Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MerivaD

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minden bokorban politikai nyomást és jobboldali fordulatot sejtő rettegők megnyugodhatnak: Kálmán Olga nem távozott az ATV-től, sőt, június 10-én már ismét ő vezeti az Egyenes Beszédet. A műsorvezető április közepén egy sportsérülés miatt kényszerült többhetes…..
MerivaD 2013.05.30 10:43:47
@csak egy néző:

Gondolom, nem a személyeskedés okán kezdtél trágárkodni.
Szorult helyzetben nemcsak a ballib, mint pártok rendszere van, de a hozzájuk kapcsolódó média is, amely nemcsak ágál a FIDESZ ellen, de folyamatosan csak, a pártot érő "antiszemita támadásokról" replikázik, nem kisebb jeles riporterekkel, mint Bolgár, Németh, Mészáros, Avar, Gerő, Bánó, Fiala stb.
Vajon annak, hogy az ATV tulajdonosa a Hit Gyülekezete egyházzá avanzsált felekezet, nincs hatása az izraeli kötődéshez?
MerivaD 2013.05.30 12:09:28
@csak egy néző:
Ez teljesen parttalan. Biztos rossz szemüveget vettél fel, mert az általad tévesen idézettek közül "(libsi, komcsi, zsidó) " egyiket sem írtam le. Gondolom azért, ezután jön az antiszemitázás (az szokott következni).

Ennek persze nem sok köze van Kálmán Olga cseppet sem elfogult nézőpontú riporteri kvalitásához. Különös, hogy izraeilinek minősíted az ATV, a Kálmán Olga-fanoknál ez nem jellemző. Lelked rajta.

Egyébként nincs szükségem sem az Echo-, sem a Hír-tv-re, nekem a Duna is megfelel.
MerivaD 2013.05.30 13:32:07
@csak egy néző:

Ha érintett vagy, akkor ne túlozz: az "izraeli kötődés" kifejezésben nincs sem "libsi, komcsi, zsidó", amiről te írkálsz. Ha nem vagy érintett, akkor pláne.

A "köcsögözésre" pedig Buffon után szabadon: Le style, c'est l'homme.