Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyali Lecke

154 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás Mi a blogregény? Blogregény a weben kialakuló irodalmi próza. Ebben a meghatározásban a legfontosabb elem a kialakulás. A hagyományos prózai műfajok nem egy aktív párbeszédben születnek író és olvasó között, hanem az irodalom passzív diskurzusában, így az…..
Angyali Lecke 2017.02.11 20:48:48
Köszönöm. :) Szánom bánom, hogy 3 éve nem frissítettem. Azóta ezt csinálom: www.angyalilecke.hu/
De nagyon jól esik, hogy írtál és talán itt az ideje a fejlődésnek. :)
A kritika nem más, mint ítélet más munkája, alkotása felett méghozzá esszé formájában a nagyközönség elé tárva. Több alkalommal ecseteltem már a kritikák építő- romboló hatását, mely többnyire jótékony hatással bír a különböző tartalmak élvezhetőségére. Annyi…..
Olyan kifejezések gyűjteménye, amit az internet világa szült vagy adott neki új jelentést.   alfa- blogot, elsősorban blogregény író blogger béta - egyfajta lektor a blogregények világában. Olyan személy, aki a blog írójának a munkáját ellenőrzi, javaslatokat tesz a…..
Eljött az a pillanat, amikor nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy mennyi ember dolgozik azért, hogy a blogot és honlapok jobban nézzenek ki.  Valójában itt nincs szakértő csapat, sőt, még egy valamire való informatikus sincs. Autodidakta módon 12-20 éves lányok megtanulták,…..
Angyali lecke SEGÍTSETEK! :D 2015.01.11 12:47:11
Kedves Olvasók!  (Remélem senkit nem sértek meg a tegeződéssel.) Eljött az a pillanat, amikor újra kell gondolnom a koncepciómat, és ebben szeretnék tőletek tanácsot kérni. Ennek több oka van, de a legfontosabb, hogy kaptam ajándékba életem szerelmétől egy honlapot , azzal…..
Angyali lecke Szereplők 2014.12.09 09:33:21
Szabó Ajándék 25 éves nő magyar eredetileg bolti eladó főszereplő   Josh Prix Hebet 31 éves férfi amerikai színész Ajándék életében fontos személy   Parrné Győző Olívia  25 éves nő magyar Ajándék legjobb barátnője, legfőbb támasza   Parr Bódog  27…..
Angyali lecke 2014.12.08 20:54:43
Angyali lecke olvasása ..
Angyali lecke 2014.12.08 20:52:20
Angyali lecke ..
Angyali lecke "Trailer" 2014.12.07 12:08:14
Angyali lecke A Trailerért Kingának, vagyis "szerecsendionak" lehetek hálás, hiszen annyi kritériumot szabtam a készítés közben, hogy már azt hittem, hogy megunja az egészet. Jobbnál jobb ötleteit vetettem el, így rengeteg ideje, munkája van ebben a videóban. Köszönöm neki a…..
Mostmár "könyvborítóm" is van, és nagyon köszönöm Kittinek, hogy rá szánta az idejét és energiáját! Én ilyet nem tudtam volna!  Angyali lecke ..
Angyali lecke 2014.11.19 23:44:05
Angyali lecke ..
Angyali lecke 2014.11.19 23:31:17
Angyali lecke ..
Angyali lecke 2014.11.19 23:30:16
Angyali lecke ..
Márai Sándor                   A szombat esti programom, hogy az ásványvizemben felbukkanó buborékokat bámulom. Azt hiszem ez az abszolút mélypont. Minden álmomnak vége volt abban a pillanatban, amikor végeztek a boncolással, hazaszállították a testét a…..
   Kárpátia Este ledöbbenve hallgattam a híreket, miszerint Magyarország és Amerika között feszültség van. Korrupcióval vádolnak politikusokat, kitiltották az országukból, és szívesen fogadnák a NAV elnökének lemondását. Pont ez a légkör „alkalmas” arra a háborúra,…..
Agatha Christie                   Minden bizonnyal én vagyok az ostoba, hogy a ma velem történt impulzusokra nem tudtam reagálni. A munkahelyemen összefutottam egy gyerekkori barátommal, akibe bevallom szerelmes voltam nagyjából 6-7. osztályos koromban. Csak azért lett…..
     Juhász Gyula                     Arra ébredtem, hogy a kedves „lakótársam” megint hozott fel valami nőket, és kicsit sem zavartatva magukat viháncolnak. Haza csak aludni járok az elmúlt hónapokban, hogy ne találkozzak vele, de itthon már aludni sem lehet.…..
Madách Imre    2014. július 12.  A dátum, ami örökre megváltoztatta sokak életét. Az enyémet is. Bár az élet megy tovább állítólag, de egy halál mégis mindig változást hoz. Belső változás, ami hat rád, lebénít, meghatározza a mindennapjaidat. Hol gyorsan hol lassan…..
link Kezdem azzal, hogy a krónikák nagyon találó kifejezés. Az ókortól ismert a középkorban divatos műfaj jellegzetessége, hogy időrendi sorrendben minden rendszerezés, magyarázat vagy összefoglalás nélkül feljegyeznek dolgokat, ami ettől még működik, sőt. Nincsenek…..
Igazából nem is értem, hogy miért csodálkozom. Mindig is sejtettem, hogy az ötlet más fejéből is ki kellett, hogy pattanjon, hiszen olyan kézenfekvő ez a dolog. Sőt valahogy mindig is sejtettem, mint egy rossz sci-fi-ben, hogy nem vagyunk egyedül, mármint a blogregényre gondoltam. De…..
Karcolat A honlap, (és itt most igen kitérőt teszek honlap ügyileg, mert érdemes), egy kezdő és gyakorlott írókat magába tömörítő rengeteg írást tartalmazó, (nyugodt szívvel kijelenthetem, hogy) irodalmi értékkel bíró, majdhogynem első pillantásra tökéletes…..
Eredeti cikk Szándékosan nem a "modern" kifejezést használtam az irodalom előtt, mondom is, hogy miért. A modern szó nálam még mindig pozitív jelentésű szó, megújulást, formabontást jelez, bár  hivatalos szócikket ehhez nem kerestem. Mindenféleképpen egy olyan jelző,…..
Bloggerklub Amikor először az oldalra tévedtem, bizony nem voltam biztos benne, hogy ez az oldal irodalmi értékkel bír, és belefér-e a repertoáromba. Már majdnem kiikszeltem, amikor megcsörrent a telefonom, és ez úgy kizökkentett, hogy valamiért mégsem zártam be. Aztán…..
Angyali lecke LIEBSTER DÍJ 2014.08.04 16:53:12
Megkapta a blogom a LIEBSTER díjat!!! :)    A Liebster awards díjat Balogh Krisztinától kaptam, és ezúton is köszönöm neki, meg persze a szép szavakat is:    Angyali lecke' című blog; http://angyalilecke.blog.hu/ - Címéből nem derül ki, mire kattintasz, hogy valójában…..
  „A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem hogy mennyi élet volt éveidben.” Abraham Lincoln                   Ívi hívott, hogy menjek Nolannal és vele Pestre, ami jó lehetőséget adhatott volna arra, hogy Olíviával találkozzak,…..