Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Index:

111 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes Bayer Zsolt Echo Tv Mélymagyar című műsorában vendégeskedett a szintén fideszes Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere, aki legutóbb amiatt került a hírekbe, mert kiderült: a Várban titokban, fillérekért szórják a lakásokat a fontos embereknek. Ahogy arról…..
Egy könnyed reggeli műsor ment ma reggel az egyik szlovák tévé műsorán, olyan, amilyen nálunk is szokott. De hogy ne legyen unalmas, kicsit elkapcsolt a kamera a konyhába, ahol a szakácsok ügyködtek éppen egy finom ebéden. A főzés azonban kemény meló, kell hozzá az energia, főleg korán reggel, ezért…..
Már javában zajlik a TV2 castingja a Big Brother 3-ra, azonban az c:c információi szerint egyáltalán nem biztos, hogy elindul a műsor. A castingolók között egyébként ott van VV Éva és VV Peti is, az egyik résztvevőtől pedig megtudtuk, hogy a szereplők keresése ellenére…..
Elhunyt Gary David Goldberg, a nyolcvanas évek nagysikerű tévésorozatának, A családi kötelékeknek az alkotója és számos játékfilm írója, rendezője. Goldberg halálát agydaganat okozta, pár nappal 69. születésnapja előtt a kaliforniai Montecitóban hunyt el szombaton -…..
Kilencven esztendős korában csütörtökön Rómában elhunyt Damiano Damiani olasz forgatókönyvíró és rendező, akit sok néző a Michele Placido főszereplésével forgatott, a maffiaellenes küzdelem szimbólumává vált, A polip című filmsorozat rendezőjeként ismer. Az idős művész…..
Párizsban vagy New Yorkban szinte senki sem ismeri Songül Öden vagy Kivanc Tatlitug nevét, de Dubajban vagy a kazah fővárosban mindenki bálványozza a két török színészt. Nem ők az egyetlenek. A török sorozatok népszerűsége 2005-ben a Gümüs (Pénz) című szappanoperával indult.…..
Ahogy tolódik a tűréshatár, úgy jönnek elő egyre profánabb ötleteikkel a sorozatfejlesztők. Hamarosan a fuck lehet a címek aduásza. Már nem lehet megállítani a káromkodásokat az amerikai tévékben, aminek egyik bizonyítéka, hogy az ominózus „fuck” szó egyre többször…..
comment:com Támad a dínónindzsa 2012.11.08 15:00:00
Ninjasaurus Rex címen új sorozattal készül a kilencvenes évek kultikus rajzfilmsorozatának, a Batmannek (Batman: The Animated Series) alkotója, Frank Paur. Az Emmy-díjas rendező, akinek nevéhez a Batmanen túl az X-men: Evolúció (X-men: Evoution) és a Sötét zsaruk (Men in Black: The…..
Vasárnap este indul a Fátylat rá! nevű esküvői reality a Viasat3-on. Ismerve a Négy esküvő sikerét, biztosak lehetünk benne, hogy a Horváth Éva és Müller Attila által vezetett új műsor is megtalálja a 18-49-esek között a saját rajongótáborát. A műsorról már részletesen…..
A Kisalföld mai számában olvasható, hogy a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának legutóbbi kiadásában feltűnt Szíj Melinda a koncertezés után (mellett?) a Rózsaszínház című, Edith Piaf életéről szóló darab három betétdalát adja majd elő - kettőt szólóban, a…..
Buck Wild címmel az MTV új valóság show-t forgat, egyfajta hegyvidéki Jersey Shore-t, már ha élhetünk ezzel a képzavarral. A 12 részes sorozat a dokumentumfilm és a reality show elemeit ötvözi, középpontjában, pedig egy csapat érettségizett fiatal áll, akik az Appalache-hegység…..
Megírtuk mi is, hogy a Budapesti Ügyvédi Kamara kissé bigott elvek mentén nem ügyvédhez méltó viselkedésnek nevezte azt, amit a Való Világ egyik játékosa, Eszter csinál nap mint nap a tévéműsorban, és felvetették, hogy esetleg még a Kamarából is kizárják. A Bors utána ment…..
A Bostoni Egyetem professzora Irina Kristy kísértetiesen hasonlít a Totál szívás című sorozat Walter White nevű karakterére. A matematika tanszéken tanító Kristy-t és fiát Grigory Genkint nemrégiben metamfetamin készítése és árusítása vádjával tartóztatták le. A…..
Holnap lesz az első Kennedy gyilkosság évfordulója, ami azt jelenti, hogy valaki ismét késztetést érez arra, hogy feldolgozza az estet valamilyen új keletű dokumentumfilmben. Idén a National Geographic szakértői alkották újra a 48 éve történt merényletet JFk: The Lost Bullet…..
Nézettségi rekordokat döntött, de szakértők szerint nem volt meggyőző az Ultimate Fighting Championship (UFC) Fox-on vetített hétvégi bemutatkozó gálája. A látottak alapján az alapvetően pay-per-view (alkalmanként fizetős) ketrecharc-viadalokból élő promóciós szervezetnek…..
Nem sokat szarozott a katasztrofális Hacktion szánalmasan alacsony nézettségét látva a királyi tévé, és az eredetileg szerda este 20:15-től műsorra tűzött sorozatot a mai nappal átköltöztették hétfő este 21:10-re, írja az origo. Az MTV teletextje szerint a változás más a…..
Hajnal kartárcsnőt sikerült rábeszélni arra, hogy ép elméje kockáztatásával ugyan, de élőben közvetítse le, ahogy VV Alekosz asszonyt választ magának, akit majd beállíthat a vitrinbe, hogy nézegesse, mert mást egyelőre nem nagyon tud kezdeni a pinával, már elnézést. A…..
comment:com Elhunyt Michael Jackson 2009.06.26 06:54:00
A TMZ Los Angeles-i bulvárlap információi szerint szívroham gyanújával kóráhzba szállították Michael Jackson, aki a kórházban meghalt. Michael Jackson már eszméletlen volt, és nem lélegzett, amikor a mentők megérkeztek Holmby Hills-i bérelt házába, közölte az AFP. A mentők…..
comment:com Elhunyt Farrah Fawcett 2009.06.26 06:38:09
Hosszú betegség után hatvankét éves korában egy Los Angeles-i kórházban elhunyt Farrah Fawcett, a hetvenes évek nagysikerű Charlie angyalai című sorozatának egyik angyala. Fawcettet 2006-ban már kezelték végbélrákkal, akkor úgy tűnt, hogy sikerül legyőzni a betegséget,…..
Sajtóközleményt hozott a posta: a TV2 műsorán még több hollywoodi sikerfilm lesz majd látható, mert a csatorna megállapodott az NBC Universal stúdióval, illetve meghosszabbították jeenleg is érvényes szerződésüket. Örülünk, Vincent?A TV2 filmkínálata bombabiztos alapokon…..
A Hello HD május 15-től prepaid, vagyis előre fizetendő, havi díjat és hűségnyilatkozatot nem tartalmazó műholdas szolgáltatást indít a magyar előfizetőknek. Az évente 15 ezer forintba kerülő csomagban 13 magyar nyelvű csatorna lesz elérhető, köztük három HD-minőségben.A…..
A Le Monde szerint jelentősen javult azoknak a francia fiataloknak az angol nyelvkészsége, akik nem várják meg a különböző angol és amerikai tévésorozatok francia változatát, hanem interneten rögtön forgalomba kerülésük után letöltik az angol nyelvű torrenteket. "A diákok…..
Bátorság-díj néven alapított oknyomozó újságírók teljesítményét honoráló elismerést a WAZ-médiacsoport és a Nemzetközi Újságíró Szövetség. A díjat először idén májusban adják á, legalábbis a németországi székhelyű társaság magyarországi cége, a Pannon Lapok…..
Van úgy, hogy kis példányszámú képes magazinok főszerkesztőit elcibálják egy egzotikus országba, ahol ötcsillagos hotelban lakhatnak, megnézhetnek pár folklórestet, meg kapnak egy vaskos Power Point-prezentációt a rohamos léptékkel fejlődő turisztikáról. Az ingyen…..
Hiába szerették a nézők, és hiába dicsérték a kritikusok is, a Beugró című műsort tavasszal törölte a TV2 a műsorstruktúrájából. A rajongók internetes petícióoldalon "követelték" a műsor újraindítását, de a kereskedelmi csatornát ez sem hatotta meg. Az…..