Regisztráció Blogot indítok
Adatok
XcuseMe

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UTOLSÓ VACSORA - Sikerült lekapnunk a Főzdefeszt hősét, az önmegtartóztatás és a mértékletesség élő szobrát, aki a legjobb hazai sörök árnyékában is kitart a megszokott ízek mellett. De kóstoltunk sörfagyit, és lőttünk még pár képet a hétvégi Főzdefeszt & Street…..
Pont érdekes folytatása a múltkori nagy sikerű témának, (amikor egy magyar séf vallott nekem a szakma nehézségeiről), ez a nyílt levél, amit egy amerikai séf címzett egy tanítványának, aki két hét után lelépett az étterméből, feltehetően azért, mert nem bírta a terhelést. Tanulságos…..
Tegnap este elszabadult a pokol Kijevben. A tüntetők és a rendfenntartó alakulatok ismét összecsaptak, ám ezúttal minden eddiginél véresebb küzdelem bontakozott ki. Követni is nehéz a veszteségeket, szinte óránként meghal valaki a lángba borult ukrán fővárosban. Az ellenzék…..
XcuseMe 2014.02.20 13:56:15
@Attila691012: Egyrészt miből gondolod te sz@rfaszú köcsög , hogy nem volt katona...? Másrészt én pontosan tisztában vagyok vele , mit jelentett az utóbbi 40 évben "katonának" lenni...Ha csak nem valami speciális egységben szolgáltál , akkor néhány kör futás , fekvőtámasz és alakizással összekötött , biztonsági őrködés , matázással összekötve...Senki nem mondta , hogy be kell szállnunk az ukrajnai polgárháborúba , csupán arról van szó , hogy ne a magyarokat küldjék a sajátjaik ellen és a Magyar állam tegye meg azt amire lehetősége van.Például a menekülteket befogadni míg rendeződik a helyzet.
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
XcuseMe 2014.02.10 12:24:37
@énekes tamás: Nem , nem a németek voltak a fő bűnösök...? A piszkos munkát elvégeztették a magyarral , persze voltak akiknek meg is felelt az az ideológia , de rengeteg kiskatona csak parancsot hajtott végre...Vagy őt lőtték fejbe parancsmegtagadásért. Ráadásul az ország nagyjából 70%-a akkor is ellene volt a zsidóüldözésnek , mégis kollektíven akarják bűnösnek kikiáltani a magyarságot.Undorító az egész.Megint a pénzről és a kárpótlásról szól, ugyanis ahogy ezt kimondanánk ( és ezt akarják kimondatni velünk) egyből zsidó vagyoni peerek tucatjai indulnának a magyar állam ellen.Hát lóf@szt a seggükbe...Miért nem állítanak azoknak a magyaroknak emlékművet a zsidók , akik az életük kockáztatásával bújtatták őket ? Nem csak Wallenberg mentett meg zsidókat.Számtalan család bújtatott zsidókat , akik a barátaik , szomszédaik voltak.Ezekről a magyarokról sosem beszélnek ...
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
Az, hogy Horthy Miklósnak szobra lehet Budapest belvárosában, engem már meg sem lepett. Van elég az országban, talán azt gondolják, majd így hozzászokunk. Az sem nagyon, hogy a Fidesz egyáltalán nem a zsidózástól vagy a szobor gondolatától határolódott el - sőt, el sem…..
Azzal kezdem, amivel a mai poszt szerzője is kezdi: alighanem komoly indulatokat kavar majd a mai írás, de én fontosnak tartom, hogy a határátkelés ezen vetületéről is szó essék. Eperke Svájcban dolgozik, prostituáltként a testéből él. Természetesen senkinek sem javaslom ezt az…..
XcuseMe 2013.10.01 14:13:42
@Zka: Milyen takaróról beszélsz ember...Magyarországon ott tartanak rengetegen hogy párnahuzattal takaróznak , nem takaróval...A fizetés a kötelező kiadásokra sem elég...
A Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság kedden nagyon fontos döntést hozott a 2012-es ferencvárosi kunyhóbontás ügyében. A bíróság kimondta, az önkormányzat „bozótirtás és hulladék elszállítása” címen nem rombolhatja le emberek otthonát, a rendőrségnek pedig…..
XcuseMe 2013.09.13 15:04:57
@bbjnick: Értelek...Viszont itt alapfeltétel volt , hogy maradhatnak ha tisztán tartják maguk körül a területet és ez teljesült , csak nézd meg a videót.Másrészt engem is zavar igen. Viszont mást sem hallok , mint hogy ezek az emberek HOVA NE MENJENEK...Arra viszont senkinek sincs értelmes ötlete , hogy HOVA MENJENEK...Mindenki a menhelyekkel jön.Hát akkor lehet építeni menhelyeket , mert a létezőknek a férőhelye messze nem elég az összes hajléktalan elszállásolására.30 napot önkéntesként kellett dolgoznom.Egy hajléktalanokat segítő szervezethez kerültem.Lehet utánam csinálni és az undorotokat legyőzve kicsit belekóstolni abba a világba.Lehet másképp gondolkodnának itt jópáran...
XcuseMe 2013.09.13 18:07:41
@Éhes_ló: Te mit csinálnál , ha elvesztenéd a munkád , majd e-miatt a lakásod és oda kerülnél ahová ők ? Próbáld ki egy hétig csak a -10 fokban...Akasszák fel magukat , vagy ugorjanak a Dunába ? Hova menjenek ? Gondolkozz már el kicsit barátom...
XcuseMe 2013.09.13 18:13:01
@bbjnick: A nagyobbnál nagyobb hülyeségeket írod...Neked nem tetszik ahogy élnek , de lehet így élni...Ott a bizonyíték...

" Én megmondom, hová menjenek, de az neked nem fog tetszeni. Aki olyan állapotban van, az kórházba, elmeszociális intézetbe, kényszerelvonóra stb., aki bűnözővé lett, az börtönbe, aki pedig "megmenthető", az kapjon élhető szálláshelyet és munkát (állampolgári jogon!). Ha kell, igen, törvényileg meg kell szüntetni azt az opciót, hogy a hajléktalanság életalternatíva. Nem szabad engedni odáig jutni egy embert, hogy hajléktalan életmódra kényszerüljön."

Kórházakba...? Szerintem neked kéne elmegyógyintézetbe menned...Hogy gondolod , hogy ott élhetnek...? Másrészről látszik hogy fogalmad sincs róluk , ugyanis a nagy része se nem bűnöző , se nem elmebeteg...Ha pedig tényleg dolgoztál volna önkéntesként , lenne némi szociális érzékenységed....De az nincs , szóval nem kell a kamu...
Az iszlámban a szüzesség nagy kincs. Annyira, hogy sokan ölni is képesek érte. Mohammed próféta legalábbis mindenképp, ahogy az életéről szóló elbeszélések ezt büszkén megéneklik a vallás szerves részét képző hadithokban. (Pld.: 1, 2, 3, 4, 5, stb) Talán nem meglepő,…..
XcuseMe 2013.09.09 19:45:35
@$pi$: Az a haszna , hogy a fityma és a makk közötti részen sokkal lassabban szaporodnak el azok a baktériumok , ami a "túrosodást" okozzák.Sokkal kisebb az esélye , hogy bármi más fertőzés is megvesse a ott a lábát.
XcuseMe 2013.09.09 19:53:14
@fehérfarkas: Nagyon jól tudom hogy bánnak ott a nőkkel...Ugyanis egy lány akit gyerekkorom óta ismerek egy ománi fiúval jár.És az még egy aránylag liberális állam ott a közel-keleten...Ja és nem a lány válassza meg hogy kihez megy hozzá , szóval hagyjuk már ezt a "belső értékes" balblát...Az kitett cicikről meg annyit , hogy persze az is túlzás ami itt megy , de én nem szeretnék meglepetést a nászéjszakán...Mondjuk hogy a menyasszony combja olyan vastag mint az enyémből kettő...
Régen kavart akkora vihart bármilyen alkotás, mint az elmúlt néhány napban az Alföldi Róbert rendezte István, a király. Az, hogy viták lesznek körülötte, már akkor borítékolható volt, amikor kiderült: a Szörényi Levente-Bródy János szerzőpáros Alföldire bízza a kultikussá…..
XcuseMe 2013.08.27 20:58:51
@_most_: Szerintem meg a hazafias érzelmű , nem náci állampolgárokat is...Ugye nem mossuk össze a kettőt...?
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Vágyaink néha annyira erősek, hogy felülmúlnak minden képzeletet. Ilyenkor megszűnik a realitás és csak az ösztönök és az érzékiség dominál... Persze vannak akik ezt nem így látják, de ők vagy prűdek, vagy nem éreztek még soha zsigeri késztetést egy nő, vagy férfi…..
XcuseMe 2013.08.24 21:12:53
Először is leszögezném : Férfi vagyok.És azt kell mondanom , bizony van ilyen. Nem arról van szó , hogy 2 perc után egymásnak esnének , hanem arról , hogy ez a vonzalom ennyi idő után kialakulhat.
Azért állítom ezt , mert a közelmúltban történt meg velem egy eset , amit soha nem gondoltam volna hogy megfog...Mindenféle társadalmi elvárást megdöntöttünk.Egy kollégámnak az akkor éppen csak 18 éves lányával...19 év korkülönbséggel , miközben mindkettőnknek van párja.Az első pillanattól ahogy a szemembe nézett tudtam , hogy vonzódik hozzám és én is hozzá.Sokáig elhessegettem a gondolatot magamtól , de ez az érzés egyszerűen felülkerekedett bennem. Eleinte csak a közös házibulikon apró testjelek, érintések , egy puszi csak úgy..Vagy tánc közben egy kicsit vonakodva elengedett kéz... Valahogy mindig kerestük egymás közelségét , még ha csak épp a lábunk ért is össze az étkezőasztalnál.Lopott érintések , pillanatok...Aztán néhány alkalommal kettesben maradtunk. Először csak a szokásos incselkedés viccelődés. Aztán egy alkalommal amikor álltunk egymással szemben és beszélgettünk , a fejét a bal vállamra hajtotta.Pár másodpercig álltam mint egy tökkelütött. Aztán átöleltem.Onnantól fogva felszakadt bennünk minden gát és egy olyan csodálatos élményben volt részünk , amit soha nem felejtünk el. Kettőnk gyönyörű titka marad . Azóta is együtt töltünk néha pár lopott órát. Viszont mindketten tudjuk , hogy hosszútávú kapcsolat ebből nem lehetne...Egyszerűen élvezzük az együttléteket , amíg tart tart , mindenféle kötöttségek nélkül.
XcuseMe 2013.08.24 22:16:07
@Aqa: Kíváncsivá tettél , megnézem :-)
Rihanna tehetségében sosem kételkedtünk, mostanában viszont egyre gyakrabban kerülnek elő róla kompromittáló képek és videó felvételek, amelyeken viselkedése sokak számára sokkoló és megbotránkoztató. Ez a koncertjein sincsen másképp, a rajongói tweet-ek és…..
XcuseMe 2013.07.19 07:37:50
 Magyarország alternatív államfője és a MAFIA Párt elnöke az MSZP legszókimondóbb képviselőjével beszélget, aki szerint Kövér László egy sötét paraszt.     ..
A Tv2 Mokka című, pompás reggeli műsorában sok minden volt már a szerkesztői utasításra (?) bikinire vetkőző műsorvezetőtől idegesítően ájtatoskodó és az egyoldalú tájékoztatásnak élő szoborot állító riporteren át a Szita Bence halálából hasznot húzó…..
Múlt hétfőn a Bors megírta, hogy a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatalban egy 3,8 négyzetméteres fürdőhelyiséget alakítottak ki belső használatra ("A helyiség közvetlen ajtóval rendelkezik a folyosóról, a jegyző és a polgármester szobájából. Tehát…..
XcuseMe 2013.07.10 15:29:45
@Vidéki: Egyezzünk meg a komcs elitben...
Az egész világ csodálja (szemléli) őket, miközben vonulnak a vörös szőnyegen a legmenőbb divattervezők csodaszép, vagy éppen rémálomba illő ruhakölteményeiben. Nem vitatjuk bomba alakjukat sem, azonban a sztárok is hús-vér emberek. Egy-egy hivatalos performansz előtt…..
A Zágrábi Kereskedelmi Bíróságon első fokon pert nyert egy svájci frank hitelkárosultakból álló pertársaság – az úgynevezett Frankosok Egyesülete–, a bankok ellen. kép forrása: Index.hr A korábbi szakmai karrierjében, több, mint egy évtizeden át bankjogászként dolgozó…..
XcuseMe 2013.07.05 10:28:36
@Свобода: "Magyarországon a devizahitelesek többsége (leszámítva azokat, akik a legalacsonyabb 130-140 forinton vették fel a kölcsönt) még mindig jobban jár, mintha forintban adósodott volna el."

Tévedsz. A 180 Ft-on felvett hitelem a duplájára emelkedett. Ha változott a hitelem törlesztője ,az mindig csak felfelé. Pedig az árfolyam és a jegybanki alapkamat is csökkent a legrosszabb időszakhoz képest.Ez itt a probléma.A szerződőket azzal etették be , hogy csak az árfolyam ingadozás befolyásolja a havi törlesztőt.
sörfigyelő Argus Strong 7,2 2013.02.24 19:01:16
Ismét erős sör a korsómban, nocsak, nocsak. A Lidl sörkínálata szűkös, de jó, főleg az ár/érték arányt tekintve, azaz magyarul jó áron korrekt áru kapható náluk. Név: Argus Strong Gyártó: Zaklady Piwowarskie Glubczyce Származási hely: Lengyelország Forgalmazza: Lidl Ár: 219 Ft (ha jól…..