Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pendrivedealer

38 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mortdecai Kritika   A Mortdecai egy 2015-ös akcióvígjáték, melyet David Koepp rendezett, és a főszerepet Johnny Depp játssza. A mellékszereplők között ott van Ewan Mcgregor, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, és Olivia Munn is. Kevesen tudják, hogy a Mortdecai valójában egy…..
Ebbe a rövid bogbejegyzésbe megemlítem, hogy az Origin On the House programján keresztül mindenki ingyen szerezheti be a Theme Hospital című klasszikus stratégiai játékot. A kicsit idősebb gamereknek valószínű, hogy nem kell bemutatnom a játékot, de a fiatalabbak kedvéért azért…..
  Ebben a cikkbe kicsit górcső alá veszem a Step Up című táncos filmet, és folytatásait. Elöljáróban szeretném megjegyezni, hogy én az első részt külön kategóriába sorolom, mivel szerintem az inkább egy dráma, ami táncosokról szól, mintsem egy táncfilm. Ebből kifolyólag…..
  Tegnap délután unalmamba elkezdtem a Google Play-en keresni egy ingyenes játékot a tabletomra. Végül találtam egy érdekes kis verekedős játékot a Crazy Lee-t, ami mindössze néhány megabyte. A Crazy Lee egy side-scroller játék, amelybe egy Bruce Lee-re nagyon hasonlító…..
Szilícium völgy 1.évad kritika     A szilícium völgy egy egykamerás vígjáték sorozat, amelyet az HBO tűz műsorára 2014. április 6.-tól. Az első éved 8 epizódból áll, és mindegyik 25-30 perc hosszúságú. A történet a címbe szereplő Szilícium völgybe játszódik,…..
Pendrivedealer 2014.12.23 19:25:11
@doggfather: Érdekes vélemény. Először nekem is furcsák voltak a karakterek, de én megszerettem őket az évad végére. A debil szó szerintem túlzás, a szociálisan sérült kifejezés az viszont igaz. Viszont ez a programozókhoz legtöbbször hozzá csatolható tulajdonság is. A készítők épp ezért csinálták a karaktereket ilyenre. Hogy túlzásba vitték-e? Ez szerintem ember függő. A karakterek szerethetőségével kapcsolatba azt vettem észre, hogy a mai sorozatok nagy részében nem elég pár rész ahhoz,hogy megszeressük a karaktereket, komplett évad, évadok kellenek hozzá.
Pendrivedealer 2014.12.30 22:21:37
@doggfather: Érdekes. Tudnál pár sorozatot ajánlani. Szívesen bepróbálkozok velük, ha még nem ismerem őket.
Real Boxing (PC) bemutató   Először is mindenképpen szeretnék megjegyezni egy hihetetlen dolgot. Ez pedig nem más, minthogy Pc-re nincs profi ökölvívással foglalkozó játék. Vagyis számottevő nincs (talán az utolsó ezzel a témával foglalkozó Pc-s játék a Worldwide Boxing…..
Személy szerint nagyon szomorú lettem, amikor hallottam májusba, hogy az NBC, az egyik kedvenc sorozatomat, öt izgalmas évad után elkaszálta. Persze érkeztek olyan infók, hogy szeretnék a sorozatot folytatni, más csatornánál, vagy online, és hogy még nem mondjuk ki, hogy vége, mert…..
The Plan kritika Már akkor, amikor ez a játék megjelent a Steam Ingyenesen játszható kategóriájában nagy kísértést éreztem, hogy kipróbáljam, de valahogy ezt csak most sikerült megtennem. Nem tudom miért vártam eddig a játékkal, talán mert kevés szabad időm volt. Ez kicsit…..
2012 szeptemberétől elindította a YouTube a magyar felhasználók számára is a bevételszerzési lehetőséget közvetlenül a saját felületén keresztül. Legújabb cikkünkben részletesen végigmegyünk azon a folyamaton, hogy miként lehet valaki YouTube Partner és mit szükséges…..
Ma belekezdtem Dan John 10.000 ismétléses swing kihívásába. Hát mit is mondjak... Először talán a számokat sorolom: derékbőség: 99 cmtestsúly: 100 kghasznált bell: 24 kg1. edzés ideje: ~38 perc (37,56) Eléggé keveset Swingeltem az elmúlt pár hétben. A fókusz inkább a…..
Dark Void bemutató     A Dark Void egy 2010-ben a Pc-re Ps3-ra, és Xbox360-ra megjelent akció-TPS játék, egy kis sci-fivel megspékelve, amelyet az Airtight Games készített, és a Capcom adott ki. Az Airtight Games-ről keveset lehet elmondani, de azt mindenképpen szeretném velük…..
Gyilkos Joe kritika   Mai kritika alanyom nem más, mint a Gyilkos Joe című 2011-es film. A filmet William Friedkin rendezte, a főszerepekben meg Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple, és Thomas Haden Church volt.  Nagyon sokat gondolkodtam, hogy a film vajon milyen műfajba…..
Movie 43 – Botrányfilm kritika Mai teszt alanyunk nem más, mint a 2013-ban bemutatott fekete komédia, a Movie 43 – Botrányfilm. Amikor először megláttam ennek a filmnek az adatlapját az IMDB-n, nagyon meglepődtem, hogy mennyi nagy sztár játszik ebbe a filmbe. Emlékszem többször…..
Odd Thomas- A halottlátó kritika       Bevallom régóta szerettem volna elolvasni Dean Koontz nagyszerű regénysorozatát, de mind máig sehol se találtam meg, így nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy film készül belőle. Az Odd Thomas- a halottlátó 2013-ban készült el,…..
Abraham Lincoln, a vámpírvadász kritika     Mai kritikai anyagom nem más, mint az Abraham Lincoln, a vámpírvadász. Bevallom ez a film korábban nem nagyon érdekelt, de gondoltam, mégis megnézem, nehogy lemaradjak valami különleges filmművészeti alkotásról. Vajon nyújt-e valami…..
Balfékek 1. évad kritika Nagyon sokáig gondolkoztam, hogy melyik filmsorozat legyen az, amelyről leírom életem első sorozat kritikáját, végül a Balfékek című sitcom-ra esett a választásom.   A balfékek, vagy eredeti angol címén Community 2009-ben indult világhódító…..
Boszorkányvadászok kritika     Már a moziba érkezésekor meg akartam nézni a Boszorkányvadászok című filmet, mivel szeretem a fantasy-kat, és jó színészeknek tatom Jeremy Renner, Gemma Arterton, és Famke Janssen is. Egyébként is izgalmas alapszituációnak véltem a Jancsi és…..
Megtört város kritika Mai kritikai alanyom a 2013-as Megtört város című politikai krimi volt. A filmet Allen Hughes rendezte, és Mark Wahlberg, Russel Crowe és Catherine Zeta-Jones játsszák a főbb szerepeket. A szereplőgárda tehát igazán impozáns, de vajon ez elég-e a…..
Egy különc srác feljegyzései kritika     Az Egy különc srác feljegyzései egy 2012-ben készölt amerikai ifjúsági dráma Logan Lerman és Emma Watson főszereplésével. A további fontos mellékszereplők között van Dylan McDermott, Nina Dobrev, Paul Rudd, Melanie…..
Újabb legendát veszítettünk el. Philip Seymour Hoffman az elmúlt tíz évben a Hollywoodi filmezés egyik legnagyobb alakja volt. Kapott egy Oscar díjat, és egy Golden Globe díjat, további 3 Oscar, 4 Golden Globe, és egy Emmy díj jelöléssel rendelkezett.  Ez kárpótolta Őt az ezt…..
Jancsó Miklós ( a névre kattintva olvasható a róla készült Wikipédia oldal) nélkül a magyar mozi nem lett volna ugyanaz. Sőt felmerülhet az is bennünk, hogy Őnélküle létezne-e magyar mozi. Valószínűleg igen, csak sokkal másabb. Írom ezt úgy, hogy valójában alig láttam…..
Realms Of Ancient War bemutató   Be kell vallanom, hogy ez lesz az első videojáték tesztem. Sokat gondolkoztam, hogy melyik játékról írjak először, végül a voksom emellett a csodálatos hangulatú, kicsiny játék mellett tettem le. Ez a Realms Of Ancient War vagyis röviden…..
Tökös csávó kritika Az elmúlt időszakba inkább vígjátékokat, romantikus filmeket, és drámákat néztem, így gondoltam magamba, kéne valami jó kis akciófilmet is nézni. A választásom a Tökös csávó című 2012-es filmre esett. Nem tudtam pontosan mire is…..
Lenyűgöző teremtmények kritika     Bevallom sokat gondolkodtam, hogy erről a filmről írjak-e egyáltalán kritikát, elvégre, ha Jeremy Irons, Emma Thompson, és Emmy Rossum nem játszott volna benne, valószínű, hogy meg se néztem volna. Őmiattuk viszont megnéztem,…..
Így jártam én-kritika Éppen az előbb fejeztem be az Így jártam én című Josh Radnor (Ő játssza Ted-et az Így jártam anyátokkal című sorozatba) által írt, rendezett filmet, ráadásul a főszerepet is Ő játszotta el. A  kritika olvasásához kérlek kattints a…..