számítógépre egy Android szintre lebutított Windows-t. Bár már ez a okos vihar is kezd komikus lenni, mert a felhasználó élmény a 90-es éveket idézi, amikor csak háttérszín és szöveg lehetett a weboldal, mert tetű lassú volt a net. Ma a kis képernyők miatt kell butított változatot készíteni. Az embereket megtévesztik, ugyanis az okos kütyük jók idő elverésére, vagy gyors információ szerzésre, de ennél többre nem. Ha látványt és kényelmet akarunk, vagy hosszabb választ szeretnénk írni valakinek, akkor bizony a notebook-ért kell nyúlni. A vicc, hogy most ezekből az okos kütyükből végül újra notebook-ot tákolnak össze, mert kell az élmény. Tudni kell helyén kezelni ezeket az eszközöket, amit sajnos az átlag ember nem tud, hiszen a többség nem ért a számítástechnikához. Ezért is jó az Android, mert csak nyomkodni kell és kis eséllyel lehet "elrontani". Legyen okostelefon, mert hasznos - aláírom, de ezekre soha ne tekintsünk kizárólagos eszközként, mert ahogy már írtam idő elverésére, vagy információk beszerzésre jók, viszont komolyabb feladatokra notebook. Az a probléma, hogy megveszik a rettenetesen túlárazott okos kütyüt, ami egy év alatt elavul, mert nem kap rendszer frissítést, mert nem viszi el a gyatra teljesítményével az 50 Mb-os Nintendo játékot, így a sűrűbb csere miatt nem marad keret notebook-ra.
Rezignáltan vettem tudomásul, hogy 2014. január 12-én elstartolt a Való Világ 6. szériája. Ezzel pedig megkezdődött az össznépi agymosás egy újabb fejezete. Mostantól kezdve újra szájtátva, kocsányon lógó szemekkel kukkolhatják a nézők, mint éldegélnek nagy semmittevésben…..
Core 2014.01.17 11:27:00
Hozzászólásokban megjelent Magyarország szellemi krémje és sokaknál már elegendő a felhasználónevét megnézni, melyből azonnal levonhatjuk konzekvenciákat. :D Én sem szeretem az ilyen hulladék szemetet, ahogy a politikát sem, de mégis elengedhetetlen követni, ugyanis politizálás nélkül hogyan lehet tudatosan felelősséggel szavazni. Ugyanez a helyzet ezekkel a műsorokkal is. Komolyan kérdezem a való szenny fanjaitól... Miért nem néztek inkább pornót, ugyanis ennek a műsornak ez az alapja? A pornóban legalább nem rombolják ennyire az emberi értékeket. Zárjunk be X embert, akik egy megírt forgatókönyv szerint szappanopera körítéssel megfűszerezve b@sznak pénzért. Azt mindenki tudja, hogy ezeket az embereket hogy hívják. A pornóval önmagában nincs probléma, de ezekben a valóvilágnak nevezett szenny műsorokban hozzáteszik, hogy az a menő, ha már azt sem tudod, hogy hány százan jártak meg. Egyszerű gumibaba vagy, amit már ronggyá b@sztak, amit eszközként használnak, de ez jó. Na, ez a probléma! A fiatalokból egy értéktelen senkiházit nevelnek, ugyanis ma a negatív példakép a sikk. Rettentően szánalmas, hogy eközben a magyar emberek erkölcsről hadoválnak, nagy keresztények, felháborodnak a buzi vonuláson, két cikkel ezelőtt az Ikea egy retkes cég, mert leszbikus párral reklámoz, miközben totálisan rendben van, hogy a gyerekeiket ezen a fertőn nevelik fel. Teljesen normális, hogy a gyerekeik tizenévesen szexelnek és jó eséllyel nagykorúságuk előtt átesnek az első abortuszon. Igaz, egyszerűbb a gyereket beültetni az internet, vagy a TV elé, mert azzal le van tudva. Vajon minek köszönhető, hogy már 9 évesen úgy néznek ki a lányok, mint egy sarki? A legnagyobb probléma pedig az, hogy ezzel szemben a valódi erkölcsnek és értékeknek már esélye sincs, ugyanis akkora tömegek élnek már ebben a való fertőben, hogy ez a réteg kidobja magából azokat az embereket, akik ennél emeltebb szinten szeretnének élni. Magyarra lefordítva. Amennyiben a gyerek nem csatlakozik ehhez, akkor kiközösítik, mert nem menő, ha nem volt meg az 500, vagy nem volt még abortuszod. Ez lenne az emberiség jövője?
Core 2014.01.17 11:46:26
@savrola:
Mit gondolsz? Ezeknek az embereknek hű, de minden meg van életük van a valóságban? Nem! Ha kiegyensúlyozott sikeres életük lenne, akkor nem adnák el a testüket egy kereskedelmi csatornának. Ennek a műfajnak a magyarországi úttörője Anettka volt, aki ma már beismerte, hogy jól keresett az akkori botrányaiból. Néhány évre rá általában kiderül, hogy ezek az emberek néhány millióért eladták magukat. Ezzel nincs is gond, mert a saját testük. Az viszont már baj, hogy ez példaképpé válik és az itt megjelenő kép a valóságban is megtestesül.
A Homár őszintén sajnálja, hogy ennyit szerepel az oldalain a Telenor, de még így is rengeteg levél marad mindig várólistán. A legújabb móka, amin P. kiakadt, az "inflációkövető díj" tétel a számlán, amit ráadásul áfástul szednek be: Tudom, tényleg NAIV ÜGYFÉL vagyok,…..
Balázs flottás csomagjában a Vodafone lekorlátozta a lebeszélhető hívásokat hálózaton belülre. Minthogy erről nem értesítették a változtatás előtt, megreklamálta, és kapott havi 150 percet korlátozás nélkül. Illetve csak kapott volna, mert az erről készült szerződést…..
Core 2013.12.31 05:05:32
@Eugenie Danglars:

Oh, Te szerencsétlen. A Vodafone értesítés mindössze annyi volt, hogy az ÁSZF változik és egy link. Igen, az emberek többsége dolgozik és élni szeretne, nem ilyen sz@rságokkal foglalkozni. Rengeteg szolgáltatást használunk, így le a kalappal, ha naprakészen olvasgatod az ÁSZF lexikonokat. Valószínűleg nagyon sok szabadidőd van.

2011. november 17. óta van egy olyan az elektronikus és hírközlési törvényben, hogy:

"az előfizetői szerződés, illetve a szolgáltatás igénybevételére vonatkozó feltételek kizárólag az előfizető számára előnyös módon változnak meg."

Ha lövésed sincs a dolgokhoz, akkor ne "fogyatékosozz", mert Te magad vagy az. Ezt a pontot épp azért vették fel a törvénybe, hogy a szerződéskor aláírt 15 Ft-os percdíjad másnaptól ne lehessen 150 Ft. A bármely hálózatba 100%-ban lebeszélhető havidíj 100%-ban hálózaton belül lebeszélhetőre módosítása mindennek nevezhető csak előfizető számára előnyösnek nem. Még egy apróság. Ha a ugyfelszolgalat.vodafone.hu oldalról töltötted le a PDF számlákat és nem az e-szamla oldalukról, akkor abban még ez a link sem szerepelt, pedig ugyanazok a számlák. Én például ezért nem tudtam a módosításról. 10 évig voltunk Vodafone ügyfelek, de ezzel a hulladék lépéssel otthagytuk ezt a bandát. Pont az ilyen szerencsétlenek miatt tesznek meg az emberekkel, amit akarnak. Ki kell állni a jogokért, mert a 2 éves hűségszerződés elfogadhatatlan, hogy rablánc legyen. A szolgáltató is vállalt, s ha nem teljesíti, akkor szopott és otthagyhatod következmények nélkül. Szerinted a szolgáltatókat érdekli, ha a Te életedben történik "gazdasági" változás és emiatt nem tudod teljesíteni a szerződésben foglaltakat? Nem! Lesz@rják! Akkor???
Mint egy olyan ember, aki részt vettem a Pride-on és önkéntesként segítettem a felvonulás lebonyolítását, illetve magam is elhagytam a Pride helyszínét és láttam azt, hogy mi folyik a környéken, úgy érzem, hogy muszáj írjak pár sort mielőtt az egész közvélemény az egész…..
Core 2013.07.10 06:11:20
@Éhes_ló:
Ha annyira utálod a buzikat, akkor miért érdekel a téma? Miért jársz vissza ilyen oldalakra? Sokszor hallottam olyat, hogy a buzik - hogy én is ezt a szép szót használjam - arra használják a seggüket, amire való. Megkérdeznélek. A heterok, akkor most húgyozásra, vagy nemzésre használják a farkukat? A barátnődbe (ha van) pusztán csak élvezetből, gyerek nemzés szándék nélkül be szoktad tolni? Azért a leszbikus párocskák bejönnek ugye és vertél ilyenre. Ez nem undorító, hogy csak azért reszelgeted a nőd, mert élvezed? Arról ne is beszéljek, hány csaj ismerősöm van, aki egyedül neveli a gyerekét, mert a pasi lelépett, amikor megtudta, hogy jön a gyerek. Ez a normális? Én nem mondom, hogy látens buzi vagy, mert erre a sárdobáló stílusra nem akarok lesüllyedni. Azt nem értem, hogy ez miért jó. Ha annyira nagy dolgot akarsz tenni, akkor miért nem mész és kapsz el néhány terepjárós, aranyláncos bűnözőt? Ja! A buzik gyengébbek, így inkább nekik megyünk. Azok a nagyszerű hetero párok nem képesek hazaszeretetre nevelni a gyereküket, melynek következtében 20-30 év múlva nem lesz, aki fizesse a nyugdíjat. Sokan fel sem fogják, hogy mi felé rohanunk, ugyanis az alapvető magyar társadalmi felépítéssel nincsenek tisztában, aminek felfogásához nem kell egyetem. Miért nem az foglalkoztat, hogy mi a frászból fogsz megélni, mert a külföldre vándorolt kölykök annyit nem keresnek, hogy nyugdíjat fizessenek. Próbáld meg kicsit ésszerűbben látni a világot. A családi pótlékban, a segélyekben benne van a büdös buzik adója is. Az jól jön? Azt elfogadod? Nem pénzt követelnek, és nem ingyen akarnak vért szopni, ahogy sokan teszik. Pusztán azt, hogy emberként élhessenek, hiszen ugyanúgy tesznek a magyar közösségért. Az embereket tetteik alapján kell megítélni. Buzi? Na, és akkor mi van? Vett el tőled valamit? Semmit. Sőt, inkább ad. A közösség hasznos része? Hasznosabb, mint a külföldre vándorló kölykei azoknak a normális heteroknak. Magyarország végét ez fogja okozni, és nem az a maréknyi buzi, aki hazájában tesz a hazájáért. Milyen többség vagy? Van egy közösség, akik együttműködve együttélnek, amibe mindenki beleteszi magát. Szerinted, a mai kivándorló fiatalok magyarabbak, illetve többek azoknál a buziknál, akik hazájukat nem feladva itt küzdenek ennyi idióta között? Lesz@rom, hogy másokkal szemben a véres nyálad csorgatod, de most olyan embereket bántasz, akik neked nem ártottak és a magyar közösség hasznos tagjai. Igen, nem fognak gyereket csinálni, viszont kiveszik másból a részüket. Szerinted, ha minden család segélyre szorul, akkor ki fogja előteremteni a családi pótlékod? A segélyre szoruló családod, mert iskoláztatásra nem jutna, ha nem lenne segély? Nem! Azok teremtik elő, akiknek többletük van, és nehogy azt hidd, hogy a gazdagoktól származik, mert Ők csesznek adózni. Az olyan emberektől van a családi pótlék, mint a buzik, vagy a gyermektelen heterok, ugyanis kicsik ahhoz, hogy ne fizessenek adót. Nem értem, hogy miért ilyenek itt az emberek, és miért nem tudunk békében egymás csesztetése nélkül, közös jövőt építeni?! Sokan a kereszténységgel jönnek. Ha ennyire eszerint akarunk élni, akkor ki kellene végezni a hűtlen feleséget! A mai világban hány halott lenne? Ebben az országban még mindig az őskorban vagyunk, mert az emberek kőbunkóval rohangálnak és csak úgy képesek kifejezni véleményüket, hogy jól fejbeb@ssza a másikat. Az is érdekelne, honnan a frászból lehet kijelenteni, hogy Ő és Ő a tuti magyar, ha már többség kisebbségnél tartunk? A buzi már valami nemzet, hogy kisebbséggé vált? Volt egy általános iskolai tanárnőm, aki görög volt, a férje pedig félig magyar, félig osztrák. Lett egy gyerekük, aki magyar állampolgárként született, majd 20 évesen lelécelt Amerikába. Ebben a képletben ki a tuti magyar? Mi legyen a többség? Akiről 100%-osan kijelenthetjük, hogy full magyar, amit valami DNS kifőzdében teszteljünk le? Ha valaki nem utálja a buzikat, akkor Ő már nem is lehet többség? Végül egy kis érdekesség, hogy miért nem lehet normális a normális. Vannak a csikóhalak, akiknél a férfi hordja ki a kicsiket. Gusztustalan undorító! Utáljuk a csikóhalakat, mert rendellenesen működnek! De mondok egy érdekesebbet. A bohóchal igény szerint megtudja változtatni a nemét, vagyis ha akar, akkor nő, ha akar akkor hím. Fúj! Fúj! Büdös transzszexuális! Rohadtul nem lehet normális és nem normális elméletet felállítani, ugyanis honnan tudod, hogy a buzik nem egy láncszem az életben. No, de már így is sokat írtam, úgyhogy ennyi. Jó emberek között jobb élni! Hidd el, jobb vidáman és jó hangulatban az élet, mint megkeseredetten. Ne állj be ebbe a sorba! :)
Core 2013.07.11 08:49:57
@Éhes_ló:
Látom, naprakész vagy az információkkal. Ma, ha megcsinálsz 3 gyereket, akkor a családpolitikának köszönhetően már-már nem is kell adóznod. Ezzel nincs is baj, mert értem, hogy pénzbe kerül a gyerek felnevelése, és ezt a kedvezményt azok fizetik, akik nem kapnak, mert nincs gyerekük. Igen, többet kell fizetni azoknak, akiknek nincs gyerekük és pont azért undorító az alaptörvény is, mert csak az ember ebben az országban, aki képes gyereket csinálni. Az, aki nem csinál gyereket, mert pl. buzi, vagy olyan hetero pár, akiknek nem lehet gyereke, Ők sz@rházi senkiháziak. Mi van azokkal a hetero párokkal, akiknek nem lehet gyerekük? Gyerek nélkül Ők sem család és csak élvezetből reszelgethetik egymást. Ők házasodhatnak?

Én fantáziálok? :D Az írásaid többsége mást sem ecsetel csak a seggbe dugást. Ahogy a nő nem csak egy pina, és a férfi nem csak egy f@sz, úgy a buzik sem egy segg. Továbbra sem tudom felfogni, hogy miért nem az alapján ítéled meg az embereket amilyenek. Bűnözők? Elvesznek tőled valamit? Bántanak? Nem! A kretének között megtanultál 4-5 szót és azzal vergődsz. Betegek, deviánsak, ratyik, hányok tőletek stb. Az utolsó érdekes! :) Fantáziálsz buzikkal, vagy ilyen pornót nézel? Miért hánysz tőlük? :D Én még nem láttam a Pride-on szexelni Őket, a hétköznapi buzik többségét pedig fel sem ismered, mert olyan átlagosak, mint bárki. Neked és a hasonlóknak nagyon be fog tenni az Orosz Dénes által készített Coming Out című film, mert az arról fog szólni, hogy egy buzi nőkhöz kezd vonzódni és győzködi magát, hogy Ő buzi. Fordítsd meg a dolgot. Te azt akarod ráerőltetni ezekre az emberekre, hogy mindenkit átverve csináljon családot. Soha nem fogja igazán szeretni azt a nőt és az egészet csak azért fogja csinálni, mert muszáj. Ha annyira választhatónak tartod, akkor légy szíves változz meg és legyél buzi. (Látom, a háborgó arcod. :D ) Na, látod! Nem tudsz buzi lenni, akkor Ők hogy tudjanak heterok lenni!? Ugyanígy képtelenek rá. Nézzük másik oldalról. Ha annyira választható ez a homoszexuális élet, akkor egy ilyen sz@r helyzetet miért vállalnak? Mazochista állatok, akik élveznek ilyen pocsék közegben élni? Ahhoz, hogy hátulról befogadd édes kevés lesz az elhatározás, úgyhogy nem kell pánikolni, hogy ez tanulható. Kismillió érv kiabál, hogy nincs igazad, de Te folyamatosan csak a Kuruc-on olvasott szavakat szajkózod. Ha valaki nem szereti a sült húst, akkor már Ő is deviáns beteg? A többség szereti, így levonhatjuk azt a konzekvenciát, hogy Ő is egy beteg degenerált deviáns állat. Én sem értek egyet a vonaglással, de mi más lehetőségük maradt, ha senki nem akar velük szóba állni. Ott vannak a devizahitelesek. Ők is vonaglanak, mert keresik az igazukat. Joggal? Joggal! Lassan a Pride résztvevői is ráébredhetnének, hogy mindenki lesz@rja és semmi változás nem történik, pusztán a menthetetlen hülyék akadnak fenn. Már-már orgazmust okoz nekik ez a nyári buzi szezon és lételemük, hogy odamenjenek. Mi lenne ezekkel az emberekkel, ha nem lenne Pride? Szerintem, elvonási tünetekkel kellene kezelni Őket. Nézd! Évek óta vonaglanak és a törvényhozók mindennel nem foglalkozva megírnak egy olyan alaptörvényt, ami kizárja a buzik lehetőségeit. Azon kívül, hogy itt csépeljük egymást, semmi értelme az egésznek. Sem a vonaglásnak, sem a sárdobálásnak.
Core 2013.07.11 08:50:40
@Éhes_ló:
Szerinted, hány ember tudja, hogy Magyarország a világ országainak gazdagsági ranglétráján a 25. helyről, a 70. helyre csúszott vissza, amivel már a balkáni jelző is megtisztelés az országnak. Senkit nem érdekel, de a buzi téma észvesztően fontos, így a vérbeli magyarok Magyarország jövője jegyében ratyi listát állítanak össze. Eleve azt nem értem, hogy ezek az emberek miből élnek, mert ezeknek az oldalaknak a működtetését főállásban kell csinálni. Miből virágzik a sok ingyenélő nagy nemzeti? A felkorbácsolt hangulatból? Yeah! Nyert! Gondolom, a Jobbik és a Vona az istened. 3 évvel ezelőtt úgy jutott be a parlamentbe, hogy a diákhitelével sajnáltatta magát. Oh, szegény. Ma? 2 év alatt kifizette az 500.000 Ft-os diákhitelét, lett 4,6 millió Ft megtakarítása és kifizette a lakáshitelét. Te, Én, Mi 20-30 évig fogunk robotolni egy olyan lakásért, amiben jó ha adósságmentesen pusztulhatunk el. Ez a hulladék, aki csak a viszálykeltéssel kerülhetett a húsos bödön közelébe, mindössze 2 év alatt kifizette, amit mi egy életen át fogunk, bár az is kérdéses, hogy fogunk-e. A Kuruc volt az első nagy nemzeti oldal, ami elkezdte csinálni a fesztivált, s ma gombamód szaporodnak az ilyen oldalak. Az külön vicces, hogy már a nemzeti oldalak is egymásnak feszülnek, hogy a mi a oldalunk az igazi magyar nemzeti. Miért? Mert abban reménykednek, ha a Jobbiknak tolják a szelet, akkor hatalomra kerülés után állami hálapénzeket kaphatnak. Gusztustalan! Megsemmisülés előtt állunk és ahelyett, hogy minden értelmes emberrel együttműködve kimásznánk ebből a sz@rból, itt kalapáljuk egymást, hogy ki a nagyobb magyar, ki a mocskos buzi. Minden párt kiveszi ebből a saját hasznot, csak mi fizetünk. Ugyanez van az EU-val szemben is, ugyanis nem jött el a nyugati álom, ezért most a magyarok úgy vonyítanak a sarokban, mint egy gyerek, aki nem kapta meg a játékát. Komolyan azt gondolták, hogy zsákokkal fogják küldeni Magyarországra az euro-t? Nem kaptuk meg és most köpködünk, hogy büdös EU. Ez olyan, mint a cigányasszony, aki elátkoz, ha nem tud vért szívni. A velünk csatlakozó országoknak miért sikerült élni a lehetőségekkel, miért csak mi zuhanunk lefelé? Elmondom. Mert ezt csináljuk, amit most csinálunk. Nem azt mondjuk, hogy gyere buzi barátom és csináljuk úgy, hogy jó legyen az életünk. Nem! Ehelyett akadályozva gáncsoljuk egymást. Miért? Ez már nem csak hetero-buzi viszály, hanem magyar betegség, mert már mindenki mindenkinek ellensége. Tudod, ilyenkor elgondolkodom, mert fényezhetjük magunkat és a történelmünket, lehetünk nagy nemzeti emberek, de egy hulladék népséggé váltunk, s ami a legszörnyűbb, hogy nem látok ebből visszautat. Miért csak szegény Magyarországgal b@sznak ki állandóan, miért mindig szegény magyarok a vesztesek? Vesztesek vagyunk, de nem azért, mert kib@sztak velünk, hanem azért, mert egy buta nép, aki elvár, követel, de tenni nem tesz semmiért. Ha nem úgy alakul, akkor pedig bűnbakot keres.
Ilyen se volt még, Index.hu főoldalon vagyok az előző bejegyzésemmel. Mi az első gondolatom? De örülök, mert izgalmas. Mi a második gondolatom? Nem szabad kommenteket olvasnom :)..
A legnagyobb Rivális A folytatás 2013.05.28 19:03:19
Nem hagytam, hogy vége legyen! Képtelen voltam beletörődni a helyzetbe. Beszélem Pupákkal. Harcoltam és kűzdöttem, most pedig próbáljuk megmenteni, változtatni. Az elmúlt egy hetem kétségbeesésről, reményről és az újrakezdésről szólt. Közben igyekszem erősnek lenni, nem…..
Core 2013.06.02 05:15:36
Maxen! Neked gőzöd sincs arról, hogy mit akarsz, ugyanis egy hét leforgása alatt vége, majd újra együtt. Számomra az egész kapcsolatotok komolyságát kérdőjelezi meg, ami Angliában, illetve most történik. A Pupákod nem bírta külföldön, mert honvágya lett, illetve hiányoztak neki a hazai ismerősei, barátai, és gondolom a családja is. Szerinted, mi fog változni, ha ismét viszed magaddal külföldre? Ma belemegy, mert meggyőzted, de kint ismét rájön, hogy egyedül van. Vagy Te, illetve a gettó, ami körülveszi. Minden és mindenki idegen. Biztosan párkapcsolatnak lehet nevezni azt, amikor magaddal kell rángatni a párod? Ez az út nem közös, hanem a Te utad, amibe belekényszeríted Őt. Most úgy érzed, tudod mit akarsz, viszont előre megmondom, hogy ez a határozottság nagyon hamar le fog dőlni. Amit lerendeztél Angliában, hogy az egyik pillanatban maradsz, a másik pillanatban hazajössz arról tanúskodik, magad sem tudod, mit akarsz. Próbálod a "gatyát viselni" a kapcsolatban, de ez nem a Te szereped, mert nem vagy vezető típus. Kergeted a külföldi álmot, mert próbálod elhitetni magaddal, hogy ott van a jövőd, de éppúgy nem fog sikerülni, mint a magyarországi álmod. Ez a sikertelenség belőled ered, ugyanis Magyarországon élve is elérhetnél sikereket, de ez törpölés és tervek nélkül halott ügy. Külföldön mennyivel lesz jobb? Semmivel, hiszen a kiutazás után nincsenek tervek, és ugyanúgy tehetetlenül fogsz állni a világban, ahogy Magyarországon. Persze most azt mondod, hogy nem így lesz, de hidd el - így lesz. Rólad Hujber Feri (színész) jut eszembe, aki Magyarországon eladott és feladott mindent, hogy Amerikában szerencsét próbáljon. A pénz elfogyott, az álmok pedig nem valósultak meg. Végül Angliában pizza futárként dolgozott, hogy annyi pénzt össze tudjon vakarni, amiből Magyarországon talpra tudott állni. Lehet, hogy többet lehet külföldön keresni, de az a többlet elmegy a többlet kiadásokra. Van egy volt általános iskolai osztálytársam, aki már végigjárta Európát, és semmije nincs. Ma egy svájci postán dolgozik 1500 CHF fizetésért. Sajnálom a Pupákod, mert ebbe a tesze-tosza életedbe az Ő évei vesznek el. Kint sosem lesz életetek, mert jön egy "vihar" és már bontani is kell a vándorsátrat, majd irány egy új ország. Az angliai esetből kiindulva Pupáknak ez nem lesz hosszútávon elviselhető, mert rajtad kívül más biztosnak nevezhető pont nem lesz. Jó ez így, de nem hosszútávon, mert a kapcsolat ellaposodik, ha nincsenek más barátai. Úgy gondolom, Te elvagy a se kutyád, se macskád életben, viszont Pupák nem ilyen.