Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aadam

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
channels.comKOMMENTÁREgyszer már azt hitte, eljött a történelem vége. Tévedett. Aztán búcsút intett a neokonzervatívoknak, s Obama mellett tette le voksát. Most a magyar politikával foglalkozik – jó szándékkal, de bizony felületesen.   Tulajdonképpen…..
Múltkor beszéltem a céges bulikról, aztán hétvégén valamelyik csatornán újra sugározták az éterbe azt a magyar filmet, amelyiket én nagyon szívesen fogadtam, aztán miután láttam jó pár évvel ezelőtt, úgy le is hordtam a faszba. A Szezon című eposzról van szó, amelyben…..
aadam 2012.01.20 16:55:16
@Betelgeuse-2: Fura, mert igazán nem vagyok egy dühödt konzervatív típus, de egyetértek. És az a legviccesebb, hogy a 18as karikákat gondosan kiteszik, de azért olyan címek vannak, amilyenek. Igazából jobban védené a fiatalkorúakat, ha ki se tennék, mert nem vonzaná oda a figyelmet. És is ha meglátok egyet, már kattintok is. :D
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
aadam 2012.01.05 14:13:38
aadam 2012.01.05 14:18:20
@hasznavehetetlen régensherceg: Civilizált országokban ez nem lenne meglepő.
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
Subba Facebook: Lejár 2011.12.30 15:35:14
 ..
aadam 2011.12.31 19:00:33
  Olyan aranyosak együtt! Tízes skálán egy erős hetes... Ugye mindenkiben van egy kimondatlan rossz érzés, esetleg némi hátsó gondolat, ha ilyeneket hall? Mi lefordítjuk, kimondjuk helyettetek is. A Modoros a ti lelkiismeretetek.   Ezt mondja - Ezt jelenti   A barátom nagyon…..
A tinédzserek szexuális szokásaival, illetve a rájuk leselkedő online veszélyekkel foglalkozó felmérést készít a UNICEF - erről a Népszabadság Online is írt, és hazai kutatási adatokkal egészítette ki szerdán megjelent cikkét. Ebben még nem is lenne semmi különös, a cikkhez…..
Férfiként nehéz ha nem egyenesen lehetetlen elképzelni, milyen lehet nőként arra kényszerülni, hogy prostitúcióval keresse meg valaki a kenyerét. Ez a kifejezetten merész, sőt szándékosan botrányos kampány épp ebben próbál segíteni, és a perspektíva megváltoztatásával, egy…..
              Eszünkbe sem jutott elmenni erre a tárgyalásra. Blogunk elsősorban polgári és gazdasági perekkel foglalkozik, a büntetőügyek közül csak a gazdaságiak érdekelnek minket. A kíváncsiságunkat az keltette föl, hogy miközben kétségkívül nagy…..
Rájöttem! Világvége 2011.11.11 13:01:00
  Nemsokára itt a világvége.Persze ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyszercsak megfagy a föld,  vagy egy mutáns vírus mindenkit elpusztít, vagy egy meteorit csapodik be, ahogy az amerikai filmeken szokott lenni. A mostani világvége az eddig megszokott életünk végét…..
aadam 2011.11.11 14:10:45
@-=büdösmackó=-: Ha akkor jövőkutató, legyen már szíves legalább valami minimális alátámasztással szolgálni. Mert fantáziálgatni én is tudok.
A szeptemberben indult Foglald el a Wall Streetet! mozgalomhoz már nagyon sokan csatlakoztak világszerte, és csupán idő kérdése volt, hogy a kortárs művészet mikor és hogyan fog reagálni a bankok hatalma és a pénzügyi lobbi ellen. A nemzetközi utcaművész hírében…..
A hétvégén kiosztották az MTV European Music Awardsát, mondhatni, komolyabb meglepetés nélkül. Lady Gaga négy díjat is besöpört, ő kapta meg a legjobb női előadónak, legjobb dalnak és a legjobb videónak járó díjat is (utóbbit a Born This Way klipjéért), illetve a…..
Megfelelő dramaturgiai pillanatot választott tegnap Vona Gábor az Országgyűlésben ahhoz, hogy pártja EU-ellenes retorikáján a hangerőt komolyan felcsavarja. Az EU mint politikai vállalkozás nincs jó bőrben. A vasárnapi csúccsal végződő tárgyalási sorozat ráadásul első körben…..
aadam 2011.10.25 19:29:48
@Bandibacsi34: Persze, mit gondoltál, miért fog pénzt adni az EU? Hogy nekik is hasznuk legyen belőle, nyilván. Senki nem fog jószántából jótékonykodni. Csak éppen léteznek win-win helyzetek is. Az autópálya végső soron felépül, ami nekünk is jó, nem? Az Audi fellendíti és munkahelyekkel látja el Győrt. Ha lennének ügyes magyar cégek, ott van előttük a nyugati piac, csak kell találni egy versenyelőnyt (amelyekhez az EU-támogatások is hozzájárulnak, pl. oktatás, infrastruktúra terén).

Lesz egy USA, lesz egy Kína, Európa pedig akkor lehet, ha egységes gazdasági nagyhatalommá tud válni. A másik lehetőség, hogy apró, jelentéktelen nemzetgazdaságnak leszünk a nagyvilágban. Attól, mert még nem sikerült olyan EU-t kialakítani, amely mindenki számára jól működik, nem azt jelenti, hogy a másik út jobb lenne. Még mindig csak az elején vagyunk az integrációnak.
aadam 2011.10.25 19:35:18
@www.doominogame.com: Például azért, mert rasszista és antiszemita elemeket építenek bele a hivatalos pártkommunikációba. A híreket meg olvasd el jobban, mivel de, etnikai ok miatt ítéltek el egy-két gyanúsítottat hosszú évekre. A többit nem, mivel más motivációt állapítottak meg.
aadam 2011.10.25 19:47:29
@popocatepetl: Szeretem ezeket a megnyilvánulásokat, mert jól jelzik, milyen színvonalú emberek védik Orbánt.
Subba Eközben a Köky Terminálon 2011.10.17 11:27:00
Bravó bazmeg, bravó!! Egy ugyanekkora szarrakás az egész ország, kezdjétek ti is ezzel a gondolattal a hetet!   Kyki, mi? VIA..
aadam 2011.10.17 15:34:28
@maretz: Ezzel azt állítod, hogy a takarítónőnek semmi dolga nem lenne, ha nem öntene ki a szökőkút.

Indítsunk új mozgalmat: menjünk bevásárlóközpontokba és szarjunk egyet ide-oda. Teremtsünk munkahelyeket. Esetleg kenjünk össze kilincseket is.
Régi ismerősünk, válogatottunk szövetségi kapitánya újra odacsapott: ezúttal az oroszok elleni, hazai pályán elvesztett, Európa bajnoki selejtező mérkőzés utáni sajtótájékoztatón robbant. A déli szomszédunknál bevezetett fejelés helyett, Weiss mester kifinomult…..
aadam 2011.10.10 16:00:57
@Silent Bob: Nem ismerem a médiaetikettet (bár abban biztos vagyok, hogy eltér a hétköznapitól), de egy hülye, provokatív kérdésnél miért ne lehetne rávilágítani, hogy ez egy hülye, provokatív kérdés? :) Meg tényleg ott kezdődik a dolog, hogy nagyon nehéz dolguk van az edzőknek az idióta újságírókkal, én sem bírnám idegekkel. Persze azért sokan megoldják valahogy. :)
  Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság volt miniszterelnöke arról a négy alapkérdésről ír, amelyek helyes megválaszolása képessé teheti az Európai Uniót a jelenlegi válság megoldására. Ám a válságból kivezető út is hosszúnak és fájdalmasnak ígérkezik, a…..
Elmebeteg vírusfilmekre bukkantam a neten, amikben egy Stockholmi filmes klub rendezvényét népszerűsítik a szervezők. A horrorfilmekre specializálódott Elmsta 3000 Horror Fest egy egész napos filmmaratonnal várta az érdeklődőket, akik még egy ember sorsáról is dönthettek. A…..
Megszülettek a parlamenten kívüli ellenzék új sztárjai – írja közömbösnek biztosan nem, lelkesnek annál inkább nevezhető tudósításában az Index újságírója a mai tüntetésről. Árok Kornél és Kónya Péter neve mára valóban politikai jelentőséget kapott, ők ugyanis…..
aadam 2011.10.02 13:24:35
@jjulie: Érdekes hasonlat, tök szívesen utánanéznék, kösz. De ettől még nem biztos, hogy a két kontextust össze kéne hasonlítani. Másrészt olvass vissza, én sem képzettségekre utaltam. Hanem arra, hogy ha végre valahára feltűnik vki, hogy felváltsa Ovit, annak legyen politikai programja, valami elképzelése arról, mit kéne kezdeni az országgal. Legalábbis így képzelném el. Az alapító atyáknak volt, a Szolidaritás még semmi jelét nem adta, legalábbis nem számol be róla sem ez, sem az indexes cikk.

Máskor pedig kicsit körültekintőbben fideszesezz le bárkit is, mert most is mellélőttél.

@Letícia: Nem olvastam utána, hányan is voltak, van jobb dolgom is. A két cikk közül egyik sem említ létszámot.
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
aadam 2011.09.27 18:31:10
@pattopo: Van egy dolog, amiben tévedsz. Annak, hogy mennyire lett népszerű, semmi köze nincs ahhoz, hogy 120 évig nem nyúltak hozzá. Sőt, az a szerencse, hogy legalább előtte hozza mertek nyúlni, mert az eredeti szabályok felismerhetetlenségig változtak ugyebár.
aadam 2011.09.27 19:15:09
@pattopo: És Te tudod? :) Márpedig nem én hoztam fel érvként... De egyébként ha végigkérdeznéd az embereket, miért szeretik a focit, nem sokan mondanák azt, hogy "azért mert 120 éve is ilyen volt". Olyanok viszont rengeteg lennének, akik a videóbíró hiánya miatti igazságtalanságok miatt NEM szeretik.
aadam 2011.09.27 19:24:34
@Karesz4: Nem, nem ugyanazokkal a szabályokkal lehet játszani. Súgok egy titkot: a józsefvárosi grund kb. 10x kisebb az Allianz-aréna gyepénél, sőt, általában nem is 22en játszanak rajta. Gyakran lesz, szöglet és bedobás sincs.
 Az év legborzasztóbb sportsérülése, csak erős idegzetűeknek! A román Pandurii játékosa, Cosmin Bacila valószínűleg soha nem felejti el azt a napot, amikor együttese a bukaresti Steaua ellen játszott idegenben bajnokit. A futballistába úgy beleszállt ellenfele, hogy bal…..
aadam 2011.09.22 14:15:13
Paolo Sousának rettenetes sebességgel el kell húznia a csíkot, és legkevésbé azért, mert lefejelt valakit egy sörmeccsen. Gyorsan szögezzük le: Sousa bólintásából azért lett ekkora sajtócirkusz, mert a portugál nem egy hentest vagy egy fogorvost fejelt le, hanem olyasvalakit,…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..
Onnantól kezdve, hogy néhány évvel ezelőtt eltöltöttem életem első munkanapját modern korunk gályáinak, vagyis az irodaházaknak az egyikében, tudtam, hogy mindig is utálni fogok dolgozni, és mindent megteszek azért, hogy kitartó aknamunkával - természetesen észrevétlenül - a…..