Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csíki Pista

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A nők így tesztelik a pasikat, hogy ne csak a szex miatt legyenek velük, hogyha majd kivonják magukat, és a pasi visszakúszik, akkor végre önmaga miatt fogja szeretni” – Posztolónk tapasztalata szerint a szakítások egy új (vagy talán nem is olyan új) fajtája ütötte fel a fejét…..
Csíki Pista 2022.01.27 16:18:53
@bordon: ez a korosztály már a felületesség generációja. Ez sajnos a nyelvhasználatra is kihat.
Február 9. az Orosz - Ukrán háború kezdete Sajnos a jelek egyre vészjóslóbbak, ami a szomszédban zajló orosz –ukrán konfliktust illeti. Százezer főt meghaladó mozgósítás az egyik oldalon, felgyorsuló fegyverszállítmányok a másikon. Ilyen mértékű fegyverfelhalmozás pedig sohasem jó jel, mint…..
Csíki Pista 2022.01.24 12:04:20
@birkamenet: pofád lapos, Szita!
Csíki Pista 2022.01.24 11:43:28
@arthurthedent: a határ túloldalán Oroszország van. Nem Moldovát, Felvidéket vagy Lengyelországot fegyverzik fel.
Pár nap és egy egészen hihetetlen évfordulót ünnepelhetünk. Immár 2 éve, hogy a MÁV-Start kiírta a mozdonytenderét új mozdonyok vásárlására! Idézzük a vasút közleményét: Jelentősen javul a nemzetközi és a minőségi távolsági, azaz a főváros és a megyeszékhelyek összeköttetését biztosító vasúti…..
A férfiak általában azt mondják, hogy nem értik meg a nőket. Számtalan vicc és mém létezik arról, hogy a női viselkedés mögött mi is állhat, hogyan kell megfejteni a gyengébbik nem érzelmeit. Ez fordítottan is igaz, mi nők is tanuljuk és próbáljuk megérteni a férfiakat, hogy mit-miért…..
Elhíresült kiírása volt az osztrák boltoknak a rendszerváltást közvetlenül megelőző magyar bevásárlóinvázió tapasztalataként: magyar, ne lopj! Sokan vitatják ugyan hitelességét és valóságalapját, de sajnos személyesen volt alkalmam megtapasztalni igazságát. Az egyik Billában tátottuk a szánkat - mi…..
Csíki Pista 2020.12.13 18:21:31
@jozsef_5: takarodj már a kurva anyádba, senkit nem érdekel a huppogásod.
Csíki Pista 2020.12.14 08:57:04
@Budapest a kutyaszar városa: idehallgas, te dob utcai tápos pincsiszar! 31 éve itt élek. Ide jártam iskolába, ide adózok. Múlt hónapban konkrétan 400000 forintot. Ennyit költesz fél év alatt kannás borra meg herbálra, te takony.
Ha a szerelmednek lelki súlyfeleslege van és semleges lesz irányodban, jobb békén hagyni. Ha többszöri felajánlásodra sem kér a segítségedből, akkor a dolog el is van döntve. Mennyire lehet egy szakítás végleges?   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik (CsP) egy igen népszerű társkereső…..