Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melvin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
H.A. 1200 forintért derítette ki nekünk, hogy a biocsokoládé csomagolásán is át tudják rágni magukat a bogarak: A hétvégen a tiszaújvárosi Tesco áruház vásároltam 3db Bio tejcsokoládét egész mogyoró darabkákkal, amit a Biopont Kft gyárt. Mikor megvásároltam nem bontottam…..
Melvin 2013.11.04 03:48:38
A Homár a fénykép alapján nem tudja megállapítani, hogy az előírásoknak megfelelően 40-50 °C között olvasztotta-e NM a tábla csokiját, mert pont úgy néz ki, mintha a túlzott melegtől ugrott volna össze benne az 52% kakaó: A bocicsokit próbáltam megolvasztani, hogy…..
Indulásnál még szó nélkül kiszolgálták a 18 évnél fiatalabbakat a Nemzeti Drogelosztóban, azóta viszont elolvasták a vonatkozó jogszabályokat, úgyhogy most ott tartanak, hogy a törvény szerint nem szolgálhatnak ki, ha gyerek van a boltban Ebből egyenesen következik, hogy a 18…..
Upupáék meglepődtek, amikor először koncert után elkordonozták őket a mindentől pont elég távol eső Budapest Park szórakozóhelyen, aztán éjjel 1-kor be is zártak. Az történt tegnap este, hogy barátnőmmel Intim Torna Illegál koncertre mentünk a Budapest Park nevű helyre. A…..
A nagy értékű kutya, macska, ló, és egyéb lábasjószág, mivel nem ingatan, és más kategória nincs, ingóságnak minősül. A vagyonmegosztásnál bizony erre is figyelni kell. A lopás miatti feljelentést a vagyonmegosztásnál úgy lehet elkerülni, hogy tételesen fel kell sorolni…..
Melvin 2013.06.12 04:46:21
Meglepő módon csak most derült fény egy idén áprilisi Powerpoint-prezentáció formájában arra a szupertitkos rendszerre, amely lényegében az öszes jelentős internetes cég teljes adatforgalmát képes valós időben megfigyelni. Az amerikai hadsereg részeként működő NSA…..