Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrejbolkonszkij

5 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KARD Kerényi a válasz 2014.01.08 06:30:00
Azt tapasztaltam, hogy sokakban felvetődött az a kérdés, hogy valaki, aki olyan kvalitásokkal rendelkezik (rendelkezett?) mint Orbán Viktor, vajon jónak, helyesnek véli-e a kormányzásnak azon módját, amit választott, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy ez a legbiztosabb út a…..
Jó szar év volt ez az idei. A kormányban nőtt a komcsifaktor, az ellenzék szánalmasabb mint valaha, továbbra sincs jó választás, jaj, jaj, jaj. Háborgunk, dühösen értetlenkedünk, ha az állam hatalmát építő törvényre hasonló célú népszavazási kezdeményezéssel, a…..
„A gazdagoktól több felelősségvállalást kérünk, a kisebb keresetűeknek és a szegényeknek, pedig több segítségét akarunk adni, mert ez a lényege a szolidaritásnak, az igazságosságnak.” Ezt mondta ma Mesterházy Attila pártja kongresszusán. Biztos ez a lényege? A kényszer…..
„Amíg e szív dobogni tud,Egy szó zeng benne csak, Halálomig harcolok én Érted, isteni jog: Szabadság!”(Schiller/Verdi: Don Carlos)Valószínűleg rengeteg ember fejében él egy erősen kategorizált kép, azokról a fogalmakról, hogy „amerikai”, vagy „republikánus.” Széles…..
andrejbolkonszkij 2013.06.07 23:31:55
@Bereznay A.: de ugye tudod, hogy nincsen köztünk vita :)? minden- egyébként jogalappal bíró- jóindulatú értelmezés mellett, azt is jelenti, hogy ő egy fánkfajta :).
andrejbolkonszkij 2013.06.08 00:48:09
@Bereznay A.: nem. a berliner. de persze kennedy nem így értette.
andrejbolkonszkij 2013.06.08 10:12:47
A kormány ugyan már nagyon régóta nem ad okot arra, hogy akár minimális piacpártisággal is vádoljuk, de azon az ülésnapon, amikor Illés Zoltán zavarodottan, emelt hangon áll ki a kőkemény etatizmus mellett, az ember mégis felkapja a fejét.  Szilágyi László független…..
andrejbolkonszkij 2013.05.29 16:44:58
@szavazo26: egyébként ez nem csak a konzervatívoknak probléma, hanem a liberálisoknak is. bár ha lenne egy republikánus/CDU jellegű párt, akkor talán mindkét fél problémája egyaránt megoldódna, de azt hiszem ez még álomnak is túlzás...
:(
andrejbolkonszkij 2013.05.29 17:24:57
@garmr: hát igen, ő egy vállalhatóbb arc volt, az kétségtelen.
andrejbolkonszkij 2013.05.29 21:41:18
@Husz_János_Puszita: nem vagyok nagy LMP- barát, de szerintem nem lehet véletlen, hogy pont azok vannak a kiszakadók között, akik a balosabbak, hogy mást ne mondjak Scheiring ChavezFan Gábor... tudom, hogy a korrektség nem program, az LMP persze nekem sem alternál, de azért Schifferék nagyon fölülírtak minden politikusok ellen táplált előítéletet a döntésükkel, ezt ne feledjük. de még egyszer, sajnos ez kevés...