Regisztráció Blogot indítok
Adatok
98% reklámadót!

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi marketing trükkön próbál jogi fogást találni a levélíró. Törvénysértő-e, a az ilyen jellegű kerékpárásítás a közterületen, és ha nem, akkor mi vele a baj? Kedves Zugügyvéd! Budapest belvárosában lakom, az V. kerületben. Az utóbbi időben…..
98% reklámadót! 2013.05.31 21:37:29
@ledkerék:

A hangosbemondónál türhőbb reklám nemigen van, de valahogy a FF sosem zavart, sőt inkább a kedves szó jutott róluk mindig eszembe. Egyébként nem szoktam vásárolni tőlük.
Ha a reklámadó tervezete komoly, akkor rengeteg újságíró kerül lapátra hamarosan. Ha nem komoly, akkor is elég lehet ahhoz, hogy a TV2 a jobboldali médiabirodalom részévé váljon.Amikor az Orbán-kormány szektorális adóit szokták szidni előttem hosszasan, hogy mennyire…..
98% reklámadót! 2013.05.28 14:58:33
@álfirkász:

Hát igen. Már az is nagy érvágás volt, amikor a nyelőgépek beszántása miatt 200 ezer ember veszítette el a megélhetését.
A tegnapi és a mai sajtóból két jellemző cím emelhető ki. Az egyik így hangzik: „Aprópénzért szorongatják meg a médiát”, a másik pedig így: „A média-adó az elhallgattatás eszköze”. Én másként látom a tervezett reklámadót - a kormányzati kétségbeesés jelének.…..
98% reklámadót! 2013.05.28 13:45:47
@sárkányfő:

A kollégának van remek bankszámlája, amivel elégedett, nekem is van, több is, egyedül te sírsz. Ostoba vagy, mint a tök, és kibaszott idegesítő az ÁVH-s stílusod, úgyhogy a kollégához csatlakozva én is befejeztem veled a "beszélgetést".
A Jobbik addig rázta a turulmadaras lajbit, míg a határon túl is felfigyeltek a pártra és nehezen félreérthető üzeneteikre. A Channel4 brit tévéadó el is küldött egy stábot még tavaly, hogy nézzék már meg, milyen az, amikor egy párt képviselői a cigánybűnözés szót…..
A magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy hazánk kikerüljön a túlzottdeficit-eljárás és ezzel együtt a brüsszeli felügyelet alól, ezért nagyon úgy tűnik, hogy a pár hete bejelentett Varga-csomag harmadik lépcsője is érvénybe léphet, növelve a tranzakciós adó…..
98% reklámadót! 2013.05.28 01:01:21
@kennyking:

Nem tesz jót semelyik ügy népszerűségének, ha beállnak mögé a blibsik.

A legtöbben átverést szimatolnak ilyenkor.

Pláne, ha az ügy is gyanús, nemcsak aki kevergeti, bár úgy 98%-ban együtt jár a kettő. Gyanús alakok többnyire gyanús ügyekkel operálnak, pont ettől lesznek gyanúsak.

Valahol azért csak gyanús, hogy amint a kormány megemeli az adóját valamelyik hardcore tőkés társaságnak, banknak, gigamultinak, a szocialista "éhes proletárok" az elsők, akik tiltakoznak.
A kormány által bevezetni tervezett új reklámadó-törvény 20%-os marginális árbevételadóval sújtja a médiavállalkozások reklámtevékenységét, ami egy döntően reklámbevételeiből élő médiavállalkozás számára akár 100%-os vagy azt meghaladó méretű társasági adóval…..
98% reklámadót! 2013.05.27 14:37:56
@komplikato:

A "toleráns oldal" hozzászólásainak fele nettó trollozás. Trollozása azoknak, akik más véleményen vannak velük. De ez még rendben is van. A bannolás, törlés az, ami nincs rendben. Több tucat hozzászólásban fejtegettem a véleményemet a reklámadóról, mindet kitörölte a "toleráns oldal" sztármoderátora. A nettó trollozások, személyeskedések, amiket kaptam válaszul, mind megmaradhattak, és ezt most nem neked rovom fel, mert te nagyjából korrektül érveltél a reklámadó ellen, amihez ugyanúgy jogod van, mint nekem mellette érvelni, vagy akár kevesellni azt.
98% reklámadót! 2013.05.27 14:39:34
@sárkányfő:

Az arabok péniszcsonkítását ugyanúgy elítéltem, mint a zsidókét, nincs itt semmilyen kettős mérce nálam.

Te elítélted a szólásszabadság nevében a kibannolásomat, a reklámadót támogató, bár keveslő véleményem kitörlését?