Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nird

160 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az az elmúlt években szinte már hagyománnyá nemesült, idén is várja az érdelődőket a "Mindenütt Nő" programsorozat, amiből mi magunk sem maradunk ki, és csatlakoztunk ahhoz a több tucatnyi intézményhez, ami különféle programokkal készül a március 6 és 9 közötti…..
A Criticai Lapokban jelent meg a Jegyzetek között Földes Anna írása a 2013/13-as számban, amit szerettünk volna megosztani blogunk olvasóival is, ezért beágyazzuk ide, itt pedig nagyobb méretben lehet megtekinteni: ..
Legújabb bemutatónkat Császár Réka fotózta le: ..
Karinthy 90 Évtizedek egy honlapon 2014.02.10 12:35:27
A nyári hónapokban egyebek mellett megújult színházunk honlapja is, erről írtunk is korábban, a következő év februárjában ez már nem is lenne különösebben hírértékű. Az viszont annál inkább, hogy egy hosszasan magunk előtt görgetett feladatot végre sikeresen megugrottunk,…..
Továbbra is zajlik a Karinthy Színház újabb bemutatójának próbája, mi pedig beosontunk néhány fénykép erejéig. ..
Ma reggel jelent meg egy érdekes beszélgetés Karinthy Mártonnal az Újbuda - itt lakunk oldalon, amiből itt közlünk egy részletet, de érdemes átkattintani és a teljes interjút végigolvasni: Karinthy Márton színházrendező és író, rendezői, írói munkásságáért, kulturális…..
Az idei színházi évad eddig éppen olyan mozgalmasra sikeredett, mint amilyet terveztünk, össze is szedtük az új előadásinkról készült videóinkat éppen csak azért, hogy amikor hamarosan új mozgóképes beszámolóval jövünk, akkor már blogunk olvasói is pontosan tudják, merre is…..
Még december végén tartottuk újabb bemutatónk, a Te csak pipálj, Ladányi című darab olvasópróbáját, amiről készültek képek is, ideje, hogy ezeket megosszuk veletek: ..
Kedves Nézőink, Az alább látható linken egy kérdőívet találnak, ami abban segíthet nekünk, hogy pontosabb képet kapjunk arról, kik járnak a Karinthy Színházba, mit szeretnek és min változtatnának a hozzánk ellátogatók. Kérjük Önöket, áldozzanak néhány percet a…..
Csokorba gyűjtöttük a Karinthy Színház decemberi bemutatója kapcsán megjelent videókat, képeket, bejegyzéseket:   KARINTHY FERENC-ŐSBEMUTATÓ A KARINTHY SZÍNHÁZBAN (infovilág - 2013.12.21) SZÍNHÁZ - KARINTHY: NŐK (Mészáros Márton Blogja - 2013.12.25) A JÓZSI…..
Idén december 22-én várjuk kedves nézőinket egy különleges, karácsonyi színházi délutánra, ahol legújabb előadásunkat, a Nők című darabot tekinthetik meg. A Karinthy Színház ezúton próbál hozzájárulni az ünnepi hangulathoz a nyilvános főpróbáink jegyáraival, így aznap…..
Januárban újra látható Borbély Sándor és Blazsovszky Ákos előadása, az Apostol a Karinthy Színház Hököm Színpadán. Ennek örömére előkerestük a még tavaly forgatott videónkat az előadásról, íme: ..
Ahogy ezeket a sorokat fogalmazzuk, a színpadon éppen a Fösvény című előadást nézi a közönségünk, de a december szinte még el sem kezdődött, ráadásul a Mikulás is hátradőlhet dolga végeztével, szóval talán eljön hozzánk a Bartók Béla útra. Nézzük, mit tartogat még a…..
A minap besiettünk a Nők című, legújabb bemutatónk próbájára és szerencsére volt nálunk egy fényképezőgép, így meg is mutathatjuk, amit ott láttunk: ..
Múlt héten mutattuk be a Nemes Nagy Ágnes Színészképző diákjaival és Molnár Piroska közreműködésével a Csongorok, Tündék című előadásunkat, de erről már korábban is írtunk, többször. Ezúttal csokorba gyűjtöttünk mindent, amit az előadás kapcsán tudni érdemes,…..
Színházunk 2013 decemberében mutatja be a Karinthy Ferenc kisregénye alapján színpadra állított Nők című előadását ami - talán mondanunk sem kell - több szempontból is izgalmas. Egyrészt ugye a családi kötődés nem kíván magyarázatot, izgalmas és bensőséges feladat lehet…..
Újabb eseményre hívunk mindenkit, ezúttal azonban nem egy színházi előadásra, hanem a Városi Kul-Tour-ral közösen szervezett játékunkra. Részletek a képen olvashatók! ..
Ma a Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakközépiskola diákjai Molnár Piroska közreműködésével egy nyílvános főpróbán bemutatták a Karinthy Színházban Vörösmarty Mihály Csongor és Tünde című drámai költeménye alapján Csongorok, Tündék című előadásukat. Mi pedig ott…..
A VII. kerületi Kispipa éttermet nagy valószínűséggel senkinek nem kell bemutatni, hiszen innen indult útjára a talán leghíresebb magyar dal, a Szomorú Vasárnap. Ez a megkerülhetetlen étterem hirdet beszélgető estet Karinthy Mártonnal, amit ezúton szeretnénk az Önök figyelmébe…..
November 15-én mutattuk be Molnár Ferenc "Az ördög" című vígjátékát de aki néha-néha ránéz honlapunkra, facebook oldalunkra vagy épp itt, a blogunkon járt az elmúlt hetekben, erről nagy valószínűséggel már értesült. Az előadás kapcsán készítettünk fotókat,…..
Ezekben a percekben is zajlik a Karinthy Színház legújabb bemutatójának, Az ördögnek a nyilvános főpróbája, de mi már tegnap, a házi főpróbán végigfotóztuk az előadást, az eredményt pedig az alábbi galériában meg is tekinthetik blogunk olvasói. ..
A bejegyzés elköltözött, itt tekinthetők meg a képek...
Karinthy Mártont, a több, mint három évtizedes múlttal rendelkező Karinthy Színház igazgatóját, több könyv szerzőjét, a Karinthy család hagyatékának ápolóját a tavasszal odaítélt Kossuth díj után újabb megtiszteltetés érte: 2013 november 11-én Újbuda Önkormányzata a…..