Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komeszka

0 bejegyzést írt és 303 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leplezetlen címmel számol be a Simicska-Nyerges hatalomátvételről és az azt követő politikai tisztogatásról a HírTV-ben a Magyar Idők című nemtúlolvasott vagy olvashatatlan kormánypárti napilap. Meg az öszes többi hírportál, amúgy. Pártállástól és szimpátiától, sőt tehetségüktől függetlenül kiállunk…..
Komeszka 2018.08.02 12:37:35
@Antlfinger Edvárd: Te csak örüljél magadnak, meg a jelenlegi viszonyoknak, legyél következetes! Mint mondottad anno a választásokon után, az a lényeg és az igazi siker, hogy az LMP, meg a Momentum milyen jól megerősödött a választásokon, a "régi balliberális erők" kárára. Hát nem b.meg, totális vereség volt/van mindenkinek és most pedig jaj a legyőzötteknek.A régi, meg az új, meg majdan a mégújabb ellenzékleváltó ellenzék is menni fog a p.csába, mert se pénze, se humánerőforrása, se médiafelülete, se plakáthelye, nem lesz, csak annyi, amennyit a Fidesz enged neki. Amúgy gőzöm sincs, hogy ez a blog mi a fenét keres állandóan az index címlapos blogjai között.
Biztos lehetne hülyébb címet is adni ennek a posztnak, de lusta vagyok kitalálni egyet, kommentekben tessék panaszkodni, ha muszáj. Szóval kijött az első adag hivatalos kép a Trónok harca nyáron induló hetedik évadához, mi meg okoskodunk egy kicsit a látottak alapján, és a sztori vonalára igyekszünk…..
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
Komeszka 2016.10.11 04:41:09
@rearwindow: Azt nem tudom, hogy pontosan mennyire népszerű Dávid, de az élbolyban biztosan ott van jelenleg. És ne felejtsük el, hogy két komoly ellenfelét is szépen simára vágta már, miközben a szerkik szépen felsz.pták az ellenfeleit a párbajok előtt és Belevalóban is ellene kampányoltak.
Komeszka 2016.10.11 04:54:03
@Spitzbauer: Igen, reális. Krisztián és Soma is jó karakterek. Krisztiánt még kedvelem is. Egyik sem taktikázik, de szerintem agyban elfogynak a végjátékra. Egyikük sem okos játékos, nem beszélnek jól, mentálisan sem túl erősek, egy intellektuális,verbális versenyhelyzetben Dávid nagyon könnyen föléjük kerekedik. Persze, ha egyáltalán így alakul majd a döntő. Én Zsoltit és Vivient sem írnám még le, az új lány is értelmesnek tűnik. Micinek, Evelinnek, Atinak, Zserinek és Tivynek alighanem kicsengetnek a legjobb 5 előtt.
Komeszka 2016.10.11 05:12:53
@VV Velőtrázó Vélemény v3.0: Szerintem ne nézd, meg fog ártani az idegeidnek.
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
Komeszka 2016.10.09 05:08:48
Friss (szombati ÖFI után VV Attila által Fb-re kitett) poll: www.easypolls.net/poll.html?p=57f95e20e4b087a315e53bbd

Csütörtök este VV Attila által Fb-re kitett poll: www.easypolls.net/poll.html?p=57f7fbdae4b087a315e539b4

Közvetlenül a kihívás után Fb-re kitett poll:www.easypolls.net/poll.html?p=57f56f33e4b03d77a3f4911e

Ezek alapján kijelenthető, hogy amennyiben kicsit is szoros lesz a párbaj, akkor ott bizony belenyúlt az RTL, ha pedig Lórika megy vissza, akkor ki lehet mondani, hogy ótvar csalás esete állapítható meg.
Komeszka 2016.10.09 14:33:50
@Cérnahuszár: Nem, osztva lett a VV-s főoldalon is, minden alkalommal.
Komeszka 2016.10.09 14:38:34
@MacákékIcukája (Hajrá Dávid!): Elvileg nem lehetne, ha ilyen lesz, akkor Lórit javára manipulálták a szavazást.
Nem mosakszom előre, de azért szólok, a Hotel hét után várható volt egy kis megcsömörlés, a turbókontent beszakadása. Ez menetrend szerint meg is érkezett. Az sem segített a közepes adás minőségi feljavításán, hogy Nádai Anikó annyira távol állt a bejátszók szakszerű felszopásától, mint Makó…..
Komeszka 2016.10.06 02:09:56
@mobilos perpetuum: Csak azt mond meg nekem, hogy Lóri miért akar bosszút állni? Dina hívta ki Dávidot.
Azzal kezdjük a pénteket, hogy nincs hang, majd azzal folytatjuk, hogy Bencus oltogatja Sebestyén vezetéknevű kollégáját. Az apropó a szokásos f*sz méregetés, vagyis a melyikünk tud jobban sóműsort vezetni kérdéskör. Sejthetően csak az mosolyodott el a sokat megélt poénon, aki véletlenül kapcsolt az…..
Komeszka 2016.09.25 04:09:20
@Cérnahuszár: Szerintem elcsalják. Nagyon ment Dinácska felszopása az összefoglalóban és a belevalóban is.
Komeszka 2016.09.25 04:13:31
@mobilos perpetuum: Nem ezt mondta Dávid. Azt mondta valójában, hogy egyedül (!) nem lehet végigcsinálni a játékot. Szerintem hallgasd végig még egyszer, mert ezek szerint úgy tettél bele egy csomó energiát a begépelésbe, hogy pont a mondandó lényege sikkadt el.
Komeszka 2016.09.25 04:23:18
@Majom1Parádé: Bár a Dina szerintem takarodhatna haza, ettől függetlenül a többiben egyetértek veled. Csak akkor minek kell eljátszani ezt a felszopást? Meg, hogy a nézők döntenek. Adjanak kiegyensúlyozott anyagot, aztán küldjék vissza Dinát, ha nagyon akarják. De ez a göbbelsi magasságokba törő propaganda, erőltetés nagyon átlátszó. Hiszen már Rákosi elvtárs is megmondta, amikor a TSZ-ekbe vidáman belépő paraszti tömegekről számoltak be neki hű talpnyalói:"elvtársak, azért a saját propagandánknak ne dőljünk be!"
Visszatekintünk a kihívás előtti időkre, amikor éppen az a legfontosabb kérdés hogy Zsolti vajon megvalósítja-e végre a Vivi óta hiába várt csokoládédiktatúrát, vagy valami ennél is szörnyűbbet tervez. Ati egyelőre nem fél, pakolás közben lazán belekóstol a górék eledelébe, Mici pedig az ágyon fekve…..
A szerkesztők úgy variálják a napi kérdést, mint kutya a baszást, ezúttal arról szavazhatnak a kedves nézők, hogy kit választanának Dina helyében. A mai adás vezényszava egyébként a fifti-fifti, érdemes minden alkalommal ledönteni egy kevertet kőmíves actimel formátumban, amikor csak elhangzik, a…..
Komeszka 2016.09.23 01:46:11
@windsor: Még annyit hozzátennék, hogy szerintem Zsolt és Vivi Dávidban komoly riválist lát a főnyeremény szempontjából. Nyilván látták a VV7-et és vágják, hogy ahhoz hasonlóan, ebben a tré bandában mindenki előbb-utóbb lejáratja magát, vagyis Robin 2.0 (aki még kicsit színesebb karakter is mint az 1.0 verzió), a végjátékban könnyen elszaladhat a pénzzel. Ráadásul mind a kettőnek tetszik pasiként is Robin 2.0. Zsolti ezt nem is rejti véka alá. Vivi pedig mondta, hogy ilyen kaliberű pasija neki odakint soha nem volt, de azt tudjuk az "esti meséjéből", hogy azért álmodozik mindenféle kalandokról, amiben ő Dávid dominája. Amikor Dávid sztriptízelt neki, akkor tényleg zavarba is jött Vivi, saját szájába nyomta a tejszínhabot. Szóval ez is benne van, hogy mindketten lovagolnák Dávidot, de ennek realitása alacsony szintű, amit kicsit nehezményeznek.
Komeszka 2016.09.23 02:48:44
@mobilos perpetuum: Miért kellene valakihez tartoznia? Ha visszamegy, majd őhozzá akarnak tartozni. Dinás részét adom, de szerintem ez kölcsönös részükről. Dávid és Dina között volt valami erőteljes vonzalom, amiben Lóri inkább potyautas volt, de aztán jött Evelin, aki elhintette Dávidnál, hogy Dina Lórihoz húz. Ezzel maga mellé állította Dávidot, Lóri meg felszedte a lepattanót, ennek ellenére szerintem érzi ő is, hogy Dina inkább Dáviddal alakított volna párost odabent. Még Lóri egy hete kb. mondta is Dinának valami civódásnál, hogy akkor menjen át Dávidhoz. Dina a kihívás előtt említette, hogy amikor Dávid szemébe néz, akkor nem tud rá ellenfélként tekinteni. Ati tuja, Dávid szerintem nem tuja, aktívabb sokkal, mint Robin volt.
Komeszka 2016.09.23 03:04:45
@mobilos perpetuum: Dávidot szerintem alábecsülöd, nem hülye gyerek.Rakjuk csak össze a képet. Szerintem jól azonosította azt a helyzetet, hogy Lóri visszajövetelével Dina vonal elment, sőt egyben a Viki vonal is elment. Evelinben a Lóris esete óta nem bízik, tehát az a vonal sem pálya már. Pár napig betujult, de szerintem inkább figyelt, egy elég jó tervet rakott össze, aminek az volt a lényege, hogy párbajozni mehessen, mivel ezzel lendülhet újra játékba. Először magára akart pakoltatni, de szerintem akkor sem Evelint vitte volna ki végül, hanem Dinát. Ez nem jött össze, mert azzal, hogy Dináéktól visszament az infó Evelinhez, levágta, hogy nem biztos, hogy megkapná tényleg tőlük a jeleket. Ezért igyekezett úgy alakítani a dolgokat, hogy Dina gyengének higgye és kivigye (szerintem ez a "megrogyás" időszak ennek a tervnek része volt), valamint a hierarchia játék is a kezére játszott a tervében. És bejött neki, hiszen Dina bekapta a csalit. Ráadásul most levághatta azt is, hogy Zsoltra nem számíthat szövetségesként. Lehet, hogy tényleg tizediknek rangsorolták Dávidot a többiek, de Zsolt és Lóri biztos, hogy komoly riválisként tartja számon, sőt szerintem Vivi is. Én úgy érzem, ha visszamegy, komoly dolgokat fog még összehozni, nyilván nem az agyament poénkodós vonalon, hanem sokkal inkább a taktikain.
Egy vallomással kezdenék. Az adás kezdete után 10 perccel kapcsoltam a TVGO-n - ennek még lesz jelentősége - az RTLII-re, így in medias res kaptam az arcomba a leszakadt műkörmű szlovák pultosnő száját elhagyó taktikai "kire basszam a kék kendőt" vegyes felvágottból. Itt úgy gondoltam, hogy az is…..
Anikót a gonosz stájliszt egy, a legutóbb szegény Lemmyn látott német harckocsizó-egyenruhára kísértetiesen hajazó mentébe és bőrnadrágba öltöztette, szemüveg ezúttal nincs, oda az intellektus, sóhajthatnánk, ha nagyon gecik volnánk. Anikó komor, balhé volt, meg annak következménye...
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
Komeszka 2016.09.17 00:23:40
@ezneménvagyok: Lóri érezhetően VV Attilának hiszi magát. Pedig csak göglenek a pecuban egész nap Dinkával, ott fondorkonak magukban. Sztorijuk nincs, unják magukat és egymást is. Pedig mekkora "tattikai" tanácsot adott most is Dinának Lóránt. "Mutasd, hogy mekkora barátja vagy, aztán tedd rá a jelet!" Az még mindeig nem világos nekem, hogy Lóri miért hiszi azt, hogy a taktika=féregség.
Komeszka 2016.09.17 00:24:33
@Mók_Ica: Ja, Tivy egy lófaszjóska.
Reggeli körkapcsolás: mindenki csak néz kifele a bepállott pofájából. Valami ilyesmi lehet a pokol, ha még hozzáadjuk azt az embertelen testszagot, ami abban az ablak nélküli szobában megállhat. Még mielőtt megérkezne a levél, Tivy és Zseraldin Depardieu megbeszélik a cigiskanapén a tegnap estét, a…..
Komeszka 2016.09.15 03:37:40
@FrNo90: Krisztán is tuja. Bírom, de tuja.
Komeszka 2016.09.15 03:48:48
@mobilos perpetuum: Szerintem pl. egyedül ő küldte el a picsába Dinát, úgy istenesen. Nem csicskul Evelinnek.Amivel baja van, kimondja, miközben a többiek puncsolnak egymásnak. E mellett értelmesen beszél a többi írástudatlan helyett is (meg Zsolt), nem véletlenül ezért talán ő van az egyik legtöbbet a riportban. E mellett ő főz a bandára, benne van a bulizásban, veszi a poénokat, néha poént is indít, pl. amikor felbujtotta Somát, hogy szívassa Vivit a cigivel. A bentiek döntő többsége kedveli és megbízik benne.
Komeszka 2016.09.15 05:23:48
@mobilos perpetuum: Mondjuk az Evelines dolgot tényleg benézte csúnyán.
A szombati adás a békülésről, a diákcsínyekről, a félmeztelenül tekergőzésről szólt, Tiv Tivy Tivadar pedig elárulja azt is, hogy mi az ő politikája. A végére pedig jön a lassan már menetrendszerűvé váló Éreccségi mécsestörés is. Bjútiszalonban pedig egy Coelhoba…..
Komeszka 2016.09.11 22:04:55
@Cimili: Én sem a szavába, hanem a fejébe vágnák bele egyet. Két értelmes mondatot nem mondott a párbajon az ostoba. :D
Komeszka 2016.09.11 22:09:20
@Cimili: Különösen, amikor azt mondta, hogy ő őszinte, az az érv nagyon ütött. :D
Komeszka 2016.09.11 23:17:09
@Cimili: Lesz ez még így se. ;)
 A pénteki adásban volt minden: násztánc, takarítás, kampánybeszéd, bulika, csókcunami, na és olyan mértékű káromkodás, hogy az és-t, meg a meg-et hamarosan hivatalosan is eltörlik kötőszavaink közül és helyettük a szokásjog alapján kötelező érvényűvé emelik az effel, meg bével, meg gével…..
Komeszka 2016.09.11 05:23:27
@alsophila.grahami: Hogy lehet úgy valakit taktikából felhasználni, hogy majdnem leharapod a mellbimbóját? Persze, Dina egy evil bitch, de hogy az nem taktika volt, arra a nyakamat teszem. Az felajánlkozás volt, kijött belőle az igazi énje részegen. Aztán tolt egy szar magyarázatot, amikor kezdett józanodni.
Komeszka 2016.09.11 05:40:40
@alsophila.grahami: Na akkor: Lóri az első x napon nem beszélt senkivel, csak Dáviddal, meg Dinát fogdosta volna, aki némiképpen engedte is neki. Dávid offolta Dinát, lelépett Evelinhez, Dinka őrjöngött nem kicsit. Utána kezdte el komolyabban fogdostatni magát Lórival, főleg amikor Dávid éppen arra járt "most jön, most csináld Lóri" ilyenek hangzottak el. Miután Lóri szopóra került az Evelin ügy után, nem beszélt senkivel, tehát továbbra sem volt interakciója a többiekkel, Dinán kívül. Ahhoz is hülye volt, hogy kampánybeszédet írjon magának, mentségére legyen szólva, hogy Dina is a kampánybeszéd szövege helyett virágocskákat írt a lapra. Aztán az általa tartott bulin Lóri kiállt a többiek elé és elmondta, "hogy emberileg lenullázta magát". Még ehhez a mondatához is Dávid korábbi jelzőjét használta fel szó szerint, hogy így is kiemelje, hogy mennyire becsicskul Dávidnak, így kikönyörögve a támogatását, illetve mert túl hülye volt ahhoz, hogy legalább más szöveget találjon ki helyette.Szóval lehet itt képzelegni, de Lóri egy nyolc osztályt végzett call center asszisztens, aki minden egyes mondatát ugyanazzal a robotszerű műpofával adja elő. Az igazság az, hogy Lóri, csak azért marad majd bent egy Viki ellen, mert napok óta nyalják a seggét az összefoglalókban, valamint a Belevalóban és nyilván megkérték a riportban a benti hangadókat, Dávidot és Zsoltit is, hogy álljanak Lóri mellé.
Komeszka 2016.09.11 05:59:52
@alsophila.grahami: Ugye emlékszel, hogy Dina nyomulás közben azt is mondta Dávidnak, hogy "fasz vagy Dávid, majd elmondom valamikor, miért vagy fasz, miért jutottak idáig a dolgok". Nem kell professzornak lenni, annak kitalálásához, hogy mire gondolt Dinka itt, bármennyire részeg is volt. Nyilvánvalóan arra, ha Dávid nem lép le Evelinhez, hanem ehelyett jól megkúrja őt, akkor most nem Lórinak lenne vele sztorija, hanem ők ketten lennének sztoriban és az milyen jó lenne Dávidnak, mert akkor minden este az ő vezérujját szopkodná. Csakhogy Dávidban van annyi normalitás, hogy valódi érzelem nélkül nem kúr, sőt még csak nem is csókolózik pénzért (36 milláért sem), mert sem nem kurva, sem nem pornószínész, továbbá nem játszik érdekből mások érzelmeivel, még akkor sem, ha az illető egy olyan szellemi és erkölcsi dögvész, mint Dinka. Lóri pedig nem taktikus, hanem egy lófaszjóska, aki szerepben van, de azt is szarul alakítja.
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
Komeszka 2016.09.10 00:15:11
@FrNo90: Erős szövetségese van Lórinak. Taktikailag halálra erőszakolja a riválist? :D
Komeszka 2016.09.10 00:16:28
@Nbl: Azt is megtudhattuk, hogy Dina egy evil bitch. Mekkora szexuális ámokfutást rendezett már?
Komeszka 2016.09.10 16:09:39
@VV Erőlegény: Nem volt ez "tattika", részeg volt, aztán előtört belőle az ösztönlény. Vagyis félig, mert kisgyerek Somával tényleg játék volt, amit csinált, de Dávidra tényleg rá van állva a pecke, mióta bementek, Lóri neki a béta az eleje óta. Amikor mondta Dávidnak, hogy "fasz", meg majd elmondja valamikor azt is, hogy miért, ott egyértelmű volt, hogy arra gondolt, nekik együtt kellene tolni a játékot, Lórit és Evelint meg offolni. Dávid egy korrekt ember, nem égette be Dinát, sőt még védte is a viselkedését, Lórit sem alázta meg, hanem békejobbot nyújtott neki.
Bencus konferál, ma van az I. Kiválasztás Napja. Ezen kívül eltöltünk egy laza fél órát screenshot-okkal és Bencus véget nem érő monológjaival illusztrálva arról, hogy hogyan tudunk majd szavazni. ..
Komeszka 2016.09.09 03:21:57
@pávör dragonfruit: Dávidtól valamiért érezhetően fosik Dinka. Mindig elmondja, hogy ő majd kiviszi párbajozni, persze. :)
Komeszka 2016.09.09 03:24:14
@szörnycsi: Hát, ők most együtt vannak nagyon, nekem úgy tűnik. :)
Lehet azt mondani, hogy iszonyat tirpák embereket sikerült ebbe a szériába beválogatni, de most derült ki igazán, hogy a látszólag két biten szintetizálgató agyhalottnak hitt villalakók is képesek akkora luxusbörtön hajtotta csikágózást generálni, ami felér egy szépemlékű Iza-Krisztián…..
Komeszka 2016.09.07 15:20:08
@Zabkása: Csak nekem tűnik úgy, hogy véletlenül a VV8 forgatókönyvét elcserélték a VV7-esre. Szereplők:
VV7 Edina=VV8 Dina
VV8 Lóri = VV7 Laci
VV8 Dávid = VV7 Robin (aki civilben Dávid)
VV8 Evelin= VV7 Zsu
És már megint síró Laci, dinka Dina és szarkavaró Zsu történetét látjuk? (Oké, Dávid egy kicsit feltápozott Robin.)
Komeszka 2016.09.07 15:56:40
@Zabkása: Még sok van hátra. Dávid és Zsolti okos, többiek együtt nem tesznek ki egy zsák kormot sem. Zsolti szerintem menő, de nem érzem átütőnek. Dávidon meg látszik, hogy néha indokolatlanul befeszül. Szerintem idővel lazulni fog, űberlaza nem lesz, de nem is fogja szétütni idegből a konyhapultot. Nála látok még tartalékokat a karakterében,mert eszes, akár nyerhet is.
Komeszka 2016.09.07 16:02:46
@kamilla123: Pedig külsőre is hasonlítanak.Távolról, amikor először néztem az adást, csodálkoztam, hogy mi van, Robin (aki szintén Dávid) mehet még egy kört? Dávid jobban ki van pattintva, mint Robin, sőt még alapvetően jófiú is, de nem szelíd. Robinban nem volt meg az a nyugtalanító pszichó feszkó, mint Dávidban. És végül is ez jó így, mert moddingok kellenek.
Attól féltem, hogy a hétfői összefoglalók annyira feleslegesek, mint bukósisakot húzni a motorozó Darth Vaderre, mert gyakorlatilag tegnap már láttuk a mai műsor felét. De aztán csak kialakult, még, ha sokat is kellett rá várni...
Komeszka 2016.09.06 23:40:00
@Ejjhaaa: De utána meg még visszacsicskulja magát pincsinek, nagyon vicces. Ráadásul eközben parazitának nevezik (Zsolt).
Komeszka 2016.09.07 00:06:26
@Mók_Ica: Negatív főszereplő, fullba tolja a kretént. Most már megvan a pincsije is hozzá, persze, hogy szerepel. Két hétig így lesz, aztán már nem lesz érdekes.
Komeszka 2016.09.07 00:40:42
@rearwindow: Valljuk be jól beszopatta Lórit az ő kérdése is. De a király Zsolt volt, amikor parazitának nevezte.
  Már kilencedik adás óta nem tudjuk, mi a póverdbáj a Való Világban, de nem adjuk fel. Most például lehetett volna tekerni a formátumon egyet, de nem, a szokásos közönség basszon ki valakit + beküldünk egy újabb tengerimalacot a terráriumba, legyen kit gyűlölni + kiválasztás a semmibűl…..
Komeszka 2016.09.06 00:28:46
@henrik_: Persze, de Dina szerepe nem az, hogy jó legyen neki. Kicsit vissza akarták hozni a szerkik a játékba, hogy még ne vérezzen el. Szerintem ezért volt ez az egész. Evelinnek sem jó, Lórinak sem jó ez a helyzet. Dávidnak jó, csak okosnak kell lennie. Focista lányt kellene befűznie, Evelin, Dina, Lóri hármast pedig kijátszani egymás ellen.
Komeszka 2016.09.06 00:59:02
@henrik_: Ma ment el a győzelmi esélye, figyeld meg!
Komeszka 2016.09.06 14:36:49
@federti: Sok minden jogos, abban, amit írtál. De Dávid nem kezdeményezett Dinánál, Evelin meg Dávidnál igen. Nekem ugyanis az, hogy egymást simogatva, ölelgetve heverésznek a kanapén, vagy az, hogy a csaj az ölébe hajtva a fejét simogatja, az nem barátság kategória. Miközben hangsúlyozza Dávid előtt, hogy ő bizony nem dugna a Villában. Erre másnap bugyi le, ráadásul egy általa nem kedvelt személlyel kapásból mindent csinál. Valahol értem a dolgot. Nyilván Dávid egy szerelmi kapcsolatot akarna tőle, ő meg nem szerelmesnek ment be, hanem a 36 millióért. Lórival tiszta a történet, emberileg nem is igazán kedvelik egymást, de mindkettő hasonlóan áll a testiséghez, kb. orrfújásnak tekintik, szimpla szükségletkielégítésnek.
A tegnapi beefben és könnyben gazdag adás után a változatosság kedvéért ma a beefelésé és a gimis osztálykirándulásos erotikáé a főszerep, majdnem körömtörésig fajuló seggfeszítésig, Zsóti pedig egy valóságos roast király, aki mindenkit leolt, de pozitív értelemben, nem bántásiból...
Komeszka 2016.09.05 01:23:47
@VV Velőtrázó Vélemény: Dávid taktikus, nem szarkeverő, ez tök egyértelmű. Ő, Zsolt, Vivien (komolyan!) és Evelin számít gondolkodó embernek az egész bandából, a többi neandervölgyi szinten áll agyilag.
Komeszka 2016.09.05 01:31:27
@Mók_Ica: Komolyan mondom nem hiszem, hogy te ezt vágtad le ebből. Dávid pont, hogy nem tartja gyengének Vivient, mondta másnak is, hogy Vivi az egyik legerősebb karakter odabent. Most ugyanezt mondta Vivinek a szemébe is, hogy nem kell egy párbajtól tartania.
Komeszka 2016.09.05 01:49:35
@VV Velőtrázó Vélemény: Már vágom, te azt hiszed, hogy Dávid Vivient ki akarta ejtetni Dina ellen, mert Vivient gyengének gondolja. Ezért írod, hogy Dávid szarkeverő. Csak szólok, hogy nem ez történt valójában. Dávid Dinka ellen van, mert levágta, hogy full negatív a csaj és azt magyarázta Viviennek, hogy ő meg erős és Dinkát simán kivágná és nincs tőle félnivalója egy párbajon. És ráadásul ezt így is gondolja valóban, mert Evelinnek mondta, hogy Vivien egy kimondottan erős karakter és mennyire benézik itt sokan, hogy ostoba.
(Nincs elmés beköszönő szövegem, ezért helyette csak azt jegyezném meg nagyon halkan, hogy immár hat napja nem tudjuk, hogy mit jelent a Powered By, bár a BeleValó vécépapíros értekezései során valakinek mintha kicsúszott volna a száján a "Nagy Testvér" szókapcsolat. De lehet, hogy álmodtam.) Bence…..
Komeszka 2016.09.03 02:42:03
@Cérnahuszár: Szerintem meg Dinában nem tudatosság van már, rá van kattanva Dávidra, Lórival is őt akarta húzni. Tipikus balfasz szeretlek-gyűlöllek játék amit előad Dinácska Dávid vonatkozásában.
Exküzé moá a késésért, rajtam nem múlt, hajnali egyig virrasztottam, hogy a korán munkába induló nép VV hogyvóttal indíthassa a kispénteket, de az RTL cseszett kitenni a tegnapi adás felvételeit az RTL Most-ra egészen mostanáig. Bencussal nyitunk, aki egy bárpultot támaszt, és úgy ejti a műsor…..
Komeszka 2016.09.02 00:59:05
@Kókadt Cukkini: Szerintem meg pont jó, hogy Dávid nem tuja, sőt alapvetően domináns. Nekem szimpatikus volt, hogy nyíltan Zsolt szemébe mondta, hogy kicsit sok. Zsolt bekóstolta kicsit, ő meg visszajelzett, ez így korrekt. Többiek meg Zsolt háta mögött szörnyülködnek. Szerintem valahogy nem bírja a melegeket Dávid, de valahogy azt érzem Zsolttal jóban lesznek.
Komeszka 2016.09.02 01:07:33
@Kókadt Cukkini: Szerintem rendben volt, nekem úgy tűnt, hogy egyébként Somát védte be Micivel szemben. Viszont a Dinát nem értem. Lóri is kavart Evelinnel, miért pont Dávidra rágott be és hordta le mindennek? Szerintem Dinát kizárt, hogy kiejtik most, konfliktusgenerátor. Ráadásul alakul egy korrekt, balhés "szerelmi" négyszög Dávid-Dina-Lóri-Evelin között. Zsófit szerintem nem ejtik még ki, hátha összehoz valamit a Somával. Ati, Zsolt, Viki, vagy Mirci fog menni.
Komeszka 2016.09.02 01:09:25
@Funk You: A legdurvább az lesz, ha marad ez az online szavazósdi. Na, ott aztán azt ejtenek ki akit akarnak, semmilyen kontroll nincs.
Csá, csumi, csá! Hogy egy volt VV-s fenegyerek beköszönésével jöjjek. Hatalmas élmény itt lenni. Még úgy is, hogy az eddiegkhez képest lepkefing erejű adás volt a keddi. Ez van, ezt kell szeretni. Sixxet idézve: a karaktergyilkosság helyett ilyen esetekben inkább a gondolatébresztés a csapásirány,…..
Komeszka 2016.09.01 05:17:34
@alsophila.grahami: Szerintem szöktetett ő már málnát ő eleget, ha máshol nem a sitten. Nem gáz annyira, hogy böriben volt, de azért nem kellene ennyire rájátszania sem.
Komeszka 2016.09.01 21:47:37
@sapka: Azért gondolom Dávid, akit felvettek az orvosira, nem lehet hülye annyira. Egyébként nem gáz a travi srác, meglátjuk mit mutat. "Bodzaszedő" Krisztián, aki a közmunkásokat csicskáztatja, beszélni nem tud, kemény nézés meg audikulcs kevés lesz ide. Szerintem verbálisan és agyban nagyon gyenge, előbb-utóbb leesik az álarca és idegből kicsap valakit. Gergő klón, agresszívabb kiadásban, bárki kiejtheti, aki bevállal egy taslit az ügy érdekében. Roma lány is szimpatikus, értelmesnek is tűnik.
Komeszka 2016.09.01 21:56:37
@Cérnahuszár: Hát én nem tudom milyen humort látsz a sittesben, ez nem fekete humor, ő halál komolyan úgy gondolja, hogy majd ő mindenkit becsicskáztat és majd ő mondja meg ki lehet biztonságban és ki nem. Valószínűleg nem szóltak neki, hogy ez nem a böri, szerintem max. pár hétig fogja kibírni és átmegy agresszívba, de lehet, hogy napok alatt.