Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nutria0421

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TBB VADNYUGATI TÖRVÉNYEK 2014.02.16 14:34:16
- a vadabb kelet törvénytelenül - Azt beszélik, valamikor réges-régen erőszakos kis figura voltam - holott én azt éreztem, ez csak határozottság és eltökéltség. Sosem akartam majom (birka, szamár) lenni, beállni egy sorba, ahová külső erők kényszerítenek. Mindig is megvolt a…..
TBB ALAPHANGOK ÉS JÖVŐKÉPEK 2014.01.04 13:43:22
- magamat ajánlom - Üdvözöllek a világomban. Néhány szabályt fogok most elmondani neked, ez mellett annak, aki nem ismer, szépen bemutatkozom, és egy kicsit mesélek az irányvonalról is. Ez itt az első bejegyzés. Maga a Bobb-féle szentírás - vagy mifene. Bele is vágva így…..
Ha Magyarország labor, Akkor mi vagyunk az egerek, Azt hiszem, hogy szarban vagyunk, De jó nagyban gyerekek! A mosónő s a laboregér tudva levő, korán hal, Dolgozik, azt' jól elássák, Nyugdíjat egyik sem akar. Nem tetszik a koncepció, Nem EU-konform az álom, Hogy…..
nutria0421 2013.10.17 13:05:14
@valaki senki: A sírógörcs kerülget, hogy értelmes embereknek nincs jobb dolguk, mint embernek látszó "fehérjehalmazokról" diskurálni.
Így biztosítva, hogy ez a hányinger tutira folytatódhasson. Pedig Hamvas Béla már az 50-es években megírta:"Lehet ezt folytatni, de semmi értelme" :-(