Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prettybigpretty.blog.hu

37 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 14 GBPEz a felső a (link) hossz ujjú változata, maga a koncepció ugyan az, átlapolós felső, lent asszimetrikus alsó, ami ebben az esetben is nyújt. A hosszú ujja miatt nyáron sajna nem viselhető, de ősszel és tavasszal sokat hordom. A lepke minták…..
prettybigpretty.blog.hu 2013.11.15 08:33:08
Prettybigpretty A szabású tunika 2013.05.27 22:59:14
Forrás: www.yoursclothing.co.uk Ára: 12 GBP Nagyon szeretem ezt a tunikát is, mert egy kicsit keményebb vászon anyagból van, és van egy kicsit merevebb tartása amitől kijön a számomra oly áhított A alak.Vannak rajta kis ezüst flitterek, és hátul megköthető, hogy állítható…..
prettybigpretty.blog.hu 2013.11.15 08:32:33
Prettybigpretty Csíkos trikó 2013.11.15 08:25:13
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 15 GBPEz egy egyszerű nyári trikó, kellemes vékony pamut anyagból. Nem a legelőnyösebb viselet a világon, de a hossza megfelelővé teszi, hogy cicanadrággal hordjam, és nyáron, mikor rámjön, hogy minél kevesebb ruha legyen rajtam, akkor nagyon…..
Prettybigpretty Tigrismintás ruha 2013.10.28 08:27:23
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 13.60 GBPEz is egy ujjatlan ruha, ezúttal kékes-tigrises mintában. A koncepció, hogy középről indul egy redőzés és több anyag lefele, elég jó, de a minta elhelyezkedése miatt mégse gondolom előnyösnek. Igazából sose vettem még fel :o…..
Ruha: Tesco FF Ára: 3500 FT Fekete bolero: www.yoursclothing.co.uk Ára: 12GBP Narancs bolero: Ulla Popken   Ezt a ruhát a tescoban vettem, amikor még voltak rendesen nagyobb méretű ruhák. Mostanra sajnos csak fürdőruhákat szoktam látni, de amíg voltak nagy ruhák, addig szert…..
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 15 GBP Egyszerű fekete felső, ami úgy néz ki, mintha lenne rajta felül egy megkötős boleró. Látványra érdekes, a kivágása se hétköznapi. Alul sajnos gumis, ami miatt kevésbé előnyös, de a boleró jellege miatt megvalósul az általam kedvelt…..
Forrás: www.newlook.com Ára: 12 GBP   Vééégre megmutathatom a newlooktól rendelt ruháimat. Ez páldául selyem szerű anyagból készült, nagyon könnyű és vékony, kifejezetten kellemes viselet nyáron is. A kivágott vállakat én amúgy is szeretem, szóval ez ennél a ruhánál is…..
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 20 GBPPánt nélküli meggy színű nyári ruha. Nagyon szeretem ezt is, a színei nagyon szépen illenek egymáshoz. Az anyaga vászon szerű, ami tartást ad neki, és kellemes viseletté teszi. Nyáron, melegben nagyon szeretem viselni, kellemes, hogy…..
forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 15.50 GBPEnnek a felsőnek az az érdekessége, hogy a megkötője egészen középről indul, es nem csak deréktól hátrafele van. Ettől még ugyan úgy viselkedik, mint a többi mell alatt vágott tunikám, csak egy érdekes megoldás. Mivel a megkötő…..
Prettybigpretty Cicaaaa 2013.09.02 07:54:29
Forrás: www.yoursclothing.co.uk Farmer ára: 25GBP Felső ára: 16GBP Ó, hát mi kell egy lánynak? CICÁS FELSŐ:D Ennek a cicás felsőnek az az érdekessége, hogy a cica nyakörve kis strasszkövekkel van kirakva. Egyébként a vállánál és a csípő résznél is húzott. Talán ha…..
Prettybigpretty Piros kabát 2013.08.27 08:12:25
Forrás: www.yoursclothing.co.uk Ára: 15 GBP Ez a kabát elvileg ugyan az, mint a fekete, de valahogy mégse. Valahogy más az esése, és nem ugyan úgy áll. A színe viszont jó, és érdekes, mondhatnám azt is, hogy bevállalós. Nem látszik a képen, de hátul van egy masni is. A fekete…..
Prettybigpretty Előzetes.. 2013.08.19 18:19:34
Végre megvolt a második fotózás! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyenek is lettek a képek. Az új képeken nem ezekben a ruhákban leszek, mert ezeket csak tegnap rendeltem, és egyébként alig várom, hogy megmutassam, meg hordjam őket, hanem a múltkori előzetes ruháiban :)  …..
Prettybigpretty Virágos ruha 2013.08.15 08:09:02
forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 35 GBPEz egy gyönyörű alkalmi ruha, Ujjatlan, mell részen gumírozott, és az alsó részén végig függőleges szalagok vannak. Járás, mozgás közben ezek a szalagok folyamtosan libegne-lebegnek, így elmosódnak a körvonalak, és egy kicsit…..
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 20 GBPEz a kötött ruha a képen A szabásúbbnak tűnk, mint amilyen rajtam, mondjuk egy kötött ruha nem is lehet mell alatt vágott :) A beleszőtt ezüst szálaktól alkamivá válik, hosszú cicanadrággal vagy csizmával egy őszi este is megfelel.…..
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 7 GBPMindenképpen meg akartam mutatni ezt a felsőt, mert valami ilyesmi azoknak is tetszhet, akik a világért nem vennének fel ujjatlant. A vállkivágás ezen a felsőn nagyon érdekes, a váll gömbölyű részére esik, ami mindenkinek előnyös…..
Prettybigpretty Kockás ing 2013.07.22 08:02:21
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 12.80 GBPAlapvetően nem szeretem az ingeket, mert ha csak egy kicsit is szűkek, szétnyílnak a gomboknál, és kikandikál minden.. ezt az inget mégis megvettem, eggyel nagyobb méretben. Nagyon finom puha az anyaga, és nem mell alatt vágott, mégis jól…..
Prettybigpretty Batman felső 2013.07.18 08:40:33
Forrás: www.yoursclothing.co.uk Ára: 15 GBP Egyik kedvencem ez a fekete kimonó fazonú felső. Sokkal jobb, mint a másik hasonlóm. Nagyon finom puha pamut anyaga van, és szerintem nagyon előnyösen áll az alkatomon. Ez is mell alatt vágott, de az oldala ' elmosódik' az ujjak miatt.…..
Prettybigpretty Hagyma ruha 2013.07.09 08:13:32
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 16.80 GBPEz egy hagyma szoknyarészes ruha. A vastagabb pántok lehetővé teszik, hogy rendes melltartót vegyen alá az ember. A mell alatti fényes flitteres öv-rész megtöri a ruhát, és nem látszik az egész egy nagy blokknak. A mell része egy kicsit…..
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 22GBPEnnek a felsőnek úgy érzem van egy kis római gladiátoros- jégtáncos beütése. A képen annyira nem lászik, de a szoknya része olyan jégtáncos-ruhásan mozog :) Mell alatt vágott, ami nekem előnyös, és a nemrég felfedezett pánt nélküli…..
Prettybigpretty Egy kis előzetes 2013.06.18 08:21:28
Rendeltem pár dolgot egy új oldalról, remélem hamarosan megérkezik.. :)   Azt látjuk, hogy a képeken szépek, már csak az a kérdés, hogy rajam hogyan fognak állni :) ..
prettybigpretty.blog.hu 2013.06.28 21:56:58
@Suzy: Köszönöm a kedves szavakat, és a bíztatást :)
Prettybigpretty Cső top 2013.06.28 08:52:58
Forrás: www.yoursclothing.co.uk Ára: 20 GBP Ó hát én mindig is akartam egy cső topot. Ennek jót tesz, hogy átlósan lefele mintás, és hogy az anyaga is ilyen lépcsőzetes, de akkor se tud előnyösen állni. Sajnos arra a megállapításra kellett hogy jussak, hogy ez a felső nem áll…..
Prettybigpretty Első lélegzet ^^ 2013.05.27 22:32:02
Nagyon sok nagylányos ruhás blog jött már velem szembe, de olyat keveset láttam, ahol valóban nagy lányok írnának öltözködéssel kapcsolatos blogot. Terveim szerint megmutatom, hogy én 56-os méretű létemre milyen ruhákat szoktam hordani, és megmutatom azt is, hogy hol és…..
prettybigpretty.blog.hu 2013.06.27 19:54:13
@Zusa:
köszi, örülök, hogy tetszik:)
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁara: 15GBPEz a felső megint csak kedvencem, nyárra kis csininek tökéletes, szerintem. Nagyon vékony az anyaga és a kivágása pont annyira mély, hogy ne nagyon lehessen máshova nézni :) A mell alatt vágás a szokásos, szép alakot ad az embernek. A hossza…..
Forrás: www.yoursclothing.co.uk Ára: 12 GBP Mindig is akartam egy ilyen felsőt, aminek alul így díszsora van, és világos. Most ez az az eset, amikor nekem nem áll annyira jól, mint ahogy én azt elképzeltem, mertmivelhogy ez a fajta mell megoldás ( egyébként ugyan az mint itt ) nem…..
Prettybigpretty Kimonó 2013.06.17 07:53:51
Forrás: www.yoursclothing.co.ukÁra: 23 GBPEz a kimonó-tunika egy kicsit szívfájdalmam, az az eset, amikor a képen sokkal jobban nézett ki, mitn az életben. A képen van benne valami pirosas minta, amitől életre kel az egész, de az általam kapott felsőb ez valahol a hátam közepére…..