Regisztráció Blogot indítok
Adatok
topperharley

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otyó és Pircsi szundikálnak a puha paplanos ágyban. Mekkora szemétség - gondoljuk elsőre -, a néző majd meg őrül, hogy most akkor mi van Koloniccsal, erre az idióta Otyó és Pircsi sztorijával rabolják az ember idejét. Merthogy csöngetnek hozzájuk, éjnek évadján. Két zsaru áll…..
Folytatjuk a történetet, pont ott, ahol abbahagytuk, azaz Alex a kompbaleset szenvedő alanyainak hozzátartozóit nyugtatná, mert a Nagyon Sokat Pofázó Rezidens erre is képtelen, Yang büntiből Burke betegeit pesztrálja, mert így talán megtanulja, hol a helye, Izzie egy két kocsi közé…..
topperharley 2008.04.10 04:41:15
Tony-nál járunk, Sarah-val reggelizget feketében. Sarah aggódik, hogy Tony a nagyszüleihez fogja küldeni. A kórházban Grace nagyi és Sam, a nagyi nemsokára hazamehet. Alexről megy a csevej, hogy ő gyújtotta fel vagy sem a házat, a lényeg, hogy Alex pszichológushoz kell járjon. Pratt…..
Ugye mindenki járt már igazi feka bulin, ahol a híd alatt tuc-tuc zene szól, bádoghordókban lobog a tábortűz, és nagycsöcsű félvérek rázzák az ember orra előtt? Na ilyennel kezdünk. És mert nagy úr a rasszizmus, és biztosan mindenki be van lőve, begördül egy kopott…..
Ez itt kivételesen nem egy hogyvolt, hanem egy hogylesz. Egész pontosan egy hogynemlesz. A néhai Mr. McCluskeyt ugyanis kénytelenek leszünk még két hétig jegelni, mivel kedvenc sorozatunk helyén ma este a fogyós realiti kiesőinek,  jövő héten pedig bennmaradóinak élő döntője…..