Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoraBiro

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos jelenleg sehogy. A Google csak fő domain-es weboldal regisztrációját engedi az Adsense felületére (azaz xy.blog.hu nem lehet, csak xy.hu). Erre megoldást jelenthet, hogy veszel egy fő domaint (valami.com, vagy valami.hu), és átirányítod a blogod url-jére..
DoraBiro 2018.04.23 14:49:14
@Antlfinger Edvárd: köszi a választ, az egyetlen baj, hogy egy kukkot sem értek belőle. Én már ott elakadtam, hogy a domain beállításoknál mit kellene beírnom a névszerverhez, s semmi infot nem találtam eddig a blog.hu-n. (De lehet, csak ultra béna vagyok...) :(

@Jet_Pack esetleg valami ötlet?
DoraBiro 2018.04.25 16:29:27
@Jet_Pack: Ezer köszi! Felvettem velük a kapcsolatot.
DoraBiro 2018.04.12 21:35:29
@Andrass9: sikerült megoldani a problémát? Ha igen, akkor esetleg meg tudnád írni, hogy a domain-t pontosan hogy lehet (vagy hogy érdemes) összekapcsolni a bloggal? A leglaikusabb laikus vagyok, s bár a napokban sokat nyomoztam, mégsem jutottam semmire, azon kívül hogy általánosságban több lehetőség is van erre, de hogy blog.hu - AdSense kombinációban mi a jó megoldás... (hogy el is fogadja az AS rendszer a végén) no és hogy melyik működik egyátalán blog.hu-val... A válaszért előre is nagy-nagy köszi! :)
Legutóbb arról a szellemkórházról mutattam fotókat, ahol egy harci sebesülést követően Hitlert is ápolták, ma pedig szó szerint még mélyebbre ásunk, ugyanis egy egész hegyet kell elhordani ahhoz, hogy előbukkanjanak Hitler legőrültebb viziójának, az új világfővárosnak, vagyis pontosabban fogalmazva…..
Végtelen hosszúságú üres folyosók, omladozó falak, málló vakolat, orosz újságokkal kitapétázott kórtermek, néha egy-egy épen maradt ágy, cirill feliratok. A németországi Beelitz-Heilstättenben 20 évvel ezelőtt megállt az idő. Az egykor tüdőszanatóriumnak épült gyönyörű épületegyüttes a háborúk…..
DoraBiro 2018.02.26 15:50:45
@lutria: ez egy nagyon jó kérdés, nekem is csak feltételezéseim vannak: pl. hogy az orvosok a műtő elhagyása nélkül kommunikálhassanak egymással, vagy hogy nem is ablakok voltak ezek régen, hanem egyszerű falba épített szekrények/szerkezetek, s csak az egységes kialakítás miatt helyezkednek el egy vonalban. Neked van valami ötleted?
DORA BIRO Üdvözlet Nektek! :) 2018.02.24 23:38:26
Már több, mint 5 éve osztom meg veletek a fotóimat, gondolataimat a facebook és twitter oldalamon keresztül, s arra gondoltam, hogy itt az ideje ezt a sok-sok fotót, vicces - aranyos - izgalmas történetet összefogni/összefoglalni, visszakereshető és könnyedén olvasható formába önteni. Így, vagyis…..