Regisztráció Blogot indítok
Adatok
setlur

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van sorozat, amiben túlzásba vitték a csöcsök mutogatását, az a Kaliforgia, amiben ha kellett, ha nem, vetkőztek a nők. Mutatunk tíz másodlagos nemi jelleget a sorozatból, ha jól emlékszünk, Hank mindegyikkel közelebbi kapcsolatba került (és mivel Duchovny bevallottan…..
A hírműsorból immáron komplett blokkokat a hard newsnak, azaz nem bulvár, hanem valós híreknek időt szentelő RTL tegnap folytatta az Orbán-lány esküvőjén ellopott telefonok ügyét, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert nekiestek a Fidesz-kormánynak a Magyarországra látogató…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
setlur 2013.09.30 11:21:26
Lehet, hogy iszonyatosan naív vagyok, de én csalódtam. Eddig kitartóan küzdöttem az ellen, hogy egy embertársamról politikai nézetek alapján alakítsak ki véleményt. Nekem Marcsi szimpatikus volt,
de most már rohadtul elegem van ebből az álszent fideszes baromságból.
Igen, az mszp idején is ki voltak válogatva a közmédia szereplői az inkább baloldali felhozatalból.
És igen, a fidesz is ugyanezt csinálja (csak sokkal gátlástalanabbul), ezt el kell ismerni. Akkor viszont ne vagdalózzanak a kedves fideszesek azzal, hogy ők mennyire mások, és mennyivel morálisabbak....Mellesleg az egész fidesz bagázs tele van volt mszmp-sekkel. Na most ez mi akkor kérem szépen???? Számomra sokkal gusztustalanabb, ha vki köpönyegforgató módjára a rendszerváltás után hirtelen az elveit is leváltja, h profitáljon az új rendszerből is. Ha vki mszmp-s volt, és még van pofája továbbra is politizálni, akkor az egyetlen számomra elfogadható megoldás a további baloldaliság. A többi az gerinctelenség. Nem értem, hogy ezt értelmes emberek miért nem látják be, és miért nem ítélik el.

A magyarságról meg annyit, hogy kikérem magamnak, hogy csak az magyar, aki egyetért az erdélyi, stb. mizériával. Én sopronban lakom, itt is nagy területet csatoltak ausztriához (majdnem sopront is ugye, ha nem csalnak, de ez más történet...). Az "ausztriai magyarok" érdekesképp el tudták fogadni az állapotot, fel tudták dolgozni és tovább tudtak lépni. Szerintem ez a normális. Ha tetszik, ha nem, ezzel a felfogással is magyar vagyok, és aki másképp gondolkodik, semmivel sem magyarabb, mint én, mert ez nem ezen múlik. Ez egy generált propagandacucc, aminek sokan bedőlnek, akiknek nincs jobb dolguk, mint ilyeneken rugózni.

Ámen, vagy oszt jó napot! Ahogy tetszik...
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
setlur 2013.06.06 10:09:09