Regisztráció Blogot indítok
Adatok
államigondozotté

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nusi királylány   Az úgy történt, hogy elhatároztam: szabadságolom magam, elvégre nyár van. Egy főző blog szerzője -gondolom- ilyenkor mondjuk pizzát rendel, a sminkelős blogger nem sminkel...én meg nem olvasok híreket. Ettől persze az élet zajlik. Egy éve történt, hogy…..
államigondozotté 2014.06.11 12:54:13
Kiss-Rigó r. kat. püspökhöz szerencsétlen módon nem jutott el még a híre Ferenc pápa Lumen fidei c. enciklikájának, és gondolok itt különösen annak negyedik fejezetére, amely kifejti a kapcsolatot a hit és a közjó között. Benne a pápa kifejti a Kiss-Rigó r. kat. püspök…..
államigondozotté 2014.04.22 11:52:07
Egy nap. Egyetlen nap jutott arra, hogy változtass a jövőn. Az én jövőmön, a gyerekeim, a szüleim jövőjén. A saját jövődön, a gyerekeid, a szüleid jövőjén. Állj fel a gép elől, húzd fel a cipődet és indulj el. Most ennyi kell, most elég ennyi. Néhány hónap, talán…..
Elég volt! Megelégeltem, hogy a Honvédelmi Minisztérium és a Központi Nyomozó Főügyészség hihetetlen erőfeszítéseket tesz közpénzen azért, hogy bűncselekményeket kreáljanak ellenem. Én meg csak otthon ülök, várom, hogy a bíróságon majd tisztázhatom magam, közben meg…..
"Aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen" - mondta Semjén Zsolt a Heves Megyei Hírlapnak adott interjúban. (Az interjút a heol.hu-ra nem tették fel.) A miniszterelnök-helyettes mondatát azoknak a külföldi szolgáltatóknak…..
Pilipecz Mária blogja Bár elmúlt május 25-e, egyszerűen nem hagy nyugodni a téma. Megdöbbenve hallgatom az egyik kereskedelmi tévé könnyed, reggeli műsorában: Minden évben csak Magyarországon 80-90 között van azoknak a gyerekeknek a száma,akik soha többé nem kerülnek…..
A Jobbik látványos performanszon csapott oda a cigánybűnözésnek, gondolják ők. Pedig nem csináltak mást, mint szembeköpték mindazt, amit gondolnak és csak szimplán belekötöttek 3 millió magyarországi szegényemberbe. A Jobbik Lyukón egy kertszövetkezetnél, ahol cigányok…..
államigondozotté 2013.05.28 15:43:33
www.istenkeramikusa.eu/hu/ egy volt államigondozott írása.