Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Worlon83

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1906. A San Franciscó-i földrengés után készült egyetlen eredetileg színes képsor..
Worlon83 2018.11.19 12:40:22
@Ződ2000: Bocsi, akkor ebben tévedtem. Persze, nem a mai minőség, de akkoriban ez volt a csúcs, illetve valaminek a kezdete, és mi totál elhittük, nekünk ez profi és valós volt. A látvány azért a makettekhez képest meg valahol mégis más. Na, egyszerűen jó volt!
Konzumikusz hungarikusz szürreál. Sziasztok! A barátnőm már régóta nézegeti az elektromos fogkeféket, most végre talált egy tényleg jó akciót a Media Markt online oldalán. Elég speciális eset lehetett, mert ingyenes szállítás nem vonatkozott rá, csak a helyi áruházban átvételi lehetőség.…..
Közzétett nyílt levelemre közleményben válaszolt a BKK. Hosszan idézik azt a rendeletet, amely alapján eljárnak. Teljesen feleslegesen, hiszen a levelemben én is hivatkoztam erre a rendeletre, eleve is tudtam/tudtuk. Nem mellesleg az élet most megmutatta, hogy a rendelet nem…..
A 19-es verzió átkerült a Next csatornára. Lássuk, hogy mik kerültek át a fejlesztői csatornáról: Könyvjelzősáv (Mostantól alapértelmezetten be van kapcsolva, és bookmarkleteket is kezel.) Témakezelő (A beépített témakezelővel tulajdonképpen háttérképet állíthatunk be…..
Worlon83 2013.12.05 00:47:14
@Nekomajin: Könyvjelzősávon. Ha lehet ilyet, akkor szívesen fogadnám, hogy hogyan.
Worlon83 2013.12.05 01:05:24
@Nekomajin: Köszi, holnap kipróbálom.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint annyira fertőzöttek hormonzavaró anyagokkal a gyerekeknek készített gumicsizmák/esőkabátok, hogy a nevüket sem tartották fontosnak megemlíteni. Ne vegyenek semmilyen PVC-alapú ruhaneműt: A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság Élelmiszer…..
A stabil és a Next csatorna után a Developer is frissül a hét végére. A hangsúly továbbra is a hibák javításán van, de végre kaptunk néhány apróságot is. A fülek mozgatása ablakok között mostantól alapértelmezetten engedélyezve van. A témakezelő kapott egy kis…..
Worlon83 2013.09.28 21:48:07
@MosoMasa: Téged innen már réges-rég ki kellett volna tiltani az antiszociális és bunkó megnyilvánulásaidért. Mindenkit csak lehülyézni tudsz, aki nem ért veled egyet.
Közlöm veled: NEM TE VAGY A TÖKÉLY!!!!

Nekem már nagyon elegem van, hogy értelmes hozzászólásodat keresve se lehet találni, mindegyikben csak valakit vagy valamit fikázol.
Remélem egy adminnak is végre elege lesz, és kitesz innen örökre!

Pont az ilyen emberektől ment el a kedvem, hogy erre az oldalra kommentáljak, nem hiányzik hogy mindenért lehülyézzenek!
Worlon83 2013.09.28 23:00:55
@MosoMasa: "Tudom ... csak az a hülye, aki a könyvjelzőket hiányolja."

Én hiányolom!

"@Nekomajin: Uggyanmá, ne legyél már nevetséges!"

Javaslom, hogy olvasd vissza a hozzászólásaidat, és borzadj el rajtuk!
5 hozzászólásodból négy kritizálás és fikázás, erre ez a hír is is példa.

Kérlek szépen, hogy tanulj meg színvonalasan és kulturáltan megnyilvánulni, nem a Nyóóóckerben vagy.
Köszönöm!
Worlon83 2013.09.29 12:07:26
@penge™: Hát ha te ezt a régen igen jól működő közösséget és oldalt le akarod zülleszteni arra a szintre, ahol az emberek csak egymást szidják (mindegy hogy mennyire durván), és csak arra telik tőlük, hogy mindenre kijelentsék hogy sz@r, ami nem tetszik nekik, akkor hajrá.

Azért, mert ez internet, és nem áll előttem a kis bolondja, hogy jól szájba vágjam, amikor lehülyéz, attól még lehetne viselkedni, és a kritikát normálisan, kulturáltan megírni.

Legalább annyira fontos, hogy hogyan mondjuk, mint az, hogy mit mondunk.

Szomorú, hogy ide jutottunk. Részemről befejeztem az oldal látogatását, majdnem az indulásotok óta vagyok/voltam látogató. Amúgy sincs már semmi érdekes se. Angolul tudok, értem a change logokat, nem kell lefordítani magyarra, más meg már úgy sincs itt.

Hagylak benneteket, hogy egymást körbeajnározhassátok, és vállon veregethessétek, milyen királyak vagytok, hogy beszólogattok olyan embernek aki a közeletekben sincsenek.

Viszlát!
Megérkezett a Developer ág következő frissítése. A Desktop Team bejegyzése eléggé rövid, és új funkciókban sem tobzódunk, viszont rengeteg hibajavítás történt. A legfontosabb talán a könyvjelzősávot illeti. Ahogy sejteni lehetett, mostantól a könyvjelzősávon is lehet…..
Worlon83 2013.08.26 22:52:36
@MosoMasa: Még fejlesztői verzió. Örülj neki,hogy van. A cikkből is kiderül, hogy ennél több lesz, már most látni.
Magyar Opera Ctrl+Z a Ctrl+D-re 2013.07.10 13:08:04
Sziasztok, Krystian Kolondra vagyok, a Desktop Team menedzsere. A legutóbbi postunk óta itt az ideje, hogy további információval szolgáljunk felétek a jövőbeli terveinket illetően. Tegnap érkezett egy Chromium frissítés az Opera 15 stabil ágához (Windows-ra egy további frissítés…..
Az automatikus frissítés beélesítve, ahogy ígérték. Akár a friss levegő, mondja Daniel (remélem ezzel nem a konfigurálhatatlanságára célzott). A következő, említésre méltó változások történtek: Változások listája: gyorsabb betöltődés a gyorshívóban érzékenyebb…..
Magyar Opera Next, next... finish? 2013.05.31 19:44:07
Már éppen lefekvéshez készülődtem, amikor tudomásomra jutott, hogy megjelent az új Opera első előzetese. Pedig már jó ideje elérhető volt a Desktop Team blogon, de ez is jellemzi az utóbbi időket. Olyan régen jelent meg érdemi verzió, hogy már teljesen elszoktam az oldal…..
Worlon83 2013.06.01 14:10:56
@Dzsini: Igen, de a kommunikáción sok múlik. ezt kellett volna tenni, kiírni:
"Sziasztok. Végre eljött a nap, amikor megmutathatjuk az elmúlt pár hónap munkáját. Természetesen még nagyon az elején járunk az új Opera fejlesztésének, de fontosnak tartottuk, hogy ne érezzétek magatokat elfelejtve.
Mivel ez még egy nagyon korai verzió, így számos régi funkció hiányzik belőle. Ne aggódjatok, a régiek közül idővel szép számmal vissza fog kerülni, és lesz pár teljesen új is. Kérünk benneteket, ezt vegyétek figyelembe."

Hidd el, így sokkal kisebb lenne a felháborodás, mint most, amikor majdnem hogy azt írták ki, hogy ez az új Opera 15 final...