Regisztráció Blogot indítok
Adatok
whatever76

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férjcserélő Néma napok 2013.05.28 23:22:19
Nincsenek történések mostanában. Csak a standard, unalmas dolgaim, amire se verni nem lehet, se szörnyülködni rajta, és már amúgy is rojtosra tárgyaltátok, továbbgondoltátok, megfejtettétek, kielemeztétek, és már minden emberi számítás szerint halottnak kellene lennem, vagy…..
whatever76 2013.05.30 04:33:57
@titti79: amióta a gyerekekről (is) beszélsz, kezdem elhinni, hogy nem tisztán fikció a blogod. Kölkök nélkül az egész totál hiteltelen. Én is ebben vagyok, bár férjként, de azt hiszem tudom, miről szól az életed.

A sírásod tárgya nekem is, mint mindenki másnak, elég misztikus. Minket is persze arcul vágott, amikor rájöttünk, hogy az életünk megint mennyire beszűkült, de ettől még elég jól megtaláltuk a röhögnivalót a kalitkában is. Mindenki teszi a dolgát, próbálunk egymásra is figyelni, és várjuk, hogy a gyerekek felnőjenek. Lekopogom, de egyelőre minden rendben, van egyensúly.

A leszbikus témát amúgy körbejártad rendesen? Nőként matekos agy, extrém okos, analitikus, az ilyen lányokban mindig van valami fiús. Nem látens homoszexuálisoknál szokott lenni, hogy nem érti, miért szenved, de valami hiányzik az életéből? Nem értek hozzá, találgatok.
whatever76 2013.05.31 04:39:23
@AdélAnita: sosem jutott még eszembe, hogy nem ilyen lovat akartam. De nem látom a 0-4 éves gyerekkel küzdő ismerősökön sem. Nálam inkább fordítva van: a dögunalmassá váló és jövőtlen szinglilétet váltotta fel a házasság és a gyerek.

Igen, nehezebb lett, mint titkon reméltük, de ettől még semmi sem ér fel egy "apuapuapu"-val ugrándozó kis szőkével meg barnával, amikor hazaérek.

Becsszóra lelkesít a gondolat, hogy végig fogjuk közösen járni velük az élet szabvány sztorijait. Látni akarom, mi lesz velük. Ijesztő, hogy hirtelen milyen sok vesztenivalóm lett, míg előtte nem volt semmi. Kölkök nélkül csak az élet töredékét tapasztaljuk, és ezt nap mint nap igazolva látom.

Újrakezdeni nélkülük, mert nyűg a szaros pelenkájuk, unalmas ugyanazt mesélni nekik esténként, és fáradtan kevesebbet dugunk? Marhaság.

Épp hogy a feleségemmel is elmélyül a kapcsolat. Nem csak a kölcsönös függés és a szorosabb kötelék miatt, hanem mert teljesen új szitukat tapasztalunk. Évekig voltunk házasok gyerek nélkül, és ez a mostani szerintem jobb. Nekem biztosan. Nem volt rossz előtte sem, de ez egyszerűen más szint.
whatever76 2013.05.31 04:55:00
@titti79: az én párom, amióta tud részállásban dolgozni, pusztán szeretne megszabadulni a gyerekektől minél hosszabb időre, és rendesen kialudni magát. Nem túl misztikus.

Lenyelném a fogkefémet, ha bejelentené, hogy teljes boldogsága kulcsa az, hogy egy másik párral dugjunk. Vagy valami hasonlót. Vörösbe kúszna a bullshitdetektor.