Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesterhazym

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A comment:com történetének egyik legnagyobb gyűlölethullámot kiváltó posztja ez volt itt (nem rekorder, a VV6 indulásáról írt poszt után a fél ország akarta felakasztani a szereplőket a töküknél fogva, és ennek megfelelően kommenteltek is bőszen, itt), aminek azt a címet adtam, hogy Mitől jó a…..
Meghalt egy kiéhezhetett gyerek Magyarországon. A némber aki megszülte csak arra tud gondolni most is, hogy maradhatna szabadlábon, hogy úszhatná meg az egészet, ahogy az eddigi gyerekéheztetési ügyeit mindig. Ha háromszor már sikerült, miért ne sikerülhetne negyedszer is? Oké, a három nagyobb…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
Tessék, 12 és fél percnyi tömény csicskagecizés, csak erős idegzetű olvasóknak.  ..
A Nemzetközi Űrállomás, Líbia, Szíria és Afganisztán is szerepel a színész bocsánatkérő-felvilágosító körútjának állomásai közt. „Sok a zavargás a világban, Babylon itt van a fejünkben, kicsit nyugodjunk le és tiszteljük, szeressük egymást” - nyilatkozta…..
mesterhazym 2011.07.19 06:17:16
@huzzadneki shakespeare: Egyetértek Veled. Úgy gondolom, a bíró sem veszi be mindezt. Nem véletlen, hogy az elsőfokú ítélet kihirdetéséig eszébe sem jutott semmi ilyesféle nyilvános vezeklés. Feltételezem, akkor villant be stohlnak, hogy lehet, hogy mégiscsak börtönbe kell mennie? Aztán az ügyvédje tanácsára...... és így tovább.
Tételezzük fel, hogy a bíró nem hülye....
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Bár a másodfokú ítéletre szeptemberig várni kell, annyi már szinte biztos, hogy a színész jogsiját elveszik, és azt Császár Elődnek adják oda. A bíróság valószínűleg el fogja tiltani a járművezetéstől a színészt, és a határozatot minden dodgem- és…..
mesterhazym 2011.06.23 06:08:09
@BKV reszelő: Igazad van!
pontosan így látom magam is. Az elsőfokú után aztán elkezdődött a kiskapuk keresése-megtalálása-kutatása, aztán jött mindenféle ,,demonstráció"(?) a színészek részéről, meg egyéb nyomásgyakorlás a bíróra, stb. Egyszerűen hányingert keltő. No, most kellene tele pofával kiállni, és vállalni a következményeket. Ezzel egyenesedhetne fel a gyermekei meg az ő szeretett Ancsikája előtt.... (bár aki engedi részegen, kokózva beülni egy autóba.... hát, a véleményem megvan róla is.)
Nem végigsírni mindenféle fórumot azzal, hogy elmarad a családegyesítés meg nem tud menni nyaralni. Plusz az idős édesanyját is odacitálni.... Pofátlanság
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
Subba Kiszel kontra Fluor 2011.05.31 19:24:00
"Tomika, hangosan és lassan mondom hogy megértsd! Kicsinálunk, megszívatunk a bíróságon!" Kiszel Tünde Lesújt, hogy Tomika nem a Mizu világra tojását bánta meg a legjobban.     ..
2012. január 1-től tilos lesz 40 éves kor előtt meghalni, aki a szabályt megszegi, annak élő hozzátartozóinak helyette is kell dolgozniuk. „Sokak valószínűleg az özvegyi nyugdíj miatt tettetik magukat halottnak, vagy az árvaellátásra játszanak.” – vállalta…..
""Ascoliban nagyon nincsen pláza", sőt Dukai Regina szerint még múzeum sincsen, van viszont gyönyörű szép tengerpart. Erről beszélt a modell amikor az xnews.hu arról érdeklődött, mivel tölti idejét, amikor párjánál Feczesin Róbert Ascoliban állomásozó…..
mesterhazym 2011.04.24 09:49:03
@David_K: Nem az a probléma, hogy lövete sincs ennek a lyánynak arról, mi is az a fánktészta és hogyan készül a fánk, vagy hogy hol van múzeum, és hol nincs. Ez nem gond. De akkor hallgasson nagy-nagy bölcsen, ha lehet, ne kérkedjen a tudatlanságával. Érted, ugye? Egyébként imádhatod nyugodtan. Jelzem a feltételezésedre: nem vagyok szép, nem vagyok sikeres - az értelmemet pedig, ha kérhetem, ne te ítéld meg. Halkan megjegyzem: gyakran sütök fánkot, és igen, gyakorta járok múzeumokba is. Az igaz, hogy nem Ascoliban keresem a múzeumokat, hanem Budapesten. De megtalálom.
hogyvolt VV4 - 4X116 2011.04.12 15:15:00
Kakaskukorékolásra ébrednek a Lakók, a kakas nagyon pontos volt, ennek ellenére senki nem kerül romantikus, idilli hangulatba, én sem, gyerekkorom óta ádáz küzdelemben állok minden griff-fel, és hát Lilu epesárga öve odabaszott, na. A vállára biggyesztett csipkebetét nagyon hajaz…..
Ehhez túl sok mindent nem lehet hozzáfűzni. A találatot köszönjük malocznak...
mesterhazym 2011.03.06 09:53:40
@cicmen: Lehet, hogy a kérdés nevetséges, de a képernyőn - amit akárhányan néznek, lehet, hogy tízen, vagy milliónyian - jelenjék már meg hibátlanul az a négy szó. Még akkor is, ha a tartalmával nem értünk egyet. Nem hiszem, hogy helyesírás-ellenőrző szükséges ehhez. Meg 120 feletti IQ sem. Mindössze némi figyelem.
mesterhazym 2011.03.06 10:15:36
@cicmen: Kedves cicmen!
Nem a ,,nívós műsorral" van gondom - egyébként nem dőlök kardomba szomorúságom okán -, az olyan, amilyen, és nézze, aki akarja. Ez a néhány szó a tévé képernyőjén jelent meg - bárkik nézik is, akárhányan, lehetne hibátlan.
 Világ körül járó ördögszekér, hatvanegy éve tartó úton Autlán de Navarróból a halhatatlanságba. Carlos Santana nem először és nem utoljára jár Budapesten, hogy ma este folytassa évtizedekkel ezelőtt megkezdett gitárszólóját, amit azóta sem tud abbahagyni.  Ennyi…..
Ezt a fotót egy haverom lőtte az egyik állomáson. Számoljuk össze közösen, vajon hány hiba van a szóban?          ..
Mandiner blog Melyik ez a falu? 2008.04.25 15:01:00
 „Amikor moziba megyek, kocsmában ülök, amikor az autóból biztatóan kiintenek, vagy amikor múlt héten egy vidéki falubálban felállva tapsoltak az érkezésünkkor, akkor nem ezt érzem.” - válaszolta Gyurcsány Ferenc a Blikk.hu egyik olvasójának. Melyik lehet ez a…..
 Úgy látszik, Kuncze már a könyv esetleges megjelenése előtt elkezdte koalíciós jegyzetei publikálását. Egy szegedi fórumon úgy emlékezett vissza a kormányülésekre, hogy a kórházi napidíjat ebben a formában szocialista politikusok, Katona Béla, Kökény Mihály, Schvarcz…..
Hóbelevanc Molnár Anikó bebukott 2008.03.27 16:41:00
Amint korábban megírtam, nagyon elszállt elképzeléseik vannak manapság mondvacsinált sztárjainknak arról, hogy majd őket valaki elutaztatja egy egzotikus szigetre nyaralni, vagy egy jó kis fotózásra. Nem különösebben lepett meg, hogy Anikó nem csak egymilliót, de egyetlen forintot…..
Megint elhalasztották A kis Vuk premierjét. Először még tavaly húsvétkor akarták bemutatni, de végül szeptemberre tolták a bemutatót, majd decemberre és végül februárra. Jelenlegi állás szerint április 24.-én mutatják majd be. A mese forgalmazót is váltott, az Intercom fogja…..
Mandiner blog Erkölcscsősz vagyok 2008.02.08 11:46:00
  Eredetileg arra készültem, hogy valami pozitívat írok Carla Bruniról (Nicolas Sarkozy friss feleségéről), ugyanis a zenéje megtetszett, aztán kicsit utánaolvastam, hogy ki is ő.  Az egy dolog, hogy valaki férfifaló, pláne pár országgal arrébb. Lefeküdt Mick Jaggerrel,…..
Vastagbőr Celeb blog - Bódi Sylvi 2008.02.07 13:30:00
Gomba mód elszaporodtak a celeb blogok, ami nem is baj, hiszen a plebs legalább egy-két mondat erejéig jót morgolódhat: "jaj,de...buta,csúnya,kurva,fasz. Minek van ez a tévében?" Nem nyújtanám hosszúra a bevezetőt, a Sylvi bejegyzései magukért beszélnek. 2007.december 30.…..