Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tjb007

95 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sony a mai napon hivatalosan is lerántotta a leplet idei csúcsmodelljétől, az Xpreria Z Ultráról. Az Xperia Z Ultra miden térén csúcsnak számít, ugyanis 6,4 hüvelykes Full HD (1920x1080) felbontású Triluminos kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 800-as (MSM8974) processzort, 2GB RAM-ot,…..
A DigiTimes iparági forrásokra hivatkozva állítja, hogy az Apple három évre szóló megállapodást kötött a TSMC-vel, aki a jövőben a következő generációs rendszerchipjeik gyártását fogja végezni. Egészen eddig a gyártást a Samsung végezte, azonban az elmúlt évek alatt…..
Mindenkit megelőzve a Toshiba elsőként dobott piacra Tegra 4-es, persze egyelőre csak japánban. Nem a Toshiba volt az első és egyetlen olyan gyártó, aki bejelentette, hogy idén Tegra 4-es táblagépeket fog piacra dobni, mégis az ő modelljük vásárolható meg a világon elsőként. A…..
A tajvani Foxconn, akiről a témában jártasabbaknak az jut először az eszébe, hogy ők szerelik össze az iPhone-okat, 3000 újabb főt fog felvenni, akiknek a feladata HTML5 alapú alkalmazások fejlesztése Firefox OS-re. A Foxconn körülbelül egy hónapja nyilatkozott úgy, hogy…..
Állítólag a fenti képen a Samsung Galaxy Note szériájának a hármas számot viselő tagja látható. A Note 3 az értesülék szerint 5,99 hüvelykes 1080p-s Super AMOLED panlet, 3GB RAM-ot, 16 megapixeles kamerát, és 4000 mAh kapacitású akkumulátort fog kapni, mindezt 8 milli8méteres…..
Híváslista HTC-s híregyveleg 2013.06.21 16:02:06
Három HTC-vel kapcsolatos hír is érkezett ezen a szép nyári napon. Címszavakban: pénz, pénz, és pénz. ● A Bloomberg értesülései szerint a HTC leszerződtette két éves időtartamra a Vasembert, vagyis Robert Downey Jr.-t. A színész a HTC arcának szerepet töltené be, az ő…..
A tegnapi nappal kezdődően megvásárolható az amerikai Vizio MT11X-A1 modellszámot viselő Windows 8-as táblagépe. A Vizio a januári CES alatt mutatta be első Windows 8-as táblagépét, mely már meg is vásárolható. Itthon a márka ugyan nem ismert, az USA-ban viszont nagy…..
Hivatalosan is megerősítést nyert az a korábbi pletyka, miszerint a Meizu következő modelljébe nyolcmagos processzor fog kerülni. Elsőként tegyük rendbe ezt a nyolcmagos dolgot. Amikor nyolc processzormagról esik szó, akkor az ARM big.LITTLE megoldásáról beszélhetünk, melynél…..
Két friss hírt is szolgáltatott a Qualcomm a mai napon, az egyik egy megállapodásról szól, a másik pedig új  processzorokról. Kezdjük az előbbivel. Az LG és a Qualcomm meghosszabbította együttműködési megállapodását, ennek köszönhetően az Optimus G széria tagjaiba…..
A kínai Oppo szóvivője cáfolta azokat az értesüléseket, miszerint az aktuális csúcsmodelljükből "mini" változat fog érkezni a jövőben. A szóvivő elmondta, hogy nem tervezik az Oppo Find 5 Mini piacra dobását, valamint megköszönte a rajongóiknak azt, hogy ennyire érdeklődnek…..
Az amerikai AT&T szolgáltató tegnap jelentette be kínálatában megjelenő legújabb készülékét, a NEC Terrain-t. Már a nevéből is ki lehet következtetni, hogy itt valami pluszt is fogunk kapni. A Terrain MIL-810G és IP67-es minősítéssel rendelkezik, mely többek között annyit…..
A chipgyártók rivalizálásának köszönhetően 10-20%-kal csökkenhet az okostelefonokban és táblagépekben is megtalálható processzorok (aka SoC) ára a második félévtől. A piacvezető Qualcomm is árainak csökkentése mellett fog dönteni, mely leginkább a távol-keleti piacra lehet…..
Az LG már készül arra, hogy idén megkezdhessék a flexibilis OLED kijelzők sorozatgyártását.Frank Lee, az LG Electronics Canada elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy cégük az utolsó negyedévben megkezdi a flexibilis kijelzőpanelek gyártását. Ez azért is érdekes, mivel a LG…..
A HTC a mai napon hivatalosan is lerántotta a leplet Butterfly S névre hallgató modelljükről. Az elődmodell is még csak idén januárban került piacra, de a HTC úgy gondolta, hogy nem ártana neki egy kis vérfrissítés. Ennek a vérfrissítésnek köszönhetően egy, még a jelenlegi…..
A Huawei a mai napon mutatta be Londonban a világ legvékonyabb Androidos mobilját, az Ascend P6-ot. Az eseményen ott voltak a Huawei vezetői is, akik közül Richard Yu, a Huawei Device elnöke nem volt rest, és a Financial Timesnak adott interjújában elmondta, hogy nyitottak a Nokia…..
Múlt hónapban bukkantak rá egy tajvani oldalon egy olyan bejegyzésre, ami egy érkező HTC modellről árulkodott, tegnap pedig képeket is kaptunk róla. A mai napon ennek a készüléknek a HTC hivatalossá tette létezését. A HTC Desire 200 egy szerény felszereltségű low-end modell,…..
A pekingi székhelyű startup, a Geak is ugyanolyan babérokra szeretne törni, mint a Xiaomi, szeretnének betörni ők is az okostelefonok piacára, ezért a tegnapi napon rögtön három készüléket mutattak be. A trió legkisebb tagja kakukktojás, ugyanis nem telefonról van szó, hanem egy…..
Még csak most kezdenek az 1080p-s panelek elterjedni, de már itt is van a felváltójuk. Iparági források szerint jövőre már piacra kerülhetnek olyan hat hüvelykes kijelzővel rendelkező modellek, amikben 2560x1600 felbontású kijelzőpanel lesz megtalálható. Egy ilyen hathüvelykes…..
Információhoz jutni, újdonságokra bukni a legegyszerűbben a benchmark alkalmazások adatbázisából lehet. Sokszor a fejlesztők és tesztelők figyelmetlensége okán kerülnek az éterbe az amúgy nem publikus adatok. Ez történhetett most is, amikor is felbukkant a GFXBench…..
Az idei év elején mutatta be az NVIDIA a Tegra 4-et, amire rá is aggatták a világ leggyorsabb mobil processzora jelzőt. Hogy milyen alapon, azt senki sem tudja rajtuk kívül, azt viszont igen, hogy marketingben az NVIDIA nagyon erős. A Tegra 2 és Tegra 3 bemutatása után nem volt olyan…..
Az Amazonon előrendelhető státuszba került a Sony legújabb konzolja , a PlayStation 4 is. A Sony újgenerációs konzolja is ugyanazt a nyolcmagos AMD processzort kapta, mint az Xbox One, szóval teljesítmény tekintetében nem lesz elmaradva a konkurenciától. Árban viszont igen, ugyanis a…..
A Nokiapoweruser értesülései szerint a Nokia hamarosan több új modellel fogja bővíteni kínálatát, melyek között phablet is megtalálható lesz, rögtön kettő is. A phablet a phone és tablet szavak összevonásából jött létre, az 5 és 7 hüvelyk közötti kijelzőátmérővel…..
Híváslista Képen a Nexus 7 II ? 2013.06.15 21:22:46
Tegnap az FCC oldalán vált elérhetővé egy jelentés az ASUS K009-ről, a feltételezzett második generációs Nexus 7-ről, ma pedig a Bluetooth SIG oldalán bukkant fel róla egy kép. Ha egy kicsit növeljük a fényerőt jól lehet látni, hogy az oldalsó keretek vékonyabbak lettek,…..
A Motorola idei vélt csúcsmodelljéről, a Moto X-ről rengetek pletyka szólt már idén. Némelyik arról szól, hogy a vásárlók saját maguk szabhatják majd testre, némelyik pedig arról, hogy a Moto X nem egy konkrét modellt jelöl, hanem egy új márkanevet, illetve, hogy a készülék…..