Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wonderwolf72

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
wonderwolf72 2013.11.29 12:32:15
@béla a görög: igen, mert most nem a zsidók állnak a láncolat végén, a mézesbödön tulajdonosaiként. menj már bazeg...
A Gizai piramisok feltárásakor előkerült egyik óriási szarkofágban a mi szürkénkhez hasonlító két méteres földönkívüli humanoid múmiája kuksolt. A nagy felfedezést, meg a bedobozolt UFO ide-oda hurcibálását filmre vették. Állítólag erről került elő most…..
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
wonderwolf72 2013.10.04 07:05:08
@d.hardman: Így beszél egy zsidófattyú. A páromnak 3 diplomája van, köztük tanári és jogi is, de sajnos nem egy büdös nagy rohadék, aki másokon átgázolva, benyalva mindenféle zsidó és filoszemita jogásznak, kitúrna valami zsíros állást és gennyesre keresné magát. Magánpraxisról inkább ne is beszéljünk. Szarrá tanulta magát és most az önkormányzatnál melózik szarért-hugyért. Tetves egy világ.
A mai sztori az újrakezdésről szól. Az alaphelyzet akár tipikusnak is mondható (sajnos...), lakáshitel, adósságok, majd munkanélküliség, végül külföld. Mária esetében ez Skócia lett – a részletek pedig jöjjenek a posztban (a képekért külön köszönet). „A 40-es…..
wonderwolf72 2013.06.28 12:05:11
@Philosoraptor: Nem hát, nem a válság a hibás. A hiba bennünk van, hogy elhisszük ezt az egészet. Elhisszük, hogy a bal oldal, meg a jobb oldal. Elhisszük, hogy a válság magától, vagy a mi hibáinktól alakult ki. Egyáltalán: elhisszük, hogy van válság! Így könnyű lesz irányítani bennünket. Tényleg érdemes lenne már mindenkinek belenézni a nyúl üregébe.