Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coco

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kedves olvasónk küldte el a fenti, igen vicces videót, amin Russell Peters azt taglalja, mennyire furcsa, hogy bizonyos szavak angolul és más nyelveken mennyire más jelentéssel bírnak. Mint például a pussy, azaz pina szó, ami a magyaroknak puszi, azaz kiss. Na ja. A poén jó, az…..
coco 2012.12.31 12:13:47
London nagyon kemény, óriási a verseny, de ha van megfelelő tapasztalatod, és több nyelvet is beszélsz, akkor simán boldogulhatsz – állítja mai szerzőnk, aki nem muszájból költözött a brit fővárosba, hanem az egyszerűbb, izgalmasabb, változatosabb, kiegyensúlyozottabb…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
Magyarországra lassan végérvényesen beszökik az ősz, a maga randa (ámde szükséges) esőivel, az egyre hűvösebb (ez nem annyira szükséges) időjárásával. Remélem, nem tévedek nagyot, ha azt gondolom, jól esik ilyenkor egy út Hawaiira, pláne, ha olyan avatott vezetőnk van, mint…..
A tehetségkutatók mezőnyéről köztudomású, hogy csak részben áll össze az utcáról beszédelgő, jó hangú lakatosokból és műkörömépítőkből, a legtöbb igazán tehetséges induló direct casting, azaz közvetlen szereplőválogatás útján kerül be a tévébe. Ezt a tévék…..
Nesze!szer Maybelline BB - nekik 8 2012.09.01 14:03:16
Az van, hogy ez a BB már nem pite. Már nem 5 kedvező dolgot foglal magában, mint pl a Garnier, ami nyitotta a sort nálunk, hanem 8-at. Mondjuk is, illetve ők mondják:   8 in 1: Maybelline Dream Fresh BB krém  a tökéletesnek látszó bőrért minden…..
Az őszi műsorrendjét egy amerikai ételeket is felszolgáló benzinkúton bemutató RTL Klub nem akarta elárulni nekünk, melyik külföldi formátum alapján készült a Kód című vadonatúj kvízműsoruk, de minket nem hagyott nyugodni a dolog, és a modern technológia és teljes oknyomozó…..
Januártól kevesebb gondja és több öröme lesz a magyar embereknek! - nyilatkozta optimistán Orbán Viktor miniszterelnök, aki elmondta, az, hogy januártól a munkavállalók fizetését a munkáltatók közvetlenül az államnak utalják, mindenképp nagyban egyszerűsíti az állampolgárok…..
coco 2012.07.01 13:29:08
  Hat évvel ezelőtt jártam először Barcelonában, ami akkori felületes és idealista elképzeléseim szerint még Londonnál is élhetőbb város volt, de Budapestnél mindenképpen. Ezt továbbra is tartom, de mára sokkal árnyaltabb a dolog: nemrég újra eljutottam a katalán fővárosba,…..
coco 2012.05.29 07:27:49
  Az van, hogy nem akarunk kötözködni, de nekünk nyáron is jöhet a kötött. Nem kell megijedni, olyan bravúros fonalak és technikák vannak már, hogy csak na. Mutatunk is néhány szépséget, és itt nem csak Évire gondolunk. Hanem bizony a ruhákra. Ja, mert fürdőruha is…..
coco 2012.05.20 12:52:48
    Már vártuk a pillanatot, amikor Terry Richardson is lencsevégre kapja a Sport Illustrated bikinis különszámának a címlaplányát is, Kate Upton-t.    Az amerikai divatfotósról köztudott, hogy minden nőt (és néha férfit is) a stúdiójába…..
    Már nem újdonság, hogy Palvin Barbi (aki egyébként az első magyar L'oreal nagykövet is!) modellt állt a híres fehérnemű márkának, a Victoria' Secretnek - erről írtunk is nektek decemberben. De úgy tűnik, hogy ez az "angyali barátság" tovább…..
coco 2012.05.01 17:23:11
Nesze!szer Beyoncé a legszebb 2012.04.28 12:32:00
  Trónfosztás történt: a tavalyi nyertes, Jennifer Lopez helyett, idén Beyoncé fejére került a korona. A People magazin évente megrendezett "szépségversenyének" -  2012's Most Beautiful Woman - a győztese a következőket nyilatkozta a megtisztelő címről:…..
Nesze!szer Uhu a körmön 2012.04.23 08:26:00
  Téged is megfertőzött a bagoly mánia? Van láncod, fülbevalód? A körmöd is lehet madaras ám! Találtunk egy ilyen kis hogyan csináld képet, ha bagoly karmokra vágysz... Na jó, most nem kezdünk el huhogni.....
Szakadt farmer, gyűrött zakó, csíkos, de eltérő színű zokni és fekete Converse tornacipő - ebben érkezik Mathew Gray Gubler, a Gyilkos elmék Spencer nevű okosemeberét alakító színész az interjúra a Monte Carlo-i tévés fesztiválon. A haját a sorozat legutóbbi évadzárója…..
Persze régen minden jobb volt. A Facebook is régen volt csak igazán jó, még a Timeline előtt, arról már nem is beszélve, amikor még Telnet-klienssel kellett belépni a Hollosi Information Exchange-be. Az MTV-n pedig amúgy is minden szar, az elmúlt években, vagy a kommunisták csináltak…..
coco 2012.04.13 18:30:18
hogyvolt Éden hotel - 2x22 2012.04.11 06:30:00
Egy fővel gyarapodtunk tennap, ÚjNiki bejött, mint egy kissé elmeroggyant forgószél, válaszott két kanit magának és kicsit felkavarta az állóvizet. A nőben az a legzavaróbb, ahogy intonáció nélkül beszél és látható érzelmek nélkül visel mindent, ami történik vele,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x16 2012.03.30 07:40:00
Na, ma válik el a szar a májtól, kiderül, hogy a Hiper-Elemző féle titkos szövetség megbosszulja-e Fáttert, vagy Hiper annyira perverz, hogy még a rákvörös fejű Elemzőt is képes volt megszopatni. Terrornak nem jósolok hosszú életet a Hotelben, hacsak Alexa segge mögé berongyolva…..
Én gyerekként kulcsmásoló akartam lenni, a mai gyerekek meg kiscsillagok akarnak lenni baszki, nem is tudom, mire véljem ezt. Ezen gondolkodtam a múlt héten. Most sajnos anyukám nélkül néztem a Csiszt, mert csak a hosszú hétvége miatt voltam Miskolcon a múltkor, szóval a jó…..
hogyvolt Éden hotel - 2x09 2012.03.20 07:00:00
Két héten vagyunk túl, elvesztettünk két eredeti versenyzőt, Ádám2-t és Fáttert, Muzsikus meg hiába küzdött a skorpióval, belezsibbadt a töke is. Csíra mellyiben vas van, Pokahontaszban meg annyi műanyag figyel, hogy lassan csak egy komponens választja el a kerti széktől. Broki…..
hogyvolt Éden hotel - 2x08 2012.03.16 07:40:00
Sárga, meglepően nem csöcskirakós, hosszú ruhában nyitja a heti utolsó műsort T69.2, párválasztás lesz ma, mondja, tudjuk, Muzsikus Skorpiókirály választ áldozatot, de előtte még pandora is lesz, sűrű műsorra számíthatunk, én meg olyan migrénnel írom ezt a hogyvoltot, hogy…..
A forradalom költője egy verset hagyott az évfordulón a HírCsárda üzenőfalán. Sanyi, köszönjük!..
hogyvolt Éden hotel - 2x07 2012.03.15 10:10:00
Naszóval, Muzsikus védett, mert odadobta Noémit ÚjPéternek, és ez, mármint a védettség eddig csak Hiper agyában jelent meg, mint esetleges fegyver, a többi agyhalott képtelen felfogni, hogy Muzsikus bármelyik faszit kibaszhatja a hotelből, mint macskát szarni. T69.2 ma pirosban…..
Most folyik a Nicolette Sheridan kontra Marc Cherry ügy (az Edie Britt karakterét alakító színésznő azért perelte be a sorozat készítőjét, mert az megütötte forgatás alatt, majd kiírta a sorozatból), és az egyik tanúvallomás során kiderült, melyik fontos szereplőt nyírják ki…..
coco 2012.03.09 18:40:47
coco 2012.03.12 18:57:46