Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monimarton

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyensúlyt! Gyilkos glutén 2016.01.18 09:00:00
  Szerencsére nap, mint nap egyre több cikket olvashatunk a glutén és a glutén tartalmú ételek egészségkárosító hatásairól. Leegyszerűsítve, de egyben meggyőzően szeretném a Te szemedet is felnyitni, hogy miért szakíts a gabonafélék legnagyobb részével, de alapvetően a…..
  Valamikor 2014 táján kezdődött, hogy olyan dolgok iránt kezdtem érdeklődni, amik előtte teljesen hidegen hagytak. Csodálatos, ámbár két igencsak racionális ember gyermekeként mit sem törődtem közel 30 évig a spiritualitás legapróbb szikrájával sem. Már pontosan nem is…..
  Első idei posztom és különösen izgatott vagyok. Izgatott, hiszen végre leírhatom, hogy hivatalosan is megnyitja kapuit Ács Ferenc vezetésével a Beast Company két edzőterme, a Red Wolf Gym és a Black Crow Gym. Az elmúlt időszakban sok feladattal néztünk szembe, meg kellett…..
Egyensúlyt! Lassíts Móni! 2015.12.23 09:00:00
  Suttogja egy hang ott legbelül. Hétfőn reggel különösen fáradtan ébredtem, de hogy egy picit könnyebbé tegyem a napomat, átgondoltam az évet,természetes koncentrálva a jó dolgokra, hogy ezek adjanak erőt a nap további részéhez. Szerintem sokunkban indít el az év vége…..
Egyensúlyt! bábeli zűrzavar 2015.12.14 09:14:03
  Az elmúlt négy évemre, de főleg az elmúlt 10 évre visszagondolva nyugodtan állíthatom, hogy az evéssel és az ételekkel kialakított kapcsolatom megjárta a poklot és a mennyországot is. Lowcarb diéta, lowfat táplálkozás, paleo diéta, ketogén diéta, harcos étrend, szakaszos…..
  Ki ne szeretne látványos eredményeket gyorsan? Persze legyen a változás örök bérletes :) Sokaknak a cél 2-3 hét drasztikus diéta, hirtelen heti öt kimerítő edzés (a legtöbb embernél ez a koplalást jelenti), majd eredményképpen mínusz 8 kg és pont jól fogunk kinézni a…..
Egyensúlyt! Csoda történik 2015.11.30 09:00:00
  Lassan itt az év vége, pörögnek az órák, a napok és megint egy hetet magam mögött hagytam. Újabb hónap indul, és tizenkettedik alkalommal az év utolsó hónapját kezdjük megélni. Az életem változik, fél éve költözésben vagyok, dobozokból élünk, egy felület sincs…..
Egyensúlyt! Hajnalhasadás 2015.11.23 09:00:00
  Reggel 3.45, megjött a taxim. Álmosan és várakozásokkal teli szívvel, ámbár a nemzetközi események miatt izgulva kicsit, de elindulok a sokadik céges utamra, Londonba, majd pedig Milánóba.Minden megszokott, minden rutinszerű. Hátizsákomban a legfontosabbak, hogy ne érjen sehol…..
Akik ellátogatnak egy kettlebell órámra kapásból az SMR hengerrel kerülnek közelebbi kapcsolatba, ahogy mondani szoktam: Hengerezzetek. De mi is az SMR henger és mire használjuk pontosan? SMR – azaz Self Myofascial Release, egy holisztikus masszázs technika, amit nevezhetünk egyfajta…..
Egyensúlyt! Egyél zsírt 2015.11.09 09:00:00
  Ha Márton nap, akkor mi másról írhatnék, mint az egészséges zsírokról – pattant ki az ötlet vasárnap reggel a fejemből. Sokunkban félelem ébred, ha meghalljuk a szót, zsír, gyakran találkozom az alábbi téves gondolatokkal: ...a zsír az, amitől zsírosabbak leszünk és…..
Egyensúlyt! Móni vagyok 2015.11.02 09:00:00
Jó reggelt kedves Olvasó,  Marton Móninak hívnak, és az én bejegyzéseimmel is találkozhatsz majd az oldalon, éppen ezért arra gondoltam, hogy a mai inkább bemutatkozó jellegű lenne. Mindannyian keressük a helyünket a világban, keressük a választ, hogy miért vagyunk itt, miért…..