Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MNLP

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki nem tudja hová helyezni a belső kerületekben egymást érő ingatlanpanamák árait, annak itt egy kis segítség. Sadia egy 800 ezer forint feletti négyzetméteráron kínált üres telket talált az ingatlan.com-on. Akkor vajon mennyit érhet itt egy épület? Az erzsébetvárosi placc…..
MNLP 2009.02.01 15:59:37
bocs, hogy nem e-mailben küldöm, baszaxik a rencer én meg IT analfabéla vagyok... : fejlesztések a 17-ben, 2009-2010 rakosmente.hu/hirhozo/tajekoztato/t_20090113_101.pdf

A beruházások összértéke 10+ milliárd forint. Érdemes végigolvasni, ezeket most januárban írták alá, tehát már csak az engedélyeztetés van hátra és lassan megindul a földtúrás.
Blogunkkal elsősorban az ország vízfejében búvárkodunk, aminek egyszerű oka, hogy az Urbanista roppant nagy szerkesztőgárdájának minden tagja itt él. De természetesen az olvasók kérését igyekszünk teljesíteni, akkor is, ha az máshonnan érkezik a kommentekbe. Íme Usc üzenete:…..
MNLP 2008.11.28 10:18:24
www.ingatlan.com/kiado/hazresz/Budapest/XVII._kerulet/h2874367

ó je, az alaprajz ott van :) - bocs az offért
A játszóterek rémeinek tartott muskátlik itt csak a hintát foglalták el, a csúszdát meghagyták a gyerekeknek (nem úgy, mint az őrült budavári tudós házában, ahol felfaltak mindenkit a húsevő növények). A kép (nagyításért katt!) az Eötvös utca 45-ben készült, ezt…..
MNLP 2008.11.18 12:14:09
~dá~
igaz, elkerülte a figyelmem, a szomszéd kertje járt a fejemben, ami mindig zöldebb :D

wikin vannak egész hosszú leírások a helyi részekről, kép viszont sajna kevés. Max azt tudom küldeni, amit a gugli kidob. BTW van egy új uszoda, de már mátyásföldön, ami nincs a listában:
index.hu/kultur/eletmod/uszi080125/

No, annak az épülete is megérne egy posztot, ha már cikk van róla... :) valamint épp mostanság alakítják élményfürdővé a borsó utcai uszit, ami szintén nincs a listában (az átalakítás)

thyles
neked. kb 80k embernek meg nem :) Itt, de innét keletebbre - Maglód, Pécel, Ecser - is százával épülnek a 100-150-200nm-es házak, sorházak és társasházak, szinte már "kvázi városok". Hozzájuk meg auchan, tesco és a többi szirszar. Bűnözés nulla, levegő kiváló, forgalom a mellékutcákban nulla (főutak viszont az M0 nyitásig csurig voltak)

Csak pár tucatszor fejlődik gyorsabban a környék, mint a belváros. Az M0-s poszt, ami van a 17ker kategóriában itt, csak a cserjékkel foglalkozik.

A többi m0-s cikk meg azzal, hogy a belvárosi embernek semmire sem jó. Talán mert nem is nekik kell, hanem a keleti, kb félmilliós agglomerációnak :) nomeg azoknak, akik napkeletről jönnek Bp felé
A Conch Köztársaság vicc. Azaz nem. Büszke jelmondata: "We Seceded Where Others Failed" maga is szóvicc-féle, a seceded/succeeded alaki hasonlóságával játszik. Amúgy egyszerűen azt jelentené, hogy "Sikerrel jártunk, ahol mások elbuktak", így azonban a[z Unióból való] kiválásra…..
Igazi gyöngyszemet talált a zinterneten kedvenc sportblogunk szellemi vezére, aki lassan törzsszerzővé válik itt nálunk, ha nem vigyáz. Következzen az ő szakértő tolmácsolásában két nagyszerű zenés-táncos videófelvétel. 1973-ban, a Dal 73 fesztiválon – az enteriőrből úgy…..
"Lamberg szívében kés, Latour nyakán kötél ..."Igen, akkor forradalom volt. A gyűlölt elnyomókat - mit szépítsük - rövid úton meglincselték. Na de most? A kormány arra készül, hogy a TB-t privatizálja - biztosan úgy, ahogy az MSZP-SZDSZ mindig is privatizálgatott,…..
Miért is csodálkozunk jeles miniszterelnökünk őszödi üdülőprivatizációs simlijén? Vagy a Fittelina-Altus-Nomentana-féle disznóságokon? A Magyar Nemzet információja szerint volt kitől örökölje a gazemberséget: a kedves papát időnként lesittelték lopásért. Klasszikus…..
Üdvözlendő, remek ötlet, hogy a pénzügyi analfabéta állampolgárral Flash-játékban értessük meg a költségvetést. Bőven itt az ideje, hogy felfogja: az állam pénze is véges, az oktatásra annyival költhetünk többet, amennyit elveszünk a mezőgazdaságtól. Leírtam már: a hat…..
MNLP 2007.12.16 19:30:50