Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ilsyde

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Angvik cuki grafika és brutálisan nehéz játékmenet ötvözete, amolyan Super Meat Boy és Megaman párosítás. Ami az első platformert illeti, itt is rengetegszer meg fogunk halni mire egy-egy pályarészt teljesíteni tudunk, míg a másodikhoz hasonlóan főleg az akción és az…..
Alex Vostrov legújabb felülnézetes taktikai játékában egy maroknyi tengerészgyalogost irányítva tisztíthatjuk meg a bolygót lépésről-lépésre az azt elözönlő rovaroktól. A játék ütőkártyája a folyamatosan alkalmazkodó, agresszív mesterséges intelligencia, ami…..
Aki örömét leli a darabokra szakadó zombik és a velük járó vértócsák láttán, netalántán kedves emlékek fűzik a Shadowgrounds-féle felülnézetes akciójátékokhoz, az most jó helyen jár. Főhősünk egy zombi-apokalipszis közepébe csöppenve, mindennemű bevezetőt hanyagolva…..
Idei mana-adagunk megjelenése szerdára várható Steamen, mely 10 euróért cserébe ismét több száz óra játékélményt biztosít majd minden stratégának. Aki még nem ismeri a Magic the Gatheringet annak csak azt tudom mondani, hogy ha csakis egy játékot vesz idén, akkor ez…..
Újabb online gyűjtögetős kártyajátékot szeretnék bemutatni az esetleges kételkedőknek és a stílus kedvelőinek egyaránt, mely szintén a Kickstarternek köszönhetően válhat most valósággá.A Card Hunter ötvözi a régimódi szerepjátékokat (ceruza, radír, dobókocka korszak) a…..
Ilsyde 2013.06.22 15:15:11
@marduk001: Nem kell semmiért fizetned. A pályák kitakarítása után kapsz felszereléseket, melyek mindegyike egy-egy apró paklival bővíti a már meglévő szettedet.
Meg tudom érteni ha sokatoknak csömöre van az imitt-amott felbukkanó dungeon crawlerektől, de a Dungeon Dashers mellett akkor sem akarok szó nélkül elmenni mert üdítő színfolt a palettán.A Trine-t idéző történet és a két bevezető pálya után ölünkbe pottyanó négy karaktert…..
in English Nyakunkon a számítógépes kártyajátékok kora. A stílus rajongói kedvükre válogathatnak, míg a tradícionális körökre osztott stratégiákat hiányolók tömegei ébrednek rá hogy a két műfaj közelebb áll egymáshoz mint gondolták.Néhány ismertebb név az évente…..
Meglehetősen egyedi stratégia-szerepjáték-istenszimulátor hibrid készül a Games Foundry indie csapat gondozásában. A Folk Tale humora sokakban a Fable-t idézi elő, nekem azonnal a Bard's Tale és az Overlord jutott róla eszembe. Ha a játékelemeket nézzük - nyersanyaggyűjtés,…..